Φονική Έκρηξη στον Λίβανο 4/8/2020

Η χθεσινή δύσκολη Πανσέληνος με συμμετοχή του Ουρανού σε τετράγωνο, που μιλούσε για ξαφνικά, αναπάντεχα γεγονότα που έχουν την δύναμη να σοκάρουν σε κοσμικό επίπεδο, δυστυχώς πολύ γρήγορα επιβεβαιώθηκε.

Η φοβερή και απίστευτη έκρηξη στην Βηρυτό του Λιβάνου γύρω στις 1820 το απόγευμα στις 4 Αυγούστου, που άφησε πίσω πολλούς νεκρούς (άγνωστο ακόμα πόσους), χιλιάδες τραυματίες και τεράστια καταστροφή που αναπόφευκτα θα έχει οικονομικές επιπτώσεις, μας καθήλωσε μπροστα στις τηλεοράσεις να βλέπουμε το απίστευτο αυτό γεγονός, που τα ειδησεογραφικά πρακτορεία περιγράφουν ως «σκηνικό πολέμου». Μπορώ να πω οι σκηνές που είδαμε μας θύμισαν σκηνές που φέρνουν στο μυαλό το χάος που δημιουργήθηκε με το πέσιμο των Δίδυμων Πύργων το 2001.

Ο Λίβανος με ημερομηνία 22 Νοεμβρίου 1943 και ώρα 00:01 σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο, έχει ωροσκόπο στις 09.36 Παρθένου, με την Σελήνη (τον κόσμο) στον πρώτο οίκο και στις 20.12 Παρθένου. Η Σελήνη αυτή την στιγμή δέχεται αντίθεση από τον ανάδρομο διελαύνων Ποσειδώνα (πλανήτη που αντιπροσωπεύει τα χημικά, τα αέρια και τις αναθυμιάσεις) στις 20.30 Ιχθύων. 

Η όψη αυτή είναι μια πολύ σπάνια όψη που συμβαίνει μια φόρα κάθε 160-170 χρόνια περίπου αφού είναι ένας αργός πλανήτης. Είναι η πρώτη φόρα που επηρεάζει την Σελήνη της χώρας (που στον γενέθλιο κάνει όψεις τετραγώνου με τον Άρη αλλά και με τον Κρόνο στους Διδύμους στον δέκατο οίκο). Παράλληλα τετραγωνίζει και το μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου, μεσοδιάστημα θανάτου, στις 21.22 Διδύμων, με απόκλιση 57 λεπτών

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να βρίσκετε σε όψη εξαγώνου με τον Δία, που σήμερα βρισκόταν σε αρνητική όψη τετραγώνου με τον Άρη στον Κριό και γι’ αυτό ήταν ενεργοποιημένος.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε η χτεσινή πανσέληνος στις 11.43 Λέων-Υδροχόου που γινόταν ακριβώς επάνω στην ακμή του έκτου και δωδεκάτου οίκου που βρίσκονται στις 11.24 Λέων (Δωδέκατος) και Υδροχόου (Έκτος). Οίκοι που αντιπροσωπεύουν την υγεία και τα νοσοκομεία αλλά και χάσιμο-φυγή, έξοδο ψυχών γενικότερα. Και βρισκόταν σε σύνοδο με τους δεσμούς Σελήνης στις 10.18 Λέων-Υδροχόου. (Πολύ κοντά στο σημείο βρίσκετε και ο γενεθλιος Πλούτωνας στις 08.43 Λέων) Ο διελαύνων Ουρανός τετραγώνιζε από τις 10.38 Ταύρου και στον ένατο οίκο, αλλά και βρισκόταν και σε τετράγωνο ακριβείας με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη/Ποσειδώνα, μεσοδιάστημα που δηλώνει παράλυση, βλάβη-ζημία, κακόβουλη ενέργεια. Κρίσεις, ξαφνικά ατυχήματα, εκρήξεις.

Ο διελαύνων Άρης στον Κριό και τον όγδοο οίκο (φυσικός οίκος θανάτου) σήμερα κορύφωνε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δια στις 19.44 Αιγόκερω και μέσα στον πέμπτο οίκο της χώρας. Η όψη κορυφώθηκε στις 16.06 το απόγευμα.

Ο γενέθλιος Ποσειδώνας στην ακμή δευτέρου οίκου στις 3.40 Ζυγού και η γενέθλια Αφροδίτη στις 12.10 Ζυγού μέσα στον οίκο των οικονομικών σε θέση κυβέρνησης, είχαν και οι δύο επηρεαστεί από 2 διαφορετικές εκλείψεις. Ο μεν Ποσειδώνας από την έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 που έγινε στις 4.06 Αιγόκερω και η Αφροδίτη από την έκλειψη στις 5 Ιουλίου στις 13.37 Καρκίνου-Αιγόκερω (με απόκλιση μιας μοίρας). Κατά την έκλειψη αυτή ο Άρης βρισκόταν σε αντίθεση ακριβείας (33 λεπτά) με τον γενέθλιο Ποσειδώνα.

Η γενέθλια Αφροδίτη τετραγωνίζει με ακρίβεια το μεσοδιάστημα Άρη/Πλούτωνα στις 13.18 Καρκίνου (μεσοδιάστημα που δηλώνει βίαιους τραυματισμούς, πολεμικές καταστάσεις ανάμεσα σε άλλα) και ήταν το σημείο της έκλειψης στις 5 Ιουλίου. Άρης-Πλούτωνας είναι όψη πολεμική, όψη βίας. το μεσοδιάστημα επίσης έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Η δύσκολη πανσέληνος το ενεργοποίησε μέσα από την Αφροδίτη. Οι οικονομικές ζημιές που προκλήθηκαν είναι ανυπολόγιστες.

Την ώρα της έκρηξης ο διελαύνων Κρόνος βρισκόταν στις 27.34 Αιγόκερω και έκανε όψη ενάμισι τετραγώνου (135 μοίρες) με το μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού με ακρίβεια 1 λεπτού. Το μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού είναι μεσοδιάστημα που δηλώνει ξαφνικά ατυχήματα, εκρήξεις, σοβαρούς τραυματισμούς, βίαιη καταστροφή! Ο διελαύνων Ουρανός (που ήταν ενεργός λόγω της Πανσελήνου) ενεργοποιούσε το μεσοδιάστημα Άρη/Ποσειδώνα με όψη τετραγώνου και απόκλιση 8 λεπτών. Ο Άρης-Ποσειδώνας θα μπορούσε να δείχνει και μια κακόβουλη ενέργεια ή εν πάσει περιπτώσει ο συνδυασμός, μια τεράστια θανατηφόρα έκρηξη.

Πόσο κρίμα για τον όμορφο Λίβανο!

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

#εκρηξη #λιβανος #βυρητος #καταστροφη #αστρολογια #διελευσεις #εκλειψεις #πανσεληνος #ουρανος #αστρολογικηαναλυση #πλανητικεςδιελευσεις

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: