Τα Άστρα Σήμερα – 24 Απριλίου 2019

Βαρύ το κλίμα της σημερινής μέρας αφού η Σελήνη βρίσκετε στο κακό για την φύση της ζώδιο του Αιγόκερω από τις 0150 το πρωί αλλά και λόγω της στάσης του Πλούτωνα που σήμερα ξεκινά την φαινομενικά αναδρομή πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω που θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο πλουτώνια θέματα, δηλαδή θέματα που χρειάζονται ριζικές αλλαγές και μεταμόρφωση αφού έχουν κλείσει τον κύκλο τους.

Ανατολή Ηλίου 06¨37, Αθήνα

 Από την θέση αυτή η Σελήνη ενισχύει περισσότερο την διάθεση των ζωδίων της γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου βοηθώντας τους να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους με πρακτικό ή με νέο τρόπο.

Οι όψεις της Σελήνης είναι μοιρασμένες, με δυο θετικά τρίγωνα τις πρωινές ώρες, ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στις 0646, και ένα τρίγωνο με την Ήλιο στις 0902, ενώ δυο σχετικά αρνητικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή ακολουθούν στην συνέχεια. Οι θετικές όψεις βοηθούν την καλή συνεργασία αλλά και τα πρωτοποριακά βήματα, ενώ οι αρνητικές μπλοκάρουν την επικοινωνία και δεν επιτρέπουν την εύκολη έκφραση συναισθημάτων. Επηρεάζονται περισσότερο οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

Παρ’ όλο που ο Πλούτωνας θεωρητικά γυρίζει ανάδρομος σήμερα, στην πράξη θα παραμείνει στις ίδιες μοίρες μέχρι τις 2 Μαΐου αφού είναι αργός πλανήτης. Η ενέργεια των πλανητών είναι πολύ πιο έντονη όταν βρίσκονται σε στάση, είτε για να γυρίσουν ανάδρομοι είτε για να γυρίσουν ορθόδρομοι. Η θέση αυτή επηρεάζει περισσότερο τους παρορμητικούς γεννημένους 20-26 μοίρες (11-17 Ιανουαρίου, 11-16 Απριλίου, 13-19 Ιουλίου, 14-20 Οκτωβρίου) και όσους έχουν προσωπικούς πλάνητες στις μοίρες αυτές. Ο προσωπικός πλανήτης καθορίζει τον τομέα που επηρεάζετε το κάθε άτομο ξεχωριστά.  Η περίοδος που ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος είναι πολύ καλή περίοδος για έρευνα εις βάθος και ανακάλυψη κρυμμένων πληροφοριών. Θέματα που έχουν να κάνουν με την άσκηση εξουσίας ή παιγνίδια εξουσίας εμφανίζονται πιο έντονα στο προσκήνιο.

Σήμερα λοιπόν φαίνετε να είναι μια μέρα γεμάτη με ευθύνες και υποχρεώσεις για τους περισσότερους. Προτείνω λοιπόν να εκμεταλλευτείτε την σημερινή ενέργεια  αφού βοηθά να γίνουμε πιο οργανωτικοί, προγραμματισμένοι, περισσότερο υπομονετικοί αλλά και πιο αποτελεσματικοί.

Οι γεννημένοι 25-26, 31 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 27-28, 30 Ιουλίου, 2 Αυγούστου, 17 Αυγούστου, 27 Νοέμβριου, 2 Δεκεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: