5 – 7 Απριλίου 2019

Παρασκευή σήμερα και η Νέα Σελήνη γεννιέται στο ζώδιο του Κριού! Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός του Σαββατοκύριακου που έχουμε μπροστά μας. Ένα Σαββατοκύριακο το οποίο δεν έχει κύριες όψεις ενώ οι πλείστες όψεις που θα κάνει η Σελήνη δεν είναι αρνητικές με εξαίρεση την σύνοδο της με τον Ουρανό στις 19:09 το βράδυ του Σαββάτου και λίγο μετά που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, που έχει την δύναμη και θα μπορούσε να φέρει μια ξαφνική εσωτερική αναστάτωση λόγω μιας ανατροπής ή ενός ξαφνικού γεγονότος. Η επιρροή ίσως μαλακώνει κάπως αφού η Σελήνη θα βρίσκετε σε θέση έξαρσης. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 22 Απριλίου, 24 Ιουλίου, 25 Οκτωβρίου και 22 Ιανουαρίου (+/- μια μέρα) αλλά και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών.

Το τετράγωνο που θα κάνει με τον Κρόνο στις 21:01 απόψε δεν κρίνετε ως αρνητικό αφού ο Κρόνος θα βάλει ένα υγιές φρένο στην αυξημένη παρορμητικότητα της Σελήνης συγκρατώντας την, ενώ το αρνητικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα που θα μπορούσε να μας βυθίσει συναισθηματικά γίνετε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (02:51 )και δύσκολα θα μας επηρεάσει αφού θα είναι ώρα ύπνου για τους περισσότερους. Όσοι κυκλοφορούν όμως εκείνη την ώρα να είναι προσεκτικοί.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δια στις 05:15 και λίγο πριν μπει σε κενό πορείας μέχρι το πέρασμα της στον Ταύρο στις 16:06 είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη που ενισχύει τις διαθέσεις όλων μα περισσότερο ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

Οι όψεις της Κυριακής, αν και θετικές, δεν έχουν την δύναμη να φέρουν κάτι ουσιαστικό.

Η Νέα Σελήνη που γίνετε στις 11:50 σήμερα στις 15.17 μοίρες του Κριού είναι μια σημαντική νέα σελήνη αφού είναι η πρώτη της νέας αστρολογικής χρονιάς που μόλις ξεκίνησε. Κάθε νέα σελήνη μας καλεί να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα της ζωής μας που επηρεάζει. Η συγκεκριμένη νέα σελήνη μας καλεί να κάνουμε νέα ξεκινήματα αλλά να δείξουμε αυτοσυγκράτηση, υπομονή και πειθαρχία για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Επηρεάζονται περισσότερο οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, τα ζώδια της φωτιάς Λέοντες και Τοξότες, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στις 15-16 μοίρες αυτών των ζωδίων. Πιο ευνοημένοι στα νέα ξεκινήματα οι 5 Απριλίου, οι 8 Αυγούστου και 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο για την Νέα Σελήνη στον Κριό και μάθετε πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το τριήμερο είναι να εκμεταλλευτείτε το θετικό, όπως όλα δείχνουν, κλίμα που θα επικρατεί για τους περισσότερους για να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ασχοληθειτε με χομπυ και δραστηριοτητες, να επικοινωνήσετε, να συναντηθείτε με φίλους ή για να ξεκουραστείτε χαλαρώσετε πριν αντιμετωπίσετε την επομένη εβδομάδα που είναι πολύ πιο έντονη πλανητικά.

Πατήστε εδώ για να συμβουλευτείτε τις πιο ευνοϊκές ώρες για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα. Καλό Σαββατοκύριακο!

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: