Ο Ερμής στους Διδύμους 21 Μαΐου – 4 Ιουνίου 2019

Στις 21 Μαΐου και ώρα Ελλάδας 13:52 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά στο ζώδιο της κυβέρνησης του, στο ζώδιο των Διδύμων, μια εξαιρετική θέση για τον Ερμή που εκφράζει όλα τα θετικά του χαρακτηριστικά, λογική και γρήγορη σκέψη, ευφράδεια αλλά και ευελιξία και πειθώ στον λόγο.

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης στο πρώτο ζώδιο του αέρα, τους Διδύμους, που είναι και διπλό ζώδιο. Οι ιδιότητες αυτές φέρνουν ταχύτατη επικοινωνία αλλά όχι εμβάθυνση της σκέψης καθώς αρκούμαστε στην ανταλλαγή απόψεων αλλά και στην εναλλαγή θεμάτων. Μας ενδιαφέρει η διακίνηση των πληροφοριών. Λόγω της διπλής φύσης του ζωδίου των Διδύμων, τόσο η σκέψη όσο και η επικοινωνία συνδυάζονται αρμονικά παρόλο που μπορεί να κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις. Αυτό είναι το ταλέντο του Ερμή στους Διδύμους.

Η ταχύτητα στην σκέψη και την επικοινωνία βοηθά γενικότερα συζητήσεις, εμπορικές διαπραγματεύσεις ή/και συναλλαγές. Ο Ερμής, ως πλανήτης της επικοινωνίας και της μετακίνησης, βοηθά τις μετακινήσεις και μεταφορές ατόμων και εμπορευμάτων, κυρίως μέσα στην χώρα. Γι’ αυτό είναι πολύ πιθανόν να δούμε και αυξημένη κίνηση στους δρόμους αφού ο κόσμος θα μετακινείτε περισσότερο αυτό το διάστημα.

Από την θέση αυτή ο επικοινωνιακός πλανήτης βοηθά την σκέψη και την επικοινωνία των ζωδίων του αέρα Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, αλλά και των Κριών και Λεόντων. Βέβαια επειδή δεν μπορεί να είναι όλα θετικά, ο Ερμής από την θέση αυτή φέρνει και μια σύγχυση στις επικοινωνίες των μεταβλητών Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων.

Κατά το γρήγορο πέρασμα του από τους Διδύμους, που θα κρατήσει μέχρι τις 4 Ιουνίου,  ο Ερμής θα κάνει δυο όψεις που χρειάζονται προσοχή — για να αποφύγουμε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις αργότερα — ένα  τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στις 30Μαΐου και μια αντίθεση με τον Δια στις 31 Μαΐου. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι εμπλεκόμενοι πλανήτες συμμετέχουν από θέση κυβέρνησης και αυτό ίσως μετριάσει την αρνητικότητα των όψεων. Επηρεάζονται περισσότερο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στις 18-21 μοίρες των ζωδίων αυτών.

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων και το τρίτο σπίτι του ηλιακού σας χάρτη, είναι πολύ θετικό για εσάς αφού αυξάνει και ευνοεί τις μετακινήσεις, επικοινωνίες και επαφές σας σε επικοινωνιακό επίπεδο με τα αδέλφια, συγγενείς δευτέρου βαθμού και το κοντινό σας περίγυρο και τις εμπορικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Ο λόγος σας γίνετε περισσότερο πειστικός και αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο αφού θα έχετε την ευκαιρία για περισσότερες συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές για εργασιακά θέματα ή θέματα υγείας. Νέες γνωριμίες μέσα από επικοινωνίες. κοντινά ταξίδια ή εκδρομές είναι πιθανές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από τον δεύτερο σας οίκο κατευθύνει την σκέψη σας σε οικονομικά κυρίως ζητήματα όπως και περιουσιακά. Η σκέψη σας συνεχώς γυρνά γύρω από τις συναλλαγές που έχετε να κάνετε αλλά και στο να βρείτε γρήγορες λύσεις για οικονομικά ζητήματα. Ενδεχομένως να γίνετε κουραστικοί καθώς οι συζητήσεις σας στρέφονται γύρω από το χρήμα αλλά και ότι θεωρείτε εσείς ως αξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ταλαντούχους στην επικοινωνία, στην πειθώ και στο να «πιάνετε πουλιά στον αέρα» φέρνει το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή από το δικό σας ζώδιο. Οι συζητήσεις σας είναι εντός θέματος και έχετε την δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους συνομιλητές σας αλλά και να πείσετε μέσω του λόγου για αυτά που θέλετε να επιτύχετε. Οι γεννημένοι 8-13 Ιουνίου προσοχή στις 30 και 31 Μαΐου από εξαπατήσεις εναντίον σας και μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούσετε αλλά και εσείς μην δίνετε υποσχέσεις που είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γίνεστε λίγο πιο κλειστοί στο επικοινωνιακό κομμάτι ενώ οι υποψίες και η διαίσθηση που έχετε σας βοηθούν να εμβαθύνετε αλλά και να βρείτε και λύσεις σε διάφορα ζητήματα και που πιθανώς δεν τις αποκαλύπτετε στους γύρω σας. Το διάστημα αυτό επίσης είναι πιθανόν να έχετε μυστικές συναντήσεις ή επικοινωνίες. Κάποια άτομα μπορεί να «μιλούν πίσω από την πλάτη σας» αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Περισσότερες συναντήσεις, συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα αλλά και νέες γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα ή ιδέες με εσάς θα φέρει ο Ερμής από τους Διδύμους για εσάς. Προβάλετε μια φιλική συμπεριφορά στους συνομιλητές σας και έτσι κερδίζετε έδαφος για να περάσετε ευκολότερα τις απόψεις σας και αυτές να γίνονται αποδεκτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια ευνοϊκή περίοδο καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας βρίσκετε στους Διδύμους που είναι και εκεί κυβερνήτης! Έτσι μπορείτε να προβάλετε την επαγγελματική σας ταυτότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να διαφημίσετε με πειθώ την επιχείρηση σας αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό, κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους προϊστάμενους η τον κοινωνικό περίγυρο σας. Το αρνητικό της διέλευσης του Ερμή από τον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού περίγυρου είναι η κόπωση, κυρίως πνευματική, και η έλλειψη ελευθέρου χρόνου λόγω της έντονης ενασχόλησης σας σε αυτούς τους τομείς. Οι γεννημένοι 10-14  Σεπτεμβρίου επηρεάζονται πολύ από τις όψεις του Ερμή στις 30-31 Μαΐου.

ΖΥΓΟΣ

Η σκέψη σας διακατέχετε από διάθεση φυγής από την «χλωμή» καθημερινότητα και σας προτρέπει τόσο σε σκέψεις όσο και σε προγραμματισμό αποδράσεων μιας και οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν και πολλοί από εσάς θα σκεφτούν να επισκεφτούν και χώρες του εξωτερικού. Εύνοια σε συζητήσεις είτε με πρόσωπα από το εξωτερικό είτε με πρόσωπα που μένουν μακριά από τον τόπο διαμονής σας όπως και σκέψεις για το πώς ν α χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο δεξιότητες που έχετε αποκτήσει. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για επιμορφωτικά σεμινάρια, διαλέξεις και συμμετοχή σε συνέδρια. Προσοχή σε ότι ακούτε και μαθαίνετε αλλά και σε αυτά που λέτε εσείς γύρω στις 30-31 Μαΐου ειδικά οι γεννημένοι 11-15 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σκέψη σας κατευθύνεται σε μυστικά θέματα, σε διάθεση έρευνας αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά μέσω τρίτων πηγών όπως κινήσεις κεφαλαίων, δικών σας ή αυτών που διαχειρίζεστε. Η καλή θέση του Ερμή σας δίνει την ευκαιρία να λύσετε τέτοιου είδους θέματα αν υπάρχουν υπέρ σας. Ο Ερμής στον 8ο οίκο αυξάνει την σεξουαλικότητα και λίμπιντο σας και κατευθύνει την σκέψη και τις συζητήσεις και σε σεξουαλικά θέματα γι’ αυτό στις συζητήσεις θα μπορούσατε να βγάλετε τον μαγνητισμό σας με σεξουαλικά υπονοούμενα ή θα μπορούσατε να κάνετε ερωτικές γνωριμίες αυτό το διάστημα μέσω του φιλικού σας περίγυρου εάν αυτό σας ενδιαφέρει. Πιθανή οικονομική εύνοια για τους γεννημένους 11-13 Νοέμβριου στις 30-31 Μαΐου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία του Ερμή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας κάνει τα άτομα που διατηρείτε προσωπικές σχέσεις μαζί τους περισσότερο περίεργα και επικοινωνιακά, κάτι που φαίνετε τελικά να σας κουράζει καθώς αισθάνεστε ότι μπαίνει σε ζητήματα που δεν θέλετε εσείς είτε να συζητήσετε είτε να αποκαλυφθούν. Μέσω συζητήσεων δεν αποκλείετε να έχετε και νέες προτάσεις για συνεργασία ενώ μέσα από ένα επικοινωνιακό παιγνίδι κάποιο πρόσωπο ενδέχεται να σας προσεγγίσει συντροφικά. Επηρεάζονται πολύ οι γεννημένοι 10-13 Δεκεμβρίου στις 30-31 Μαΐου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα αυτό απαιτεί περισσότερη σκέψη και κίνηση για να αντιμετωπίσετε επαρκώς τα καθημερινά σας ζητήματα αλλά και τις εργασιακές απαιτήσεις που φαίνετε ότι απαιτούν ταχύτητα στην σκέψη και στην υλοποίηση. Πιθανώς το εργασιακό στρες να σας υποβάλλει σε μια πνευματική κόπωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σκέψη σας αλλά και οι συζητήσεις σας αντανακλούν την αισιόδοξη στάση σας. Τόσο οι κινήσεις που κάνετε, όσο και το επικοινωνιακό στυλ που υιοθετείτε φέρνουν νέες γνωριμίες κυρίως με άτομα μικρότερα από εσάς που τα κατακτάτε εγκεφαλικά.

ΙΧΘΥΣ

Λόγω του ότι ο Ερμής διελαύνει τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκόπιου, να αναμένετε περισσότερες συζητήσεις με τα πρόσωπα που συγκατοικούν μαζί σας ενώ η σκέψη σας θα φορτώνετε με οικογενειακά ζητήματα που πρέπει να βρουν λύσεις όσο και με θέματα που αφορούν την περιουσία σας. Ενδεχομένως να έχετε περισσότερες επισκέψεις στο σπίτι σας με αποτέλεσμα να σας μένει λιγότερος χρόνος για την ξεκούραση και την απομόνωση που τόσο πολύ έχετε ανάγκη.  Οι γεννημένοι 8-12 Μαρτίου επηρεάζονται πολύ στις 30-31 Μαΐου.

Σημείωση:

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ένα άρθρο σαν αυτό δεν μπορεί να δώσει παρά μόνο γενικές προβλέψεις που αφορούν μια συγκεκριμένη πλανητική κίνηση και δείχνουν την γενική τάση/επιρροή που επικρατεί. Κάποιοι από εσάς ίσως νιώσετε ή δείτε ότι δεν ταυτίζεστε με την γενική πρόβλεψη και ότι άλλα συμβαίνον στην δική σας ζωή. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή κάτι άλλο υπάρχει στον αστρολογικό σας χάρτη που σας επηρεάζει προσωπικά (διανύετε μια άλλη φάση) ή επηρεάζεστε περισσότερο από άλλες πλανητικές κινήσεις που συνυπάρχουν στον ουρανό.

Γι’ αυτό μια προσωπική συνεδρία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να εξετάσουμε ένα αστρολογικό χάρτη σφαιρικά και όχι μεμονωμένα, και να απαντήσουμε με ακρίβεια σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: