Τα ‘Αστρα Σήμερα – 6 Μαΐου 2019

Μια εβδομάδα δύσκολη έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πάλι οι περισσότεροι από εμάς αφού περιλαμβάνει την αντίθεση του Άρη με τον Δια σήμερα τα χαράματα, τα σκληρά τετράγωνα της Αφροδίτης πρώτα με τον Κρόνο και μετά με τον Πλούτωνα (την Τρίτη και Πέμπτη αντίστοιχα) — όψεις που ενεργοποιούν ξανά την δύσκολη σύνοδο Κρόνου Πλούτωνα — και την σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό την Τετάρτη.

Ανατολή Ηλίου 0623, Αθήνα

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να έχει περάσει στις 0640το πρωί στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που μας κάνει πολύ επικοινωνιακούς, κοινωνικούς και ευέλικτους. Νιώθουμε μεγάλη ανάγκη να εκφραστούμε και με λόγια αλλά και με πράξεις. Οι διαθέσεις μας όμως είναι μεταβλητές και ανήσυχες. Ευνοούνται οι εμπορικές συναλλαγές, οι διαπραγματεύσεις, οι συζητήσεις οι συμφωνίες, οι γνωριμίες και όλων των ειδών οι επικοινωνίες.  Τις επόμενες δυόμισι μέρες μπορούμε να παρουσιάσουμε τις ιδέες μας και να πετύχουμε στόχους μας αφού ο λόγος μας θα είναι περισσότερο εύγλωττος. Από την θέση αυτή η Σελήνη ενισχύει τις διαθέσεις των ζωδίων του αέρα Δίδυμους, Ζυγούς, και Υδροχόους γεννημένους την πρώτη εβδομάδα των ζωδίων τους.

Η Σελήνη από τους Διδύμους δεν θα κάνει όψεις σήμερα η μέρα όμως περιλαμβάνει την δύσκολη αντίθεση του μαχητικού και επιθετικού Άρη με τον Δια στον Τοξότη. Η όψη αυτή χρειάζεται προσοχή αφού μπορεί να φέρει απροσεξίες, ριψοκίνδυνες πράξεις, υπερεκτίμηση των ικανοτήτων μας. Επικρατεί μια διάθεση υπερβολής και βιασύνης. Υπάρχει έλλειψη της αίσθησης κινδύνου και ρίσκου. Δείξτε εγκράτεια και προσπαθήστε όσο μπορείτε να συγκρατήσετε παρορμητικές κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Μην παίρνετε αχρείαστα ρίσκα.  Επηρεάζονται περισσότερο οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, και Ιχθείς γεννημένοι 14-15 Ιουνίου, 16-17 Σεπτεμβρίου, 15-16 Δεκεμβρίου, 13-14 Μαρτίου. Περισσότερο ευνοημένοι αλλά επίσης να δείξουν προσοχή σε τάσεις υπερβολής οι Κριοί και Λέοντες γεννημένοι 13-14 Απριλίου, 16 Αυγούστου.

Η μέρα σήμερα περιλαμβάνει και το σημαντικό πέρασμα του επικοινωνιακού πλανήτη Ερμή στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου στις 2126 σήμερα, Ο Ερμής περνά από το δύσκολο γι’ αυτόν ζώδιο του Κριού στο ζώδιο του Ταύρου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Μαΐου. Κατά το σύντομο αυτό πέρασμα του δεν θα κάνει αρνητικές όψεις και αυτό είναι πολύ θετικό. Ο Ερμής από τη νέα του θέση κάνει την σκέψη μας πιο αργή και σταθερή. Οι σκέψεις μας και οι κινήσεις μας αφορούν οικονομικά αλλά και αισθηματικά μας θέματα. Ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθείς. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής από τον Ταύρο τα δώδεκα ζώδια θα αναλυθεί σε ξεχωριστό άρθρο.

Σήμερα λοιπόν αλλά και την υπόλοιπη εβδομάδα δείξτε προσοχή στην οδήγηση και σε βιαστικές κινήσεις. Επικοινωνήστε με τα αδέλφια σας ή συγγενείς δευτέρου βαθμού. Τρέξετε υποχρεώσεις που έχετε και που έχουν να κάνουν με επικοινωνία ή γράψιμο, όπως το να απαντήσετε κάποια e-mails ή να γράψετε μια ομιλία ή μια εργασία.

Οι γεννημένοι από το 1958 μέχρι το 1963 κάποια στιγμή σήμερα θα έχουν μια ψυχολογική βουτιά για ένα δίωρο. Οι γεννημένοι  9, 13 Απριλίου, 12,16 Αυγούστου,  12,15 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής. Oι γεννημένοι 23-24 Ιανουαρίου, 23-24 Απριλίου 26-27 Ιουλίου και 26-27 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: