Τα Άστρα Σήμερα – 1 Μαΐου 2019

Η σημερινή μέρα χρειάζεται προσοχή λόγω του δύσκολου τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο που μπλοκάρει τις επικοινωνίες και μετακινήσεις και έχει την δύναμη να δημιουργήσει προβλήματα.

Ανατολή Ηλίου 0626, Αθήνα

Η μέρα ξεκίνησε με την Σελήνη κενή πορείας μετά το τετράγωνο της με τον Δια στις 0057, μια όψη υπερβολής που όμως επηρέασε περισσότερο τους ξενύχτηδες λόγω ώρας. Στις 1324 η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού ενισχύοντας την διάθεση των γεννημένων τις πρώτες 5-6 μέρες των ζωδίων της φωτιάς. Από την νέα της θέση η Σελήνη δίνει θάρρος, αυτοπεποίθηση και διάθεση για νέα και φρέσκα ξεκινήματα. Είναι όμως και ανταγωνιστική. Η βιασύνη και ο παρορμητισμού αυξάνονται. Η σελήνη δεν θα κάνει άλλες όψεις σήμερα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε για την Σελήνη Κενή Πορείας.

Το πρωινό περιλαμβάνει το δευτερευούσης σημασίας θετικό εξάγωνο Ερμή Άρη στις 0937, όψη που δίνει αυξημένη διανοητική ενέργεια, νέες ιδέες και ωθεί σε δράση και κινητοποίηση. Ευνοεί τις επικοινωνίες και συναντήσεις και αυξάνει κατά πολύ την ανάγκη για επικοινωνία και πληροφόρηση. Χρησιμοποιείστε την ενέργεια για να προγραμματίσετε και να βάλετε σε τάξη τις ιδέες σας αλλά μην δράσετε αφού η Σελήνη κενή πορείας αλλά και η επομένη όψη του Ερμή δεν ευνοούν κάτι τέτοιο.

Στις 1150 ο Ερμής πραγματοποιεί δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που μόλις έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω μπλοκάροντας τις επικοινωνίες και μετακινήσεις και δημιουργώντας προβλήματα. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τους κανόνες, τον περιορισμό, τα όρια. Την ρεαλιστική πραγματικότητα. Σε τετράγωνο με τον Ερμή νιώθουμε μπλοκαρισμένοι, νιώθουμε τις ευθύνες βαριές και πιεζόμαστε. Είναι δύσκολο να συντονίσουμε τα θέλω μας με τα πρέπει. Υπάρχουν καθυστερήσεις. Υπάρχει τάση μελαγχολίας και χρειάζεται προσοχή από ατυχήματα/κτυπήματα/πεσίματα. Επηρεάζονται περισσότεροι οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι  11 Ιανουαρίου, 10 Απριλίου, 13 Ιουλίου, 14 Οκτωβρίου (+/- 1 μέρα).

Μια μέρα με αντιφατικές και σύνθετες ενέργειες η σημερινή. Προτείνω να μην ασχοληθείτε με οτιδήποτε νέο ή σημαντικό αλλά να εκμεταλλευτείτε την μέρα για να χαλαρώσετε όσο μπορείτε. Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα αλλά επαναξιολογήστε καταστάσεις και προηγούμενες αποφάσεις σας.

Οι γεννημένοι από το 1970 μέχρι το 1975, ανεξαρτήτως ζωδίου, θα έχουν μια ψυχολογική βουτιά για ένα δίωρο κάποια στιγμή σήμερα. Οι γεννημένοι 2-4 Απριλίου, 5,6, 17 Αυγούστου, 5, 6,16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής μια από τις επόμενες τέσσερις μέρες. Oι γεννημένοι 23-24 Ιανουαρίου, 23-24 Απριλίου 26-27 Ιουλίου και 26-27 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: