Τα Άστρα Σήμερα – 2 Μαΐου 2019

Με μια πρώτη ματιά η σημερινή μέρα φαίνετε να είναι μια φαινομενικά ήρεμη και ευχάριστη μέρα αφού δεν περιλαμβάνει καμιά κύρια όψη και η μοναδική όψη της Σελήνης είναι η σύνοδος της με την Αφροδίτη στις 1739 το απόγευμα. Όμως το χθεσινό σκληρό τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που συνεχίζει να λειτουργεί, το  αποψινό του τετράγωνο με τον Πλούτωνα που ήδη έχει αρχίσει να λειτουργεί, αλλά και το γεγονός ότι η Σελήνη με την Αφροδίτη θα συναντηθούν σε ένα ζώδιο που δεν είναι θετικό για την φύση τους, δείχνει ότι η μέρα δεν είναι τόσο ευχάριστη και χρειάζεται προσοχή.

Ανατολή Ηλίου 0624, Αθήνα

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Κριού ενισχύοντας κυρίως τις διαθέσεις των ζωδίων της φωτιάς και δίνοντας τους ώθηση να δραστηριοποιηθούν περισσότερο, ίσως και με επιθετικό τρόπο. Η Σελήνη στον Κριό δίνει θάρρος, αυτοπεποίθηση και διάθεση για νέα και φρέσκα ξεκινήματα. Είναι όμως και ανταγωνιστική. Η βιασύνη και ο παρορμητισμός αυξάνονται. Αποφεύγουμε τα νέα ξεκινήματα τώρα που η Σελήνη βρίσκετε σε χάση αφού η ενέργεια της όλο και λιγοστεύει και περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα μετά που θα γεννηθεί το νέο φεγγάρι.

Το σκληρό τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 0051 απόψε είναι μια όψη που φέρνει απογοητεύσεις και δυσκολία σε συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις αφού υπάρχει υπερβολικός εγωισμός, σκληρότητα, απολυτότητα, υπερένταση, αρνητικές σκέψεις, οξυθυμία, έλλειψη υπομονής, διάθεση επιβολής απόψεων και επιβολής εξουσίας μέσω της επικοινωνίας, τάση αυτοκαταστροφής. Ο λόγος γίνετε απότομος και σκληρός. Αυτή είναι μια όψη που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σκάνδαλα και αρνητικές αποκαλύψεις που αλλάζουν τα δεδομένα και μεταμορφώνουν τις εξελίξεις. Παίζονται παιγνίδια εξουσίας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στην οδήγηση αφού ο Ερμής αντιπροσωπεύει την οδήγηση αλλά και βρίσκετε στον Κριό, σε ένα χώρο στον οποίο είναι πολύ βιαστικός και απρόσεκτος. Προβλήματα στα μεταφορικά μέσα ή στα μέσα επικοινωνίας (τηλέφωνο, ηλεκτρονικό υπολογιστή) επίσης είναι πιθανά. Προσοχή γενικά σε ατυχήματα ακόμα και λεκτικά, γι’ αυτό συγκρατήστε την γλώσσα σας όσο μπορείτε. Επηρεάζονται περισσότερο οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, και Αιγόκεροι γεννημένοι 13 Απριλίου, 16 Ιουλίου, 16-17 Οκτωβρίου, 13-14 Ιανουάριου, όσοι έχουν κυβερνήτη τον Ερμή (Δίδυμοι, Παρθένοι) και όσοι έχουν προσωπικούς πλάνητες σε αυτές τις μοίρες.

Σήμερα προτείνω να είστε πάρα πολύ συγκρατημένοι και προσεκτικοί σε ότι κάνετε ιδιαίτερα από τις απογευματινές ώρες και μετά που η επίδραση του τετραγώνου θα αυξάνετε μέχρι και την κορύφωση του λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Οι γεννημένοι από το 1975 μέχρι το 1980, ανεξαρτήτως ζωδίου, κάποια στιγμή σήμερα θα έχουν μια ψυχολογική βουτιά για ένα δίωρο. Οι γεννημένοι 4, 13 Απριλίου, 6, 7,16 Αυγούστου,  6, 7,15 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής μια από τις επόμενες τέσσερις μέρες. Oι γεννημένοι 23-24 Ιανουαρίου, 23-24 Απριλίου 26-27 Ιουλίου και 26-27 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: