ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ: ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ;

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του σπουδαίου καλαθοσφαιριστή Κόμπι Μπιν Μπράιαντ μαζί με την 13 ετών κόρη του πριν λίγες μέρες, καθώς και οι απίστευτες συνθήκες χαμού του προκάλεσε παγκόσμιο σοκ!

Ο Κόμπι Μπράιαντ, μόλις 41 ετών, ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένος, παγκόσμια γνωστός και αγαπητός αθλητής αλλά και ένα μεγάλο ταλέντο που έγραψε ιστορία στον κόσμο της επαγγελματικής καλαθόσφαιρας αλλά και του αθλητισμού γενικότερα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς νεαρούς, και όχι μόνο.

Ο Κόμπι με μεγάλη πειθαρχία και υπευθυνότητα έφτασε πολύ ψηλά και πέτυχε πολλά και σαν αθλητής αλλά και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Ταυτόχρονα η οικογένεια έδειχνε να είναι πολύ σημαντική για τον Κόμπι αφού ήταν παντρεμένος πολλά χρόνια με την σύζυγο του, με την οποία ήταν μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια, και είχαν τέσσερα παιδιά 17, 13, 3, και 1 ετών. Έδειχναν να είναι μια αγαπημένη και δεμένη οικογένεια που τα είχε όλα. Δόξα, αναγνωσιμότητα, φήμη, αποθέωση, πλούτο, οικογενειακή ευτυχία. Μια ζωή που πολλοί ζήλευαν.

Όλα αυτά όμως ανατράπηκαν ξαφνικά το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου όταν το ιδιωτικό του ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα 8 άτομα συνετρίβει λόγω κακών καιρικών συνθηκών οδηγώντας όλους στον θάνατο.  Το ατύχημα συνέβηκε μιάμιση μέρα μετά την Νέα Σελήνη στις 4 μοίρες Υδροχόου, στην οποία συμμετείχε ο Ουρανός (με αρνητική γωνία απόκλισης μιάμιση μοίρας!), κάτι που έδειχνε ότι ο νέος κύκλος που μόλις ξεκίνησε θα χαρακτηριζόταν από ξαφνικά, σοκαρίστηκα και ανατρεπτικά γεγονότα. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο! Η λεπτομέρεια αυτή με ιντρίγκαρε ακόμα περισσότερο και ώθησε στο να μελετήσω τον αστρολογικό χάρτη του Κόμπι Μπράιαντ σε μια προσπάθεια να καταλάβω καλύτερα τι είχε συμβεί και γιατί. Ποια ήταν η γενέθλια υπόσχεση του χάρτη του; Ας δούμε λοιπόν τι μας λέει ο αστρολογικός χάρτης του τόσο ταλαντούχου αυτού ανθρώπου που έζησε όσα λίγοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και χάθηκε τόσο νέος σε μια φαινομενικά άτυχη στιγμή, καταφέρνοντας όμως στο ενδιάμεσο να «μεταμορφώσει» ζωές αι ανθρώπους παγκόσμια .

Γενέθλιος Χάρτης Kobe Bryant 23081978

Σύμφωνα με τα στοιχεία γέννησης του που υπάρχουν στο διαδίκτυο, και που θεωρώ πολύ σωστά αφού αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και ζωή του με μεγάλη ακρίβεια, ο Κόμπι γεννήθηκε 23 Αύγουστου 1978 στις 17:00 στο Harrisburg των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι λοιπόν ένας Παρθένος με ωροσκόπο στις 7°54’Αιγόκερω. Οι Παρθένοι γενικά είναι άτομα που αγαπούν την δουλειά, είναι πρακτικά, τελειομανή, δίνουν πολλή σημασία στις λεπτομέρειες, τους αρέσει να προσφέρουν στους άλλους.  Σαν Παρθένος λοιπόν είχε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ο ωροσκόπος, είναι η εικόνα που προβάλουμε στους άλλους, Ως Αιγόκερως σίγουρα έκπεμπε μια σοβαρότητα και χαρακτηρίζετε από υπευθυνότητα και πειθαρχία! Ακριβώς η εικόνα που εκπέπεμπε ο Μπράιαντ. Ταυτόχρονα οι Αιγόκεροι είναι επίσης άτομα που δεν φοβούνται την δουλειά αλλά είναι και πολύ φιλόδοξοι. Και εργάζονται σκληρά και υπομονετικά για να πετύχουν τους στόχους τους και να ανέβουν στην κορυφή.  

Κυβερνήτης του Αιγόκερω ο Κρόνος βρίσκετε σε στενή σύνοδο με τον Ήλιο στην Παρθένο  δίνοντας στο άτομο μια προσωπικότητα πιο προσγειωμένη, πειθαρχημένη, σοβαρή, υπεύθυνη, φιλόδοξη, υπομονετική μα και ταπεινή. Ένα άτομο που «πατά τα πόδια του στην γη!» Δίνει σώμα αθλητικό, σκληραγωγημένο και ανθεκτικό. Αφού ο Ήλιος αντιπροσωπεύει και τον πατέρα είναι πολύ πιθανό και ο πατέρας να έχει αυτά τα χαρακτηριστεί ή εν πάση περιπτώσει να ήταν ένα άτομο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του Κόμπι. (Μια μικρή έρευνα έδειξε ότι και ο πατέρας του ήταν πολύ καλός καλαθοσφαιριστής και προπονητής).

Η ίδια θέση (Ήλιος σύνοδος Κρόνος στον όγδοο οίκο) δηλώνει επίσης και προδιαγραφή για ενασχόληση με επιχειρήσεις ή και κέρδη μέσω επενδύσεων, σπόνσορες, κοινοπραξίες και κοινές επιχειρήσεις, κάτι που επιβεβαιώνεται βάσει των πληροφοριών μου μαθαίνουμε για την τεράστια περιουσία του. Ο Ερμής κυβερνήτης του ζωδίου του αλλά και γενικότερα δείκτης εργασίας και υγείας, βρίσκετε στον ίδιο οίκο, και ενισχύει τις τάσεις αυτές.

Η Σελήνη του βρίσκετε σε πολύ καλή θέση στις 11 μοίρες του Ταύρου και στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας δείχνει και την εξαιρετική σχέση του με την μητέρα αλλά και επιβεβαιώνει ότι ήταν πράγματι ένας οικογενειάρχης που αγαπούσε το σπίτι και νοιαζόταν για την οικογένεια αλλά και για τις ρίζες του και την πατρίδα του. Η οικογένεια του ήταν αυτή που του πρόσφερε ασφάλεια, συναισθηματική σταθερότητα και κάλυπτε τις ψυχικές του ανάγκες.   Η Σελήνη στον τέταρτο του οίκο σίγουρα δείχνει και την απήχηση και δημοφιλία που είχε στην πατρίδα του, αλλά και ότι ήταν ένα άτομο με ευαισθησίες. Ο Δίας στον Καρκίνο σε εξαιρετική θέση επιβεβαιώνει και ενισχύει τα ίδια χαρακτηριστικά.

Σε ένα χάρτη επαγγελματία αθλητή σημαντικό ρόλο παίζει ο πλανήτης Άρης που αντιπροσωπεύει τον αθλητισμό, τον ανταγωνισμό, το θάρρος, την δύναμη, το ρίσκο. Ο Άρης βρίσκετε σε στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα, κάτι που κάνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά εντονότερα. Ο Πλούτωνας ενισχύει την δράση του Άρη, κάνοντας τον ένα άτομο που «πάντα σημαδεύει κέντρο» σε σχέση με αυτά που θέλει, και είναι αυτή η θέση που δίνει τον καταπληκτικό αθλητή που έγραψε ιστορία στον χώρο της καλαθόσφαιρας.

Η Αφροδίτη δυνατή στον ένατο οίκο (είναι κυβερνήτης του οίκου), δίνει την μεγάλη αγάπη για ταξίδια, ανάμεσα σε πολλά άλλα, αλλά σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα και τον Άρη δίνει μεγάλο πάθος και πιθανώς εμμονική αγάπη για τον αθλητισμό, τα επιτεύγματα αλλά και για την οικογένεια και τα παιδιά του αφού η Αφροδίτη κυβερνά τους τομείς αυτούς.

Η εικόνα και πληροφόρηση που έχουμε για τον Κόμπι Μπράιαντ συνάδει με ακρίβεια με τα θετικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές επιτυχίας που περιγράφει ο αστρολογικός του χάρτης. 

Η ίδια όψη όμως που τον έκανε τόσο σπουδαίο αθλητή είναι και μια όψη μεγάλου κινδύνου. Το γεγονός ότι βρίσκετε στον ένατο οίκο δείχνει ξεκάθαρα επικινδυνότητα κατά την διάρκεια ταξιδιών, ίσως ακόμα περισσότερο κίνδυνο στην περίπτωση οικογενειακών ταξιδιών ή ταξιδιών με τα παιδιά. Υπάρχει και μια σύνδεση με φιλικά πρόσωπα αφού η τριμπλέτα πλανητών είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των φίλων. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να δείξουν οι θέσεις αυτές είναι μια προδιαγραφή για κρίσιμες ή/και βίαιες καταστάσεις που να  αφορούν την οικογένεια, τα παιδιά και το φιλικό περιβάλλον. Βέβαια οι γενέθλιες όψεις δεν λειτουργούν συνεχώς και χρειάζετε κάτι να τις πυροδοτήσει, όπως κάποια διέλευση ή σημαντική πρόοδος πλανητών για να φέρουν γεγονότα, 

Η παρουσία τριών πλανητών στον όγδοο, Ήλιου, Κρόνου και Ερμή, δείχνουν ότι θέματα θανάτου πιθανώς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή του ή μια δική του απόφαση ή και ξεροκεφαλιά μπορεί να έχει καταστροφικό αποτέλεσμα. Ο Ερμής στον όγδοο επίσης δείχνει επικινδυνότητα κατά την διάρκεια μετακινήσεων και κοντινών ταξιδιών ή άλλα σοβαρά θέματα υγείας. Αντιπροσωπεύει όμως και τα παιδιά. Κάλλιστα θα μπορούσε να σημαίνει κρίσιμες καταστάσεις σε σχέση με τα παιδιά.  Οι συγκεκριμένοι πλανήτες εύκολα θα μπορούσαν να δηλώσουν ότι οι συνθήκες θανάτου του άτομου είναι κάτι που «θα έρθει στο φως», θα δημοσιοποιηθεί δηλαδή, και πολλές πληροφορίες θα ακουστούν.

Όπως είπαμε πιο πάνω, για να ενεργοποιηθεί μια προδιαγραφή, θετική ή αρνητική, θα πρέπει κάτι να πυροδοτήσει την γενέθλια όψη. Η περίοδος που θα εκδηλωθεί η γενέθλια προδιαγραφή με γεγονός είναι κάτι που διαβάζετε μέσα από τον προοδευτικό αστρολογικό χάρτη. Η χρονική στιγμή που θα εκδηλωθεί είναι όταν η όψη ενεργοποιηθεί μέσω κάποιας διέλευσης.

Ας δούμε τι λέει ο προοδευτικός αστρολογικός χάρτης του Κόμπι με βάσει το σύστημα του Ηλιακού Τόξου.

Προοδευτικός Χάρτης Ηλιακού Τόξου

Η χρονιά αυτή δεν ήταν εύκολη αφού ο προοδευτικός Κρόνος σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα ενεργοποίησε την γενέθλια σύνοδο Αφροδίτης, Άρη, Πλούτωνα στον ένατο οίκο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος είναι και κυβερνήτης του ωροσκοπίου το Κόμπι και είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη των κρίσεων και του θανάτου. Παράλληλα ο προοδευτικός Άρης σε τετράγωνο με τον Ερμή στον όγδοο ενεργοποίησε τον οίκο του θανάτου. Βλέπουμε λοιπόν ότι αυτή ήταν μια χρονική περίοδος κατά την οποία υπήρχε αυξημένη επικινδυνότητα σε σχέση με μετακινήσεις/ταξίδια, και δη οικογενειακά, που θα μπορούσαν να φέρουν ακόμα και ένα ατύχημα που να οδηγήσει σε θάνατο!

Ας δούμε πως το πλανητικό σκηνικό της 26ης Ιανουαρίου επηρέαζε προσωπικά τον Κόμπι Μπράιαντ.

Ηλιακό Τόξο και Διελεύσεις προς Γενέθλιο

Πολλά στον χάρτη του μαρτυρούν ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος αφού πολλές σημαντικές διελεύσεις επηρέαζαν.

Η διέλευση που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν ή ενεργοποίηση του πλανήτη Ουρανού μιάμιση μέρα πριν με την συμμετοχή του την Νέα Σελήνη. Ο διελαύνων Ουρανός βρίσκετε στην ακμή του τετάρτου οίκου και η ενεργοποίηση του δείχνει μια ξαφνική αναστάτωση ή κάτι ξαφνικό που να αφορά την οικογένεια και το σπίτι. Η ταυτόχρονη αντίθεση με το μεσουράνημα, αφού επηρεάζετε ο άξονας σπίτι, καριέρα, οικογένεια, δείχνει ότι αυτό το ξαφνικό επηρεάζει και την φήμη ή το στάτους του άτομου ή εν πάση περιπτώσει συνδέει τους σημαντικότερους τομείς της ζωής του με το ξαφνικό.  Ο Ουρανός σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο, κυβερνήτη του ωροσκοπίου που είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο, στον Όγδοο συνδέει το ξαφνικό με θέματα θανάτου, που είναι ένα από τα θέματα αυτού του οίκου.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα είναι μια όψη που γίνετε κάθε δυο χρόνια και φέρνει έλλειψη συγκέντρωσης, σύγχυση, μπέρδεμα, έλλειψη ή σπάταλη ενέργειας μεταξύ άλλων. Δίνει όμως και μεγάλες τάσεις φυγής, πάσης φύσεως φυγές. Ο άνθρωπος νιώθει ότι θέλει να ξεφύγει από αυτά που τον πιέζουν. Ο διελαύνων Άρης επηρεάζει και το μεσοδιάστημα Αφροδίτης Πλούτωνα που είναι επίσης μια επικίνδυνη όψη που θα μπορούσε να δηλώνει αιτία τεράστιας λύπης ή και μια βίαιη κατάσταση..

Ταυτόχρονα ο Ποσειδώνας βρίσκετε στο τέλος τέλος του γενέθλιου ενδεκάτου και είναι πολύ κοντά στην ακμή του δωδεκάτου. Ο διελαύνων Άρης σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα σε αυτή την θέση, θα μπορούσε να φέρει, μεταξύ άλλων, σοβαρά ή θανατηφόρα ατυχήματα σε φίλους. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι μια όψη που θα μπορούσε να φέρει αιτίες που να προκαλέσουν μεγάλη λύπη. Ο Δίας στον Ωροσκόπο σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη έδωσαν την ριψοκινδυνότητα, την αψήφιση του κινδύνου.

Ολόκληρο το 24-ωρο της περίεργης, αστρολογικά, αυτής μέρας, η σελήνη βρισκόταν κενή πορείας στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο των φίλων, φαινόμενο που ξεκίνησε λίγο μετά την γέννηση της στο ίδιο ζώδιο που ενεργοποίησε τον Ουρανό στον Ταύρο, Είναι αρκετά σπάνιο η σελήνη να βρίσκετε κενή πορείας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Βλέπουμε λοιπόν ότι η διελαύνουσα σελήνη λίγες ώρες προηγουμένως είχε περάσει στον δεύτερο γενέθλιο οίκο ενεργοποιώντας και τον απέναντι όγδοο οίκο, τον οίκο του θανάτου. Στις 09:00 η Σελήνη έκανε μια δευτερεύουσα δύστροπη όψη με τον Δία (που όπως είπαμε βρίσκετε επάνω στον ωροσκόπο και είναι σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη). Στις 10:00, την ακριβή ώρα του ατυχήματος, το μεσουράνημα του ημερήσιου χάρτη βρισκόταν σε ακριβή σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό Σελήνης του Κόμπο! Λέγετε ότι ο Βόρειος Δεσμός δείχνει τον προορισμό του ανθρώπου.

Με την κύρια όψη της μέρας να ήταν ένα τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης (σε στενή σύνοδο με τον Ποσειδώνα) από τους Ιχθύες με τον Άρη στον Τοξότη που συνέδεσε όλους τους οίκους  που περιγράψαμε πιο πάνω (φίλους, σπίτι, οικογένεια, παιδί, φυγή), ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τις γενέθλιες όψεις με πραγματικό γεγονός και να εκπληρώσουν την γενέθλια υπόσχεση αστρολογικού χάρτη του Κόμπι Μπράιαντ με ανατριχιαστική ακρίβεια!

Θεωρώ σημαντικό να συμπληρώσω ότι στις 26 Ιανουαρίου το μεσοδιάστημα Άρη/Πλούτωνα, που δηλώνει σοβαρότατο ατύχημα/τραυματισμό/θάνατο βρισκόταν στις 4°31’ Αιγόκερω στον ένατο οίκο, τον τομέα που άφορα ταξίδια, και σε αντιστοιχία με τον δωδέκατο (τον τομέα του χαμού και της φυγής) του Κόμπι, σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που έγινε η έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου. Το μεσοδιάστημα Άρη Κρόνου, το γνωστό ως μεσοδιάστημα του θανάτου, ήταν στις 5°07’ Αιγόκερω, επίσης πολύ κοντά στο σημείο της έκλειψης και στο ίδιο σημείο που βρισκόταν ο Δίας εκείνη την μέρα (σε μια από τις αρνητικότερες του θέσεις για την φύση του ζωδίου). Εφ’ όσον ο ωροσκόπος του βρισκόταν στις 7°54’ Αιγόκερω, ο Κόμπι είχε επηρεαστεί σε προσωπικό επίπεδο από την έκλειψη. Ταυτόχρονα το μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού, που δηλώνει ξαφνικά ατυχήματα/τραυματισμούς βρισκόταν στις 24°17’Υδροχόου στον ενδέκατο οίκο, τον τομέα των φίλων, και σε αντιστοιχία με τον δεύτερο/όγδοο οίκο του Κόμπι. Η διελαύνουσα Σελήνη είχε περάσει από το σημείο λίγο πριν το τραγικό ατύχημα, ενεργοποιώντας το.  Η συμμετοχή της σελήνης δηλώνει ατυχήματα ή τραυματισμούς σε κορίτσια και γυναίκες… 

Καλό Ταξίδι Κόμπι!

Η αστρολογία είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που μας προσφέρει γνώση με την οποία μπορούμε να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, τις ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορές, αλλά και γεγονότα και συμβάντα στις ζωές μας. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από την διαχείριση.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

2 Replies to “ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ: ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ;”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: