Η Αφροδίτη στον Κριό 7 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου 2020

Αφροδιτη_στον_Κριο_BiancaTarot

Στις 7 Φεβρουαρίου και ώρα 22:03 ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, της καλοπέρασης, των σχέσεων μα και των οικονομικών, αφήνει το ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση που θεωρείτε εξαιρετική για την φύση της αφού βρίσκετε σε έξαρση σε αυτό τον χώρο, και μετακομίζει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες περίπου στο φλογερό και δυναμικό ζώδιο του Κριού, το ζώδιο στο οποίο βρίσκετε σε πτώση. Τεράστια η αλλαγή. Από εκεί που η Αφροδίτη βρισκόταν σε ένα χώρο που την έκανε να συμπεριφέρεται με καλοσύνη, αγάπη, εμπάθεια, ανιδιοτέλεια, ένα χώρο που την έκανε υπερβολικά ευαίσθητη και ευάλωτη, τώρα περνάει σε ένα χώρο πολεμικό και η πύρινη φύση του ζωδίου την κάνει … αμαζόνα!

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι μια Αφροδίτη μαχητής! Είναι δυναμική, ανυπόμονη, παρορμητική, διεκδικητική, νευρική αλλά και εγωίστρια. Ενθουσιάζετε εύκολα αλλά και βαριέται εύκολα. Από αυτή την θέση, η Αφροδίτη επιμένει και διεκδικεί μέχρι να πάρει αυτό που θέλει. Δεν φοβάται να κάνει αυτή το πρώτο βήμα και να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Από ιδεαλίστρια, ευαίσθητη και ανιδιοτελής στους Ιχθύες, αλλάζει χαρακτήρα και συμπεριφορά. Σκέφτετε εγωιστικά και την ενδιαφέρει μόνο ό,τι θέλει αυτή και ό,τι της δίνει χαρά. Αναζητά την επιβεβαίωση. Είναι λοιπόν βιαστική, επιπόλαιη και οι επιλογές της είναι πρόχειρες.

Κατά το πέρασμα της από τον Κριό η Αφροδίτη θα συναντήσει τους τρεις αργούς πλανήτες που διελαύνουν το ζώδιο του Αιγόκερω με δύστροπες γωνίες. Στις 23 Φεβρουαρίου συναντά τον Δια στις 18°21’ Αιγόκερω, στις 29 Φεβρουαρίου τον Πλούτυνα στις 24°13’ και στις 3 Μαρτίου τον Κρόνο στις 28°25’ Αιγόκερω. Οι όψεις αυτές, ιδίως μ τον Πλούτωνα, χρειάζονται προσοχή αν και το τετράγωνο με τον Κρόνο θα μπορούσε να συγκρατήσει κάπως την παρορμητικότητα και βιασύνη που θα την χαρακτηρίζει τον μήνα αυτό

Το πέρασμα αυτό της Αφροδίτης ευνοεί κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα ενώ θα δυσκολέψει κάπως τους παρορμητικούς Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και ορισμένους, συγκεκριμένους Κριούς. Από τις όψεις της Αφροδίτης επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 10, 15, 19 Ιανουαρίου, 8, 14, 18 Απριλίου, 10, 16, 21 Ιουλίου, 11, 17, 21 Οκτωβρίου (+/- μια μέρα).

Ας δούμε τι μπορεί να περιμένει το κάθε ζώδιο/ωροσκόπος και πως μπορεί να εκμεταλλευτεί την περίοδο αυτή.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο, αυξάνοντας την ομορφιά και γοητεία σας. Γίνεστε περισσότερο ερωτικοί αλλά και παρορμητικοί σε θέματα σχέσεων. Το διάστημα αυτό θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί και μαχητικοί σε αυτά που θέλετε να κερδίσετε, είτε έχουν να κάνουν με αισθηματικά είτε με οικονομικά. Πολλοί Κριοί θα νιώσουν μεγάλο ενθουσιασμό, θα ερωτευτούν ή θα παθιαστούν έντονα, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο μάλλον δεν θα έχει διάρκεια και ο ενθουσιασμός γρήγορα θα ξεφουσκώσει. Όσοι βρίσκονται ήδη σε σχέση θα έχουν την ευκαιρία να ομορφύνουν ή βελτιώσουν την σχέση τους περισσότερο, αν και οι πειρασμοί θα είναι πολλοί! Η ανάγκη για ανεξαρτησία επίσης θα είναι πολύ έντονη. Δεν θα μπορείτε να ανεχτείτε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε προσπαθεί να σας περιορίσει. Γίνεστε ασυγκράτητοι! Είναι επίσης πολύ πιθανόν να θέλετε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα που να μην προλαβαίνετε ή οι πολλές επιλογές να σας μπερδέψουν και να μην ξέρετε τι να πρωτοκάνετε. Το διάστημα αυτό θα σας απασχολήσουν αρκετά και τα οικονομικά σας. Προσοχή στις 29 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου όσοι επηρεάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον κυβερνήτη σας Αφροδίτη στον Κριό και στον δωδέκατο σας οίκο, οι περισσότεροι Ταύροι θα έχετε περισσότερη ανάγκη για ξεκούραση, απομόνωση και ύπνο! Θα νιώθετε την ανάγκη να κρατάτε κρυφές τις σκέψεις και συναισθήματα σας ή θα τα μοιράζεστε μόνο με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.  Είναι επίσης μια περίοδος με αυξημένη διαίσθηση και ένα καλό διάστημα για προγραμματισμό.  Κάποιο Ταύροι θα μπορούσαν να έχουν στο μυαλό τους μια ερωτική σχέση από το παρελθόν ή να κάνουν τώρα μια αισθηματική γνωριμία που όμως θα προτιμήσουν να κρατήσουν κρυφή προς το πάρων. Άλλους θα απασχολήσουν θέματα οικονομικά αφού σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι Ταύροι θα μπορούσαν ακόμα και να χάσουν λεφτά ή μια πηγή εισοδήματος ή να πάρουν λεφτά από αυτά που δεν δηλώνονται. Άλλους Ταύρους θα μπορούσαν να απασχολήσουν θέματα υγείας, είτε δικά τους είτε αγαπημένων τους προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκότατο το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό για τους Διδύμους. Από αυτή την θέση η Αφροδίτη βελτιώνει τις φιλικές σας σχέσεις, αυξάνει την κοινωνικότητα σας και δίνει ευκαιρίες για διασκέδαση και καλοπέραση με φίλους, ευκαιρίες αισθηματικών γνωριμιών στους μόνους και στις μόνες αλλά και ευκαιρίες διασκέδασης με τα παιδιά τους για τους μεγαλύτερους. Είναι μια περίοδος που θα έχετε πολλές προσκλήσεις αλλά και θα κάνετε πολλές γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε το κλίμα για να δικτυωθείτε καλύτερα. Αρκετοί Δίδυμοι θα μπορούσαν το διάστημα αυτό να κάνουν μια αισθηματική γνωριμία μέσω του φιλικού τους περιβάλλοντος ή να δημιουργήσουν σχέση με κάποιο άτομο με το οποίο μέχρι τώρα είχαν φιλική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη θα βελτιώσει τις σχέσεις με τους ανώτερους σας ή θα τους κάνει θετικά προδιατεθειμένους προς εσάς. Οι ανώτεροι σας θα θέλουν να σας κάνουν τα χατίρια και να σας βοηθήσουν. Εκμεταλλευτείτε το κλίμα αυτό για να προωθήσετε/διεκδικήσετε αυτά που θέλετε ή για να ζητήσετε κάποια αύξηση ή προαγωγή. Κάποιοι θα μπορούσαν να πάρουν ένα bonus ή να δουν ένα επαγγελματικό τους στόχο να πραγματοποιείτε. Προσοχή τις δύσκολες 29 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου, ειδικά όσοι επηρεάζεστε.

ΛΕΩΝ

Το δεύτερο πύρινο ζώδιο επηρεάζετε θετικά από την παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο του Κριού αφού η περίοδος ευνοεί το φλερτ, ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, συμφωνίες με το εξωτερικό, ακόμα και γάμους. Κάποιοι Λέοντες το διάστημα αυτό θα έχουν αυξημένες μετακινήσεις και επικοινωνίες και θα μπορούσαν να κάνουν κάποια επαγγελματικά ταξίδια. Άλλοι θα έχουν περισσότερη διάθεση να φιλοσοφήσουν. Εν πάση περιπτώσει είναι ένα διάστημα που πολλοί Λεοντές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γνωριμίες, φιλικές και αισθηματικές, ακόμα και μέσω διαδικτύου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό δεν θεωρείτε ιδιαίτερα άσχημο για τα οικονομικά των Παρθένων αφού θα έχουν την ευκαιρία για κέρδη μέσω τρίτων πηγών όπως για παράδειγμα μια αύξηση στα οικονομικά του συντρόφου τους, όσοι έχουν. Είναι καλό να εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό γι8α να ρυθμίσετε με ευνοϊκότερους όρους χρέη και οφειλές που πιθανώς έχετε. Από την άλλη, η Αφροδίτη αυξάνει τον ερωτισμό και το πάθος και κάποιοι Παρθένοι ίσως μπλεχτούν σε κρυφές, μπερδεμένες ή πολύ παθιασμένες ερωτικές καταστάσεις, που όμως δεν θα έχουν διάρκεια, και αρκετοί, που είναι ήδη σε σχέση, θα γίνουν πολύ πιο κτητικοί και ζηλιάρηδες με το ταίρι τους

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνά στο ακριβώς απέναντι από εσάς ζώδιο δίνοντας σας ευκαιρίες για βελτίωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης ή μακρόχρονης συνεργασίας σας εάν έχετε, ευκαιρίες νέων αισθηματικών γνωριμιών που θα γοητευόσουν, ενθουσιάσουν και παθιάσουν για όσους είναι μόνοι, Το διάστημα αυτό θα σας ενδιαφέρει παρά πολύ το θέμα των σχέσεων. Όσοι είναι σε σχέση είναι πιθανόν να δουν τον σύντροφο τους να γίνετε πιο βολικός προς αυτούς, πιο συμβιβαστικός ίσως και πιο συγκαταβατικός. Θα θέλει να τους κάνει τα χατίρια. Το ίδιο και αυτοί όμως αφού η ηρεμία, αρμονία και ισορροπία θα είναι ακόμα πιο σημαντικές για τους Ζυγούς απ’ ότι συνήθως.  Όσοι είναι μόνοι το διάστημα αυτό θα διεκδικήσουν μαχητικά αυτό που θα τους αρέσει και τραβήξει το ενδιαφέρον, ενώ όσοι δεν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο θα έχουν την ευκαιρία για νέες οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις 29 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου, ειδικά όσοι επηρεάζεστε προσωπικά, αφού οι πλανητικές επιρροές θα μπορούσαν να φέρουν διάφορες αιτίες που να οδηγήσουν σε ρήξη ή κλείσιμο κάποιων σχέσεων και συνεργασιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον έκτο οίκο σας και βελτιώνει την καθημερινότητα, τις συνθήκες στον χώρο εργασίας σας, τις σχέσεις με τους συναδέλφους και τους υπάλληλους σας. Γενικά η καθημερινότητα γίνετε πιο ευχάριστη. Για τους μόνους/μόνες, το διάστημα αυτό ευνοεί αισθηματικές γνωριμίες και φλερτ μέσα από τον χώρο εργασίας ή της καθημερινότητας σας. Όσοι Σκορπιοί είναι ελεύθεροι επαγγελματίες το διάστημα αυτό θα μπορούσαν να δουν την πελατεία τους να αυξάνετε ή να έχουν αυξημένα κέρδη. Είναι ένα καλό διάστημα για να ασχοληθείτε και να βελτιώσετε την διατροφή σας ή την φυσική σας κατάσταση ακόμα να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκότατο το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό για τους περισσότερους Τοξότες αφού θα σε όσους είναι μόνοι θα φέρει ευκαιρίες για φλερτ και αισθηματικές γνωριμίες που θα ενθουσιάσουν και παθιάσουν. Ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη και θα διεκδικείτε ό,τι σας αρέσει και θέλετε με επιμονή, Όσοι είναι σε σχέση θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την σχέση τους, Οι υπόλοιποι θα έχουν πολλές προσκλήσεις και ευκαιρίες για διασκέδαση με φίλους ή και με συναδέλφους, ευκαιρίες για βελτίωση των σχέσεων ή διασκέδαση με τα παιδιά τους ή χαρές μέσω των παιδιών τους για τους μεγαλύτερους. Αυτό το διάστημα θα είστε πιο δημιουργικοί και θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι σας που αγαπάτε ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Καλή περίοδος και για ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες. Τύχη και εύνοια υπάρχει και σε τυχερά παιγνίδια αλλά με μέτρο αφού θα έχετε την τάση να είστε αρκετά παρορμητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό οι πλείστοι Αιγόκεροι θα νιώθουν την ανάγκη να περνούν περισσότερο χρόνο στον σπίτι τους αφού εκεί θα νιώθουν ότι διασκεδάζουν και περνούν καλύτερα. Τα κοντινά τους άτομα θα έχουν την διάθεση να τους κάνουν τα χατίρια και θα είναι πιο συμβιβαστικοί μαζί τους. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να ομορφύνετε τους χώρους σας, ίσως και μέσω κάποιου ατόμου που θα ομορφύνει τον χώρο σας με την παρουσία του. Είναι επίσης ένα πολύ καλό διάστημα για όσους σκέπτονται να αγοράσουν ή να πωλήσουν το σπίτι τους αφού θα μπορούσαν τώρα να το κάνουν και να επωφεληθούν οικονομικά. Προσοχή στις 29 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου όσοι Αιγόκεροι επηρεάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές ευχάριστες μετακινήσεις, επικοινωνίες, φλερτ, γνωριμίες, συζητήσεις, θετικές και φιλοσοφημένες σκέψεις θα φέρει η Αφροδίτη από τον Κριό για τους Υδροχόους. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα που βοηθά στην δικτύωση, την σύναψη κερδοφόρων συμφωνιών, στην ευνοϊκή προβολή του εαυτού σας, στην συζήτηση νομικών υποθέσεων ή θεμάτων σπουδών. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε αυξημένη αισιοδοξία και θα τείνετε να βλέπετε την μεγάλη εικόνα και όχι τις λεπτομέρειες. Εκμεταλλευτείτε το για να προωθήσετε τον εαυτό σας, ειδικά εάν ψάχνετε εργασία. Ακόμα είναι μια καλή περίοδος για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα αδέλφια και συγγενείς δευτέρου βαθμού, Μια οικογενειακή συγκέντρωση που θα βοηθήσει να συσφίξετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα.  Για όσο η Αφροδίτη θα βρίσκετε στον Κριό θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια νέα σπουδή ή να μάθετε νέες δεξιότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον δεύτερο σας οίκο επηρεάζει τα οικονομικά και τις κτήσεις σας κάνοντας σας πιο μαχητικούς και διεκδικητικούς σε ό,τι έχει να κάνει με τα αισθηματικά και οικονομικά σας. Είναι ένα διάστημα που θα γίνετε περισσότερο κτητικοί και ζηλιάρηδες με τους συντρόφους σας αλλά και πιο παθιασμένοι. Με την Αφροδίτη στον οίκο των οικονομικών την σκέψη σας θα απασχολούν τα οικονομικά σας και θα νιώθετε την ανάγκη να κυνηγήσετε οικονομικούς σας στόχους. Είναι πολύ πιθανών να βελτιωθούν τα οικονομικά σας με κάποιο τρόπο αλλά θα πρέπει να δείξετε προσοχή αφού μάλλον θα γίνετε περισσότερο σπάταλοι λόγω της παρορμητικής και αυθόρμητης δράσης σας. Λόγους και αιτίες θα έχουν κάποιοι για πολλές επικοινωνίες και συζητήσεις για θέματα οικονομικά και που μπορεί να καταλήξουν σε μια καλή συμφωνία, Εκμεταλλευτείτε την περίοδο για να ρυθμίσετε χρέη και οφειλές που έχετε με ευνοϊκότερο τρόπο.  

Σημείωση:

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ένα άρθρο σαν αυτό δεν μπορεί να δώσει παρά μόνο γενικές προβλέψεις που αφορούν μια συγκεκριμένη πλανητική κίνηση και δείχνουν την γενική τάση/επιρροή που επικρατεί. Κάποιοι από εσάς ίσως νιώσετε ή δείτε ότι δεν ταυτίζεστε με την γενική πρόβλεψη και ότι άλλα συμβαίνον στην δική σας ζωή. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή κάτι άλλο υπάρχει στον αστρολογικό σας χάρτη που σας επηρεάζει προσωπικά (διανύετε μια άλλη φάση) ή επηρεάζεστε περισσότερο από άλλες πλανητικές κινήσεις που συνυπάρχουν στον ουρανό.

Γι’ αυτό μια προσωπική συνεδρία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να εξετάσουμε ένα αστρολογικό χάρτη σφαιρικά και όχι μεμονωμένα, και να απαντήσουμε με ακρίβεια σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: