Η Αφροδίτη στον Ταύρο 15 Μαΐου-9 Ιουνίου 2019

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλοπέρασης, της αγάπης, του έρωτα, των σχέσεων αλλά και των οικονομικών στις 15 Μαΐου και ώρα 12:46 Ελλάδας περνά στον χώρο της κυβέρνησης της, στον Ταύρο. Μια θέση που την ευνοεί πολύ και που φέρνει δώρα για όλα τα ζώδια.

Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την θηλυκή αρχή, Σε ένα γενέθλιο χάρτη μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για το τι μας δίνει χαρά και το πώς αγαπούμε. Η Αφροδίτη στον Κριό βρισκόταν σε κακή για την φύση της θέση κάνοντας μας περισσότερο παρορμητικούς, διεκδικητικούς και ίσως πιο επιθετικούς στα θέματα της Αφροδίτης. Στο δικό της σπίτι η Αφροδίτη νιώθει άνετα και μπορεί να εκφράσει όλα τα θετικά της χαρακτηριστικά.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αγαπά πιστά και σταθερά. Αγαπά όμως και την άνεση του χρήματος, την σταθερότητα, την ομορφιά και την καλοπέραση. Αγαπά ότι τις δίνει χαρά. Είναι η Αφροδίτη της απόλαυσης, Εχει τάσεις τεμπελιάς. Λατρεύει το καλό φαγητό και γενικότερα τις απολαύσεις όλων των ειδών. Αγαπά το χρήμα επειδή το θεωρεί σημαντικό για να μπορεί να έχει την άνεση και καλοπέραση που αναζητά και την κάνει να νιώθει ασφάλεια.

Κατά το πέρασμα της από το ζώδιο του Ταύρου, που θα κρατήσει μέχρι τις 9 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στις 18 Μαΐου, μια όψη που μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές σε θέματα της Αφροδίτης, ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στις 31 Μαΐου και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 3 Ιουνίου. Οι όψεις αν και τρίγωνα, χρειάζονται και προσοχή αφού γίνονται με αργούς, δύσκολους, και δυνατούς πλάνητες. 

Από το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι. Σε γενικές γραμμές όλοι λίγο πολύ έχουν να κερδίσουν από το πέρασμα αυτό αν και τα σταθερά ζώδια, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι πρέπει να επιδείξουν και προσοχή στην αυξημένη τάση τεμπελιάς και νωχελικότητας που θα νιώθουν. Περισσότερη προσοχή οι Ζυγοί αλλά και οι Σκορπιοί από αυξημένες τάσεις ζήλιας και πτητικότητας.

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον δεύτερο σας οίκο ευνοεί πολύ τα οικονομικά σας φέρνοντας σας ευκαιρίες για αύξηση αλλά και για καλύτερη οικονομική διαχείριση. Θα μπορούσατε να έχετε και οικονομική εύνοια μέσα από μακρόχρονες συνεργασίες ή τον σύντροφο σας, αν έχετε. Από την άλλη, κάποιοι Κριοί θα μπορούσαν αυτό το διάστημα να νιώσουν το σύντροφο τους να γίνετε πιο κτητικός μαζί τους ή οι ίδιοι θα γίνουν πιο κτητικοί σε σχέση με τον σύντροφο τους. Σημαντικές εξελίξεις σε θέματα ερωτικά ή οικονομικά θα μπορούσαν να έχουν γύρω στις 31 Μαΐου και 3 Ιουνίου οι Κριοί γεννημένοι 9-11 Απριλίου και 12-13 Απριλίου αντίστοιχα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σε θέση κυβέρνησης σας ομορφαίνει πάρα πολύ. Η γοητεία σας είναι απεριόριστη. Το διάστημα αυτό σας δίνει ευκαιρίες να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας, να ασχοληθείτε με την εμφάνιση και την ευεξία σας. Προσοχή στην διάθεση για τεμπελιά αλλά και στην διατροφή σας αφού θα έχετε την τάση να τρώτε περισσότερα λιπαρά με αποτέλεσμα να βάλετε βάρος. Όσοι έχουν δική τους επιχείρηση πολύ πιθανόν να δουν την πελατεία τους να αυξάνετε το διάστημα αυτό. Το διάστημα αυτό ευνοούνται και οι αγορές. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και αργότερα με τον Πλούτωνα, που δεν θεωρούνται αρνητικά, επηρεάζει τους Ταύρους γεννημένους 10 και 13 Μαΐου αντίστοιχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου θα σας κάνει περισσότερο κλειστούς αλλά και πιο διαισθητικούς. Θα έχετε περισσότερη ανάγκη από ύπνο και ξεκούραση ή θα ψάχνετε τρόπους για να χαλαρώσετε μακριά από όλους. Για κάποιους Διδύμους το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να φέρει και μια ερωτική γνωριμία που για κάποιους λόγους θα προτιμήσετε να κρατήσετε μυστική στο παρών στάδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον τομέα που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις θα σας κάνει αρκετά δημοφιλής το διάστημα αυτό. Είναι μια περίοδος που «δεν θα βλέπετε το σπίτι σας» αφού η κοινωνικότητα σας θα είναι στα ύψη. Θα νιώθετε επίσης ότι οι φίλοι σας θέλουν να σας βοηθήσουν ή να σας εξυπηρετήσουν σε ότι θέλετε. Το πέρασμα αυτό λοιπόν φέρνει ευκαιρίες για περισσότερη διασκέδαση και καλοπέραση με φίλους αλλά και με την οικογένεια σας και τα άτομα που αγαπάτε. Ακόμα και αισθηματικές γνωριμίες, με προοπτικές ή πολύ παθιασμένες για κάποιους, είναι πιθανές, αν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, είτε μέσω φίλων είτε μέσω μεγάλων ομάδων ή συλλόγων ή μέσω ατόμων με τους οποίους μοιράζεστε κοινές ιδέες και ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ

Πολύ ευνοϊκό το πέρασμα της Αφροδίτης για σας φίλοι Λέοντες αφού ο πλανήτης διελαύνει την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη ευνοώντας σας σε επαγγελματικά, καριέρα και στον κοινωνικό περίγυρο. Αυτό το διάστημα μπορεί να λάβετε κάποια αύξηση ή ένα μπόνους στην εργασία σας, θα νιώθετε τους ανώτερους σας πιο φιλικούς προς εσάς και με διάθεση να δουν θετικά το οποίο σας αίτημα. Ευκαιρίες και για κοντινά επαγγελματικά ταξίδια ή γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο επίσης είναι πιθανές. Για κάποιους ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο ή μέσα από αυτόν φαντάζει πιθανόν, ειδικά κοντά στις 31 Μαΐου. Προσοχή όμως  αφού θα υπάρχει και αυξημένη τάση για διασκέδαση και περισσότερη τεμπελιάς εκ μέρους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκότατο το πέρασμα της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Ταύρου για εσάς φίλοι Παρθένοι. Η Αφροδίτη από τον ένατο σας οίκο ευνοεί τα μακρινά ταξίδια, τις σπουδές, τις νομικές υποθέσεις, τις γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό. Αυτό το διάστημα πιθανόν να θέλετε να γνωρίσετε καλυτέρα κάποια ξένη κουλτούρα. Η διάθεση σας και η αισιοδοξία σας θα είναι αρκετά ανεβασμένες. Παρθένοι γεννημένοι 11-12 Σεπτεμβρίου θα μπορούσαν να κάνουν μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία κοντά στις 31 Μαΐου.

ΖΥΓΟΣ

Ο δικός σας κυβερνήτης Αφροδίτη διελαύνει το ζώδιο του Ταύρου όπου είναι και εκεί κυβερνήτης! Η διέλευση αυτή αφορά κυρίως τον οικονομικό τομέα μέσω τρίτων πηγών αλλά και την σεξουαλικότητα σας. Ανεβασμένη λίμπιντο λοιπόν για σας φίλοι Ζυγοί που θα πρέπει όμως να δείξετε προσοχή επειδή εύκολα θα μπορούσατε να γίνετε πιο κτητικοί και ζηλιάρηδες ή εμμονικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο εδικά κοντά στις 31 Μαΐου. Από την άλλη, το πέρασμα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να διευθετήσετε με ευνοϊκότερους όρους χρέη ή οφειλές που μπορεί να έχετε, ή να βγείτε εμμέσως κερδισμένοι από μια αύξηση στα εισοδήματα του συντρόφου σας όσοι έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο ακριβώς απέναντι από εσάς, σε χώρο κυβέρνησης, ευνοεί πάρα πολύ τον τομέα των πολύ προσωπικών σας σχέσεων, του γάμου, αλλά και των μακρόχρονων συνεργασιών σας. Ο σύντροφος σας, για όσους έχετε, γίνετε πιο φιλικός απέναντι σας και στα δικά σας ματιά φαντάζει πιο γοητευτικός. Όσοι είναι μόνοι τώρα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άτομα που θα τους είναι πολύ συμπαθητικά, Μερικοί ίσως κάνουν κάποιες νέες αισθηματικές γνωριμίες που όμως θα προτιμήσουν να κρατήσουν κρυφές το διάστημα αυτό. Άλλοι θα νιώθουν περισσότερο την ανάγκη να περάσουν χρόνο με τον σύντροφο τους, κάτι που θα τους χαλαρώνει και ξεκουράζει ταυτόχρονα. Προσοχή σε κτητικές τάσεις και ζηλότυπες συμπεριφορές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ομορφαίνει την καθημερινότητα των Τοξοτών φέρνοντας τους ευκαιρίες για περισσότερη καλοπέραση, διασκέδαση αλλά και οικονομική εύνοια μέσα από την εργασία. Το διάστημα αυτό μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνιση σας και να την ανανεώσετε, να συναντηθείτε με φίλους που σας είναι αγαπημένοι αλλά και να ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας. Προσέξτε την διατροφή σας λόγω του ότι θα έχετε την τάση να τρώτε περισσότερο ή περισσότερα λιπαρά με αποτέλεσμα να βάλετε βάρος. Όσοι έχετε δικές σας επιχειρήσεις, αυτό είναι ένα διάστημα που θα μπορούσατε να δείτε την πελατεία σας να αυξάνετε. Αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία για φλερτ ή και για νέες αισθηματικές γνωριμίες πιθανώς μέσα από τον εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίτο ζώδιο της γης που ευνοείτε πολύ από το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο. Το πέρασμα αυτό φέρνει ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και καλοπέραση και για να χαλαρώσετε για λίγο από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που γενικά σας κουράζουν. Όσοι έχετε σύντροφο το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας αλλά και να διασκεδάσετε μαζί με τον σύντροφο σας. Όσοι είστε μόνοι τώρα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες με άτομα που δεν είναι τυχαία. Για τους μεγαλύτερους το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να φέρει χαρές μέσω των παιδιών τους. Όσοι είστε σε φάση που θα θέλατε ένα παιδί, τώρα είναι ένα καλό διάστημα να το προσπαθήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο θα σας δώσει την ευκαιρία να ομορφύνετε και ανανεώσετε τον χώρο σας, κάτι στο οποίο βοηθά και η πολύ καλή διάθεση που θα έχετε. Το διάστημα αυτό πολλοί θα προτιμούν την διασκέδαση στον δικό τους χώρο πάρα οπουδήποτε αλλού μαζί με αγαπημένα τους άτομα. Η Αφροδίτη στον τέταρτο και στον Ταύρο θα μπορούσε να φέρει και οικονομικό κέρδος μέσω ακινήτων σε κάποιους. Άλλοι θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους άτομα από το εξωτερικό. Ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον ένα σας γονιό ή με αγαπημένα σας άτομα επίσης προσφέρονται. Προσοχή στην αυξημένη τάση τεμπελιάς που θα νιώθετε.

ΙΧΘΥΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο φέρνει αυξημένες μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές και γνωριμίες για τους Ιχθύες. Πολύ φλερτ, ακόμα και με σεξουαλικά υπονοούμενα, εκδρομές, διασκέδαση και καλοπέραση με αδέλφια η συγγενείς δευτέρου βαθμού περιλαμβάνει το μενού. Όσοι Ιχθύες επιθυμούν, τώρα μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις με τα αδέλφια τους, στενούς συγγενείς ή άτομα του κοντινού περίγυρου τους. Ευνοούνται επίσης συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα και διευθέτηση οφειλών ή χρεών με ευνοϊκότερους όρους. Οι γεννημένοι 9 Μαρτίου (+/= 1 μέρα) και 11 Μαρτίου (+/- 1 μέρα) επηρεάζονται από τα τρίγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 31 Μαΐου και 3 Ιουνίου αντίστοιχα.

Σημείωση:

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ένα άρθρο σαν αυτό δεν μπορεί να δώσει παρά μόνο γενικές προβλέψεις που αφορούν μια συγκεκριμένη πλανητική κίνηση και δείχνουν την γενική τάση/επιρροή που επικρατεί. Κάποιοι από εσάς ίσως νιώσετε ή δείτε ότι δεν ταυτίζεστε με την γενική πρόβλεψη και ότι άλλα συμβαίνον στην δική σας ζωή. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή κάτι άλλο υπάρχει στον αστρολογικό σας χάρτη που σας επηρεάζει προσωπικά (διανύετε μια άλλη φάση) ή επηρεάζεστε περισσότερο από άλλες πλανητικές κινήσεις που συνυπάρχουν στον ουρανό.

Γι’ αυτό μια προσωπική συνεδρία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να εξετάσουμε ένα αστρολογικό χάρτη σφαιρικά και όχι μεμονωμένα, και να απαντήσουμε με ακρίβεια σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: