15 Απριλίου 2019

Μετά από ένα αρκετά δύσκολο Σαββατοκύριακο για πολλούς, παρ’ όλο το βοηθητικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δια, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εβδομάδα με λίγες κύριες όψεις αλλά με 3 περάσματα πλανητών και μια πανσέληνο στον Ζυγό, την δεύτερη αυτού του μήνα που γίνετε στο ίδιο ζώδιο! Μια ιδιαίτερη εβδομάδα λοιπόν ξεκινά σήμερα.

Ανατολή Ηλίου 06:49 Αθήνα

Η κύρια όψη της μέρας, ένα  εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που πραγματοποιήθηκε στις 0251 τα χαράματα αλλά η θετική της επιρροή λειτουργεί όλη την μέρα και επηρεάζει τα συναισθηματικά αλλά και οικονομικά θέματα. Ισχυροποιεί δεσμούς. Η επιρροή του Πλούτωνα δίνει βάθος και ένταση στα συναισθήματα, αυξημένη ερωτική έλξη και μαγνητικότητα αλλά θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει κτητικότητα και συναισθήματα ζήλιας. Η επιρροή είναι θετική για οικονομικά θέματα αφού βοηθά για επωφελείς πωλήσεις. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 14-15 Ιανουαρίου, 14-15 Μαρτίου, 14-15 Μαΐου, 16-17 Ιουλίου, 16-17 Σεπτεμβρίου, 16-17 Νοεμβρίου. Πιο προσεκτικοί οι 13 Απριλίου, 17-18 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο θετικό γι’ αυτήν ζώδιο του Λέοντα. Μετά από δυο θετικές όψεις, ένα τρίγωνο με τον Δια και ένα τρίγωνο με τον Ήλιο, που όμως πήγαν κάπως χαμένες αφού ήταν ώρες ύπνου, μπήκε σε κενό πορείας μέχρι τις 1314 που θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου. Το απόγευμα λοιπόν ενισχύει περισσότερο την διάθεση των γεννημένων τις πρώτες μέρες των ζωδίων της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Οι γεννημένοι από το 1956 μέχρι το 1962 (ανεξαρτήτως ζωδίου) κατά την διάρκεια της μέρας θα μπορούσαν να ‘εχουν μια ψυχολογική βουτιά με ή χωρίς αιτία.

Από την νέα της θέση η Σελήνη βοηθά να γίνουμε πιο εργατικοί, πιο οργανωτικοί. Έχουμε την διάθεση να ασχοληθούμε με λεπτομέρειες, να βάλουμε σε τάξη σε διάφορα πράγματα ή παλιές εκκρεμότητες, να κάνουμε πρόγραμμα. Περνούμε ικανοποίηση μέσα από βοήθεια που προσφέρουμε σε άλλους αλλά και μέσω της επίλυσης διαφόρων θεμάτων.

Στις 1642 η Σελήνη θα κάνει όψη τριγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο που θα μπορούσε να φέρει κάτι ξαφνικό ή μια ανατροπή που χωρίς να είναι απαραίτητα αρνητική πιθανώς να αναστατώσει το πρόγραμμα μας αφού ούτε ο Ουρανός ούτε η Σελήνη βρίσκονται σε καλές για την φύση τους θέσεις.

Προτείνω σήμερα να εκμεταλλευτείτε την ενεργεία της Σελήνης για να ασχοληθείτε/οργανώσετε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα  σας, την εργασία σας, την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για όσους θα ήθελαν να ξεκινήσουν ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής!

Οι γεννημένοι 21-22 Φεβρουαρίου, 22 Απριλίου 25 Ιουλίου και 24-25 Νοεμβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a comment