Η Αφροδίτη στον Καρκίνο 7/8-5/9/2020

Στις 18:22 στις 7 Αυγούστου, ο πλανήτης της αγάπης, των σχέσεων και των οικονομικών αφήνει το αέρινο και πνευματικό ζώδιο των Διδύμων και περνά στον συναισθηματικό και ευαίσθητο Καρκίνο για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Η Αφροδίτη βρισκόταν για ασυνήθιστα πολύ καιρό στους Διδύμους, περισσότερο από τέσσερις μήνες (από τις 4 Απριλίου), αφού φέτος ήταν μια χρονιά κατά την οποία γύρισε φαινομενικά ανάδρομη. Ο χώρος των Διδύμων δεν θεωρείτε ιδανικός για την Αφροδίτη που είναι πλανήτης των σχέσεων και της συντροφικότητας ενώ οι Δίδυμοι έχουν να κάνουν περισσότερο με την επικοινωνία αλλά και την επιφανειακότατα. Στον χώρο αυτό λοιπόν η Αφροδίτη ένιωθε κάπως «έξω από τα νερά της». Την ενδιέφερε περισσότερο το φλέρτ και οι γνωριμίες παρά η συναισθηματική σύνδεση. Κυριαρχούσε η λογική παρά το συναίσθημα.

Ούτε ο χώρος του Καρκίνου είναι ιδανικός για την Αφροδίτη, παρ’ όλα αυτά είναι καλύτερος από τους Διδύμους αφού ταιριάζει περισσότερο στην θηλυκή της φύση. Σε ένα συναισθηματικό και ευαίσθητο χώρο η Αφροδίτη αγαπά μητρικά και τρυφερά. Δείχνει έμπρακτα την αγάπη της, φροντίζοντας τα άτομα που αγαπά και αναζητά βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Γίνεται όμως και πιο ευαίσθητη, δηλαδή «πειράζεται» πολύ εύκολα. Ίσως τα παίρνει όλα πολύ προσωπικά. Έτσι γκρινιάζει περισσότερο και έχει περισσότερες απαιτήσεις. Είναι υποκειμενική αφού βρίσκετε σε ένα χώρο που έχει να κάνει με το «εγώ νιώθω» αλλά και περισσότερο ανασφαλής. Φοβάται να μην πληγωθεί. Γι΄αυτό Γίνεται περισσότερο κτητική. Θέλει τους αγαπημένους της κοντά της και πιθανώς το απαιτεί κιόλας. Σε αρκετές περιπτώσεις «δραματοποιεί» καταστήσει αφού επιζητά το «δράμα»

Η Αφροδίτη είναι και πλανήτης που αντιπροσωπεύει και τα οικονομικά, οπόταν και σε αυτό τον τομέα γίνεται περισσότερο ανασφαλής.  Στον χώρο της Σελήνης, δεν έχει την σιγουριά του αύριο και αυτό είναι ένα πρόβλημα.

Το μεγαλύτερο μέρος της διέλευσης της από το ζώδιο του Καρκίνου θα είναι αρκετά ουδέτερο, με εξαίρεση το τελευταίο κομμάτι που θα κάνει αντιθέσεις με τους πλανήτες στον Αιγόκερω αλλά και ένα τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, δυσκολεύοντας το τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων.  

Στις 26 Αυγούστου η αντίθεση με τον Δια φέρνει υπερβολές, υπερκατανάλωση, αλλά και τάσεις σπατάλης στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους 7-9 Απριλίου, 9-11 Ιουλίου, 10-12 Οκτωβρίου, 7-9 Ιανουαρίου και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία στις 17-19  μοίρες των παρορμητικών που καλό είναι να δείξουν αυτοσυγκράτηση.

Στις 28 Αυγούστου το εξαιρετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει έμπνευση, φαντασία, αυξημένη διαίσθηση και είναι θετικότατο για ενασχόληση με καλλιτεχνικά, τέχνη, θεάματα και μουσική, πρωτίστως για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες γεννημένους 11-13 Ιουλίου, 11-13 Νοεμβρίου, 9-11 Μαρτίου και δευτερευόντως τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους 9-11 Μαΐου, 12-14 Σεπτεμβρίου, 9-11 Ιανουαρίου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία στις 19-21 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Στις 30 Αυγούστου η αντίθεση με τον Πλούτωνα είναι μια δύσκολη όψη που φέρνει ξεκαθαρίσματα και κλεισίματα σχέσεων, μεγάλη θλίψη και στεναχώρα, εμμονές, ζήλιες, καχυποψίες, βίαιες καταστάσεις ακόμα και εγκλήματα πάθους αλλά και οικονομικές ζημιές σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους 12-14 Απριλίου, 14-16 Ιουλίου, 15-17 Οκτωβρίου, 12-14 Ιανουαρίου αλλά και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις 22-24 μοίρες των παρορμητικών. 

Στις 2 Σεπτεμβρίου αντίθεση με Κρόνο φέρνει ζόρι και στρίμωγμα, συναισθηματική κόπωση, ψυχρότητα, πίεση, μπλοκαρίσματα και διακοπή σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και σε οικονομικά για τους στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους 15-17 Απριλίου, 17-19 Ιουλίου, 18-20 Οκτωβρίου, 15-17 Ιανουαρίου Και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία στις 25-27 μοίρες των παρορμητικών που καλό είναι να δείξουν αυτοσυγκράτηση.

Στις 4 Σεπτεβμρίου το τετράγωνο με τον Άρη  φέρνει εντάσεις, συγκρούσεις, διαμάχες αλλά και αυξημένο πάθος και σεξουαλικότητα για  Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους 17-19 Απριλίου, 19-21 Ιουλίου, 20-22 Οκτωβρίου, 17-19 Ιανουαρίου αλλά και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία στις 27-29 μοίρες των ζωδίων αυτών.  

Όλες οι ημερομηνίες είναι +/- 1 μέρα.

Ας δούμε τι μπορεί να περιμένει το κάθε ζώδιο/ωροσκόπος ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι θετικό για τους περισσότερους Κριούς (με εξαίρεση αυτούς που οι ημερομηνίες τους αναφέρονται πιο πάνω που πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί ειδικά τις μέρες που αναφέρνονται) αφού φέρνει μια περίοδο που μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τα αγαπημένα τους άτομα, να περάσουν όμορφα και να κοινωνικοποιηθούν μέσα από τον δικό τους χώρο. Οι δικοί τους άνθρωποι θα έχουν την καλή διάθεση να τους βοηθήσουν και να μην τους χαλούν χατίρι. Για τους μόνους/μόνες ίσως ένα άτομο να ομορφύνει τον χώρο τους με την παρουσία του. Λίγη προσοχή σε αυξημένα έξοδα αφού κάποιο ίσως θελήσουν να αλλάξουν διακόσμηση ή με κάποιο τρόπο να βελτιώσουν το σπίτι τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικό το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο για τους Ταύρους, όπως και όλα της τα περάσματα αφού είναι δικός τους κυβερνήτης. Φέρνει μια περίοδο με πολύ φλερτ, αυξημένες επικοινωνίες, προσκλήσεις, ευκαιρίες για διασκέδαση με κοντινές εξορμήσεις και με αγαπημένα άτομα. Οι μόνοι και οι μόνες μπορούν να κάνουν και μια αισθηματική γνωριμία μέσα από μια εκδρομή. Τους περισσότερους Ταύρους απασχολούσε πολύ το οικονομικό τους τελευταίους μήνες και τώρα έχουν μια ευκαιρία να χαλαρώσουν και να δουν τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Είναι επίσης ένα πολύ καλό διάστημα για να βελτιώσουν τις σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες, αλλά και για οικονομικές διαπραγματεύσεις και εμπορικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων μετά από αρκετούς μήνες, ένα διάστημα το οποίο οι Δίδυμοι είχαν συναισθηματική και οικονομική εύνοια σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια, οι Δίδυμοι θα περάσουν μια περίοδο με αυξημένη κτητικότητα, αυξημένα έσοδα αλλά και αυξημένα έξοδα. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε την τάση για αγορές απλά και μόνο για να νιώσετε προσωρινά καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το δικό τους ζώδιο για 4 εβδομάδες θα κάνει τους Καρκίνους πιο γοητευτικούς και όμορφους. Είναι ένα καλό διάστημα για να ασχοληθούν με την εμφάνιση τους, να αλλάξουν κούρεμα, ντύσιμο, στυλ. Οι  δικοί τους άνθρωποι θα είναι πιο θετικά προδιατεθειμένοι προς αυτούς και δεν θα τους χαλούν χατίρι. Οι Καρκίνοι που επηρεάζονται (δείτε τις ημερομηνίες πιο πάνω) να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά στις 30 Αυγούστου, 2 και 4 Σεπτεμβρίου αφού εύκολα θα μπορούσε μια εξέλιξη σε σχέση με αγαπημένα σας πρόσωπα να σας στεναχωρέσει. Αποφύγετε τσακωμούς και εντάσεις με τους συντρόφους σας ή και με τους ανωτέρους σας επειδή ό,τι τελειώσει εκείνες τις μέρες μάλλον θα κλείσει μόνιμα.

ΛΕΩΝ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Καρκίνο είναι ένα διάστημα κατά το οποίο πολλοί Λέοντες θα νιώσουν την ανάγκη να κλειστούν περισσότερο αφού θα έχουν περισσότερη ανάγκη για ύπνο, ξεκούραση και χαλάρωση. Το ιδανικό θα ήταν αν μπορούσαν να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα πηγαίνοντας κάπου κοντά έστω για λίγες μέρες. Είναι μια καλή περίοδος για να οργανώσουν τα πλάνα και προγράμματα τους που θα θέσουν σε εφαρμογή αργότερα. Όσοι είναι μόνοι/μόνες ίσως κάνουν μια αισθηματική γνωριμία που στο παρών στάδιο θα προτιμήσουν μην ανακοινώσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τους Παρθένους όσο αφορά τα οικονομικά τους αφού πιθανώς να χρειαστεί να ξοδέψουν ή δανείσουν λεφτά για φίλους. Είναι όμως ένα πολύ καλό διάστημα για κοινωνικοποίηση, για εξόδους, γνωριμίες, φλέρτ, προσκλήσεις από φίλους ή ακόμα και για ένα ταξίδι μαζί με φίλους για να γεμίσουν τις μπαταριές τους. Οι μόνοι-μόνες θα μπορούσαν να κάνουν μια αισθηματική γνωριμία μέσω του φιλικού τους περιβάλλοντος ενώ για κάποιους άλλους μια φιλική σχέση θα μπορούσε να μετατραπεί σε ερωτική, ειδικά κοντά στις 28 Αυγούστου.

ΖΥΓΟΣ

Όπως και για τους Ταύρους έτσι και για τους Ζυγούς τα περάσματα της Αφροδίτης είναι ιδιαίτερα σημαντικά αφού είναι και δικός τους κυβερνήτης. Με την Αφροδίτη να διελαύνει την κορυφή του αστρολογικού τους χάρτη, οι επόμενες 4 εβδομάδες δίνουν μια εξαιρετική περίοδο στους περισσότερους Ζυγούς (με εξαίρεση αυτούς που αναφέρονται πιο πάνω) για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με ανώτερους τους, να πάρουν κάποια προαγωγή ή bonus και γενικά να εκμεταλλευτούν το διάστημα για να ζητήσουν αυτά που θέλουν και χρειάζονται αφού οι ανώτεροι τους είναι πιο θετικά προσκείμενοι προς αυτούς.  Όσοι επηρεάζονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το τελευταίο κομμάτι της διέλευσης αν θέλουν να διατηρήσουν σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες αφού οτιδήποτε κλείσει τώρα, μάλλον κλείνει μόνιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικό το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Καρκίνο για τους Σκορπιούς αφού φέρνει ένα διάστημα που μπορούν να εκμεταλλευτούν σε θέματα σπουδών, ανώτερης εκπαίδευσης αλλά και για νομικές υποθέσεις. Παράλληλα είναι ένα καλό διάστημα για να πάνε ένα ταξίδι με τον σύντροφο τους, όσοι έχουν. Ενώ οι μόνοι/μόνες θα μπορούσαν να έχουν την ευκαιρία για μια γνωριμία μέσω ενός ταξιδιού αν είναι εφικτό και το επιθυμούν. Γενικά όμως είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχουν περισσότερη αισιοδοξία και διάθεση για περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Καρκίνο θα κάνει τους Τοξότες περισσότερο κτητικούς και ζηλιάρηδες με τις σχέσεις τους και γενικότερα θα φέρει περισσότερη καχυποψία. Από την άλλη, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο μπορεί να ευνοηθούν τα οικονομικά τους μέσω τρίτων πηγών, πχ μέσω των οικονομικών των συντρόφων τους, ή να έχουν την ευκαιρία να διαπραγματευτούν με καλύτερους όρους κάποια χρέη ή οφειλές. Προσοχή σε κάποια θέματα υγείας που μπορεί να δημιουργηθούν σε κάποιους ή πιο μελαγχολική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους περισσότερους Αιγόκερους (με εξαίρεση τις ημερομηνίες που αναφέραμε πιο πάνω) το πέρασμα της Αφροδίτης από το ακριβώς απέναντι ζώδιο και τον χώρο του Καρκίνου είναι ένα θετικό πέρασμα που τους δίνει την ευκαρία να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τους συντρόφους τους ή με τα άτομα τα οποία συνεργάζονται. Οι Αιγόκεροι που επηρεάζονται να είναι προσεκτικοί προς το τέλος Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου αφού κάποιες σχέσεις τους θα μπορούσαν να κλείσουν οριστικά ενώ κάποιοι άλλοι θα μπορούσε να έχουν θέματα που να αφορούν τα παιδιά τους ή τον ένα τους γονιό η γενικότερα το κοινωνικό τους προφίλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι ένα διάστημα που θα φέρει βελτιωμένη καθημερινότητα για τους περισσότερους Υδροχόους. Ευκαιρίες να βελτιώσουν τις σχέσεις με συναδέλφους αλλά και ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση μέσα από την καθημερινότητα. Καλύτερη υγεία για πολλούς αλλά προσοχή στα γλυκά και τα λιπαρά. Οι μόνοι και οι μόνες θα μπορούσαν να κάνουν μια αισθηματική γνωριμία μέσα από την εργασία τους ή στο γυμναστήριο αφού είναι και ένα καλό διάστημα για να ξεκινήσουν και ένα πρόγραμμα φυσικής άσκησης.

ΙΧΘΥΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα αυξήσει την φυσική έμπνευση, δημιουργικότητα και καλλιτεχνικότατα των Ιχθύων, ειδικά όσων επηρεάζονται από το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 28 Αυγούστου. Βελτιωμένες σχέσεις με τα παιδιά τους για όσους έχουν, γνωριμίες που εξελίσσονται σε αισθηματικές για τους μόνους-μόνες και βελτιωμένες σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες συντρόφους για όσους είναι σε σχέση. ’Οσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν παιδί θα μπορούσαν να δοκιμάσουν αυτό το διάστημα. Η ανάγκη για κοινωνικοποίηση, διασκέδαση και χαλάρωση θα είναι μεγαλύτερη αλλά δεν θα λείψουν και οι γκρίνιες και η κτητικότατα σε κάποιες περιπτώσεις. 

Σημείωση:

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ένα άρθρο σαν αυτό δεν μπορεί να δώσει παρά μόνο γενικές προβλέψεις που αφορούν μια συγκεκριμένη πλανητική κίνηση και δείχνουν την γενική τάση/επιρροή που επικρατεί. Κάποιοι από εσάς ίσως νιώσετε ή δείτε ότι δεν ταυτίζεστε με την γενική πρόβλεψη και ότι άλλα συμβαίνον στην δική σας ζωή. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή κάτι άλλο υπάρχει στον αστρολογικό σας χάρτη που σας επηρεάζει προσωπικά (διανύετε μια άλλη φάση) ή επηρεάζεστε περισσότερο από άλλες πλανητικές κινήσεις που συνυπάρχουν στον ουρανό.

Γι’ αυτό μια προσωπική συνεδρία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να εξετάσουμε ένα αστρολογικό χάρτη σφαιρικά και όχι μεμονωμένα, και να απαντήσουμε με ακρίβεια σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: