Ο Άρης στον Καρκίνο 16/5 – 2/7/2019

Στις 16 Μαΐου και ώρα  06:10 Ελλάδας ο πλανήτης της δράσης Άρης ξεκινά την διαδρομή του στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου που θα κρατήσει μέχρι τις 2 Ιουλίου. Το πέρασμα του Άρη από τον Καρκίνο δεν κρίνετε ως θετικό αφού ο πλανήτης βρίσκετε σε θέση πτώσης και δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά του χαρακτηριστικά παρά μόνο τα αρνητικά του, δηλαδή την ένταση του χαρακτήρα, τα νεύρα, την ανυπομονησία και την παρόρμηση.  Του λείπει ο δυναμισμός, το θάρρος και η πρωτοβουλία για δράση. Θέλει να επιβληθεί σε αυτούς που θεωρεί δικά του άτομα και ζει μαζί τους. Εχει την τάση να βγάζει τα απωθημένα του στον οικογενειακό χώρο για να επιβεβαιωθεί αφού δεν έχει την δυνατότητα να τα διοχετεύσει εκεί που πρέπει,

Κατά το πέρασμα του από τους επικοινωνιακούς και μεταβλητούς Διδύμους οι εξελίξεις έτρεχαν με γρήγορους ρυθμούς.  Ο Άρης στους Διδύμους αναζητούσε κινητικότητα και δραστήρια καθημερινότητα. Γρήγορες εναλλαγές. Η σκέψη ήταν πολύ γρήγορη και η δράση πολύ παρορμητική. Στον Καρκίνο όμως ο Άρης γίνετε πολύ συναισθηματικός και κυκλοθυμικός. Η δράση του καθορίζετε από το συναίσθημα. Δραστηριοποιείτε μόνο όταν το νιώθει. Γίνετε προστατευτικός με τον οικογενειακό του χώρο εάν υπάρχει κάποια απειλή ενώ αν δεν υπάρχει τότε γίνετε περισσότερο εριστικός και εύκολα δημιουργεί εντάσεις ή ξεσπά στους κοντινούς του ανθρώπους. Νιώθει περισσότερο την ανάγκη να είναι αρχηγός στον χώρο του. Τρώγετε με τα ρούχα του!

Κατά το πέρασμα του από τον Καρκίνο ο Άρης θα κάνει μόνο τρεις σημαντικές όψεις, ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στις 14 Ιουνίου, όψη πολύ ευνοϊκή για καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή και ταξίδια, μια αντίθεση με τον Κρόνο αργότερα την ιδία μέρα. Η όψη αυτή χρήζει προσοχής από πεσίματα ή/και κτυπήματα αν και δεν κρίνετε ως αρνητική σε γενικότερο επίπεδο αφού ο Κρόνος βρίσκετε σε καλή θέση και βάζει ένα υγιές φρένο στην παρόρμηση του Άρη, ενώ υπάρχει και μια εξισορρόπηση ως ένα βαθμό από την ευνοϊκή επιρροή του τριγώνου με τον Ποσειδώνα. Αντίθετα η σκληρή μια αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 20 Ιουνίου είναι μια όψη δύσκολη καθώς και επικίνδυνη και χρειάζεται προσοχή. Επηρεάζει περισσότερο τους παρορμητικούς Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχουν προσωπικούς πλάνητες στις 22-23 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Το πέρασμα του Άρη από τον Καρκίνο επηρεάζει (σχετικά θετικά) περισσότερο τα ζώδια του νερού αλλά είναι αρνητικο για τους παρορμητικούς Κριοί, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Ας δούμε τι μπορεί να περιμένει το κάθε ζώδιο/ωροσκόπος ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του δικού σας κυβερνήτη Άρη από το Καρκίνο εύκολα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στον οικογενειακό χώρο νεύρα και τσακωμούς. Χρειάζεται προσοχή για να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας και την παρόρμηση σας στους κοντινούς σας ανθρώπους. Μην βγάζετε τα απωθημένα σας στα άτομα που σας αγαπούν. Η διέλευση αυτή θα μπορούσε να φέρει και κάποια έξοδα λόγω ζημιών που μπορεί να προκύψουν στο σπίτι σαν κτίριο ή να προκύψουν κάποιες εργασίες στο σπίτι. Δείξτε προσοχή σε ατυχήματα, κοψίματα ή και προβλήματα από φωτιά. Οι γεννημένοι 8-9 Απριλίου δείξτε προσοχή στις 14 Ιουνίου ενώ οι γεννημένοι 12-13 Απριλίου να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις 20 Ιουνίου αφού επηρεάζονται από την δύσκολη αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα.  Συγκρατήστε τα νεύρα και την παρόρμηση σας και μην κινείστε με βιασύνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο φέρνει αυξημένες και έντονες επικοινωνίες για τους φίλους Ταύρους πολύ πιθανών με αδέλφια και συγγενείς δευτέρου βαθμού. Δείξτε προσοχή αφού εύκολα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν τσακωμοί αυτό το διάστημα ή θέματα που σας προβλημάτιζαν ή δημιούργησαν άγχος να βγουν στην επιφάνεια τώρα για να λυθούν. Για όσους είναι μόνοι ο Άρης από τον Καρκίνο θα μπορούσε να φέρει και ευκαιρίες για γνωριμίες με άτομα που θα ενθουσιάσουν ή θα διεγείρουν πνευματικά,

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πέρασμα του Άρη από τον δεύτερο σας οίκο αφορά τον τομέα των οικονομικό και κτίσεων σας φέρνοντας αρκετές διακυμάνσεις. Το διάστημα αυτό πολλοί από εσάς φίλοι Δίδυμοι θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικονομική σας διαχείριση και ίσως γίνετε πιο κτητικοί με το χρήμα. Υπάρχουν ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα. Εκμεταλλευτείτε γνωριμίες που έχετε που μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε εργασία, εάν αυτό είναι κάτι που σας αφορά. Από την άλλη το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να φέρει και αυξημένα έξοδα λόγω παρόρμησης. Προσοχή σε φίλους που έχουν την δύναμη να σας παρασύρουν σε έξοδα αυτό το διάστημα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα του Άρη από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει αυξημένη εσωτερική ένταση αλλά και δραστηριοποίηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και τον επαγγελματικό σας χώρο. Άτομα που σχετίζονται με την καριέρα σας θα μπορούσαν να σας εκνευρίσουν αυτό το διάστημα ή να νιώσετε ότι συμπεριφέρονται εχθρικά προς εσάς. Από την άλλη κάποια άτομα από αυτό τον χώρο ίσως σας παρακινήσουν να κυνηγήσετε τους στόχους σας.  Μην σπαταλάτε την ενέργεια σας άσκοπα και μην καταβάλλετε τον οργανισμό σας. Βαλτέ προτεραιότητες. Οι γεννημένοι 11-12 Ιουλίου επηρεάζονται στις 14 Ιουνίου από το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και την ταυτόχρονη αντίθεση με τον Κρόνο. Μεγάλη προσοχή να δείξουν οι γεννημένοι 15-16 Ιουλίου στις 20 Ιουνίου λόγω της δύσκολης αντίθεσης του Άρη με τον Πλούτωνα.

ΛΕΩΝ

Το πέρασμα του Άρη από το δωδέκατο σας οίκο πιθανώς να σας κλείσει περισσότερο στον εαυτό σας και να σας κάνει να αποφεύγετε να βρίσκεστε με πολύ κόσμο. Πιθανώς να δημιουργήσει και αυξημένο άγχος για θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, σπουδές ή ακόμα και με νομικές υποθέσεις. Γενικά θα θέλετε να κινείστε περισσότερο παρασκηνιακά. Δείξτε προσοχή σε άτομα που μπορεί να συμπεριφέρονται με υπόγειο τρόπο προς εσάς αυτό το διάστημα. Κάποιοι «κρυφοί» εχθροί θα μπορούσαν να σας επιβουλεύονται. Εσείς εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να προγραμματίσετε κινήσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο αφορά των τομέα των φιλικών σχέσεων για τους φίλους Παρθένους φέρνοντας ευκαιρίες για περισσότερη κοινωνικοποίηση και δραστηριοποίηση ίσως και μέσα από μεγάλες ομάδες ή με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινές ιδέες. Κρυφές ή υπόγειες συμφωνίες θα μπορούσαν να κάνουν κάποιοι αυτό το διάστημα. Προσοχή όμως χρειάζεται επειδή σε κάποιες περιπτώσεις κάποια άτομα του φιλικού σας χώρου ίσως γίνουν πιο επιθετικά προς εσάς ή επιδείξουν κυκλοθυμικές συμπεριφορές. Οι γεννημένοι 11-12 Σεπτεμβρίου επηρεάζονται στις 14 Ιουνίου ενώ οι γεννημένοι 15-16 Σεπτεμβρίου που είναι μόνοι στις 20 Ιουνίου θα μπορούσαν να κάνουν μια ερωτική γνωριμία μέσω του φιλικού τους κύκλου που θα τους συναρπάσει έντονα. Για όσους δεν είναι μόνοι θα μπορούσαν να επηρεαστούν τα οικονομικά τους μέσω τρίτων πηγών πχ χρέη/όφειλες ή κάποια εξέλιξη που να αφορά τα οικονομικά των συντρόφων τους. Για τους μεγαλύτερους θα μπορούσε να προκύψει κάποιο θέμα που να αφορά τα παιδιά τους.

 ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι το τρίτο παρορμητικό ζώδιο που επηρεάζετε άμεσα από τον Άρη στον Καρκίνο αφού επηρεάζετε ο άξονας σπίτι, καριέρα, οικογένεια. Ο Άρης από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη το διάστημα αυτό σας δίνει την δυνατότητα να τρέξετε στόχους και να διεκδικήσετε θέλω που έχετε σε σχέση με την καριέρα σας. Δείξτε προσοχή όμως σε παρορμητικές συμπεριφορές που εύκολα θα μπορούσαν να προκαλέσουν εντάσεις και τσακωμούς με ανώτερους σας. Κάποιοι ίσως νιώσετε τους ανώτερους σας να γίνονται πιο επιθετικοί ή απαιτητικοί προς εσάς. Κάποιοι άλλοι μπορεί να έχετε γκρίνιες παράπονα και τσακωμούς από τους συντρόφους σα για θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι γεννημένοι 11-12 Οκτωβρίου επηρεάζεστε περισσότερο στις 14 Ιουνίου. Προσοχή από ατυχήματα ακόμα και μέσα στο σπίτι. Οι γεννημένοι 16-17 Οκτωβρίου δείξτε μεγάλη προσοχή στις 20 Ιουνίου λόγω της αντίθεσης του Άρη με τον Πλούτωνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το δεύτερο ζώδιο του νερού που επηρεάζετε σχετικά πιο θετικά από την διέλευση του Άρη στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου. Το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να φέρει επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό για κάποιους ή εξελίξεις σε θέματα νομικά ή θέματα που αφορούν σπουδές. Πολλοί Σκορπιοί θα νιώθουν πιο έντονη την ανάγκη να φιλοσοφήσουν, να ταξιδέψουν, να δραστηριοποιηθούν σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους τομείς αυτούς ή να αναζητήσουν θεραπεία για ένα πρόβλημα υγείας στο εξωτερικό. Δείξτε μεγάλη προσοχή στην οδήγηση, στην μετακίνηση αλλά και στις επικοινωνίες ειδικά στις 14 και 20 Ιουνίου. Στις 14/6 επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 10-11 Νοεμβρίου και στις 20/6 οι γεννώμενοι 15-16 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου αυξάνει τον προβληματισμό σας σε σχέση με τον τομέα των οικονομικών σας μέσω τρίτων πηγών αλλά αυξάνει κατά πολύ και την λίμπιντο σας. Πολλοί ίσως επηρεάζεστε έμμεσα από εξελίξεις που αφορούν τα οικονομικά του συντρόφου σας, για όσους έχετε, ή θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οφειλές και χρέη. Για κάποιους μεγαλύτερους το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να σημαίνει αυξημένα έξοδα σε σχέση με ένα παιδί τους. Για όσους είναι ελεύθεροι αυτό το διάστημα θα μπορούσαν να κάνουν μια νέα παθιασμένη και έντονη ερωτική γνωριμία. Όσοι έχουν σύντροφο, προσοχή σε αυξημένες τάσεις ζήλιας και εμμονές από την πλευρά του ερωτικού συντρόφου ειδικά γύρω στις 14 και 20 Ιουνίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τέταρτο παρορμητικό ζώδιο που επηρεάζετε άμεσα από την διέλευση του Άρη στο ακριβώς απέναντι ζώδιο. Το πέρασμα αυτό αφορά τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, σπίτι, καριέρα οικογένεια. Αυξημένες συγκρούσεις με τον σύντροφο σας ή με στενούς συνεργάτες σας είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα. Νεύρα και ένταση από τον χώρο του σπιτιού μεταφέρονται και στις προσωπικές σας σχέσεις και στις σχέσεις με συνεργάτες σας, Κάποιοι πιθανών να νιώσουν τους συντρόφους τους ή άτομα με τα οποία συνεργάζονται να γίνονται πολύ επιθετικά προς αυτούς. Οι ελεύθεροι θα μπορούσαν τώρα να κάνουν μια νέα ερωτική σχέση που θα τους συναρπάσει. Προσοχή σε πεσίματα και ατυχήματα, ακόμα και λεκτικά στις 14 Ιουνίου οι γεννημένοι 8-9 Ιανουαρίου ενώ στις 20 Ιουνίου οι γεννημένοι στις 13-14 Ιανουαρίου θα μπορούσαν να έχουν μια πολύ μεγάλη στενοχώρια που να προέρχεται μέσα από τον οικογενειακό τους χώρο ή μια σχέση τους να κλείσει οριστικά εάν δεν προσέξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδο με αρκετή δουλειά, αυξημένες μετακινήσεις, συναντήσεις και επικοινωνίες στην καθημερινότητα τους θα φέρει το πέρασμα του Άρη από τον Καρκίνο στους περισσότερους Υδροχόους. Αρκετοί θα κάνουν νέες γνωριμίες με άτομα που πιθανώς θα τους ενθουσιάσουν. Προσοχή όμως χρειάζεται λόγω της γενικότερης κυκλοθυμίας που επικρατεί αυτό το διάστημα. Κάποιοι είναι πιθανό να έχουν αυξημένα τρεχάματα ή να χρειαστεί να δραστηριοποιηθούν για θέματα που αφορούν αδέλφια τους ή συγγενείς δευτέρου βαθμού ή εν πάσει περίπτώση θα έχουν αυξημένες επικοινωνίες ή και συναντήσεις με τα άτομα αυτά. Είναι ένα καλό διάστημα για άθληση για να διοχετεύσετε την αυξημένη ενέργεια με προσοχή όμως τις δύστροπες μέρες του μήνα όπου συνιστάτε όπως αποφύγετε ριψοκίνδυνα σπορ. Κάποιοι είναι πιθανόν να νιώσουν αυξημένο άγχος για θέματα καθημερινότητας ή και υγείας ειδικά γύρω στις 14 και 20 Ιουνίου.

ΙΧΘΥΣ

Το τρίτο ζώδιο του νερού που επηρεάζετε σχετικά θετικά από το πέρασμα του Άρη από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνο. Το πέρασμα αυτό φέρνει μια περίοδο με αυξημένη δημιουργικότητα, αρκετή κινητοποίηση για διασκέδαση, αυξημένη σεξουαλικότητα, αλλά και αυξημένα έξοδα που να αφορούν διασκέδαση ή/και παιδιά για τους Ιχθείς. Δείξτε προσοχή αφού θα έχετε την τάση να ξοδεύετε αλόγιστα για την καλοπέραση σας και ίσως έχετε τάσεις για να τζογάρετε περισσότερο, με αμφίβολα όμως αποτελέσματα. Για κάποιους το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να σημαίνει αυξημένες εντάσεις και καυγάδες με τα παιδιά τους ή κάποιο παιδί τους να τους προκαλέσει νεύρα και ένταση. Για όσους επιθυμούν ένα παιδί, αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να δοκιμάσουν. Οι γεννημένοι 8-9 Μαρτίου επηρεάζονται περισσότερο στις 14 Ιουνίου αφού ο κυβερνήτης τους θα κάνει όψη τριγώνου με τον Άρη ενώ οι γεννημένοι 13-14 Μαρτίου προσοχή στις 20 Ιουνίου αφού μια ερωτική τους σχέση θα μπορούσε να κλείσει οριστικά αν δεν προσέξουν, αν είναι σε σχέση, ενώ οι ελεύθεροι την μέρα αυτή θα μπορούσαν να κάνουν μια έντονη γνωριμία με ένα άτομο που θα τους παθιάσει.

Σημείωση:

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ένα άρθρο σαν αυτό δεν μπορεί να δώσει παρά μόνο γενικές προβλέψεις που αφορούν μια συγκεκριμένη πλανητική κίνηση και δείχνουν την γενική τάση/επιρροή που επικρατεί. Κάποιοι από εσάς ίσως νιώσετε ή δείτε ότι δεν ταυτίζεστε με την γενική πρόβλεψη και ότι άλλα συμβαίνον στην δική σας ζωή. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή κάτι άλλο υπάρχει στον αστρολογικό σας χάρτη που σας επηρεάζει προσωπικά (διανύετε μια άλλη φάση) ή επηρεάζεστε περισσότερο από άλλες πλανητικές κινήσεις που συνυπάρχουν στον ουρανό.

Γι’ αυτό μια προσωπική συνεδρία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να εξετάσουμε ένα αστρολογικό χάρτη σφαιρικά και όχι μεμονωμένα, και να απαντήσουμε με ακρίβεια σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: