Η Αφροδίτη στον Λέων 6/9-2/10/2020

Στις 10:22 στις 6 Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης της αγάπης, των σχέσεων και των οικονομικών αφήνει το συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου και περνά στον πύρινο και εξωστρεφή Λέοντα για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Περνά δηλαδή από ένα ζώδιο στο οποίο ένιωθε αρκετά ανασφαλής, εσωστρεφής, συναισθηματική και ευαίσθητη σε ένα χώρο που της δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση μα και λάμψη. Από ένα περιβάλλον που την ήθελε κλειστή, συναισθηματική, δοτική, ένα ζώδιο μέσα από το οποίο η έγνοια της ήταν να φροντίσει και να περιθάλψει τους αγαπημένους της, να δώσει αγάπη, για το υπόλοιπο του μήνα και τις 2 πρώτες μέρες του Οκτώβρη θα θέλει να χαρεί, να διασκεδάσει, να ερωτευτεί και να εκφράσει τα συναισθήματα της.

Στον χώρο του Ήλιου η Αφροδίτη θέλει να στρέψει τα φώτα πάνω της, να φανεί, να ξεχωρίσει, να εντυπωσιάσει. Να μην περάσει απαρατήρητη. Σίγουρα πολύ πιο εξωστρεφής, είναι αρκετά πιο εγωίστρια απ’ ότι στον χώρο του Καρκίνου, ίσως και αρκετά ματαιόδοξη και υποκειμενική. Θέλει να την θαυμάζουν και να έχει «αυλή». Όμως στον χώρο που αντιπροσωπεύει την καρδιά, αγαπά φλογερά και παθιασμένα και είναι πολύ γενναιόδωρη σε σημείο βλακείας. Στην ουσία επιζητά ό,τι της δίνει χαρά και ευφραίνει την καρδιά. Ένα από αυτά είναι ο έρωτας αλλά ταυτόχρονα και η δημιουργία και οι τέχνες.

Η Αφροδίτη είναι πλανήτης που αντιπροσωπεύει και τα οικονομικά. Σε αυτό τον τομέα παίρνει πιο εύκολα ρίσκα και την ενθουσιάζει το παιγνίδι, που αυτό μπορεί να περιλαμβάνει και τζόγο.  

Το μεγαλύτερο μέρος της διέλευσης της από το ζώδιο του Λέοντα θα είναι αρκετά ουδέτερο από την άποψη ότι καθ’ όλη την διάρκεια που θα βρίσκετε σε αυτό τον χώρο θα κάνει μόνο δύο όψεις,  ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και ένα θετικότατο τρίγωνο με τον Άρη λίγο πριν αφήσει το ζώδιο αυτό.

Το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 15 του μήνα θα μπορούσε να φέρει συναισθηματική και οικονομική αποσταθεροποίηση. Εναλλακτικά σε κάποιους θα μπορούσε να φέρει ξαφνικούς κεραυνοβόλους έρωτες, που όμως θα ξεφουσκώσουν γρήγορα, ενώ σε άλλους ξαφνικές ρήξεις και διασπάσεις, Ούτε ξαφνικά και απρόβλεπτα κέρδη μπορούν να αποκλειστούν αφού ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος πλανήτης.  Η όψη επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους 30 Απριλίου-2 Μαΐου, 1-3 Αυγούστου, 2-4 Νοεμβρίου, 29-31 Ιανουαρίου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία στις 9-11 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Το τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη από θέση κυβέρνησης στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου φέρνει παθιασμένους έρωτες και αυξημένη δημιουργικότητα σε Κριούς, Λέοντες, και Τοξότες γεννημένους 14-16 Απριλίου, 17-19 Αυγούστου, 16-18 Δεκεμβρίου και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία 24-26 μοίρες σε αυτά τα ζώδια. Τα ζώδια του αέρα Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι επίσης ευνοούνται κατά δεύτερο λόγο.

Σε γενικές γραμμές η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σε όλους κάτι καλό έχει να φέρει ή δώσει.  

Όλες οι ημερομηνίες είναι +/- 1 μέρα.

****************

Ας δούμε τι μπορεί να περιμένει το κάθε ζώδιο/ωροσκόπος ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Θετικότατο το πέρασμα της Αφροδίτης από το φιλικό ζώδιο του Λέοντα, θα φέρει χαρά, θα ζεστάνει την καρδιά σας και θα αυξήσει την δημιουργικότητα σας, θα αναθερμάνει και βελτιώσει τις σχέσεις σας με τους συντρόφους αλλά και με τα παιδιά σας, όσοι έχετε.  Ευκαιρίες και για εγκυμοσύνη αν είστε σε τέτοια φάση και επιθυμείτε κάτι τέτοιο, Οι μεγαλύτεροι θα πάρετε χαρές μέσω των παιδιών σας. Γνωριμίες που εξελίσσονται σε αισθηματικές για τους μόνους-μόνες και βελτιωμένες σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες συντρόφους για όσους είναι σε σχέση, ίσως και με μια κάποια αυξημένη κτητικότητα. Συγκρατείστε τον μεγάλο ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει για να αποφύγετε υπερβολές και σπατάλες οικονομικές.  Η Αφροδίτη από τον Λέοντα αυξάνει την τύχη σας γενικότερα με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πέρασμα  του κυβερνήτη σας Αφροδίτης από τον Λέοντα είναι θετικό για εσάς αφού φέρνει μια περίοδο που μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας άτομα, να περάσετε όμορφα και να κοινωνικοποιηθείτε μέσα από τον δικό σας χώρο. Οι δικοί τους άνθρωποι θα έχουν την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν και να μην σας χαλούν χατίρι. Για τους μόνους/μόνες ένα άτομο είναι πιθανό να ομορφύνει τον χώρο σας με την παρουσία του. Όλοι λίγο πολύ θα έχετε λόγο και αιτία να νιώθετε καλά στο σπίτι σας ή με αυτούς που θεωρείτε δικά σας άτομα. Είναι μια καλή ευκαιρία για να αλλάξετε διακόσμηση ή με κάποιο τρόπο να βελτιώσετε το σπίτι σας και να ομορφύνετε-ζεστάνετε τον προσωπικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα αυξάνετε ή ανάγκη σας για φλερτ, για επικοινωνίες, για μετακινήσεις, για γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα για κοντινές εξορμήσεις με αγαπημένα άτομα αφού και θα περάσετε όμορφα και θα διασκεδάσετε ενώ οι μόνοι-μόνες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας αρέσει πολύ μέσα από μια κοντινή μετακίνηση, μέσω του κοντινού και συγγενικού σας περιβάλλοντος ή ακόμα και μέσω διαδικτύου.  Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για όλους όσους επιθυμούν να  βελτιώσουν τις σχέσεις με τα αδέλφια, συγγενείς και γείτονες, αλλά και για οικονομικές διαπραγματεύσεις και εμπορικές συμφωνίες αφού θα μπορούσατε να αποκομίσετε κέρδη ή να πετύχετε μια επωφελή συμφωνία μέσα από την διαπραγματευτική σας ικανότητα που θα είναι τονισμένη και θα κάνει τον λόγο σας πιο γλυκό, πιο ευέλικτο και πιο διπλωματικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει τον οίκο των οικονομικών σας, έχετε αυξημένες πιθανότητες να δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει λίγο περισσότερο αν και η τάση για απόκτηση κάποιον πραγμάτων που θέλετε επίσης θα είναι αυξημένη, γι΄αυτό προσέξτε το. Όσοι ασχολείστε με ακίνητα θα μπορούσατε να έχετε κάποιο οικονομικό όφελος από αυτό τον τομέα ή κάποιο όφελος ή οικονομική βοήθεια μέσα από την οικογένεια και τα κοντινά σας άτομα. Το επόμενο διάστημα θα αυξηθεί και η κτητικότητα σας προς τα αγαπημένα σας άτομα ή με αυτούς που συνδέεστε συναισθηματικά και πιθανώς να αναζητάτε έμπρακτη επιβεβαίωση ή να είστε αρκετά πολύ απαιτητικοί προς αυτούς.

ΛΕΩΝ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο για 4 εβδομάδες αποκτάτε λάμψη και γοητεία. Οι άλλοι θα σας βλέπουν περισσότερο γοητευτικούς και λαμπερούς αλλά και εσείς θα νιώθετε πιο όμορφα και αυτό πάντα είναι καλό. Οι  ανώτεροι σας θα είναι πιο θετικά προδιατεθειμένοι προς εσάς γι΄αυτό αν θέλετε να ζητήσετε κάτι ή να προωθήσετε κάποια φιλοδοξία σας κάντε το αυτό το διάστημα που δύσκολα θα σας χαλούν χατίρι. Γενικά θα είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και θα έχετε αρκετές προσκλήσεις ή ευκαιρίες για κοντινές μετακινήσεις. Αν επιθυμείτε μια αλλαγή στην εμφάνιση, στο κούρεμα ή στο στυλ σας, αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Λέοντα είναι ένα διάστημα κατά το οποίο πολλοί Παρθένοι θα ηρεμήσετε ψυχικά, θα ξεκουράζεστε και θα κοιμάστε καλύτερα ή θα έχετε κάποιο λόγο ή αιτία που σας δίνει μια κρυφή χαρά την οποία δεν θα θέλετε να μοιραστείτε ακόμα.  Ιδανικό θα ήταν αν μπορούσατε να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα πηγαίνοντας κάπου κοντά έστω για ένα διήμερο, με κάποιο αγαπημένο άτομο ή τον σύντροφο σας όσοι έχετε. Μέχρι τις 2 Οκτωβρίου θα έχετε την τάση να κρύβετε και τα συναισθηματικά σας και τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Αφροδίτης στον Λέοντα είναι ένα διάστημα που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την έμφυτη κοινωνικότητα σας, θα σας κάνει αρκετά πολύ δημοφιλής στο φιλικό σας περιβάλλον και πολλοί θα αναζητούν την παρέα σας αλλά και εσείς οι ίδιοι θα θέλετε να περνάτε χρόνο και να διασκεδάζετε με τους φίλους σας. Κάποια φιλική σχέση θα μπορούσε να μετατραπεί σε αισθηματική για κάποιους ενώ άλλοι που είστε μόνοι-μόνες θα μπορούσατε να κάνετε μια αισθηματική γνωριμία μέσω του φιλικού τους περιβάλλοντος.  Γενικά είναι μια ευχάριστη περίοδος στην ζωή των περισσότερων Ζυγών!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, οι επόμενες 4 εβδομάδες δίνουν μια εξαιρετική περίοδο στους περισσότερους από εσάς για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους ανώτερους σας, να πάρετε κάποια προαγωγή ή bonus και γενικά να εκμεταλλευτείτε το διάστημα για να ζητήσετε αυτά που θέλετε και χρειάζεστε αφού οι ανώτεροι σας θα είναι πιο θετικά προσκείμενοι προς εσάς. Γενικά θα υπάρξει μια αιτία χαράς για εσάς που μπορεί να αφορά στενές προσωπικές σας σχέσεις ή μακρόχρονες συνεργασίες. Το διάστημα αυτό μπορείτε να δείξετε ένα πιο θετικό κοινωνικό προφίλ και να προβάλετε περισσότερο τον εαυτό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικότατο το πέρασμα της Αφροδίτης από το φιλικό ζώδιο του Λέοντα για τους Τοξότες αφού φέρνει ένα αισιόδοξο διάστημα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σε θέματα σπουδών, ανώτερης εκπαίδευσης, ταξιδιών αλλά και για νομικές υποθέσεις. Με πιο ανοικτό μυαλό και ανεβασμένη διάθεση βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά και φιλοσοφημένα, Κάποιοι ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι, ενώ οι μόνοι/μόνες θα μπορούσατε να έχετε την ευκαιρία για μια γνωριμία μέσω ενός ταξιδιού αν είναι εφικτό και το επιθυμείτε. Γενικά όμως είναι ένα πολύ καλό διάστημα κατά το οποίο θα έχετε περισσότερη αισιοδοξία και διάθεση για περιπέτεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Λέοντα θα εμβαθύνει μεν το συναίσθημα αλλά θα σας κάνει και περισσότερο κτητικούς και ζηλιάρηδες με τις σχέσεις σας και πιθανότατα περισσότερο καχύποπτους και δύσπιστους. Ανικανοποίητους και απαιτητικούς αφού οι περισσότεροι θα νιώθετε ότι δεν παίρνετε αυτά που θέλετε. Κάποιες σχέσεις που ίσως δημιουργηθούν τώρα θα έχουν λόγους για να κρατηθούν κρυφές. Από την άλλη, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο μπορεί να ευνοηθούν τα οικονομικά σας μέσω τρίτων πηγών, πχ μέσω των οικονομικών των συντρόφων σας, ή να έχετε  την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε με καλύτερους όρους κάποια χρέη ή οφειλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετικό το πέρασμα της Αφροδίτης από το ακριβώς απέναντι ζώδιο από εσάς και τον χώρο που αφορά τις στενές προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη από τον χώρο του Λέοντα φέρνει  είναι ένα διάστημα που σας δίνει την ευκαρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συντρόφους σας ή με τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε και γενικά σας κάνει περισσότερο συντροφικούς και συμβιβαστικούς απ’ ότι είναι στην φύση σας να είστε. Οι Υδροχόοι που επηρεάζεστε να είστε προσεκτικοί στις 15 Σεπτεμβρίου αφού κάποιο λόγοι και αιτίες θα μπορούσαν να αποσταθεροποιήσουν ή να φέρουν ρήξη σε κάποιες σχέσεις και συνεργασίες σας ή ένα ξαφνικό γεγονός να σας αναστατώσει ή εναλλακτικά να σας ενθουσιάσει. Από την άλλη οι μόνοι-μόνες που ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο θα μπορούσατε να κάνετε μια ερωτική γνωριμία που θα έχει την δύναμη να σας ενθουσιάσει και παθιάσει, ιδιαίτερα κοντά στις 29 Σεπτεμβρίου

ΙΧΘΥΕΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα είναι ένα διάστημα που θα φέρει βελτιωμένη και πιο ευχάριστη καθημερινότητα για τους περισσότερους Ιχθύες. Θα υπάρχουν λόγοι και αιτίες που θα νιώθετε καλύτερα στον χώρο εργασίας σας ή θα έχετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις με συναδέλφους αλλά και ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση μέσα από την καθημερινότητα. Καλύτερη υγεία για πολλούς αλλά προσοχή στα γλυκά και τα λιπαρά. Οι μόνοι και οι μόνες θα μπορούσαν να κάνουν μια αισθηματική γνωριμία μέσα από την εργασία τους ή στο γυμναστήριο αφού είναι και ένα καλό διάστημα για να ξεκινήσετε και ένα πρόγραμμα φυσικής άσκησης. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πιθανό να δουν μια αύξηση της πελατείας τους ή κάποιο οικονομικό όφελος μέσα από την εργασία τους.

Σημείωση:

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ένα άρθρο σαν αυτό δεν μπορεί να δώσει παρά μόνο γενικές προβλέψεις που αφορούν μια συγκεκριμένη πλανητική κίνηση και δείχνουν την γενική τάση/επιρροή που επικρατεί. Κάποιοι από εσάς ίσως νιώσετε ή δείτε ότι δεν ταυτίζεστε με την γενική πρόβλεψη και ότι άλλα συμβαίνον στην δική σας ζωή. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή κάτι άλλο υπάρχει στον αστρολογικό σας χάρτη που σας επηρεάζει προσωπικά (διανύετε μια άλλη φάση) ή επηρεάζεστε περισσότερο από άλλες πλανητικές κινήσεις που συνυπάρχουν στον ουρανό.

Γι’ αυτό μια προσωπική συνεδρία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να εξετάσουμε ένα αστρολογικό χάρτη σφαιρικά και όχι μεμονωμένα, και να απαντήσουμε με ακρίβεια σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: