17 Απριλίου 2019

Μια μέρα σχετικά καλή φαίνετε να είναι η σημερινή αν συγκρατήσουμε λίγο την αυξημένη τάση παρορμητικότητας που την χαρακτηρίζει, κυρίως στις επικοινωνίες και μετακινήσεις μας.

Η Σελήνη διανύει τις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και βρίσκετε σε γέμιση. Τις πρωινές ώρες έκανε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Ακολούθως τετράγωνο με τον Δία και στις 07:29 αντίθεση με την Αφροδίτη. Η μέρα είναι πιο παραγωγική τις απογευματινές ώρες αφού η Σελήνη θα βρίσκετε κενή πορείας μέχρι τις 14:22 που θα περάσει στον Ζυγό. Μισή ώρα αργότερα, στις 12:51, θα κάνει όψη αντίθεσης με τον Ερμή που μόλις έχει ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιο του Κριού. Η βιασύνη μας αγγίζει «κόκκινο».

Ανατολή Ηλίου 06:46, Αθήνα

Στις 09:01 λοιπόν έχουμε το σημαντικότερο γεγονός της μέρας. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού μετά από μακρόχρονη διαμονή στους Ιχθύες, μια θέση που δεν τον βοηθούσε να εκφραστεί παρά μόνο καλλιτεχνικά. Και το κλίμα αλλάζει. Οι επικοινωνίες γίνονται πιο παρορμητικές, οι πληροφορίες τρέχουν, η κίνηση γίνετε πιο βιαστική και δραστήρια. Βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις. Το πέρασμα αυτό θα κρατήσει μέχρι τις 6 Μαΐου και ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες αφού τους βοηθά να προωθήσουν τα σχέδια τους. Γενικά όμως αυτό είναι ένα διάστημα που όλοι θα πρέπει να δείξουμε προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας μας και να συγκρατούμε την γλωσσά μας.

Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο για τον Ερμή στον Κριό.

Σήμερα λοιπόν προτείνω να πάρετε τα πράγματα λίγο χαλαρά τις ώρες που η Σελήνη θα βρίσκετε κενή πορείας και να συγκρατήσετε την ορμή που μπορεί να νιώθετε από τις 0900 το πρωί για να δραστηριοποιηθείτε και να προωθήσετε καταστάσεις. Η σελήνη κενή πορείας δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, μπορείτε όμως να ταχτοποιήσετε το γραφείο σας, να πετάξετε άχρηστα πράγματα, να κάνετε ένα πρόγραμμα. Από το απόγευμα και μετά μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε και να τρέξετε υποθέσεις,  Με την Σελήνη στον Ζυγό να μας κάνει να αναζητούμε την αρμονία και ισορροπία και να στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στην διασκέδαση, απόψε είναι μια πολύ καλή βραδιά για διασκέδαση, συναντήσεις/εξόδους με φίλους αλλά και για επαγγελματικές συναντήσεις εάν κάποιους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε για την Σελήνη Κενή Πορείας.

Το πρωί καλύτερη ψυχολογική διάθεση θα έχουν τα ζώδια της γης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι γεννημένοι τις πέντε τελευταίες μέρες του ζωδίου, ενώ από το απόγευμα και μετά φτιάχνει η διάθεση των γεννημένων τις πρώτες 5-6 μέρες των ζωδίων του αέρα Διδυμοι, Ζυγοι, Υδροχοοι. Οι γεννημένοι από το 1969 μέχρι το 1977 ανεξαρτήτως ζωδίου κάποια στιγμή σήμερα θα μπορούσαν να έχουν μια ψυχολογική βουτιά, με ή χωρίς αιτία, για ένα δίωρο περίπου.

Οι γεννημένοι 17-18 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 19 Ιουλίου, 17 Αυγούστου,  18 Νοέμβριου, 16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής ενώ οι γεννημένοι 22-23 Ιανουαρίου, 23-24 Απριλίου 24-25 Ιουλίου και 25-26 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: