3 Απριλίου 2019

Και η σημερινή μέρα δείχνει να είναι αρκετά καλή αφού δεν υπάρχουν σημαντικές κύριες όψεις ενώ οι όψεις της Σελήνης, που συνεχίζει να βρίσκετε στο ζώδιο της έξαρσης της και σήμερα, είναι θετικές για τους πλείστους. Το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθύες ενισχύει την διάθεση των περισσοτέρων γεννημένων το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων του νερού, Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί. Αρκετοί (ασχέτως ζωδίου) γεννημένοι από το 1965 εώς το 1975 πιθανως να πέσουν ψυχολογικά κάποια στιγμή σήμερα.

Οι θετικές όψεις της Σελήνης γίνονται τις πολύ πρωινές ώρες ενώ κατά την διάρκεια της μέρας τα δυο εξάγωνα που θα κάνει θα μπορούσαν να είναι βοηθητικά για να λειτουργήσουμε πιο οργανωμένα και πειθαρχημένα αλλά δεν έχουν και τόση δύναμη να επηρεάσουν πολύ.

Στις 18:36 η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δια που βρίσκετε στις 24.16 μοίρες του Τοξότη και ακολούθως θα μπει σε κενό πορείας μέχρι τις πρωινές ώρες αύριο που θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Το τετράγωνο δίνει τάσεις υπερβολής, υπερκαταναλωτισμού και έντονων συναισθημάτων γι΄ αυτό συγκρατηθείτε όσο μπορείτε, Η όψη τετραγώνου δεν κρίνετε ως τόσο αρνητική εφόσον η Σελήνη βρίσκετε σε θέση έξαρσης και ο Δίας σε θέση κυβέρνησης, ωστόσο θα μπορούσε να φέρει και κάποιες αλλαγές σχεδίων. Επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους 15 Μαρτίου, 15 Απριλίου, 16 Ιουνίου, 17 Ιουλίου, 18 Αυγούστου, 18 Σεπτεμβρίου, 17 Νοεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου,  

Το υπόλοιπο της μέρας η Σελήνη θα βρίσκετε κενή πορείας γι΄αυτό καλό θα ήταν από τις απογευματινές ώρες και μετά να μην προγραμματίσουμε πολλά και να προτιμήσουμε να ασχοληθούμε με ότι μας ξεκουράζει και χαλαρώνει.

Η επιρροή της χθεσινής συνόδου του Ερμή με τον Ποσειδώνα επηρεάζει και την σημερινή μέρα, αλλά ίσως σε λιγότερο βαθμό, και σταδιακά οι καταστάσεις ξεκαθαρίζουν και αρχίζουν να τρέχουν. Η κρίση μας δεν είναι ακόμα εντελώς ξεκάθαρη.

Εκμεταλλευτείτε το καλό κλίμα και την καλή διάθεση που θα έχετε σήμερα οι περισσότεροι και από το απόγευμα και μετά δείξτε προσοχή στις υπερβολές. Να θυμάστε ότι παν μέτρο άριστον!

Πατήστε εδώ για να δείτε τις πιό ευνοικές ώρες της μέρας για αυτά που θέλετε να κάνετε

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: