Ερμής στον Ταύρο 6-21 Μαΐου 2019

Στις 21:26 στις 6 Μαΐου o επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής περνά στο δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τον Ταύρο, που είναι ζώδιο σταθερό της γης, και ξεκινά το γρήγορο πέρασμα του από τον χώρο αυτό που θα κρατήσει μέχρι τις 21 Μαΐου. Κατά την διέλευση του αυτή ο Ερμής δεν θα κάνει αρνητικές όψεις.

Ο Ερμής στον Ταύρο κάνει την σκέψη και κίνηση πιο αργή, νωχελική αλλά και ωφελιμιστική. Το μυαλό επικεντρώνετε σε οικονομικά θέματα αλλά και στην διαχείριση των περιουσιακών μας. Ο Ερμής από τον Ταύρο δίνει πείσμα στον λόγο και στις επικοινωνίες και φέρνει καταστάσεις που θα κάνουν κάθε είδους επικοινωνία να έχει ως κύριο σκοπό και ενδιαφέρον οικονομικά ζητήματα.  Από την θέση αυτή ο Ερμής μπορεί να φέρει και κτητική διάθεση και γι’ αυτό το λόγο κάποιες φορές δυσκολεύει τον  διάλογο μεταξύ ατόμων που έχουν είτε διαφορετικές απόψεις είτε διαφορετικά συμφέροντα

Θετικός ο Ερμής από τον Ταύρο για επικοινωνίες και μετακινήσεις, κυρίως για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, αλλά και Καρκίνους και Ιχθείς.

Τι μπορεί να φέρει ο Ερμής στον Ταύρο για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Σκέψεις, συζητήσεις, συναντήσεις για οικονομικά θέματα αλλά και ωφελιμιστικές επικοινωνίες

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και μετακινείστε για να εκπληρώσετε καθήκοντα και υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Την περίοδο αυτή αποφεύγετε να ανακοινώνετε τις σκέψεις σας ενώ διαισθητικά μπορείτε να βρείτε λύσεις κυρίως σε οικονομικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυξημένες συναντήσεις με φίλους και επικοινωνίες με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα.  Πιθανότητες για νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές επικοινωνίες και συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα/οφέλη αλλά και επικοινωνίες με τον κοινωνικό περίγυρο που τελικά σας κουράζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανώς να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις που έχετε με εποικοδομητικό τρόπο για να φέρετε λύσεις στα οικονομικά σας ζητήματα ή για να βρεθεί η χρυσή τομή σε νομικά ζητήματα , αν έχετε, που αφορούν οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Συναντήσεις και επικοινωνίες για οικονομικά θέματα μέσω τρίτων πηγών ή για τα οικονομικά του συντρόφου σας. Η σκέψη έκτος από κρυφή και μυστική παίρνει και μια σεξουαλική ροπή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σύντροφος και συνεργάτες σας προσεγγίζουν για να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που από κοινού σας απασχολούν. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και βρείτε συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκετε πρακτικές και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις σε σχέση με εργασιακές υποθέσεις αλλά η καθημερινότητα σας θα είναι κοπιαστική καθώς σπαταλάτε και μέρος του ελευθέρου χρόνου σας για να τακτοποιήσετε καθημερινές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύνοια σε ερωτικές επικοινωνίες και γνωριμίες. Μετακινήσεις για διασκέδαση και σκέψεις για επιχειρησιακά ζητήματα με σκοπό το κέρδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επισκέψεις στο σπίτι και αυξημένες συζητήσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα ή με τα πρόσωπα που μένουν μαζί σας για θέματα οικονομικά που σας υποχρεώνουν να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες.

ΙΧΘΕΙΣ

Περισσότερες επικοινωνίες και συναντήσεις με αδέλφια και συγγενείς δευτέρου βαθμού αλλά και επικοινωνίες για οικονομικά ζητήματα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: