12-14 Απριλίου 2019

Παρασκευή σήμερα και έχουμε μπροστά μας ένα ανάμεικτο Σαββατοκύριακο αφού υπάρχει ένα μίγμα από βοηθητικές και δύστροπες όψεις. Πιο δύσκολη μέρα η αυριανή, αφού κορυφώνετε το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, ακολουθεί όμως η Κυριακή με το πολύ βοηθητικό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δια που εξισορροπεί κάπως τα πράγματα. Οι όψεις που θα κάνει το τριήμερο η Σελήνη είναι στην πλειοψηφία τους θετικές με εξαίρεση την αντίθεση της με τον Πλούτωνα στις 23:01 απόψε και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στις 14:13 αύριο το μεσημέρι.

Ανατολή Ηλίου 06:53 Αθήνα

Σήμερα είναι μια έντονη μέρα από πλανητικής άποψης με μια κύρια όψη (Ερμής τετράγωνο Δίας), μια πιο αδύνατη μα θετική όψη (Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος) και με την Σελήνη να κάνει 5 όψεις προτού βρεθεί κενή πορείας στις 02:33 το πρωί του Σαββάτου για ένα οκτάωρο περίπου που θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και  σταδιακά θα ενισχύσει τις διαθέσεις όλων, κυρίως των ζωδίων της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δια επηρεάζει την κρίση μας και μας κάνει επιρρεπής στο να μας ξεφύγουν λεπτομέρειες. Υπάρχει μια τάση υπερβολής, υπεραισιοδοξίας και επιπολαιότητας. Είναι μια μέρα με πολλά λόγια, κουτσομπολιά, πιθανώς αερολογίες, σκάνδαλα και πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια και εξαπλώνονται γρήγορα. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα μπορούσε να φέρει διαμάχες και συγκρούσεις ακόμα και φανατισμό για θέματα νομικές ή/και θρησκείας. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 14-15 Μαρτίου, 15-16 Ιουνίου, 17 Ιουλίου, 17 Σεπτεμβρίου,  17 Νοεμβριου,16 Δεκεμβρίου.

Το θετικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δρα βοηθητικά αφού μας κάνει πιο δεχτικούς στο να πειθαρχήσουμε και να συγκρατούμε τα θέλω μας. Δείξτε προσοχή σήμερα για να αποφύγετε τις παγίδες που κρύβει η όψη του Ερμή με τον Δια. Προσοχή και στην αντίθεση Σελήνης Πλούτωνα που έχει την δύναμη να πιέσει συναισθηματικά ή να φέρει έντονα συναισθήματα κυρίως στους γεννημένους 13-14 Απριλιου,16-17 Ιουλίου, 14-15 Ιανουαρίου, 17-18 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο χρειάζεται να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί αφού το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι μια όψη που φέρνει εντάσεις, παιγνίδια εξουσίας, χειραγώγηση καταστάσεων, αυξημένη καχυποψία, βία, κλείσιμο υποθέσεων, αντίσταση σε αλλαγές και γενικότερες δυσκολίες. Στην θετική της έκφραση αυτή η όψη δίνει οξύτητα στην κρίση και στην αντίληψη, δυνατή θέληση, αυξημένη ενεργεία και μαγνητισμό, θάρρος και δυναμισμό για κλείσιμο «τελειωμένων» καταστάσεων, Ίσως και βοήθεια από κάποιο σημαντικό άτομο να είναι δυνατή. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 13-14 Απριλιου,16-17 Ιουλίου, 14-15 Ιανουαρίου, 17-18 Οκτωβρίου που καλό θα είναι να δείξουν προσοχή επειδή η μέρα θα τους δείξει με κάποιο τρόπο τι είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξουν γενικότερα.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δια (που μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του με αργό ρυθμό) που κορυφώνετε στις την Κυριακή είναι μια πολύ θετική όψη που δίνει αυξημένη ενεργεία και ζωντάνια άλλα και τύχη και ευκαιρίες για διασκέδαση σε κάποιους. Βοηθά τα σχέδια ανάπτυξης και μακροπροθέσμων στόχων αφού μπορούμε να δούμε «το δάσος και όχι μόνο το δέντρο».  Δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση και δυνατή «εσωτερική καθοδήγηση». Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 14 Απριλίου, 16 Ιουνίου, 17 Αυγούστου και 16 Δεκεμβρίου.

Ένα Σαββατοκύριακο με τα «πάνω και τα κάτω» του έχουμε μπροστά μας γι’ αυτό ας δείξουμε όλοι προσοχή και αυτοσυγκράτηση σε ό,τι κάνουμε.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: