Τα Άστρα Σήμερα – 25 Απριλίου 2019

Και σήμερα η μέρα επιφυλάσσει πολλές υποχρεώσεις και κούραση για τους περισσότερους. Είναι μια μέρα χωρίς κύριες όψεις όμως οι ενέργειες από τις όψεις των προηγούμενων ημερών, η αναδρομή του Πλούτωνα, αλλά και η επιρροή από τις όψεις των επόμενων ημερών (το μεθαυριανό δύσκολο τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα) που ήδη έχουν αρχίσει να λειτουργούν, επηρεάζουν το κλίμα της μέρας.

Ανατολή Ηλίου 0636, Αθήνα

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο δύσκολο γι’ αυτήν ζώδιο του Αιγόκερω φέρνοντας κούραση, πρέπει και υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν. Ταυτόχρονα η Σελήνη από αυτή την θέση βοηθά τα μακροπρόθεσμα σχέδια και στόχους, βοηθά να γίνουμε πιο οργανωτικοί, προγραμματισμένοι, πιο υπομονετικοί αλλά και πιο αποτελεσματικοί.  

Ένα δευτερευούσης σημασίας εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 12:22 δρα κάπως βοηθητικά και ενισχύει την έμπνευση και φαντασία των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο). ενώ η σύνοδος με τον Κρόνο στις 17:33 θα βγάλει στην επιφάνεια όλη την κούραση της μέρας από τις πολλές υποχρεώσεις. Το κλίμα βαραίνει στις 22:48 που η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα, μια όψη που προκαλεί μελαγχολία και συναισθηματική καταπίεση, και αμέσως μετά θα βρεθεί κενή πορείας μέχρι τις 12:27 αύριο το μεσημέρι που θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και το βαρύ κλίμα θα αλλάξει και πάλι.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και αργότερα με τον Πλούτωνα επηρεάζει περισσότερο τους παρορμητικούς Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους γεννημένοι 10-11, 13-14 Ιανουαρίου, 10-11, 13-14 Απριλίου, 13, 16 Ιουλίου, 14, 17 Οκτωβρίου.

Η πλανητική ατμόσφαιρα της ημέρας φαίνετε να ταιριάζει γάντι με το γενικότερο νόημα της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και με το βαρύ κλίμα της Μεγάλης Πέμπτης. Σήμερα λοιπόν προτείνω να εκμεταλλευτείτε την βοηθητική ενέργεια για να τρέξετε όλα αυτά που έχετε να κάνετε, αφού θα μπορείτε να είστε αποτελεσματικοί, και το βράδυ να ξεκουραστείτε και χαλαρώσετε. Η μέρα δεν συστήνετε για εξόδους και διασκέδαση αλλά αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι δεν θα επέλεγαν έτσι κι’ αλλιώς λόγω Μεγάλης Εβδομάδας.

Κάντε λοιπόν όσα περισσότερα μπορείτε σήμερα αφού από απόψε και μέχρι αύριο το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκετε κενή πορείας, που σημαίνει ότι είναι καλό να αποφύγετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα μέχρι εκείνη την ώρα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε για την Σελήνη κενή πορείας.

Οι γεννημένοι 27 Μαρτίου, 1 Απριλίου, 14 Απριλίου, 29 Ιουλίου, 1 Αυγούστου, 17 Αυγούστου, 28 Νοέμβριου, 3 Δεκεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής. Oι γεννημένοι 22-23 Ιανουαρίου, 23-24 Απριλίου 24-25 Ιουλίου και 25-26 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: