Άρης στους Διδύμους 31/3 – 16/5/2019


Στις 31 Μαρτίου και ώρα 09:10 Ελλάδας ο πλανήτης της δράσης Άρης περνά από το σταθερό και αργό ζώδιο του Ταύρου στους επικοινωνιακούς και μεταβλητούς Διδύμους. Μετά από ένα πέρασμα κατά το οποίο οι εξελίξεις έτρεχαν με αργό ρυθμό αφού ο πλανήτης είχε γίνει πιο αργός και νωχελικός στην δράση του απ’ ότι είναι στην φύση του να είναι — αλλά παρόλα αυτά ήταν σταθερός και αξιόπιστος — ο Άρης περνά στους Διδύμους και οι εξελίξεις επιταχύνουν και αρχίζουν να τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς.

Η καθημερινότητα γίνετε πιο κινητική και δραστήρια. Υπάρχουν εναλλαγές λόγω της μεταβλητότητας του ζωδίου. Η περιέργεια και η ανάγκη να συλλέξουμε πληροφορίες αυξάνετε. Δεχόμαστε καταιγισμό πληροφοριών και οι επικοινωνίες αυξάνονται. Το πνεύμα οξύνετε και η σκέψη γίνετε πολύ γρήγορη. Ο Άρης εδώ γίνετε πολύ επικοινωνιακός, απίστευτα γρήγορος, κινητικός και δραστήριος.

Αρκετά θεωρητικός και επιφανειακός όμως ο Άρης στους Διδύμους, άρα και αναξιόπιστος αφού γρήγορα μεταβάλλετε και αλλάζει γνώμες,  Η τάση αυτή θα μπορούσε να διασπάσει την ενέργεια σε διάφορες δραστηριότητες γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση/επικέντρωση σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε για να αποφύγουμε περιττή κούραση, ένταση, νεύρα αρκετές φορές αλλά και ατυχήματα, ακόμα και λεκτικά, λόγω βιασύνης. Προσοχή και στον τρόπο που εκφραζόμαστε αφού ο λόγος μας θα έχει την δύναμη να γίνει κοφτερός σαν μαχαίρι και ίσως μας κάνει πιο ωμούς και επιθετικούς στις επικοινωνίες μας με τους άλλους.

Σε γενικές γραμμές το πέρασμα αυτό δεν κρίνετε ως αρνητικό, κυρίως επειδή το ζώδιο του Ταύρου ήταν μια πολύ κακή θέση για την φύση του Άρη αλλά και λόγω του ότι ο Άρης θα κάνει μόνο μια σκληρή όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στις 27 Απριλίου, το οποίο χρειάζεται προσοχή αφού δείχνει τάσεις φυγής, και μια αντίθεση με τον Δια από τον Τοξότη στις 6 Μαΐου που επίσης δείχνει ότι είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να αποφύγουμε ριψοκίνδυνες κινήσεις αλλά και υπερβολές στην δράση μας.

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια του αέρα Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι αν και οι Δίδυμοι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί λόγω των αρνητικών όψεων που θα κάνει ο Άρης από το ζώδιο τους. Εξίσου προσεκτικοί και οι υπόλοιποι μεταβλητοί Παρθένοι, Τοξότες, και Ιχθύες αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στις 17-18 και 23 μοίρες αυτών των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του δικού σας κυβερνήτη Άρη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων αναμένετε να φέρει μια περίοδο στην ζωή των περισσοτέρων από εσάς με αυξημένες μετακινήσεις και για διασκέδαση αλλά και για επαγγελματικούς λόγους, νέες γνωριμίες, αυξημένες επικοινωνίες, φλερτ, επιτυχής συμφωνίες και γενικά μια περίοδο με πολύ μετακίνηση. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να προωθήσετε επαγγελματικά σας πλάνα ή και για να συνδυάσετε εξόδους με επαγγελματικές συναντήσεις. Προσοχή στην οδήγηση και γενικά σε ό,τι κάνετε. Συγκρατείστε την βιασύνη και ανυπομονησία που σας χαρακτηρίζει έτσι κι’ αλλιώς. Προσοχή και στις επικοινωνίες σας με συγγενείς δευτέρου βαθμού. Προσοχή στις 27 Απριλίου αφού θα μπορούσατε να νιώσετε ότι έχετε μειωμένη ενέργεια και στις 6 Μαΐου αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους θα αναγκάσει τους περισσότερους από εσάς να επικεντρωθούν στον οικονομικό τομέα αλλά και πιθανώς να φέρει και αρκετά απρόοπτα έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Προσοχή χρειάζεται και σε παρορμητικές αγορές. Αρκετή κινητοποίηση αλλά και επικοινωνίες κυρίως για οικονομικά θέματα καθώς και αυξημένο άγχος. Η σκέψη σας θα είναι πολύ γρήγορη αυτό το διάστημα και θα μπορούσατε να βρείτε περισσότερες από μια λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, κυρίως οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Ταυτόχρονα όμως είναι μια περίοδος που θα μπορούσατε να γίνετε πολύ κτητικοί και στα οικονομικά αλλά και στα συναισθηματικά σας γι’ αυτό δείξτε προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης διελαύνει το δικό σας ζώδιο και αυτό σας δίνει αυξημένη ενέργεια και σας κάνει πολύ δραστήριους σε όλους τους τομείς της ζωής σας, περισσότερο διεκδικητικούς, αλλά και επιρρεπής σε εγωιστικές συμπεριφορές. Κάποιοι φίλοι θα μπορούσαν να σας παρασύρουν ή να επηρεάζουν την σκέψη σας γι΄αυτό προσοχή σε τι σας προτείνουν, ιδιαίτερα κοντά στις 27 Απριλίου. Κοντά στις 6 Μαΐου οι γεννημένοι 15-16 Ιουνίου προσοχή σε λανθασμένες αποφάσεις λόγω υπερβολικής βιασύνης, υπερβολικής αυτοπεποίθησης ή έλλειψης αίσθησης κινδύνου. Προσοχή χρειάζεται και σε υπερβολικές απαιτήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περίοδος έντασης, εσωτερικής αναστάτωσης, ίσως και προβλήματα ύπνου ή ταραγμένο ύπνο αναμένονται για τους Καρκίνους. Παρασκήνιο που να αφορά εξελίξεις και νέα γεγονότα ή πληροφορίες που θα μπορούσαν να σχετίζονται με τον επαγγελματικό χώρο η κοινωνικό περίγυρο επίσης θα μπορούσαν να έχουν αρκετοί Καρκίνοι που εργάζονται ενώ πολλοί άλλοι θα μπορούσαν το διάστημα αυτό να κάνουν σκέψεις για το πώς να δράσουν τις οποίες όμως θα προτιμούν να κρατούν για τον εαυτό τους στο παρών στάδιο και δεν θα τις μοιράζονται παρά μόνο με όσους αυτοί θέλουν. Καλά θα κάνετε αφού κάποια άτομα, πιθανώς από τον χώρο εργασίας, ίσως να μην έχουν το δικό σας συμφέρον κατά νου και να λειτουργούν εναντίον σας αλλά με υπόγειο τρόπο. Καλό είναι να δείξετε προσοχή σε τέτοιες συμπεριφορές.

ΛΕΩΝ

Ένα αρκετά καλό διάστημα για τους Λέοντες με αυξημένες επικοινωνίες, μετακινήσεις και εξόδους με φίλους. Αυτό είναι επίσης ένα διάστημα που θα μπορούσατε να σκεφτείτε/δράσετε σε νομικές υποθέσεις και θέματα σπουδών ή να οργανώσετε ένα ταξίδι με φιλική παρέα.  Τις επόμενες εβδομάδες και όσο διαρκεί η διέλευση του Άρη από τους Διδύμους, θα μπορούσατε να κάνετε νέες γνωριμίες ή φιλίες με άτομα που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα ή να σας βοηθήσουν στο μέλλον, ειδικά εάν τα σχέδια σας έχουν να κάνουν με μεγάλες ομάδες ή άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Άλλοι θα μπορούσαν να κάνουν πιο φιλοσοφικές συζητήσεις με φίλους αυτό το διάστημα. Αυξημένες πιθανότητες για ερωτικές γνωριμίες μέσω του φιλικού κύκλου για όσους επιθυμούν κάτι τέτοιο. Προσοχή όμως γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης διελαύνει την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη φέρνοντας νέες εξελίξεις και γεγονότα στον τομέα των επαγγελματικών σας ή στην κοινωνική σας φήμη. Πολύ καλή περίοδος για να επεξεργαστείτε πληροφορίες, να πάρετε πρωτοβουλίες, να σκεφτείτε πρωτοποριακές και νέες ιδέες και για να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε κατά νου αλλά δεν είχατε ανακοινώσει. Θα λειτουργάτε με πιο πολύ πάθος και ένταση γι’ αυτό προσοχή σε υπερβολές ή ατυχήματα λόγω βιασύνης ακόμα και λεκτικά. Προσοχή και σε καυγάδες ή εντάσεις στον χώρο εργασίας επειδή εύκολα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν τσακωμοί ή παρεξηγήσεις μέσα από την επικοινωνία. Για κάποιους λίγους θα μπορούσε να κλείσει ένας κύκλος στην εργασία τους ή κάτι με το οποίο ασχολούνταν να ολοκληρωθεί. Πιο προσεκτικοί από όλους οι γεννημένοι 10-11 Σεπτεμβρίου κοντά στις 27 Απριλίου και οι γεννημένοι 16-17 Σεπτεμβρίου κοντά στις 6 Μαΐου.

ΖΥΓΟΣ

Από τους πολύ ευνοημένους της περιόδου αυτής. Οι Ζυγοί έχουν μπροστά τους μια περίοδο κατά την οποία μπορούν να τρέξουν θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια στο εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, σπουδές και γενικά να οργανώσουν εξόδους και συναντήσεις για διασκέδαση και καλοπέραση. Πολλοί θα μπορούσαν να πάνε ένα ταξίδι με τον σύντροφο τους και να ανανεώσουν την σχέση τους με αυτό τον τρόπο. Όσοι και όσες είναι μόνοι αυτό το διάστημα θα μπορούσαν να έχουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, πολύ πιθανώς και ερωτικές, μέσα από ένα ταξίδι ή ένα σεμινάριο ή και μέσα από επικοινωνίες ακόμα και μέσω διαδικτύου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί θα είναι αρκετά δραστήριοι αυτό το διάστημα αλλά και με αρκετά αυξημένη την ούτως ή άλλως έμφυτη μυστικοπάθεια και κλειστή φύση τους και θα κρατούν τις κινήσεις τους για τον εαυτό τους. Είναι όμως και μια περίοδος που θα μπορούσαν να κινητοποιηθούν και σε θέματα που έχουν να κάνουν με δάνεια, χρέη, οφειλές, κληρονομιές, ή και με τα οικονομικά του συντρόφου. Αρκετοί θα μπορούσαν να έχουν και μυστικές επαφές και συναντήσεις/συζητήσεις το διάστημα αυτό είτε για εργασία είτε για αλλά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα τους. Σε προσωπικό επίπεδο το πέρασμα αυτό δίνει αυξημένη γοητεία, σαγήνη, λίμπιντο, ερωτική διάθεση, αλλά και επικοινωνίες ερωτικού ή σεξουαλικού περιεχομένου για αρκετούς. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό που δεν είναι καθόλου αρνητικό για τους περισσότερους από εσάς αλλά δείξτε και προσοχή σε τάση ζήλιας, πτητικότητας ή και κάποιες φορές αυτοκαταστροφής λόγω υπερβολής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα του Άρη από τους Διδύμους δεν είναι και τόσο θετικό για τους Τοξότες. Ο Άρης διελαύνει ένα χώρο που επηρεάζει τα ερωτικά των Τοξοτών και τις μακρόχρονες σχέσεις και συνεργασίες τους βάζοντας τους διλήμματα. Όσοι είναι σε σχέση, εάν δεν είναι προσεκτικοί, θα μπορούσαν να περάσουν μια περίοδο έντασης με τον σύντροφο τους ή να δουν άτομα με τα οποία έχουν στενές σχέσεις ή μακρόχρονη συνεργασία να γίνονται πιο επιθετικά ή ανταγωνιστικά απέναντι τους. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια αυτή με δημιουργικό τρόπο για να περάσετε καλά και να ανανεώσετε ερωτικά την σχέση σας με τον σύντροφο σας. Περισσότερο επηρεάζονται οι γεννημένοι 16-17 Δεκεμβρίου. Όσοι είναι μόνοι/μόνες θα μπορούσαν τώρα να βρουν ένα ερωτικό σύντροφο που να τους συναρπάσει. Ίσως όμως δεν κρατήσει πολύ ή δεν είναι αυτό που αρχικά φαντάστηκαν γι’ αυτό χρειάζεται να δείξετε προσοχή και να αποφύγετε υπεραισιοδοξία, υπερβολές, υπερβολική αυτοπεποίθηση και βιασύνη. Προσοχή και σε τάσεις φυγής ή υπερβολικής διασκέδασης οι γεννημένοι 10-11 Δεκεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυξημένος φόρτος εργασίας αναμένει τους φιλόδοξους Αιγόκερους καθώς και αυξημένες υποχρεώσεις και τρεχάματα στην καθημερινότητα για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Δείξτε προσοχή όμως να μην μεταφέρετε στον χώρο εργασίας σας εντάσεις και προβλήματα που πιθανώς να παρουσιαστούν στο σπίτι. Συγκρατείστε τα λόγια σας για να μην δημιουργηθούν τσακωμοί και εντάσεις με συναδέλφους. Αυτό είναι ένα καλό διάστημα που θα μπορούσατε να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε νέα ξεκινήματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την φυσική σας κατάσταση, πχ να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε το αυξημένο άγχος που πιθανώς θα νιώσετε κοντά στις 6 Μαΐου σε σχέση με τα εργασιακά σας ή και με θέματα που έχουν να κάνουν με την φυσική σας κατάσταση/υγεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι ευνοούνται παρά πολύ όλο το διάστημα που ο Άρης θα τρέχει στον χώρο των Διδύμων αφού θα έχουν την ευκαιρία για πολλές μετακινήσεις, επικοινωνίες, συναντήσεις, φλερτ, εξόδους για διασκέδαση άρα και πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες για όσους είναι μόνοι ή ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο. Όσοι είναι σε σχέση θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν με διάφορους τρόπους το διάστημα αυτό για να ανανεώσουν την σχέση με τον σύντροφο τους και επικοινωνιακά αλλά και ερωτικά. Οι μεγαλύτεροι θα μπορούσαν να δραστηριοποιηθούν σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά τους ή να δημιουργηθεί μια ένταση που να έχει να κάνει με τα παιδιά τους. Περισσότερο ευνοημένοι από όλους και με πολλές επιλογές οι γεννημένοι 14-15 Ιανουαρίου ειδικά κοντά στις 6 Μαΐου. Οι γεννημένοι 8-9 Ιανουαρίου προσοχή κοντά στις 27 Απριλίου από τάσεις αυξημένης κτητικότητας/ζήλιας προς τον ερωτικό σύντροφο. Αυξημένες πιθανότητες εγκυμοσύνης για όσες θα επιθυμούσαν κάτι τέτοιο. Οι ήδη εγκυμονούσες προσοχή όλο το διάστημα που θα βρίσκετε ο Άρης στους Διδύμους.

ΙΧΘΥΕΣ

Άλλο ένα ζώδιο που χρειάζεται να δείξει προσοχή τις επόμενες 6 εβδομάδες που ο Άρης θα διελαύνει το ζώδιο των Διδύμων. Φαίνετε να είναι μια περίοδος κατά την οποία πολλοί Ιχθύες θα μπορούσαν να έχουν αυξημένα έξοδα που θα αφορούν το σπίτι τους, και σαν χώρο, αλλά και την οικογένεια τους. Κάποια προβλήματα ή ζημιές που πιθανώς να έχουν σχέση με υδραυλικά, νερό ή υγρασία μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα. Οι γεννημένοι 6-7 Μαρτίου δείξτε προσοχή ειδικά κοντά στις 27 Απριλίου επειδή θα είστε επιρρεπής σε εξαπατήσεις αλλά και στο να χάσετε χρήματα ακόμα και από κλοπές. Ακόμα είναι ένα διάστημα που θα μπορούσε να κλείσει αρκετούς στον εαυτό τους ή να τους κάνει να νιώσουν εσωτερική ένταση. Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε τις επιρροές αυτές για να εκτονωθείτε δημιουργικά ή και καλλιτεχνικά αφού έμπνευση έχετε λόγω και της συνεχιζόμενης παρουσία του Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο και για να αποφύγετε με αυτό τον τρόπο την γενικότερη τάση σύγχυσης, ψευδαισθήσεων και μπερδέματος που επικρατεί.

Σημείωση:

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ένα άρθρο σαν αυτό δεν μπορεί να δώσει παρά μόνο γενικές προβλέψεις που αφορούν μια συγκεκριμένη πλανητική κίνηση και δείχνουν την γενική τάση/επιρροή που επικρατεί. Κάποιοι από εσάς ίσως νιώσετε ή δείτε ότι δεν ταυτίζεστε με την γενική πρόβλεψη και ότι άλλα συμβαίνον στην δική σας ζωή. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή κάτι άλλο υπάρχει στον αστρολογικό σας χάρτη που σας επηρεάζει προσωπικά (διανύετε μια άλλη φάση) ή επηρεάζεστε περισσότερο από άλλες πλανητικές κινήσεις που συνυπάρχουν στον ουρανό.

Γι’ αυτό μια προσωπική συνεδρία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να εξετάσουμε ένα αστρολογικό χάρτη σφαιρικά και όχι μεμονωμένα, και να απαντήσουμε με ακρίβεια σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: