8 Απριλίου 2019

Μετά από ένα καλό Σαββατοκύριακο, βρισκόμαστε στην αρχή μιας εβδομάδας που θα είναι πιο έντονη πλανητικά. Αρχίζει ήρεμα, εξελίσσετε πιο δυναμικά στο μέσο της και κλείνει με θετικό τρόπο.

Η Σελήνη στην 3η μέρα του κύκλου της σε γέμιση, συνεχίζει να βρίσκετε στο πολύ καλό γι’ αυτή ζώδιο του Ταύρου από το Σάββατο ενισχύοντας περισσότερο την διάθεση των γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων της γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους. Από αυτή την θέση η σελήνη μας ζητά να είμαστε πιο κοντά σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε σίγουροι και ασφαλείς.

Η θετική όψη τριγώνου με τον Κρόνο στις 05:59 ενισχύει την θέληση μας καθώς και την αίσθηση της ευθύνης και λειτουργά βοηθητικά στο να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πειθαρχημένοι, οργανωμένοι, υπομονετικοί και επίμονοι. Έχουμε αυτοέλεγχο. Είναι μια όψη που βοηθά στο Δευτεριάτικο ξύπνημα και μας δίνει κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τις υποχρεώσεις μας.

Δυο θετικές όψεις που έκανε η Σελήνη στις 00:49 και στις 07:04 είναι δευτερευούσης σημασίας και χωρίς μεγάλη δύναμη.

Η επόμενη και μοναδική όψη της Σελήνης για σήμερα είναι το επίσης θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα που θα κάνει στις 11:29 δίνοντας βάθος και ένταση στα συναισθήματα αλλά και διάθεση/θέληση για ριζικές αλλαγές. Αμέσως μετά περνά σε κενό πορείας μέχρι τις 00:15 απόψε που θα περάσει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Δίδυμων. Όταν η Σελήνη βρίσκετε σε κενό πορείας δεν κάνουμε σημαντικά νέα ξεκινήματα ούτε παίρνουμε σημαντικές νέες αποφάσεις αλλά προτιμούμε να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε ή να ασχοληθούμε κάτι που μας προσφέρει απόλαυση αφού η Σελήνη στον Ταύρο είναι και Σελήνη της απόλαυσης και των ανέσεων.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για την Σελήνη Κενή Πορείας.

Σήμερα λοιπόν προτείνω να κάνετε ό,τι έχετε να κάνετε και να τρέξετε τις δουλειές σας μέχρι τις 11:30 το πρωί που οι πλανήτικες κινήσεις ευνοούν περισσότερο και μετά να πάρετε την μέρα λίγο πιο χαλαρά αν αυτό είναι εφικτό.

Περισσότερο θετικά επηρεάζονται οι γεννημένοι  11-14 Ιανουαρίου, 11-14 Μαΐου, 13-16 Σεπτεμβρίου. Οι γεννημένοι 6  Μαρτίου, 14 Απριλίου, 7 Ιουλίου, 10 και 17 Αυγούστου,  7 και 13 Νοεμβρίου, 10 και 16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιας) θα μπορούσαν σημερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία ενώ οι γεννημένοι 21-22 Ιανουαρίου, 22-23 Απριλίου, 25 Ιουλίου, και 25-26 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Καλή βδομάδα!

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: