Τα Άστρα Σήμερα – 18 Απριλίου 2019

Μια μέρα χωρίς κύριες όψεις η σημερινή. Η σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού, όπου αύριο θα βρεθεί απέναντι από τον Ήλιο και θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος του μήνα.

Ανατολή Ηλίου 06:45, Αθήνα

Στις 09:46 η Σελήνη κάνει όψη τριγώνου με τον Άρη στους Διδύμους δίνοντας ενέργεια, συναισθηματικό θάρρος, τόλμη, αυτοπεποίθηση και διάθεση για να δραστηριοποιηθούμε και προωθήσουμε καταστάσεις. Η όψη αυτή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του αέρα Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους γεννημένους 30-31 Ιανουαρίου, 1 Φεβρουαρίου, 1-2-3 Ιουνίου, 4-5-6 Οκτωβρίου.

Στις 23:48 η σελήνη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Μια όψη που δεν είναι εύκολη αφού θα μπορούσε να βγάλει στην επιφάνεια όλη την κούραση της μέρας. Ίσως νιώσουμε κούραση από τις πολλές υποχρεώσεις ή από αυτά που τρέξαμε όλη μέρα. Θα μπορούσε όμως να ρίξει και την ψυχολογία μας φέρνοντας μελαγχολία, χαμηλή αυτοπεποίθηση, ή συναισθηματική ψυχρότητα. Είναι μια καλή ευκαιρία να τελειώσουμε την μέρα νωρίς.

Σήμερα λοιπόν προτείνω να εκμεταλλευτείτε την καλή διάθεση που χαρίζει η Σελήνη από τον Ζυγό και την δυναμική ενέργεια του πρωινού τριγώνου Σελήνης Άρη για να προωθήσετε ζητήματα που θέλετε και επιδιώκετε. Εξόδοι και συναντήσεις με φίλους αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις ευνοούνται και σήμερα, αλλά μην το ξενυχτήσετε και πολύ!

Να θυμάστε όμως ότι τις μέρες πριν την πανσέληνο σταδιακά αισθανόμαστε περισσότερο εκνευρισμό και ένταση, χωρίς προφανή λόγο, που κορυφώνετε την ώρα της αντίθεσης Ήλιου Σελήνης. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα κάποιοι μπορεί να νιώθουν νευρικότητα και να αρπάζονται εύκολα. Λόγω και της αυξημένης παρορμητικότητας των ήμερων, μην βιάζεστε και προσέχετε τα λόγια σας γιατί εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν καυγάδες.

Οι γεννημένοι 18-19 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 19-20 Ιουλίου, 17 Αυγούστου, 20-21 Νοέμβριου, 16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής ενώ οι γεννημένοι 22-23 Ιανουαρίου, 23-24 Απριλίου 24-25 Ιουλίου και 25-26 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: