Πως θα περάσουν τα ζώδια το Πάσχα;

Αν και ο καιρός των ημερών δεν μυρίζει Πάσχα, λίγες μονό μέρες απομένουν μέχρι το τσούγκρισμα των κόκκινων αυγών και το σούβλισμα του αρνιού. Πάσχα, μέρες αγάπης, μέρες οικογενειακής θαλπωρής. Τι μπορούν να κάνουν τα ζώδια για να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το τριήμερο του Πάσχα και να περάσουν όσο καλύτερα μπορούν;

ΚΡΙΟΣ

Οι πάντα ανυπόμονοι Κριοί που περνούν μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας το διάστημα αυτό, θα νιώθουν πιο έντονη την ανάγκη απελευθέρωσης από όσα τους απασχολούν τις μέρες του Πάσχα και η διάθεση τους θα είναι μέσα στο κλίμα των ημερών αφού θα γίνουν πιο ανθρωπιστές και αλτρουιστές απ’ ότι συνήθως.  Η καλύτερη επιλογή για τους φίλους Κριούς είναι να περάσουν το εορταστικό τριήμερο συνδυάζοντας εξόδους και διασκέδαση με την παρέα τους αλλά και την οικογένεια τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια καλή επιλογή για τους Ταύρους, αν και δεν έχουν την καλύτερη διάθεση αυτή την περίοδο αφού περνούν μια φάση εσωτερικής αναστάτωσης και έντασης και αναζητούν την απομόνωση, είναι να προγραμματίσουν να περάσουν το τριήμερο του Πάσχα κάπου όπου θα μπορούν να συνδυάσουν ξεκούραση και χαλάρωση με απολαύσεις. Τι καλύτερο από ένα σύντομο διάλλειμα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο! Αν αυτό δεν είναι εφικτό, μια άλλη επιλογή είναι να διοργανώσετε εσείς ένα πασχαλινό γεύμα για να ανταποδώσετε παλαιότερες υποχρεώσεις που ίσως έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πάντα αεικίνητοι φίλοι Δίδυμοι που δεν χρειάζονται και ειδικό λόγο για να φτιάξουν βαλίτσες, αυτό το Πάσχα θα μπορούσαν να συνδυάσουν την πασχαλινή κατάνυξη με ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή σε ένα νησί για να περάσουν παραδοσιακό Πάσχα. Οι προσκλήσεις και οι επιλογές θα είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν, ό,τι και να κάνουν όμως, το σίγουρο είναι ότι θα γελάσουν και διασκεδάσουν το τριήμερο αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονα συναισθηματικό, ίσως και αρκετά ερωτικό, το τριήμερο του Πάσχα για τους ευαίσθητους Καρκίνους. Πολλοί Καρκίνοι περνούν μια περίοδο καταπίεσης και δυσκολιών αφού βρίσκονται σε ένα στάδιο που πρέπει να πάρουν αποφάσεις. Κάποιοι ίσως νιώθουν μελαγχολία ή νοσταλγία για κάποια θέματα. Η καλύτερη επιλογή για να περάσετε τις γιορτές του Πάσχα και να χαλαρώσετε λίγο από αυτά που σας πιέζουν είναι να συνδυάσετε εξόδους με οικογένεια και φίλους. Φροντίστε να περάσετε και χρόνο με τον σύντροφο σας, όσοι έχετε, αφού είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά και να εμβαθύνετε την σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Ένα ωραίο τριήμερο φαίνετε να περιμένει τους Λέοντες που την περίοδο αυτή έχουν αυξημένη ενέργεια και καλύτερη διάθεση γενικότερα. Η καλύτερη επιλογή για το φετινό Πάσχα για εσάς φίλοι Λέοντες είναι να αποφύγετε να παρευρεθείτε σε διοργανώσεις όπου θα βρίσκονται πολλά άτομα, είτε οικογενειακές είτε φιλικές, και προτιμήστε να περάσετε το Πάσχα αυτό με τον σύντροφο σας, όσοι έχετε, επιλέγοντας ίσως να κάνετε μια νέα δραστηριότητα αφού θα περάσετε πολύ καλύτερα και θα έρθετε και πιο κοντά. Όσοι δεν έχουν σύντροφο να προτιμήσουν να περάσουν τις γιορτές με άτομα πολύ κοντινά τους ή να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες γιατί ευνοούνται οι νέες γνωριμίες για όσους ενδιαφέρονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φέτος είναι μια καλύτερη χρονιά για τους φίλους Παρθένους που τα τελευταία χρονιά ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να διοργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια το εορταστικό γεύμα, κάτι που έτσι κι’ αλλιώς κάνετε, και να φροντίσετε τους καλεσμένους σας με ιδιαίτερη προσοχή ούτως ώστε να περάσουν όλοι καλά. Θα μπορούσατε να τους εκπλήξετε και με κάτι νέο και μη παραδοσιακό όπως ένα παράξενο φαγητό ή μια νέα δραστηριότητα που θα μπορούσατε να κάνετε όλοι μαζί για να διασκεδάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Καταπληκτικό τριήμερο για τους Ζυγούς που σχεδόν πάντα είναι μέσα στην τρελή χαρά και πάντα ψάχνουν ευκαιρίες για εξόδους και για ακόμα περισσότερη διασκέδαση/καλοπέραση. Η καλύτερη επιλογή για τους Ζυγούς το εορταστικό τριήμερο που ακολουθεί είναι να περάσουν το μεσημέρι του Πάσχα με τα άτομα που έχουν στην καρδιά τους και με την οικογένεια τους και τις υπόλοιπες μέρες για απογευματινές και βραδινές εξόδους αφού η διάθεση τους θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα θέλουν να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Για τους μεγαλύτερους Ζυγούς, η καλύτερη επιλογή είναι να περάσουν τις γιορτές με τα παιδιά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Σπιτικό» αλλά όχι παραδοσιακό φαίνετε να είναι το φετινό Πάσχα για τους φίλους Σκορπιούς αφού μάλλον θα προτιμούν να είναι μόνοι παρά με κόσμο και θα θέλουν να το περάσουν στο δικό τους σπίτι. Γενικά η διάθεση των Σκορπιών θα είναι πιο κλειστή τις μέρες αυτές και η σκέψη τους θα τρέχει στο παρελθόν, στις ρίζες και στην οικογένεια τους. Ίσως σκέφτονται έντονα θέματα που τους έχουν πληγώσει. Για τους λόγους αυτούς μάλλον θα θέλουν να αποφύγουν μεγάλες συγκεντρώσεις. Ορισμένοι όμως θα μπορούσαν να περάσουν το Πάσχα αυτό με άτομα από το εξωτερικό και να περάσουν πολύ καλά με διασκέδαση και γέλιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές μετακινήσεις, γνωριμίες, “σούρτα φέρτα” και αυξημένη κοινωνικότητα για τους πάντα αισιόδοξους και καλοπροαίρετους Τοξότες. Η καλύτερη επιλογή για το τριήμερο αυτό είναι να διοργανώσουν μια κοντινή εκδρομή με τον σύντροφο τους, όσοι έχουν, σε ένα μέρος που δεν έχουν ξαναπάει ή να ασχοληθούν με νέες δραστηριότητες που θα τους εξιτάρουν και φέρουν χαρά και ικανοποίηση. Όσοι δεν έχουν σύντροφο τις μέρες αυτές εύκολα θα μπορούσαν να κάνουν μια γνωριμία που θα τους αναστατώσει, αν κάτι τέτοιο τους ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλόδοξοι και εργασιομανείς Αιγόκεροι θα αναγκαστούν να αφήσουν για λίγο τα επαγγελματικά τους κατά μέρος αφού το φετινό Πάσχα θα έχουν την ανάγκη να δώσουν περισσότερη σημασία και χρόνο στα άτομα που έχουν στην καρδιά τους ή/και στα παιδιά τους όσοι έχουν. Ίσως επιζητούν περισσότερο την διασκέδαση απ’ ότι συνήθως, πράγμα παράξενο για αυτούς. Η καλύτερη επιλογή για τους Αιγόκερους είναι να ενδώσουν στις απαιτήσεις του συντρόφου τους για ένα μικρό διάλλειμα από την καθημερινότητα σε ένα μέρος όπου θα απολαύσουν ωραίο περιβάλλον και καλό φαγητό, πράγμα που θα τους κάνει καλό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ενισχυμένη διάθεση θα είναι οι φίλοι Υδροχόοι τις γιορτινές μέρες του Πάσχα που ακολουθούν με πάρα πολλές επιλογές για ευχάριστες εξόδους, συναντήσεις, διασκέδαση και γνωριμίες. Οι φίλοι Υδροχόοι θα έχουν έντονη κοινωνικότητα το διάστημα αυτό και θα νιώθουν την ανάγκη για επικοινωνία με φίλους αλλά και συγγενείς δευτέρου βαθμού. Η καλύτερη επιλογή για τους φίλους Υδροχόους είναι να κάνουν όσα περισσότερα μπορούν και να ανταποκριθούν σε όσες προσκλήσεις λάβουν αφού θα περάσουν πολύ καλά ότι και να επιλέξουν.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές προσκλήσεις για εξόδους και συναντήσεις φαίνετε ότι θα έχουν οι φευγάτοι Ιχθείς τις μέρες του Πάσχα. Πιθανόν να μην επιλέξουν καμία αλλά να προτιμήσουν να απομονωθούν και εκμεταλλευτούν το τριήμερο αυτό για να ξεκουραστούν, κοιμηθούν και ανακτήσουν δυνάμεις αφού θα έχουν πιο έντονη την ανάγκη να κλειστούν στον εαυτό τους και να χαλαρώσουν από την γενικότερη κούραση που νιώθουν το διάστημα αυτό λόγω άλλων υποχρεώσεων. Η καλύτερη επιλογή για να περάσουν όμορφα το τριήμερο αυτό είναι να απομονωθούν μαζί με άτομα που έχουν στην καρδιά τους. Αν επιλέξουν να αποδεχτούν μια από τις προσκλήσεις, η καλύτερη επιλογή είναι οι μικρές συγκεντρώσεις με τον σύντροφο τους, όσοι έχουν, με τα παιδιά τους, ‘ή με συγγενείς δευτέρου βαθμού.

Καλό Πάσχα!

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: