Καταστροφική Πυρκαγιά στην Notre Dame

Απίστευτη και συγκλονιστική η είδηση της τεράστιας καταστροφής στην Notre Dame στις 15/4/2019. Ξαφνική και ανατρεπτική εξέλιξη που είχε όμως και μια δόση εύνοιας αφού αποφεύχθηκε η πλήρης καταστροφή ενώ όλα έδειχναν μοιραία μάταια. Η χθεσινή μέρα περιλάμβανε ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που δεν κρίθηκε ως θετικό αφού και οι δυο πλανήτες βρίσκονταν σε κακή για τη φύση τους θέση. Υπήρχε όμως και η θετική επιρροή του τριγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία, του εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα,  αλλά πλησίαζε και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που δεν κρίνετε ως αρνητικό λόγω και της φύσεως των πλανητών αλλά και της θέσης τους. Πως επηρέαζε το χθεσινό πλανητικό σκηνικό τον αστρολογικό χάρτη της Γαλλίας και τι συνέβαινε την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά?

Οι περισσότεροι αστρολόγοι χρησιμοποιούν ως ημερομηνία γέννησης της Γαλλίας την 5/10/1958 που είναι η ημερομηνία υπογραφής του πιο πρόσφατου Συντάγματος. Ώρα υπογραφής άγνωστη. Η ανάλυση που ακολουθεί βασίζετε στους ηλιακούς οίκους.

Γενέθλιος χάρτης Γαλλίας 5/10/1958; Διελευσείς 15/4/2019 18:50 τοπικη ωρα (Παρίσι)

Η Γαλλία είναι ζώδιο Ζυγός με Ήλιο κυβερνήτη 11ου οίκου στις 11 μοίρες του Ζυγού. Δείχνει την δημοφιλία της χώρας στον κόσμο αλλά και ότι είναι μια χώρα που δοκιμάζετε από αναταραχές, αγώνες, διαδηλώσεις αφού έχει την επανάσταση στο πετσί της.

Στον γενέθλιο χάρτη κυριαρχεί ένα τετράγωνο ακριβείας μεταξύ του Άρη στον 9ο με τον Πλούτωνα στον 12ο. Ο Άρης είναι κυβερνήτης 7ου άρα των συμμάχων αλλά και ανοιχτών εχθρών της χώρας. Ο Πλούτωνας κυβερνήτης 2ου, κυβερνήτης της οικονομίας της χώρας. Η γενέθλια όψη δείχνει ότι η χώρα έχει και ανοιχτούς αλλά κρυφούς εχθρούς που δεν τους υπολογίζει που επιβουλεύονται τον πλούτο της αλλά και «υπόγειες» επιθέσεις. Με τον Δια σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον δεύτερο η οικονομία της χώρας δείχνει θετικές τάσεις αν και δεν αποκλείονται και περιόδοι όπου τα οικονομικά είναι πιο ρευστά.

Ο διελαύνων Ουρανός στις 2 του Ταύρου πλησιάζει να κάνει αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα στις 3 Σκορπιού. Ο Ποσειδώνας έχει άμεση σχέση με την τέχνη αλλά και με την θρησκεία. Ο διελαύνων Ήλιος πλησιάζει τον διελαύνων Ουρανό αφού σε λίγες μέρες περνά και αυτός στο ζώδιο του Ταύρου. Η όψη λειτουργεί ήδη. Οι όψεις από τους διελάυνοντες πλανήτες ενεργοποιούν το γενέθλιο τρίγωνο   Σελήνης Ποσειδώνα, και την σύνοδο Δια Ποσειδώνα, δείχνοντας ξαφνική ανατροπή στα αποκτήματα της χώρας. Η σύνδεση με ένα μνημείο που ήταν έργο τέχνης είναι αναπόφευκτη αφού ο Δίας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα άνετα θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν την Notre Dame ή κάποιο άλλο μνημείο τέτοιους μορφής.

Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά η διελαύνουσα Σελήνη μόλις είχε κάνει τρίγωνο με τον διελαύνων Ουρανό ενεργοποιώντας την γενέθλια αυτή όψη. Αμέσως μετά ήρθε σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα στις 3 Παρθένου και ενεργοποίησε το γενέθλιο τετράγωνο Άρη Πλούτωνα (όψη βίας/φωτιάς). Συμπτωματικά (?) ο διελαύνων Άρης βρίσκετε στον 9ο οίκο και λίγες μέρες προηγουμένως έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη, ενεργοποιώντας την γενέθλια όψη και σηματοδοτώντας το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου του Άρη που θα διαρκέσει 2 χρόνια και που απ’ ότι φαίνετε θα περιλαμβάνει μεγάλες εντάσεις και διαμάχες. Διελαύνων Άρης στον ένατο σημαίνει και θρησκευτικές συγκρούσεις και διαμάχες. Ακόμα και επιθέσεις. Άρης στον χώρο του Δια σημαίνει και μεγάλες πυρκαγιές. 

Την ίδια εκείνη στιγμή η διελαύνουσα Σελήνη στον 12ο και στην Παρθένο έκανε και όψεις εξαγώνου με την γενέθλια Σελήνη στον 10ο (το στάτους της χώρας βασίζετε και στα σύμβολα- σήμα κατατεθέν της χώρας) και με τον γενέθλιο Ποσειδώνα στον 2ο, ενεργοποιώντας το γενέθλιο τρίγωνο. Η δύναμη του τριγώνου διοχετεύτηκε στο σημείο που ενώνονται τα δυο εξάγωνα στον δωδέκατο (στο ίδιο σημείο που βρίσκετε ο γενέθλιος Πλούτωνας), φέρνοντας ένα βίαιο τέλος στην Notre Dame όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Το μνημείο βεβαία θα αναστυλωθεί και αναγεννηθεί αφού η όψη ήταν σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Το γεγονός φαίνετε να επιβεβαιώνει την γενέθλια προδιαγραφή.

Το τρίγωνο του διελαύνων Άρη με τον γενέθλιο Ερμή στον 1ο (που στον γενέθλιο βρίσκετε σε σύνοδο με τον Ήλιο και φέρνει εύνοια) δείχνει ότι οι πυροσβέστες λειτούργησαν πολύ καλά μαζί σαν μια γροθιά και αγωνιστήκαν για να αντιμετωπίσουν ένα κοινό στόχο που αφορούσε ένα θρησκευτικό μνημείο (9ος).  Παράλληλα όμως η διέλευση του Άρη από τον 9ο αλλά και οι υπόλοιπες όψεις του χάρτη, δείχνουν ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα αυτή να ήταν μια κακόβουλη επίθεση, που προέρχεται από το εξωτερικό για να πληγεί η χώρα . Εύκολα κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ισχύει.

Τέλος οι πολλές όψεις ακριβείας (τετράγωνα και αντιθέσεις) του Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου και δεσμών σελήνης με τους γενέθλιους δεσμούς) δείχνουν την μοιραιότητα του γεγονότος. Η μόνη θετική επιρροή ήταν το τρίγωνο του Δια με τους δεσμούς (αλλά και η γενέθλια σύνοδος με τον Ποσειδώνα) που λειτούργησαν βοηθητικά στο να περιορίσουν ως ένα βαθμό η καταστροφή που θα μπορούσε να ήταν και ολοκληρωτική.

Στον προοδευτικό χάρτη της Γαλλίας οι τρείς αρνητικές όψεις που σχηματίζουν οι προοδευτικοί πλανήτες με τους γενέθλιους (Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας, Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας, Πλούτωνας σύνοδος Ποσειδώνας), ενεργοποιούν τις ίδιες γενέθλιες όψεις που περιγράψαμε πιο πάνω και επιβεβαιώνουν ότι φέτος είναι μια χρονιά δύσκολη που θα δοκιμάσει την Γαλλία αρκετές φορές και με πολλούς τρόπους.

Σημείωση: Στην χθεσινή ανάλυση τον όψεων της μέρας, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, αναφέρθηκε ότι οι γεννημένοι από το 1956 μέχρι το 1962 ανεξαρτήτως ζωδίου χτες θα είχαν μια μεγάλη ψυχολογική βουτιά κατά την διάρκεια της μέρας με ή χωρίς αιτία. Η Γαλλία έχει ημερομηνία γέννησης το 1958!

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a comment