Τα ‘Αστρα Σήμερα – 22 Απριλίου 2019

Ακόμα μια έντονη εβδομάδα που έχει την δύναμη να μας σοκάρει και εκπλήξει με ανατροπές και αλλαγές ξεκινά σήμερα αφού περιλαμβάνει δυο δυνατές αλλά και σημαντικές όψεις, την σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο αύριο και το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 27 του μήνα. Οι δύσκολες αυτές όψεις χρωματίζουν όλη την εβδομάδα.

Ανατολή Ηλίου 06:39, Αθήνα

Η Σελήνη βρίσκετε από χθες το βράδυ στο πολύ καλό γι’ αυτήν φύση της ζώδιο του Τοξότη ευνοώντας περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς αλλά και του αέρα γεννημένους το πρώτο δεκαπενθήμερο του ζωδίου.  Οι γεννημένοι από το 1961 μέχρι το 1964 (ανεξαρτήτως ζωδίου) κάποια στιγμή σήμερα θα μπορούσαν να έχουν μια ψυχολογική βουτιά για ένα δίωρο περίπου.

Ένα θετικό τρίγωνο με τον Ερμή τις πρωινές ώρες ευνοούσε τις επικοινωνίες, την κατανόηση αλλά και μεταφορά πληροφοριών, την γρήγορη μάθηση και γενικά ότι είχε να κάνει με την αντίληψη.

Η μοναδική άλλη όψη της ημέρας είναι μια αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους που θα μπορούσε να φέρει ένα δίωρο έντασης, νεύρων, ευθιξίας αλλά και μικροατυχημάτων και καυγάδες λόγω παρόρμησης ή βιασύνης. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 5 Ιουνίου, 6-7 Δεκεμβρίου γι’αυτό δείξτε προσοχή.

Η μέρα προετοιμάζει για το κλίμα των υπολοίπων ημερών που θα είναι πιο έντονο και επηρεάζει σε μεγαλύτερη κλίμακα. Προτείνω λοιπόν σήμερα να εκμεταλλευτείτε την παρουσία της Σελήνης στο θετικό και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα με κάποιο τρόπο αλλά και να σκεφτείτε/θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους που θα εφαρμόσετε μελλοντικά. Είναι καλή μέρα για συζητήσεις με φίλους, φιλοσοφήσεις για την ζωή αλλά και ενασχολήσεις με θέματα που έχουν να κάνουν με τους ξένους. τον νόμο, και την θρησκεία αφού είναι μια διέλευση που αφορά και τις βασικές πεποιθήσεις και πιστεύω μας στην ζωή.

Οι γεννημένοι 23, 27-28 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 24, 28-29 Ιουλίου, 17 Αυγούστου, 24, 29-20 Νοέμβριου, 16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής ενώ οι γεννημένοι 22-23 Ιανουαρίου, 23-24 Απριλίου 24-25 Ιουλίου και 25-26 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: