Τα Άστρα Σήμερα – 30 Απριλίου 2019

Η εβδομάδα αυτή δεν περιλαμβάνει πολλές κύριες όψεις όμως χαρακτηρίζετε από δυο σημαντικά πλανητικά φαινόμενα. Την ανάδρομη πορεία του Κρόνου που ξεκίνησε στις 0354 σήμερα και την πολύ θετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5 Μαΐου. Ταυτόχρονα οι σχετικά δύσκολες όψεις του Ερμή μέχρι και την Παρασκευή που θα έρθει σε θετική όψη τριγώνου με τον Δια επηρεάζουν και τις επικοινωνίες και μετακινήσεις μας. Η αντίθεση Άρη Δία στις 5 Μαΐου είναι επίσης μια όψη που χρειάζεται προσοχή.

Ανατολή Ηλίου 0629, Αθήνα

Ο Κρόνος βρίσκετε σε στάση στις 20’31” Αιγόκερω και ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα κρατήσει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Όπως και με τον Πλούτωνα, που είναι αργός πλανήτης, έτσι και ο Κρόνος θεωρητικά ξεκινά την ανάδρομη του πορεία αλλά στην πράξη θα βρίσκετε στις ίδιες μοίρες μέχρι και τις 2 Μαΐου. Η επιρροή είναι δυνατότερη το διάστημα που η φορά του πλανήτη αλλάζει, δηλαδή τις μέρες που ο πλανήτης γυρίζει είτε ανάδρομος είτε ορθόδρομος.

Ο Κρόνος είναι βαρύς πλανήτης και η ατμόσφαιρα βαραίνει κάπως περισσότερο τις μέρες αυτές. Κατά την περίοδο που ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος θα έχουμε την τάση να αναθεωρήσουμε και επανεξετάσουμε/αμφισβητήσουμε ευθυνών και υποχρεώσεων αντί να δράσουμε για να επιλύσουμε προβλήματα. Είναι πολύ πιθανόν να αμφισβητούμε τον εαυτό μας ή να νιώθουμε περισσότερες ενοχές ή εσωτερικές φοβίες. Η ανάδρομη αυτή δείχνει ένα σημείο καμπής στον τομέα που επηρεάζετε ο καθένας ανάλογα με το που βρίσκετε και τι κυβερνά ο Κρόνος στον αστρολογικό χάρτη του καθενός. Επηρεάζονται περισσότερο οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι 8-14 Ιανουαρίου, 7-13 Απριλίου, 10-16 Ιουλίου, 11-17 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο των Ιχθύων σε πολύ καλή θέση που ευνοεί την φαντασία, τα όνειρα και την διαίσθηση. Από την θέση αυτή ενισχύει την διάθεση των ζωδίων του νερού Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Οι σημερινές όψεις της Σελήνης δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία με εξαίρεση την σύνοδο της με τον Ποσειδώνα στις 1333, θετική όψη που δίνει συναισθήματα συμπόνιας, και συμπαράστασης και ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και το τετράγωνο της με τον Άρη στις 1722 το απόγευμα που χρειάζεται προσοχή αφού εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν κόντρες, παρεξηγήσεις, νεύρα και ένταση. Υπάρχει τάση ανταγωνισμού και επιθετικότητας. Δείξτε υπομονή αλλά και προσοχή και στην οδήγηση αφού ο Άρης βρίσκετε στους Διδύμους, το ζώδιο των μετακινήσεων και επικοινωνιών. Επηρεάζονται περισσότερο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι 10-11 Μαρτίου, 10-11 Ιουνίου, 12-13 Σεπτεμβρίου, 11-12 Δεκεμβρίου.

Προτείνω όπως σήμερα και τις υπόλοιπες μέρες μέχρι και την Νέα Σελήνη να αποφύγετε νέα ξεκινήματα αλλά εκμεταλλευτείτε τις μέρες για ξεκαθαρίσματα και για να οργανώσετε/προγραμματίσετε αυτά που θέλετε να ξεκινήσετε από την επόμενη εβδομάδα.

Οι γεννημένοι 1, 7, 8, 14 Απριλίου, 4, 10, 17 Αυγούστου, 4, 10, 16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής μια από τις επόμενες τέσσερις μέρες. Oι γεννημένοι 23-24 Ιανουαρίου, 23-24 Απριλίου 26-27 Ιουλίου και 26-27 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: