28 Μαρτίου 2019

Μια μέρα ιδιόρρυθμη και αρκετά άχρωμη η σημερινή θα έλεγα αφού δεν συμβαίνουν και πολλά πλανητικά. Η μέρα ξεκινά με ένα τετράγωνο που θα κάνει η Σελήνη από το δύσκολο γι’ αυτήν ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ήλιο στον Κριό στις 06:10 το πρωί κάνοντας το πρωινό μας ξύπνημα λίγο πιο δύστροπο, κακόκεφο, ίσως μελαγχολικό ή και πιθανώς νευρικό με ή χωρίς αίτια.

Το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός της μέρας αυτής, αλλά και των υπολοίπων αυτής της εβδομάδας, είναι η στάση του Ερμή λίγο πριν ξαναρχίσει την ορθόδρομη πορεία του. Ο Ερμής σε στάση σημαίνει ότι τα πράγματα είναι στάσιμα, δηλαδή τίποτα δεν κινείτε. Επηρεάζετε η κρίση μας και είναι πιο δύσκολο να πάρουμε αποφάσεις γι’αυτό αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα. Καθυστερήσεις, αναβολές, προβλήματα και εμπόδια σε ότι έχει να κάνει με επικοινωνίες και μετακινήσεις είναι επίσης πολύ πιθανά αυτές τις μέρες. Το κλίμα θα βελτιωθεί σταδιακά.

Η μέρα δεν προτείνετε για αγορές προϊόντων που έχουν να κάνουν με μετακίνηση ή επικοινωνία ούτε και για νέα ξεκινήματα αφού η Σελήνη είναι σε χάση και ο Ερμής σε στάση, θέσεις που δεν κρίνονται ως βοηθητικές. Χρησιμοποιήστε τις ενέργειες της ημέρας για προετοιμασία, οργάνωση, προγραμματισμό μακροπρόθεσμων σχεδίων και στόχων, ενδοσκόπηση αλλά και χαλάρωση.

Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 7 Μαρτίου, 28 Μαρτίου, 7 Ιουνίου, 29 Ιουνίου, 9 Σεπτεμβρίου, 1 Οκτωβρίου, 9 Δεκεμβρίου, 29 Δεκεμβρίου. Οι γεννημένοι 31 Αυγούστου θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια της μέρας προς όφελος τους.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: