16 Απριλίου 2019

Μια μέρα που χρειάζεται προσοχή είναι η σημερινή μέρα  αφού δεν είναι και τόσο εύκολη. Η σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα κάνει τρεις όψεις, οι δυο αρνητικές. Η μέρα μας ξεκινά με ένταση και κάπως νευρική διάθεση αφού με το καλημέρα η Σελήνη κάνει όψη τετράγωνου με τον Άρη στους Διδύμους στις 06:28. Και οι δυο πλανήτες σε κακές θέσεις φέρνουν νεύρα, ένταση, ευθιξία, ανταγωνιστικότητα. Προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις αφού θα είναι πολύ εύκολο να «ανάψουν τα αίματα» και να δημιουργηθούν διαφωνίες και καυγάδες, που όμως θα είναι μικρής διάρκειας. Επηρεάζονται περισσότερο οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, και Ιχθείς γεννημένοι 1-2 Μαρτίου, 1-2 Ιουνίου, 3-4 Σεπτεμβρίου, 3-4 Δεκεμβρίου,

Ανατολή Ηλίου 06:48 Αθήνα

Στις 18:09 η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Στεναχώρiα, απογοήτευση, διάψευση προσδοκιών, και αλλαγές σχεδίων δηλώνει αυτή η όψη. Τα πλάνα μας δεν πάνε ακριβώς όπως τα προγραμματίσαμε και αυτό επηρεάζει την διάθεση μας. Προσοχή και σε ό,τι ακούμε καινή την ώρα επειδή ίσως δεν είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμαστε. Επηρεάζονται περισσότερο οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι 8-9 Μαρτίου, 8-9 Ιουνίου, 10-11 Σεπτεμβρίου, 10-11 Δεκεμβρίου.

Στις 22:40 κορυφώνετε το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μια όψη που βοηθά το κλείσιμο της μέρας αφού αυξάνει το ψυχικό σθένος και στηρίζει την ψυχολογία και διάθεση μας. Ο Κρόνος συγκρατεί και σε συνδυασμό με την υπερβολή της μέρας, αυτό είναι καλό! Η Σελήνη όμως είναι σε κακή θέση και αυτό δείχνει ότι θα πρέπει και εμείς να προσπαθήσουμε για να το πετύχουμε αυτό. Είναι καλή όψη όμως για όσους προσφέρουν ψυχολογικό στήριγμα σε κόσμο και θα μπορούσαν να την εκμεταλλευτούν. Επηρεάζονται περισσότεροι οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι 11 Μαρτίου, 13 Ιουνίου, 13 Σεπτεμβρίου, 12 Δεκεμβρίου.

Οι γεννημένοι από το 1964 μέχρι το 1969 ανεξαρτήτως ζωδίου θα μπορούσαν κατά την διάρκεια της μέρας θα έχουν ένα ψυχολογικό πέσιμο, για ένα δίωρο περίπου, με ή χωρίς αιτία.

Μια μόνο κύρια όψη εμπεριέχει η ημέρα, το δυνατό τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Δια στον Τοξότη στις 02:15. Παρ’ όλο που είναι τετράγωνο η όψη δεν είναι τόσο αρνητική αφού η Αφροδίτη βρίσκετε σε έξαρση και ο Δίας στον χώρο της κυβέρνησης του. Φέρνει και τύχη αλλά και τάσεις υπερβολής και υπερκατανάλωσης, τάση για τεμπελιά ή υπερβολική διασκέδαση γι’αυτό χρειάζεται προσοχή. Παν μέτρο άριστο. Επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι 15-16 Μαρτίου, 16-17 Ιουνίου, 17-18 Σεπτεμβρίου, 16-17 Δεκεμβρίου.

Οι γεννημένοι 16 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 17 Ιουλίου, 17 Αυγούστου,  17 Νοέμβριου, 16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής ενώ οι γεννημένοι 22-23 Ιανουαρίου, 23-24 Απριλίου 24-25 Ιουλίου και 25-26 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Σήμερα λοιπόν δείξτε προσοχή στην αυξημένη ένταση των πρωινών ωρών και στις γενικότερες τάσεις υπερβολής της μέρας. Μην πιστέψετε όλα όσα θα ακούσετε το απόγευμα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: