4 Απριλίου 2019

Η σημερινή μέρα δεν φαίνετε να είναι δύσκολη αφού δεν υπάρχουν κύριες όψεις, το θολό κλίμα και επιρροές των προηγούμενων ημερών έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν και η Σελήνη κάνει μόνο μια δευτερευούσης σημασίας όψη εξαγώνου με τον Άρη στους Διδύμους στις 11:16 το πρωί. Σήμερα μάλλον θα νιώθουμε ότι τα πράγματα «κυλούν» σχετικά πιο εύκολα αν και δεν είναι μέρα που προτείνετε για νέα ξεκινήματα που θέλουμε να εξελιχτούν/αναπτυχτούν αφού η Σελήνη βρίσκετε στην 28η μέρα του κύκλου της, είναι δηλαδή σε φάση χάσης και η ενέργεια της έχει αδυνατίσει πολύ αφού αύριο θα γεννηθεί το νέο φεγγάρι. Για νέα ξεκινήματα περιμένουμε το νέο φεγγάρι.

Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη να περνά στο αρνητικό για την φύση της ζώδιο του Κριού στις 05:56 δίνοντας μας παρόρμηση και διάθεση για δράση και πρωτοβουλίες. Γινόμαστε και λίγο πιο εγωιστές αφού έχουμε φυσική ροπή να θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις δικές μας ανάγκες και θέλω. Το εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους θα μπορούσε να μας δώσει αυτό το έξτρα θάρρος που χρειάζεται για να τολμήσουμε. Δεν διστάζουμε να ζητήσουμε/διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε αφού νιώθουμε σίγουροι για τον εαυτό μας. Ας δείξουμε προσοχή στον τρόπο που επικοινωνούμε αφού θα έχουμε την τάση να μιλούμε χωρίς να σκεφτόμαστε αλλά και να κινούμαστε πιο βιαστικά και απρόσεκτα με ό,τι αυτό συνεπάγετε.

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε σήμερα είναι να προγραμματίσουμε/σχεδιάσουμε τις κινήσεις μας σε ό,τι αφορά νέα ξεκινήματα – που θα θέσουμε σε εφαρμογή αργότερα – και να ασχοληθούμε μόνο με δραστηριότητες που μας δίνουν χαρά και ευχαρίστηση αν αυτό είναι εφικτό. Μια αθλητική δραστηριότητα σήμερα θα ήταν πολύ βοηθητική στο να διοχετεύσει την αυξημένη ενέργεια με θετικό τρόπο.

Η διέλευση της Σελήνης από το ζώδιο του Κριού ενισχύει περισσότερο τις διαθέσεις των γεννημένων τις πρώτες δέκα μέρες των ζωδίων της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, Οι γεννημένοι από το 1972 μέχρι το 1980 (ανεξαρτήτως ζωδίου) θα μπορούσαν να έχουν μια ψυχολογική βουτιά σήμερα που όμως θα είναι σύντομη. Επηρεάζονται και οι γεννημένοι 22 Απριλίου, 24 Ιουλίου, 25 Οκτωβρίου και 22 Ιανουαρίου (+/- μια μέρα) που πρέπει να είναι πάντα προσεκτικοί όλο αυτό το διάστημα αφού επηρεάζονται από την διέλευση του Ουρανού.

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: