Αφροδίτη στον Κριό 20/4 – 15/5/2019

Ο πλανήτης της ομορφιάς, της αγάπης, των σχέσεων, της καλοπέρασης αλλά και των οικονομικών, η Αφροδίτη, κλείνει τον κύκλο της στους Ιχθείς, το ζώδιο της έξαρσης της και ετοιμάζετε να κάνει το πέρασμα της από το ζώδιο του Κριού, μια κακή θέση γι’ αυτήν. Από τους Ιχθείς η Αφροδίτη ήταν ρομαντική, ευαίσθητη, ιδεαλίστρια. Εύκολα παράβλεπε και συγχωρούσε οτιδήποτε αρνητικό. Από τη νέα της θέση η Αφροδίτη αλλάζει χαρακτήρα και συμπεριφορά. Εδώ βρίσκετε σε πτώση και δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά της χαρακτηριστικά. Αποκτά τα χαρακτηριστικά του Κριού. Γίνετε λοιπόν πολύ μαχητική, αυθόρμητη, ενθουσιάζετε εύκολα (αλλά και της περνά εξίσου εύκολα), ερωτεύεται γρήγορα και με πάθος, διεκδικεί έντονα αυτό που θέλει και αγωνίζεται μέχρι να το πάρει. Γίνετε εγωίστρια. Την ενδιαφέρει μόνο αυτό που θέλει αυτή και που της δίνει χαρά.

Κατά το πέρασμα της από τον Κριό η Αφροδίτη θα κάνει 3 κύριες όψεις. Στις 7 Μαΐου θα κάνει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στις 20 μοίρες του Αιγόκερου, ενώ στις 9 Μαΐου θα κάνει ένα τρίγωνο με τον Δια στις 23 μοίρες του Τοξότη αλλά και ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 23 του Αιγόκερω. Οι όψεις αυτές δεν κρίνονται ως τόσο αρνητικές αφού ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα λειτουργήσει ως ένα καλό φρένο στην ορμή Αφροδίτης συγκρατώντας την ενώ ο συνδυασμός τριγώνου με τον Δια και τετραγώνου με τον Πλούτωνα ισορροπά τις δυο ενέργειες και δηλώνει ότι δεν θα πρέπει να στεναχωρηθούμε με ότι τελειώσει αυτή την μέρα αφού θα οδηγήσει σε κάτι καλύτερο.

Στις 7 Μαΐου επηρεάζονται περισσότερο οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι  10-11 Απριλίου, 13-14 Οκτωβρίου, 12-13 Ιουλίου, 10-11 Ιανουαρίου. Στις 9 Μαΐου επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 13-14 Ιανουαρίου, 13-14 Απριλίου, 16 Ιουλίου, 16-17 Οκτωβρίου. Επηρεάζονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες αυτές. Περισσότερο ευνοημένοι οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Ας δούμε τι μπορεί να περιμένει το κάθε ζώδιο/ωροσκόπος και πως μπορεί να εκμεταλλευτεί την περίοδο αυτή.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο αυξάνει την ομορφιά και γοητεία σας αλλά και την ερωτικότητα και παρορμητικότητα σας σε θέματα σχέσεων. Θα είστε πολύ διεκδικητικοί και μαχητικοί σε αυτά που θέλετε να κερδίσετε, είτε έχουν να κάνουν με ερωτικά είτε με οικονομικά. Πολλοί Κριοί θα μπορούσαν να ερωτευτούν έντονα και παθιασμένα αυτό το διάστημα, αλλά μάλλον είναι κάτι που γρήγορα θα ξεφουσκώσει.  Η ανάγκη για ανεξαρτησία επίσης θα είναι πολύ έντονη και δεν θα μπορείτε να ανεχτείτε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε προσπαθεί να σας περιορίσει. Θα θέλετε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα που δεν θα τα προλαβαίνετε όλα ή δεν θα ξέρετε τι να πρωτοκάνετε. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα ασχοληθείτε πολύ και με τα οικονομικά σας. Προσοχή στις 7 και στις 9 Μαΐου όσοι επηρεάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον κυβερνήτη σας, την  Αφροδίτη, στον δωδέκατο σας οίκο, πολλοί Ταύροι θα έχετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας αυτό το διάστημα ή θα νιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερο ύπνο.  Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο όμως θα έχετε και αυξημένη διαίσθηση. Οι περισσότεροι ίσως θα προτιμάτε να κρατάτε τα συναισθήματα σας για τον εαυτό σας και δεν θα θέλετε να τα μοιράζεστε. Κάποιοι θα μπορούσατε να έχετε  στο μυαλό σας μια ερωτική σχέση από το παρελθόν. Άλλοι θα μπορούσε να δημιουργήσετε τώρα μια σχέση που όμως θα κρατήσετε κρυφή προς το παρών. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσε να έχετε ένα οικονομικό κέρδος ή ένα δώρο από μια κρυφή πηγή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σας κάνει παρά πολύ δραστήριους και κοινωνικούς. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και προσκλήσεις από φίλους. Γενικά οι φίλοι θα έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν σε ό,τι χρειάζεστε. Κάποιοι από εσάς αυτό το διάστημα ίσως νιώσετε να ερωτεύεστε ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα βλέπατε φιλικά ή να κάνετε μια γνωριμία μέσω του φιλικού σας κύκλου που θα οδηγήσει σε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκό το πέρασμα της Αφροδίτης από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη αφού βελτιώνει τις σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας ή/και το επαγγελματικό τοπίο. Αυτή την περίοδο θα μπορούσε να πάρετε ένα bonus, μια προαγωγή, ή να δείτε ένα στόχο σας που επιθυμούσατε πολύ να επιτυγχάνετε. Για κάποιους Καρκίνους, ένα σημαντικό άτομο θα μπορούσε να παίξει βοηθητικό ρόλο και να υποστηρίξει θέματα καριέρας. Προσοχή όμως στις 7 Μαΐου και στις 9 Μαΐου, ειδικά αυτοί που επηρεάζονται.

ΛΕΩΝ

Ευνοϊκότατο το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Κριό για σας φίλοι Λέοντες. Αυξημένες μετακινήσεις, φλερτ, νέες γνωριμίες, επικοινωνίες (ακόμα και μέσω διαδικτύου) και ευκαιρίες για ταξίδια θα μπορούσε να περιλαμβάνει το μενού για τους Λέοντες. Είναι όμως και μια περίοδος υπερβολής, υπερκαταναλωτισμού αλλά και υπερφαγίας ίσως γι’ αυτό δείξτε προσοχή σε αυτή την τάση. Η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους και με διάθεση να φιλοσοφήσετε. Μπορείτε τώρα να κάνετε μεγαλεπήβολα μακροπρόθεσμα πλάνα. Ευχάριστες γνωριμίες και επικοινωνίες με άτομα από το εξωτερικό είναι πιθανές. Εύνοια και σε νομικά θέματα αλλά και θέματα σπουδών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Κριό επηρεάζει  περισσότερο τα οικονομικά μέσω τρίτων πηγών για τους Παρθένους κάνοντας σας ίσως ακόμα πιο υπολογιστικούς! Είναι μια περίοδος που θα μπορούσατε να διευθετήσετε με πιο ευνοϊκούς όρους κάποια χρέη ή οφειλές ή να βγείτε κερδισμένοι μέσω των οικονομικών του συντρόφου σας. Η Αφροδίτη στον όγδοο θα αυξήσει κατά πολύ τον ερωτισμό αλλά και την κτητικότητα των Παρθένων κάνοντας σας ίσως αρκετά ζηλιάρηδες με τους συντρόφους σας, αν έχετε. Όσοι είναι μόνοι θα μπορούσε τώρα να νιώσετε έντονα συναισθήματα και πάθος για ένα άτομο και να ζήσετε μια έντονη αλλά μάλλον σύντομη περιπέτεια.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή για τους περισσότερους η διέλευση της Αφροδίτης από το ακριβώς απέναντι ζώδιο από εσάς φίλοι Ζυγοί αφού επηρεάζει θετικά τον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων και μακρόχρονων συνεργασιών.  Η Αφροδίτη στον έβδομο σας οίκο φέρνει ευκαιρίες για νέες αισθηματικές γνωριμίες/σχέσεις για όσους είναι μόνοι αλλά και βελτιώνει και εμβαθύνει την σχέση όσων έχουν σύντροφο. Ευνοεί τις επωφελείς συνεργασίες γι’αυτό εκμεταλλευτείτε το. Περισσότερο προσεκτικοί οι Ζυγοί που επηρεάζονται στις 7 και 9 του Μάη αφού είναι μέρες που ο σύντροφος τους ή κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο θα μπορούσε να γίνει πολύ κτητικός και ζηλιάρης, κάτι που θα μπορούσε να φέρει και ρήξη ή κλείσιμο σχέσεων. Ρήξεις και κλείσιμο σχέσεων είναι πιθανές και από άλλες αιτίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιωμένη καθημερινότητα, καλύτερη φυσική κατάσταση και υγεία, βελτιωμένες σχέσεις με συναδέλφους ή με άτομα της καθημερινότητας σας φέρνει η διέλευση αυτή για τους πλείστους Σκορπιούς. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και γνωριμίες. Μπορείτε τώρα να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας ή την εμφάνιση σας με ένα εντελώς νέο λούκ (προσοχή στην παρορμητικότητα που θα έχετε επειδή μετά μπορεί να το μετανιώσετε), μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Βελτιωμένη καθημερινότητα και με τον σύντροφο, για όσους έχουν, ή συνεργάτες. Για όσους είναι μόνοι θα μπορούσε να προκύψει μια γνωριμία μέσω της εργασίας σας. Όσοι έχουν δική τους επιχείρηση θα μπορούσαν να δουν τους πελάτες τους να αυξάνονται αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα ένα ζώδιο που ευνοείτε πολύ από το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό αφού αφορά τον τομέα της χαράς, της διασκέδασης, των απολαύσεων, των παιδιών, και του έρωτα! Όσοι είστε μόνοι εύκολα θα μπορούσε να ερωτευτείτε αυτό το διάστημα αφού η ερωτική σας διάθεση θα είναι στα ύψη. Θα διακατέχεστε από ακατανίκητη επιθυμία να αποκτήσετε αυτό που θέλετε και θα το διεκδικείτε μαχητικά. Όσοι έχουν ήδη σύντροφο μπορούν τώρα να δουν την σχέση τους να βελτιώνετε και να «ερωτεύονται ξανά» τον σύντροφο τους. Τύχη και εύνοια και σε τυχερά παιγνίδια θα μπορούσε να φέρει σε κάποιους, με μέτρο όμως. Αποφύγετε τις υπερβολές. Για τους μεγαλύτερους, το πέρασμα αυτό θα βελτιώσει την σχέση τους με τα παιδιά τους ή θα πάρουν κάποια χαρά μέσω των παιδιών τους. Είναι ένα διάστημα που ευνοεί τις ευχάριστες δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά σας ή με τα άτομα που έχετε στην καρδιά σας. Όσες γυναίκες επιθυμούν ένα παιδί, τώρα είναι ένα καλό διάστημα για να προσπαθήσετε. Περισσότερη προσοχή στις 7 και 9 Μαΐου όσοι επηρεάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκετε στον Κριό θα γίνετε πιο σπιτίσιοι ή θα θέλετε να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας. Θα θέλετε να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο. Είναι ένα διάστημα που θα προτιμάτε να διασκεδάζετε με τα δικά σας άτομα στο σπίτι σας παρά οπουδήποτε αλλού. Η 7 Μαΐου φαίνετε να είναι μια θετική μέρα για επαγγελματικά θέματα για όσους επηρεάζονται.  Όσοι έχουν ήδη σχέση, αυτή την περίοδο θα μπορούσε να αποφασίσουν να συζήσουν με τον σύντροφο τους, ενώ όσοι ψάχνουν σχέση, είναι καλά αυτό το διάστημα να μην καθίσουν σπίτι αλλά να βγαίνουν έξω αφού οι πιθανότητες για ερωτικές γνωριμίες είναι αυξημένες. Προσοχή στις 9 Μαΐου όσοι επηρεάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές μετακινήσεις, γνωριμίες, φλερτ, επικοινωνίες, συναντήσεις σας περιμένουν φίλοι Υδροχόοι αυτό το διάστημα. Είναι μια περίοδος που θα έχετε πολύ καλή διάθεση και αυξημένη αισιοδοξία. Θα έχετε όμως και πολλά να πείτε και να συζητήσετε και που θα μπορούσαν να αφορούν θέματα από το εξωτερικό ή νομικές υποθέσεις. Η σκέψη σας θα γίνει πιο «φιλοσοφημένη» και θα βλέπετε την μεγάλη εικόνα και όχι τις λεπτομέρειες.  Αυτή την περίοδο μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συγγενείς δευτέρου βαθμού ή να διοργανώσετε μια οικογενειακή συνεστίαση που θα συσφίξει τις σχέσεις της ευρύτερης οικογένειας. Είναι επίσης μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για να ξεκινήσετε μια νέα σπουδή ή να μάθετε νέες δεξιότητες .

ΙΧΘΥΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον δεύτερο σας οίκο επηρεάζει τα οικονομικά σας αλλά σας κάνει και πολύ κτητικούς, διεκδικητικούς και μαχητικούς σε ότι έχει να κάνει με την οικονομία αλλά και με τα αισθηματικά σας. Αυτή την περίοδο θα νιώθετε έντονη την ανάγκη στο να κυνηγήσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Η σκέψη σας θα είναι στην οικονομική σας διαχείριση αλλά και στα οικονομικά σας μέσω τρίτων πηγών (χρέη, οφειλές, ή τα οικονομικά του συντρόφου). Δεν θα διστάζετε να διεκδικήσετε τους στόχους σας δυναμικά και μαχητικά. Καλό διάστημα για να διευθετήσετε οφειλές και χρέη με ευνοϊκότερους όρους. Χρειάζεται όμως να δείξετε και προσοχή αφού θα μπορούσε τώρα να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε αυθόρμητες αγορές που αργότερα θα μετανιώσετε. Συγκρατηθείτε!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: