1 Απριλίου 2019

Καλώς ήρθες Απρίλη! Μετά από ένα μάλλον αδιάφορο και χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις Σαββατοκύριακο, η μέρα μας σήμερα ξεκινά με αρκετά τεμπελιάρικη διάθεση και ίσως νιώθουμε ότι δεν ξεκουραστήκαμε αρκετά το Σαββατοκύριακο. Κινούμαστε με πιο αργούς ρυθμούς και νιώθουμε σχετική έλλειψη ενέργειας.

Η σημερινή είναι μια μέρα χωρίς κύριες όψεις και στο μεγαλύτερο μέρος της η Σελήνη θα βρίσκετε κενή πορείας μέχρι τις 17:48 που θα περάσει στο ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων. Αν και αυτή είναι μια πολύ καλή θέση για την Σελήνη αφού την ηρεμεί, την κάνει ονειροπόλα, περισσότερο διαισθητική, και της δίνει έμπνευση, η αρνητική όψη τετραγώνου στις 19:44 με τον μαχητικό Άρη, που έχει ήδη περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνει τις απογευματινές ώρες αυξημένη ένταση, νευρικότητα, βιασύνη και τάση για ευθιξία. Η γενικότερη τεμπελιά μας και αργές αντιδράσεις μας σήμερα ίσως μας καθυστερήσουν με αποτέλεσμα αργότερα να βιαζόμαστε περισσότερο για να προλάβουμε και αυτό να μας προκαλέσει ένταση. Προσοχή λοιπόν χρειάζεται για να αποφύγουμε τσακωμούς, λογομαχίες και εντάσεις.

Η μέρα δεν προτείνετε για νέα ξεκινήματα αφού η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκετε σε χάση αλλά και κενή πορείας για μεγάλο μέρος της μέρας. Περιμένετε μέχρι την άλλη εβδομάδα για να θέσετε σε εφαρμογή νέα ξεκινήματα. Επίσης δεν προτείνετε ακόμα για αγορές προϊόντων που έχουν να κάνουν με μετακίνηση και επικοινωνία  αλλά ούτε και για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αφού το κλίμα παραμένει θολό και ασαφές με τον Ερμή να έχει μόλις ξεκινήσει να αναπτύσσει ταχύτητα, ορθόδρομος πια, και να πλησιάζει τον Ποσειδώνα. 

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να ασχοληθείτε μόνο με τα απαραίτητα και να ελέγξετε τις τάσεις βιασύνης και ανυπομονησίας που μπορεί να νιώσετε από τις απογευματινές ώρες και έπειτα. Αν είναι εφικτό χαλαρώστε όσο περισσότερο μπορείτε στο σπίτι σας, ονειρευτείτε, διαλογιστείτε, κάντε γιόγκα. Κάντε οτιδήποτε σας βοηθά να είστε ήρεμοι και αποφύγετε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν ένταση.

Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 21 Μαΐου, 22 Ιουλίου, 23 Αυγούστου, 23 Σεπτεμβρίου, 24 Οκτωβρίου, 23 Νοεμβρίου, 21 Ιανουαρίου, 20 Φεβρουαρίου.  

Σημείωση: Αυτή είναι μια γενική ημερήσια ανάλυση των τάσεων που χαρακτηρίζουν την μέρα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους τους επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο (ακόμα και αν αναφέρνετε η ημερομηνία σας) ανάλογα με το τι συμβαίνει στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη καθ’ ενός από εμάς. Για πιο συγκεκριμένες αναλύσεις και ακρίβεια θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης στο σύνολο του και όχι μεμονωμένα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: