9 Απριλίου 2019

Μια μέρα που το μυαλό μας είναι σε εγρήγορση και τρέχει με μεγάλη ταχύτητα! Παρ’ όλο που σήμερα δεν υπάρχουν κύριες όψεις και υπάρχει μόνο μια όψη της σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 11:15, η επιρροή της αυριανής συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και του τετραγώνου του Ήλιου από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αρχίζουν να λειτουργούν από σήμερα.

Από την νέα της θέση η σελήνη μας κάνει πολύ επικοινωνιακούς και βοηθά κυρίως ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία και την μετακίνηση, δηλαδή  συναντήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, e-mails, και άλλες τέτοιου είδους δραστηριότητες. Μας είναι ευκολότερο να ελισσόμαστε και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας ακόμη κι αν αυτοί είναι απαιτητικοί.

Η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να εκφραστεί με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Στην θετική της έκφραση αυτή η συνάντηση δίνει θάρρος, τόλμη, διάθεση για ρίσκο, αυτοπεποίθηση, υγιή αγωνιστικότητα. Τα συναισθήματα είναι δυναμικά και οι διαθέσεις αποφασιστικές. Η ενέργεια αυτή βοηθά κάποιους, κυρίως από τα ζώδια του αέρα, να κάνουν νέα ξεκινήματα, κάτι που θα μπορούσαν να προσπαθήσουν σήμερα αφού θα έχουν μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια αλλά και την βοήθεια της σελήνης που βρίσκετε σε φάση γέμισης — κάτι που ευνοεί ξεκινήματα — και δεν θα βρεθει κενή πορείας.

Στην αρνητική της έκφραση δίνει μεγάλη εσωτερική ένταση ή/και ανυπομονησία, η διάθεση μεταβάλλετε εύκολα και οδηγεί σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, ο λόγος γίνετε πιο επιθετικός, η σκέψη δεν μπορεί να συγκρατηθεί και έχει έντονη ανάγκη να εκφραστεί, υπάρχει αρνητική ανταγωνιστικότητα, υπερβολική ενεργητικότητα ή η ενέργεια/δράση διασκορπίζετε σε  πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις (δραστηριότητες). Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 28 Μαΐου, 30 Αυγούστου, 20 Σεπτεμβρίου, 29 Νοεμβρίου, 26 Ιανουαρίου, 25 Φεβρουαρίου.

Οι δυο κύριες όψεις που κορυφώνονται αύριο είναι αντιφατικές. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μας κάνει πιο συμπονετικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ρομαντικούς. Είμαστε επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις — άρα και σε μετέπειτα απογοητεύσεις — αλλά και επιρρεπής σε εξαπατήσεις. Ταυτόχρονα είναι μια εξαιρετικά θετική επιρροή για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά ή τέχνη, αφού η έμπνευση και η φαντασία θα είναι στα ύψη! Επηρεάζει περισσότερο τους 8 Μαρτίου, 8 Ιουνίου, 10 Ιουλίου, 10 Σεπτεμβρίου, 10 Νοεμβρίου, 9 Δεκεμβρίου,

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μια δύσκολη όψη που φέρνει υποχρεώσεις, ευθύνες, προβλήματα, διλήμματα, δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, κορυφώνετε αύριο όμως φέρνει τάσεις μελαγχολίας, απαισιοδοξίας, και πιέζει συναισθηματικά από σήμερα κυρίως τους γεννημένους 11-12 Ιανουαρίου, 10-11 Απριλίου, 13-14 Ιουλίου, 14-15 Οκτωβρίου. Σταθεροποιεί συναισθηματικά τους 11-12 Μαΐου, 13-14 Σεπτεμβρίου.  

Προτείνω να εκμεταλλευτείτε την αυξημένη ενέργεια της σημερινής μέρας με θετικό τρόπο. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να συγκεντρωθείτε, πράγμα λίγο δύσκολο αφού οι ιδέες θα είναι πολλές και θα δυσκολεύεστε να αποφασίσετε. Το μυαλό θα τρέχει και οι δράσεις — αλλά και οι αντιδράσεις — θα είναι γρήγορες. Προσοχή στην οδήγηση λόγω αυξημένης βιασύνης. Κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό που θα εξελιχτεί τις επόμενες μέρες και χρειάζεται λίγη προσοχή.

Οι γεννημένοι 7-8  Μαρτίου, 14 Απριλίου, 7 Ιουλίου, 10 και 17 Αυγούστου,  7 και 13 Νοεμβρίου, 10 και 16 Δεκεμβρίου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα μπορούσαν σήμερα να έχουν ένα κέρδος ή μια ευκαιρία οποιασδήποτε μορφής ενώ οι γεννημένοι 21-22 Ιανουαρίου, 22-23 Απριλίου, 25 Ιουλίου, και 25-26 Οκτωβρίου να είναι πάντα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αφού αντιμετωπίζουν την διέλευση του Ουρανού αυτό το διάστημα.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: