Τα Άστρα 26 -29 Απριλίου 2019

Η μέρα ξεκίνησε με την Σελήνη να βρίσκετε κενή πορείας μετά την σύνοδο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ψες το βράδυ που βύθισε συναισθηματικά πολλούς. Το πρωινό μας ξύπνημα μάλλον δεν είχε και τις καλύτερες διαθέσεις αλλά νιώθαμε μουντοί και πεσμένοι. Πολλοί ίσως νιώθουν κούραση ή έλλειψη ενέργειας, ίσως υποφέρουν από κάποια μόλυνση ή ίωση. Η επιρροή του αυριανού τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα λειτούργει ήδη και είναι μια όψη που χρειάζεται προσοχή.

Ανατολή Ηλίου 06:34, Aθήνα

Το κλίμα αλλάζει το μεσημέρι που η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στο ανθρωπιστικό ζώδιο του Υδροχόοι φέρνοντας πιο ανθρωπιστικές και αλτρουιστικές διαθέσεις σε όλους, κάτι που ταιριάζει και με το κλίμα των ήμερων, αλλά και ενισχύοντας περισσότερο την διάθεση των αέρινων ζωδίων Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους γεννημένους τις πρώτες 5-6 μέρες των ζωδίων. Το αρνητικό τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17:57 το απόγευμα έχει την δύναμη να ταράξει, αναστατώσει, εκπλήξει μια ξαφνική είδηση ή με κάτι που έχει να κάνει με αυτά που αντιπροσωπεύει ο Ουρανός, δηλαδή θα μπορούσαμε να δούμε έντονες διαμαρτυρίες για κάποιο θέμα.

Το υπόλοιπο τετραήμερο η Σελήνη δεν θα κάνει όψεις που θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές. Το Σάββατο είναι η δυσκολότερη μέρα του εορταστικού τετραημέρου που ακολουθεί αφού στις 16:03 κορυφώνετε το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, μια όψη που φέρνει φοβίες, τάσεις φυγής από την καθημερινότητα (που θα μπορούσε να μεταφραστεί διαφορετικά για κάθε άτομα ξεχωριστά), τάση για να ξεφύγουμε από τα όρια/κανόνες, βιασύνη, απροσεξία αλλά και τάση για παραπλανητική δράση/εξαπάτηση και υπεκφυγές. Για κάποιους θα μπορούσε να σημαίνει έξοδα από ζημιές που έχουν σχέση με νερό/υδραυλικά. Για άλλους θα μπορούσε να σημαίνει μια περαστική ίωση ή μόλυνση ή πυρετός. Για άλλους όμως θα μπορούσε να σημαίνει ακόμα και κλοπή ή χάσιμο χρημάτων. Όσοι επηρεάζονται καλυτέρα να είναι προσεκτικοί και να μην φύγουν για διακοπές χωρίς να φροντίσουν την προστασία του σπιτιού τους. Οι υπόλοιποι να προσέχουν το πορτοφόλι τους αφού θα μπορούσαν είτε να το χάσουν λόγω αφηρημάδας είτε να τους το κλέψουν. Προσοχή και από εξαπατήσεις σε θέματα εργασιακά αφού κάποιες «ευκαιρίες» που παρουσιάζονται μάλλον δεν είναι αυτό που φαίνονται. Περισσότερο επηρεάζονται οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι 8-10 Μαρτίου, 8-10 Ιουνίου, 10-11 Σεπτεμβρίου, 10-11 Δεκεμβρίου,  αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες ή τον Άρη κυβερνήτη του ζωδίου τους.

Σε πιο κοσμικό επίπεδο ή όψη αυτή θα μπορούσε να επηρεάσει τον καιρό με έντονα φαινόμενα κακοκαιρίας, βροχή, πλημμύρες  φέρνοντας ακόμα και ζημιές από αυτά τα φαινόμενα. Θα μπορούσε ακόμα να φέρει θαλάσσια ατυχήματα, ή ατυχήματα που δημιουργούν μόλυνση του περιβάλλοντος ή και εξάρσεις επιδημιών. Οι περιοχές που επηρεάζονται περισσότερο μπορούν να προσδιοριστούν με ακρίβεια μέσα από αστροχαρτογραφική ανάλυση που δείχνει σε ποιες συντεταγμένες ακριβώς συναντούνται οι γραμμές του Άρη με τον Ποσειδώνα και άρα επηρεάζονται άμεσα. (Θα εξηγήσω την χρήση και χρησιμότητα της αστροχαρτογραφική σε μελλοντικό άρθρο)

Η Κυριακή και η Δευτέρα γενικά είναι μέρες που προσφέρουν καλύτερη διάθεση. Η επιρροή του τετραγώνου Άρη Ποσειδώνα θα συνεχίσει να επηρεάζει και τις επόμενες μέρες γι’ αυτό προσοχή και στις μετακινήσεις σας αφού είναι μέρες αυξημένων ταξιδιών/μετακινήσεων.

Οι γεννημένοι 29-30 Μαρτίου, 1 Απριλίου, 14 Απριλίου, 29-30 Ιουλίου, 1-3 Αυγούστου, 17 Αυγούστου, 29-30 Νοέμβριου, 1-3 Δεκεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής μια από τις επόμενες τέσσερις μέρες. Oι γεννημένοι 22-23 Ιανουαρίου, 23-24 Απριλίου 24-25 Ιουλίου και 25-26 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: