Τα Άστρα Σήμερα – 23 Απριλίου 2019

Δυνατή η μέρα η σημερινή από πλανητικής άποψης. Στις 02:07 ο Ήλιος ήρθε σε όψη συνόδου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό είναι μια όψη που συμβαίνει κάθε χρόνο. Φέτος όμως είναι πιο σημαντική αφού είναι η πρώτη φορά που οι δύο αυτοί πλανήτες θα συναντηθούν στο ζώδιο αυτό. Η προηγούμενη φορά που συνέβηκε αυτο ήταν στις 22 Απριλίου 1935 και η σύνοδος ήταν στην 1η μοίρα του Ταύρου).

Ανατολή Ηλίου 06:38, Αθήνα

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη και στις 03:03 έκανε μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που μάλλον πέρασε απαρατήρητη αφού ήταν ώρα ύπνου. Στις 14:43 θα κάνει σύνοδο με τον Δια, μια πολύ θετική όψη που φέρνει καλή διάθεση, γενναιόδωρα συναισθήματα και αισιοδοξία, ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες. Αμέσως μετά θα βρεθεί κενή πορείας μέχρι τις 01:50 τα ξημερώματα που θα περάσει στον Αιγόκερω και το κλίμα θα αλλάξει και πάλι. Όσο η Σελήνη βρίσκετε κενή πορείας αποφεύγουμε τα νέα ξεκινήματα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε για την Σελήνη Κενή Πορείας

Η δυνατή ενέργεια της συνόδου του Ήλιου με τον Ουρανό έχει ήδη αρχίσει να επηρεάζει από τις προηγούμενες μέρες και θα συνεχίζει να επηρεάζει όλη την εβδομάδα. Ο Ήλιος στον Ταύρο ζητά σταθερότητα και ασφάλεια. Ζητά αργά και προσεκτικά βήματα. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ανατροπής, των αλλαγών, και της διάσπασης αλλά και της αλήθειας. Η ενέργεια του είναι απρόβλεπτη και τα γεγονότα που φέρνει πάντοτε μας εκπλήττουν ή/και σοκάρουν. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις αλλά να συμβουλευτείτε και κάποιο άλλο άτομο προτού προχωρήσετε.

Στην θετική της έκφραση η ενέργεια αυτή μπορεί να σας βγάλει από την ρουτίνα με θετικό τρόπο, να φέρει ξαφνική έμπνευση, πρωτοποριακές ιδέες, ελευθερία έκφρασης, αυξημένη διαίσθηση, ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που έχετε χαθεί. Ευνοεί οποιαδήποτε δραστηριότητα έχει να κάνει με νέες εμπειρίες, με το διαδίκτυο, με τεχνολογία, με μεγάλες ομάδες.

Στην αρνητική της έκφραση «τεντώνει τα νεύρα», φέρνει έντονη τάση για ανεξαρτησία και ελευθερία. Φέρνει επίσης αυξημένη νευρικότητα και κινητικότητα. Ίσως νιώθουμε ότι «δεν μας χώρα ο τόπος». Σχεδία ανατρέπονται, προγράμματα χαλάνε. Οι αλλαγές είναι ανεπιθύμητες. Επικρατεί παρορμητική συμπεριφορά. Διαμάχες, οι συγκρούσεις και επαναστατικότητα είναι πιθανές, και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αλλαγές είναι πιθανόν να αφορούν ή προέρχονται από σημαντικούς άντρες ή πρόσωπο εξουσίας. Προβλήματα με τις ηλεκτρονικές συσκευές, το διαδίκτυο, τον ηλεκτρισμό γενικότερα θα είναι συνηθισμένο φαινόμενο όπως και αυξημένος κίνδυνος ατυχημάτων λόγω βιασύνης και απροσεξίας.

Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 22-23 Ιανουαρίου, 23-24 Απριλίου 25-26 Ιουλίου και 25-26 Οκτωβρίου που εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αλλά αυτές τις μέρες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αλλά και προετοιμασμένοι για τις αλλαγές που επέρχονται.

Προτείνω σήμερα να τρέξετε όλα αυτά που έχετε να τρέξετε τις πρωινές ώρες ενώ από το απόγευμα και μετά να ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαροποιούν, όπως το να οργανώσετε ένα ταξίδι, να διαβάσετε ένα ευχάριστο βιβλίο, να δείτε μια κωμωδία, να προγραμματίσετε τις δραστηριότητες σας για τις μέρες του Πάσχα και γενικά με ότι δεν σας κουράζει.

Οι γεννημένοι 24, 29 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 26-27, 30 Ιουλίου, 1 Αυγούστου, 17 Αυγούστου, 27 Νοέμβριου, 1 Δεκεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: