27 Μαρτίου 2019

Σήμερα είναι μια μέρα η οποία ξεκινά με κάπως αργό τρόπο αφού μετά την σύνοδο της με τον Δια στο αισιόδοξο και φιλελεύθερο ζώδιο του Τοξότη στις 04:37 η Σελήνη περνά σε κενό πορείας μέχρι τις απογευματινές ώρες, αλλά εξελίσσετε σε παραγωγική αφού δεν χρωματίζετε από κύριες ή δύσκολες όψεις ενώ οι όψεις της σελήνης που ακολουθούν καθώς και το εξάγωνο της Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 18:45 κρίνονται ως αρκετά βοηθητικές.

Η Σελήνη βρίσκετε στην 21η μέρα του κύκλου της σε χάση και αυτό σημαίνει ότι ετοιμαζόμαστε να ολοκληρώσουmε ή κλείσουμε υποθέσεις και καταστάσεις που ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου. Μετά την θετικότατη σύνοδο της με τον Δια στον Τοξότη – που όμως πάει λίγο χαμένη αφού γίνετε τα χαράματα — περνά σε κενό πορείας μέχρι τις 16:07 που περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Γι’ αυτό το πρωινό μας μπορεί να ξεκινήσει με περισσότερη τεμπελιά εκ μέρους μας ή τάση για περισσότερη χαλάρωση παρά για δουλειά. Ενόσω η Σελήνη βρίσκετε σε κενό πορείας δεν κάνουμε νέα ξεκινήματα αλλά αντίθετα είναι ώρες που το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να χαλαρώσουμε με κάποιο τρόπο.

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω βοηθά τα μακροπρόθεσμα σχέδια και στόχους μας, μας βοηθά να γίνουμε πιο οργανωτικοί και προγραμματισμένοι, πιο υπομονετικοί αλλά και πιο αποτελεσματικοί. Το θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό στις 18:10 αλλά και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 18:45 δίνει και καλύτερη διάθεση στους γεννημένους τις πρώτες τέσσερις μέρες των ζωδίων της γης και του νερού (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) αλλά και πιθανώς λόγους και αιτίες για μια ξαφνική εξέλιξη που έχει την δύναμη να χαροποιήσει άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί των δυο πρώτων ημερών έχουν την δύσκολη παρουσία του Ουρανού να τους επηρεάζει όλο αυτό το διάστημα, έτσι αυτοί θα μπορούσαν να μην νιώσουν τόσο πολύ αυτή την εύνοια.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: