11 Απριλίου 2019

Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη στην 6η μέρα του κύκλου της σε γέμιση να έχει μόλις περάσει στον Καρκίνο, στο σπίτι της δηλαδή, στις 06:31. Μια πολύ καλή θέση για την Σελήνη αφού είναι κυβερνήτης του ζωδίου και που πιθανώς μας έκανε να ξυπνήσουμε με μια διάθεση πιο συναισθηματική και ευαίσθητη, αλλά και πιο σπιτίσια, σήμερα. Ενισχύει περισσότερο την διάθεση των γεννημένων την πρώτη εβδομάδα των ζωδίων του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς.

Ανατολή ηλίου 06:55 Αθήνα

Η σημερινή μέρα δεν περιλαμβάνει κύριες όψεις αν και συνεχίζουν να λειτουργούν οι χθεσινές όψεις αλλά σε λιγότερο βαθμό από χτες. Το αυριανό τετράγωνο που θα κάνει ο Ερμής με τον Δια ήδη έχει αρχίσει να λειτούργει και αυτό.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Ερμής βρέθηκε σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα και στις 09:49 η Σελήνη κάνει μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό, μια σχετικά αδύνατη και μικρής διάρκειας όψη που θα μπορούσε να φέρει ξαφνικές συναντήσεις ή ξαφνικές δραστηριότητες.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι μια όψη που αυξάνει κατά πολύ την διαίσθηση, το ένστικτο και δίνει βάθος στην σκέψη. Μπορούμε να επικεντρώσουμε την σκέψη στον στόχο μας, να επεξεργαστούμε εις βάθος και να κατανοήσουμε πληροφορίες. Βγαίνει η αλήθεια στην επιφάνεια. Σε συνδυασμό με το αυριανό τετράγωνο του Ερμή με τον Δια, καλό είναι να δείξουμε προσοχή σε κουτσομπολιά, αερολογίες, ίντριγκες, υπόγειες συμπεριφορές και σκάνδαλα που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια τώρα. Επηρεάζονται περισσότερο οι Ιχθείς, Καρκίνοι, Παρθένοι και Αιγόκεροι γεννημένοι 14 Μαρτίου, 16 Ιουλίου, 16 Σεπτεμβρίου και 14 Ιανουαρίου.

Η Σελήνη στον Καρκίνο γίνετε πολύ συναισθηματική και ευαίσθητη με ευμετάβλητες διαθέσεις. Κατά την διέλευση της από τους Διδύμους ήμασταν πολύ δραστήριοι και ομιλητικοί, ενώ τώρα μάλλον θέλουμε να κλειστούμε περισσότερο. Αναζητούμε την ησυχία αλλά και χώρους που μας είναι γνώριμοι και στους οποίους νιώθουμε ασφάλεια και σιγουριά. Θέλουμε να νιώθουμε ότι «ανήκουμε» κάπου. Τα συναισθήματα μας γίνονται πιο βαθιά, η διαίσθηση μεγαλύτερη και το ένστικτο δυνατό. Θέλουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με την οικογένεια και τους κοντινούς μας ανθρώπους.

Σήμερα λοιπόν είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθούμε σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, να ασχοληθούμε με πράγματα που ευχαριστούν και εμάς και αυτούς που νιώθουμε «δικά» μας άτομα. Ακόμα μπορούμε να ασχοληθούμε και με τον χώρο του σπιτιού σαν χώρο  ή να προγραμματίσουμε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να ασχολούμαστε με οτιδήποτε καλύπτει τις δικές μας ανάγκες αλλά και την ανάγκη μας να «φροντίσουμε». Δραστηριότητες που έχουν σχέση με το νερό, όπως ένας περίπατος σε παραθαλάσσια περιοχή, επίσης είναι καλές επιλογές.

Οι γεννημένοι 10 Μάρτιου, 14 Απριλίου, 12 Ιουλίου, 17 Αυγούστου, 12 Νοεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου οι πιο ευνοημένοι για σήμερα που θα μπορούσαν να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής αυτό το διάστημα. Οι γεννημένοι από το 1972 μέχρι το 1977 (ανεξαρτήτως ζωδίου) θα μπορούσαν να έχουν μια συναισθηματική βουτιά – για ένα δίωρο — κατά την διάρκεια της μέρας, με ή χωρίς αιτία. Οι γεννημένοι 21-22 Ιανουαρίου, 22-23 Απριλίου, 25 Ιουλίου, και 25-26 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: