Αφροδίτη στον Υδροχόο 1 – 26/3/2019

Συνεχίζοντας την πορεία της στον ζωδιακό κύκλο, η θεά της ομορφιάς και της αγάπης αφήνει το ψυχρό ζώδιο του Αιγόκερω και περνά στο απρόσωπο ζώδιο του Υδροχόου. Στον χώρο αυτό η Αφροδίτη αγαπά την ανεξαρτησία και την ελευθερία της, θέλει τον χώρο της. Στον χώρο αυτό δεν είναι καθόλου προσωπική και εκφράζει τα συναισθήματα της κάπως ψυχρά. Στον έρωτα θέλει πρώτα να νιώσει φίλη για να μπορέσει να εκφραστεί ενώ διασπά σχέσεις το ίδια ξαφνικά όσο τις συνάπτει.

Αγαπά πολύ τις κοινωνικές θέσεις, τις φιλίες και θέλει να σχετίζετε με άτομα που έχουν τις ίδιες απόψεις. Αγαπά τις ομάδες και τους συλλόγους αλλά και τους ξένους, τις διαφορετικές αντιλήψεις και νοοτροπίες. Την ελκύει ό,τι είναι εκκεντρικό, μοντέρνο και επαναστατικό, επίσης δεν αγαπά τα πατροπαράδοτα και συνήθως δεν τηρεί ήθη και έθιμα.

Από αυτή την θέση η Αφροδίτη γίνεται η Αφροδίτη του ανθρωπισμού. Ενδιαφέρετε για τους συνανθρώπους της, έχει παγκόσμιο και συμπαντικό ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει γύρω της όσο μακριά και να είναι αυτό.

Η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την διέλευση της από το ζώδιο του Υδροχόου στις 18:46 της 1ης Μαρτίου, μόλις τέσσερις ώρες μετά που θα έρθει σε όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Ουρανό, φυσικό κυβερνήτη του Υδροχόου, από τα τελευταία λεπτά του Κριού, κάτι που δίνει ένα δυναμικό και ανατρεπτικό ξεκίνημα σε αυτό το πέρασμα. Παρόλον που το τετράγωνο αυτό είναι μια δυναμική όψη που σε αρκετές περιπτώσεις θα φέρει διασπαστικές καταστάσεις, σε κάποιους θα μπορούσε να φέρει και ξαφνικά ανατρεπτικά γεγονότα με θετική εξέλιξη αφού οι δυο πλανήτες θα βρίσκονται σε θέσεις αμοιβαίας υποδοχής μετριάζοντας έτσι την αρνητικότητα. Η όψη αυτή επηρεάζει τους γεννημένους την τελευταία μέρα των παρορμητικών ζωδίων και την πρώτη μέρα των σταθερών ζωδίων αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλάνητες εκεί. Η Αφροδίτη δεν θα κάνει καμία άλλη όψη κατά την διέλευση αυτή εκτός από το τετράγωνο με τον Άρη στις 21 Μαρτίου (που ίσως έχει και μια μικρή βοήθεια από το εξάγωνο της με τον Δίαα την ίδια μέρα) που θα επηρεάσει τους γεννημένους στις 14 Μαΐου, 17 Αυγούστου, 16 Νοεμβρίου και 12 Φεβρουαρίου.

Ας δούμε τι μπορούν να περιμένουν τα ζώδια/ωροσκόποι από την διέλευση αυτή.

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον χώρο του Υδροχόου θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας και τις φιλίες σας. Πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν περισσότερο με την παρέα τους ή και με την/τον σύντροφο τους και να περάσουν πολύ καλά, προσοχή όμως στο τι ξοδεύετε επειδή εύκολα θα μπορούσατε να σπαταλήσετε χρήματα για διασκέδαση ή για άλλους κοινωνικούς σκοπούς. Οι δεσμευμένοι θα μπορούσαν να δουν τον σύντροφο τους να τους προσεγγίζει πιο φιλικά. Όσοι είναι ελεύθεροι θα μπορούσαν αυτό το διάστημα να κάνουν μια αισθηματική γνωριμία μέσω του φιλικού τους κύκλου με ένα άτομο πολύ διαφορετικό από αυτούς. Όσοι δεν ενδιαφέρονται για τα αισθηματικά τους, πιθανόν να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μεγάλες ομάδες ή συλλόγους με ομοϊδεάτες. Την 1η Μαρτίου προσοχή σε αναπάντεχες καταστάσεις, θετικές ή αρνητικές, οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστημα αυτό η μεγάλη πλειοψηφία των Ταύρων θα μπορούσε να αναμένει επαγγελματική και κοινωνική εύνοια. Το πέρασμα του δικού σας κυβερνήτη από τον χώρο του Υδροχόου και την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη θα μπορούσε να φέρει μια αισθηματική προσέγγιση προς εσάς από ένα άτομο που κατέχει ανώτερη θέση από εσάς είτε κοινωνικά είτε επαγγελματικά. Κάποιοι Ταύροι θα μπορούσαν να έχουν ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό τους χώρο ή τώρα θα μπορούσαν να προωθήσουν αλλαγές που επιθυμούν στα επαγγελματικά ή εργασιακά τους θέματα με επιτυχία και να βγουν κερδισμένοι. Γενικά το πέρασμα αυτό δίνει ανέβασμα επαγγελματικό και κοινωνικό στους περισσότερους Ταύρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ ευνοημένοι οι Δίδυμοι από το πέρασμα της Αφροδίτης στο φιλικό προς αυτούς αέρινο ζώδιο του Υδροχόου. Οι πλείστοι Δίδυμοι αυτό το διάστημα θα νιώσουν έντονη την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία και πιθανόν να θελήσουν να ταξιδέψουν, ίσως και με άτομα που τα έχουν στην καρδιά τους ή και με τα παιδιά τους, για να ηρεμήσουν και να ξεφύγουν από το άγχος και την εσωτερική νευρικότητα που περνούν αυτό τον καιρό. Όσοι είναι ελεύθεροι θα μπορούσαν να κάνουν μια επωφελή αισθηματική γνωριμία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να προωθήσετε νομικά θέματα ή με ό,τι έχει να κάνει με το εξωτερικό. Ακόμα είναι μια εξαιρετική περίοδος για όσους Διδύμους σπουδάζουν  και γενικότερα θα έχουν καλύτερη και πιο αισιόδοξη διάθεση. Οι μεγαλύτεροι θα μπορούσαν να αναμένουν χάρες μέσω των παιδιών τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου αναμένεται να επηρεάσει θετικά τα οικονομικά των Καρκίνων από τρίτες πηγές, π.χ. μέσω μιας αύξησης στα οικονομικά του συντρόφου που θα τους ευνοήσει έμμεσα ή θα έχουν την ευκαιρία να διευθετήσουν κάποια χρέη τους με ευνοϊκότερους όρους. Κάποιοι Καρκίνοι θα μπορούσαν να αυξήσουν το κεφάλαιο τους από εκμετάλλευση ακινήτων δηλαδή είτε από αγοραπωλησία είτε από ενοικίαση. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να ευνοηθούν οικονομικά μέσω του φιλικού τους περιβάλλοντος. Και τέλος αρκετοί Καρκίνοι πιθανόν να έχουν αυξημένη σεξουαλική επιθυμία αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο ακριβώς απέναντι από εσάς είναι μια πολύ ευνοϊκή διέλευση για πολλούς φίλους Λέοντες αφού αυτό το διάστημα θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν, να μετακινηθούν, να κάνουν αισθηματικές γνωριμίες αλλά και να κάνουν μακροχρόνιες και επωφελής επαγγελματικές συμφωνίες. Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα μπορούσαν να δουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους να βελτιώνετε και το ταίρι τους να τους βλέπει ως πιο γοητευτικούς. Για κάποιους Λέοντες το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια θετική επαγγελματική εξέλιξη για ένα κοντινό συγγενή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι Παρθένοι προσοχή κατά την διέλευση αυτή λόγω του ότι αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί ή θα νιώσετε την ανάγκη να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για την καθημερινότητα σας που γενικά αυτή την περίοδο αναμένετε να είναι βελτιωμένη. Καλύτερη υγεία και καλύτερη φυσική κατάσταση για τους περισσότερους αλλά προσοχή και στην διατροφή σας για να μην πάρετε κιλά! Είναι επίσης ένα διάστημα κατά το οποίο οι σχέσεις με τους συναδέλφους ή το εργασιακό περιβάλλον βελτιώνονται. Κάποιοι από εσάς θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από γνώσεις που ήδη έχετε αποκτήσει και που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες στην εργασιακό τους. Όσοι έχουν δική τους επιχείρηση θα μπορούσαν να δουν τους πελάτες τους να αυξάνονται αυτό το διάστημα. Ακόμα, μια αισθηματική σχέση μέσα από τον χώρο εργασίας θα μπορούσε να προκύψει για κάποιους από εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Τάση για τεμπελιά και περισσότερη διασκέδαση θα μπορούσε να φέρει για πολλούς Ζυγούς το ευνοϊκό για αυτούς πέρασμα του κυβερνήτη τους από το συμβατό ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό είναι ένα διάστημα κατά το οποίο οι Ζυγοί θα μπορούσαν να δουν τις σχέσεις τους με άτομα που έχουν στην καρδιά τους να βελτιώνονται ή ακόμα και την δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης που θα τους αναμορφώσει αφού θα εμπεριέχει το στοιχείο του έντονου πάθους. Χαρές από τα παιδιά τους μπορούν να αναμένουν οι μεγαλύτεροι. Όσες γυναίκες  επιθυμούν ένα παιδί, αυτή είναι μια καλή περίοδος που θα μπορούσαν να δοκιμάσουν ή να έχουν μια ξαφνική ή ανατρεπτική εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα. Προσοχή όσες γυναίκες εγκυμονούν και είναι γεννημένες την πρώτη μέρα του ζωδίου. Μερικοί Ζυγοί θα μπορούσαν να δοκιμάσουν και την τύχη τους ρισκάροντας ένα μικρό ποσό αφού θα μπορούσαν ξαφνικά να βρεθούν με κάποια χρήματα τα οποία δεν έχουν δουλέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα αρκετοί Σκορπιοί θα θελήσουν να διασκεδάσουν περισσότερο στο σπίτι τους προσκαλώντας φίλους και αγαπημένα άτομα στον χώρο τους. Βελτιωμένες σχέσεις με τον σύντροφο τους ή τις μακρόχρονες συνεργασίες τους είναι επίσης πιθανές. Αρκετοί Σκορπιοί θα νιώσουν την ανάγκη να αναζητήσουν την ηρεμία και την χαλάρωση τους στο σπίτι τους παρά οπουδήποτε αλλούενώ κάποιοι θα μπορούσαν να δουν άτομα από το παρελθόν τους να τους επισκέπτονται στο σπίτι τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όμορφες επικοινωνίες, μετακινήσεις με φίλους αλλά και νέες γνωριμίες και αυξημένο φλερτ, ακόμα και μέσω διαδικτύου, θα μπορούσαν να έχουν πολλοί Τοξότες αυτό το διάστημα αφού η καθημερινότητα τους θα περιλαμβάνει όλα αυτά. Αυτό είναι ένα διάστημα κατά το όποιο ο φιλικός κύκλος θα έχει την δύναμη να παρασύρει τους περισσότερους Τοξότες, έτσι πολλοί θα μπορούσαν να εφευρίσκουν τρόπους και αιτίες για περισσότερες εξόδους για διασκέδαση και λιγότερο πιεστική καθημερινότητα. Προσοχή στην τάση για τεμπελιά που πολλοί από εσάς μπορεί να επιδείξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τα πιο ευνοημένα ζώδια από την διέλευση αυτή θα είναι περισσότεροι Αιγόκεροι αφού ευνοούνται και σε οικονομικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο το διάστημα αυτό. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δίνει λόγους και αιτίες για να ανέβει ξαφνικά η «προσωπική αξία» των Αιγόκερων και κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Κάποιοι θα μπορούσαν να πάρουν μια προαγωγή ή μια αύξηση ή να έχουν μια αλλαγή στα επαγγελματικά τους που θα τους ωφελήσει και οικονομικά. Αυτό είναι ένα διάστημα κατά το όποιο οι συνήθως προσεκτικοί και μετρημένοι Αιγόκεροι θα μπορούσαν να ξοδέψουν για μια ερωτική γνωριμία ή για την διασκέδαση τους ή να δώσουν χρήματα για κάτι που έχει σχέση με τα παιδιά τους. Ακόμα όλο αυτό το διάστημα αρκετοί Αιγόκεροι θα μπορούσαν να επωφεληθούν οικονομικά εάν ρισκάρουν ένα μικρό ποσό, και ειδικά οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου που θα μπορούσαν να έχουν ένα αναπάντεχο κέρδος την 1η Μαρτίου. Προσοχή βέβαια απαιτείται γιατί αν είναι απρόσεκτοι θα μπορούσαν να χάσουν πολλά από μια τέτοια κίνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο θα σας ομορφύνει, θα σας κάνει πιο γοητευτικούς και γενικά θα φέρει εύνοια σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θετική διάθεση και καλύτερη ψυχολογία για τους περισσότερους. Είναι επίσης μια περίοδος κατά την οποία για κάποιους λόγους οι άλλοι θα έχουν μια θετική προδιάθεση προς εσάς και θα είναι πιο εύκολο να περάσετε τις απόψεις και τα πιστεύω σας. Επίσης θα αισθανθείτε την ζεστασιά και την συμπαράσταση των οικείων σας προσώπων. Όσοι ασχολείστε με αυτό το αντικείμενο, θα μπορούσατε να βγείτε κερδισμένοι από μια αγοραπωλησία ακινήτου. Για ορισμένους άλλους μια ερωτική σχέση με άτομο από το εξωτερικό θα μπορούσε να προκύψει ενώ για κάποιους άλλους το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις ή και οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή είναι μια περίοδος που πολλοί Ιχθύες  θα έχουν αυξημένη διαίσθηση αλλά και θα αναζητούν την απομόνωση ούτως ώστε να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν αφού θα έχουν ανάγκη και από περισσότερο ύπνο. Αρκετοί θα κοιμούνται καλύτερα τώρα και πιθανόν να έχουν ευχάριστα ή και διαισθητικά όνειρα. Το πέρασμα αυτό της Αφροδίτης για κάποιους θα μπορούσε να σημαίνει αυξημένες κρυφές μετακινήσεις, επικοινωνίες, γνωριμίες και φλερτ. Για όσους δεν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο, η διέλευση αυτή θα μπορούσε να σημαίνει και ευνοϊκές συζητήσεις για διευθέτηση οφειλών ή ακόμα και μια οικονομική συμφωνία που όμως θα κρατηθεί κρυφή για κάποιους λόγους στο παρόνν στάδιο.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: