Ερμής στον Κριό 17 Απριλίου – 6 Μαΐου 2019

Ο Ερμής ετοιμάζετε να περάσει στο ζώδιο του Κριού μετά από μια μακρόχρονη παραμονή 60 ημερών στο ζώδιο των Ιχθύων – αφού γύρισε και σε φαινομενικά αναδρομή πορεία — μια θέση που ήταν κακή για την φύση του αφού «μπερδεύετε και συγχύζετε» στον χώρο του Ποσειδώνα. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού στις 17 Απριλίου μέχρι τις 6 Μαΐου. Ούτε η νέα του θέση είναι πολύ καλή για την φύση του αφού τον κάνει πολύ παρορμητικό και ανυπόμονο, αν και σε κάποιες περιπτώσεις αυτές είναι χρήσιμες ιδιότητες.

Ο Ερμής στον Κριό αποκτά χαρακτηριστικά του Κριού. Ο λόγος έχει ορμή και ένταση.  Ακούγετε. Γίνετε φλογερός, παθιασμένος, παρορμητικός, ευθύς, άμεσος, ειλικρινής αλλά ώμος, Δεν έχει συναίσθημα. Είναι νευρικός, ανυπόμονος. Αποκτά επιθετικότητα και εγωισμό, ιδιαίτερα αν αμφισβητηθεί. Αναζητά την κόντρα. Η κίνηση βιαστική και κοφτή. Ο Ερμής δεν μπορεί να περιμένει. Μιλά και παίρνει αποφάσεις γρήγορα χωρίς να σκεφτεί πολύ. Αλλάζει γνώμη συνεχώς. Δεν έχει διάρκεια. Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε κάτι πολύ ώρα. Δεν είναι ευμετάβλητος. Εχει όμως νέες ιδέες, πρωτοποριακές και έχει το πάθος να τις προωθήσει.

Η διέλευση αυτή εύνοα περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και του αέρα Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει το δικό σας ζώδιο δεν κρατιέστε. Γίνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε, να μιλήσετε, να φλερτάρετε, να κινηθείτε. Έχετε νέες ιδέες που θέλετε να προωθησετε. Ο λόγος σας όμως γίνετε πιο παρορμητικός, ευθύς, νευρικός αλλά και η κίνηση σας το ίδιο. Είναι ένα διάστημα που η καθημερινότητα σας θα είναι γεμάτη από συζητήσεις, συναντήσεις, επικοινωνίες όλων των ειδών και μετακινήσεις. Προσοχή όμως αφού  η παρορμητικότητα και η βιασύνη οδηγούν και σε ατυχήματα, ακόμα και λεκτικα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους αυτό είναι ένα διάστημα που θα έχετε την τάση να κρατάτε τις επικοινωνίες, τις συζητήσεις αλλά και τις σκέψεις και αποφάσεις σας μυστικές. Κάποιοι αυτό το διάστημα θα μπορούσαν να νιώθουν έντονη την ανάγκη για εσωτερική ενδοσκόπηση και απομόνωση. Η σκέψη θα έχει την τάση να γέρνει στο παρελθόν. Η διαίσθηση σας θα είναι οξυμένη και θα μπορούσατε να νιώθετε περισσότερη ανάγκη για μοναχικές εξορμήσεις ή/για ύπνο. Για κάποιους αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει και μια ερωτική γνωριμία που το πιο πιθανον να κρατηθεί κρυφή προς το παρών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δικός σας κυβερνήτης ο Ερμής  και το πέρασμα του από το ζώδιο του Κριού θα σας κάνει πολύ επικοινωνιακούς με το φιλικό σας περιβάλλον. Είναι ένα διάστημα που θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες αλλά και αυξημένες επικοινωνίες, συζητήσεις, συναντήσεις με φίλους. Προσοχή όμως αφού ο λόγος θα έχει παρόρμηση και βιασύνη, κάτι που εύκολα θα μπορούσε να οδηγήσει σε φιλονικίες και τσακωμούς.  Μια γνωριμία θα μπορούσε να αποδειχτεί σημαντική για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Ο Ερμής θα διελαύνει την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη και αυτή είναι μια θετική μεν διέλευση για τους Καρκίνους αφού σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται προσοχή αφού αυτή η διέλευση έχει την δύναμη να οδηγήσει σε τσακωμούς και διαμάχες στον επαγγελματικό χώρο. Είναι ένα διάστημα με αυξημένες επικοινωνίες σε θέματα επαγγελματικά. Συζητήσεις, μετακινήσεις αλλά και νέες σημαντικές γνωριμίες. Αυτή την περίοδο θα μπορούσατε να έχετε νέες πρωτοποριακές ιδέες που θα θέλετε να προωθήσετε μαχητικά και με δυναμικό τρόπο. Θα έχετε επίσης την αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσετε επαγγελματικούς στόχους ή μια προαγωγή.

ΛΕΩΝ

Ευνοϊκότατη η διέλευση του Ερμή από το συμβατό για σας πύρινο ζώδιο του Κριού αφού σας κάνει να βλέπετε το μέλλον πιο αισιόδοξα. Θα μπορούσατε τώρα να διοργανώσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ίσως και με φίλους, να κάνετε πολλές και ευχάριστες συζητήσεις, να «φιλοσοφήσετε», να αποκτήσετε μια νέα «οπτική γωνία». Είναι ένα διάστημα που θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι και θα έχετε καλύτερη διάθεση. Αυτό είναι ένα διάστημα που ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό, με σπουδές (ιδιαίτερα αν θέλετε να μάθετε μια ξένη γλωσσά), με νομικά θέματα. Για κάποιους η διέλευση αυτή θα μπορούσε να σημαίνει και αυξημένα έξοδα λόγω παρόρμησης γι’ αυτό προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του δικού σας κυβερνήτη από το ζώδιο του Κριού πιθανώς θα σας κλείσει περισσότερο στον εαυτό σας και ίσως δώσει και εσωτερική ένταση. Θα έχετε την ανάγκη να ερευνήσετε και να ανακαλύψετε «κρυμμένες πληροφορίες». Η σκέψη μπορεί να γίνει βαθιά και διαισθητική. Για κάποιους αυτή η διέλευση θα δώσει ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις, συναντήσεις που να αφορούν οικονομικά θέματα όπως χρέη ή οφειλές. Είναι μια περίοδος που θα μπορούσατε να έχετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες για το πώς να διευθετήσετε κάποιες οφειλές σας. Ορισμένοι πιθανώς να κάνουν και κάποιες ερωτικές γνωριμίες που όμως δεν θα κρατήσουν και πολύ αφού θα βασίζονται στο σεξουαλικό στοιχείο και μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Μια πολύ καλή διέλευση για τους Ζυγούς είναι η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Κριού και αφορά τον τομέα των στενών σχέσεων και μακροχρόνων συνεργασιών. Οι Ζυγοί αυτό το διάστημα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν συζητήσεις για να λύσουν θέματα, να πάρουν αποφάσεις για συνεργασίες ή σχέσεις, να κάνουν νέες γνωριμίες. Πολύ το πήγαινε-έλα, οι συζητήσεις, τα μηνύματα, το φλερτ και οι νέες ερωτικές σχέσεις που θα εμπεριέχουν το στοιχείο του ενθουσιασμού και του πάθους αλλά πιθανόν να μην έχουν τόση διάρκεια. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις αλλά και για συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα που συνεργάζεστε. Θα μπορούσατε τώρα να έχετε νέες πρωτοπόρες ιδέες που αφορούν συνεργασίες. Προσοχή όμως στον υπερβολικό παρορμητισμό και ενθουσιασμό που μπορεί να φέρει και τσακωμούς ή έντονες συζητήσεις με τον σύντροφο σας, αν έχετε, ή συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυξημένος φόρτος εργασίας και μια καθημερινότητα με πολλές συζητήσεις και συναντήσεις για εργασιακά θέματα αλλά και για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για όσους φίλους Σκορπιούς ψάχνουν δουλειά αφού τώρα θα μπορούσαν να κινητοποιηθούν περισσότερο και να έχουν συναντήσεις ή συνεντεύξεις. Αυτό το διάστημα θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον διάλογο για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άτομα με το οποία εργάζεστε μαζί ή και να κάνετε πολλές εξόδους μαζί. Νέες γνωριμίες μέσω της εργασίας ή της καθημερινότητας σας επίσης θα μπορούσαν να προκύψουν. Προσοχή στην αυξημένη νευρικότητα και γενικότερη βιασύνη σας όμως γιατί εύκολα θα μπορούσατε να έχετε κάποιο μικρό ατύχημα όπως πχ ένα κόψιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση του Ερμή από τον φιλικό για εσάς Κριό επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών σας, της διασκέδασης/χαράς αλλά και των παιδιών σας για όσους έχετε. Οι Τοξότες έχουν μπροστά τους ένα καλό διάστημα με πολλές εξόδους για διασκέδαση, επικοινωνίες, φλερτ, συζητήσεις, αλλά και νέες ερωτικές γνωριμίες εάν ψάχνουν για κάτι τέτοιο. Όσοι έχουν σύντροφο, θα μπορούσαν τώρα να βελτιώσουν την σχέση τους μέσω επικοινωνίας και διαλόγου ή και εξόδων για διασκέδαση. Προσοχή όμως και στην αυξημένη ανυπομονησία και αυθορμητισμό γιατί εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν και διαφωνίες.. Οι μεγαλύτεροι θα μπορούσαν τώρα να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τα παιδιά τους με διάλογο ή να έχουν αυξημένες επικοινωνίες και μετακινήσεις μαζί τους. Όσοι επιθυμούν ένα παιδί μπορούν να το προσπαθήσουν τώρα. Καλή περίοδος για να ξεκινήσετε ένα χόμπι, μια αθλητική δραστηριότητα, ή να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Κριού δεν είναι και τόσο θετική για τους παρορμητικούς Αιγόκερούς αφού για αρκετούς θα μπορούσε να φέρει εντάσεις και τσακωμούς με τα δικά τους άτομα αν δεν δείξουν προσοχή στον αυθορμητισμό και βιασύνη.  Για άλλους αυτό το διάστημα θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να οργανώσουν συναντήσεις στο σπίτι τους με άτομα της καθημερινότητας τους ή και από τον επαγγελματικό τους χώρο. Είναι επίσης ένα διάστημα που αρκετοί Αιγόκεροι θα μπορούσαν γίνουν πιο συναισθηματικοί και νοσταλγικοί στις συζητήσεις τους αφού η σκέψη τους θα επικεντρώνετε στην ευρύτερη οικογένεια τους. Σε μερικές περιπτώσεις η διέλευση αυτή θα μπορούσε να σημαίνει και εργασίες στο σπίτι, σαν κτίριο, για κάποιους Αιγόκερους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το διάστημα που ο Ερμής θα διελαύνει από το ζώδιο του Κριού είναι ένα μεικτό διάστημα για τους Υδροχόους αφού πολλοί θα έχουν την ευκαιρία για νέες συναρπαστικές γνωριμίες, επικοινωνίες, φλερτ, μετακινήσεις και διασκέδαση αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα διάστημα που πολλοί θα έχουν την σκέψη τους στραμμένη στα οικονομικά τους μέσω τρίτων πηγών και πιθανόν να έχουν αυξημένες επικοινωνίες ή/και συναντήσεις  σε σχέση με χρέη ή οφειλές που  μπορεί να έχουν. Μια συναρπαστική σεξουαλική σχέση είναι πολύ πιθανή για κάποιους Υδροχόους μόνο που δεν θα έχει διάρκεια αλλά αυτό είναι κάτι που οι Υδροχόοι το επιζητούν ούτως ή άλλως.

ΙΧΘΕΙΣ

Η διέλευση του Ερμή από τον τομέα των οικονομικών σας θα μπορούσε να σημαίνει κέρδος για τους Ιχθείς από μια συνεργασία, από εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου που έχετε, ή ακόμα και μέσω του συντρόφου σας αν έχετε. Αυτό είναι ένα διάστημα κατά το οποίο πολλοί Ιχθείς θα έχουν την σκέψη τους σε θέματα οικονομικά που θα μπορούσαν να σχετίζονται και με το σπίτι τους σαν κτίριο, την οικογένεια τους ή τον σύντροφο τους. Θα μπορούσαν τώρα να έχουν νέες πρωτοποριακές ιδέες ή να θέσουν σε εφαρμογή ένα νέο οικονομικό πρόγραμμα για να διαχειριστούν τα οικονομικά τους. Δείξτε προσοχή σε τάσεις αυξημένης κτητικότητας αυτό το διάστημα είτε σε σχέση με το χρήμα είτε σε σχέση με αυτούς που αγαπάτε.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

2 Replies to “Ερμής στον Κριό 17 Απριλίου – 6 Μαΐου 2019”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s