Αφροδίτη στους Ιχθύες απο 26/3 μεχρι 20/4/2019

Κλείνοντας αισίως το πέρασμα της από το απρόσωπο ζώδιο του Υδροχόου, έφτασε η μέρα που ο πλανήτης της χαράς, του έρωτα, και της αγάπης περνά στο ζώδιο έξαρσης της, το ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Απριλίου. Έτσι λοιπόν στις 21:44 ώρα Ελλάδας απόψε η γλυκιά Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες φέρνοντας κάτι σε όλα τα ζώδια.

Από αυτή την θέση η Αφροδίτη γίνετε ακόμα πιο γλυκιά, πιο συναισθηματική, φιλτράρει τα πάντα μέσα από το συναίσθημα, γίνετε πιο συμπονετική και φιλεύσπλαχνη. Θέλει να ερωτευτεί βαθιά. Δεν βλέπει τα λάθη στους άλλους. Είναι καλοπροαίρετη, «μαλακή», ονειροπόλα γι’ αυτό χρειάζεται και προσοχή επειδή πολλοί και πολλές θα μπορούσαν ακόμα και να «θυματοποιηθούν» για μια αγάπη ή να νιώσουν ανικανοποίητοι με ότι και αν τους προσφέρετε.

Κατά το πέρασμα της η Αφροδίτη θα κάνει δυο κύριες όψεις. Στις 10 Απριλίου θα συναντήσει τον Ποσειδώνα, μια όψη εξαιρετική για όσους ασχολούνται με τέχνη ή οποιασδήποτε μορφής καλλιτεχνικές δραστηριότητες αφού η φαντασία και η έμπνευση θα είναι τονισμένες, και στις 16 Απριλίου θα κάνει ένα τετράγωνο με τον Δια. Η όψη αυτή χρειάζεται προσοχή ούτως ώστε να αποφευχθούν υπερβολές, υπερκατανάλωση, και γενικότερη σπατάλη.

Ας δούμε τι μπορεί να περιμένει το κάθε ζώδιο/ωροσκόπος από το ευνοϊκό αυτό πέρασμα.

ΚΡΙΟΣ

Πολλοί Κριοί αυτό το διάστημα θα νιώσουν την ανάγκη για περισσότερη απομόνωση, ύπνο και ξεκούραση. Αρκετοί θα αναζητούν το κλείσιμο στον εαυτό τους για να κάνουν μια ενδοσκόπηση ή θα βρίσκουν ότι ξεκουράζονται καλύτερα όταν είναι μόνοι. Άλλοι θα μπορούσαν να νιώσουν νοσταλγία για παλιούς και ίσως ανεκπλήρωτους έρωτες. Είναι μια περίοδος με αυξημένα όνειρα, ακόμα και διαισθητικά, για αρκετούς Κριούς. Ακόμα είναι ένα διάστημα που όσοι Κριοί έχουν σχέση θα μπορούσαν να θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μόνοι με τον σύντροφο τους και να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους ενώ άλλοι θα μπορούσαν τώρα να δημιουργήσουν μια σχέση που θα κρατήσουν κρυφή στο παρών στάδιο. Προσοχή σε τάσεις «θυματοποίησης» από επιτήδειους που μπορεί να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την συμπόνια και φιλευσπλαχνία που θα δείχνετε αυτό τον καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες ευνοεί την κοινωνική ζωή των Ταύρων φέρνοντας σας περισσότερη διασκέδαση με φίλους ή ακόμα και αισθηματικές γνωριμίες μέσω στου φιλικού σας κύκλου για όσους επιθυμούν κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό πείτε ναι σε εξόδους με φίλους όσοι/όσες είστε μόνοι και ενδιαφέρεστε να κάνετε μια αισθηματική γνωριμία. Ταυτόχρονα το πέρασμα αυτό της Αφροδίτης δίνει μια περίοδο κατά την οποία οι φίλοι θα έχουν την καλή διάθεση να σας σταθούν και βοηθήσουν σε περίπτωση που τους έχετε ανάγκη. Για τους περισσότερους Ταύρους αυτό θα είναι ένα παρά πολύ καλό διάστημα για να μοιραστούν δημιουργικά ή καλλιτεχνικά τους έργα με κόσμο. Προσοχή σε κάποιες νέες γνωριμίες γύρω στις 10 και 16 Απριλίου αφού τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη φέρνει μια περίοδο εύνοιας στα επαγγελματικά σας και στην κοινωνική σας φήμη. Οι ανώτεροι σας ή ο κόσμος γενικότερα θα σας βλέπουν με πιο φιλικό μάτι και καλύτερη διάθεση. Κάποιοι θα μπορούσαν να πάρουν και μια αύξηση ή ένα μπόνους μέσω του επαγγελματικού τους χώρου. Κάποιοι μόνοι/μόνες θα μπορούσαν να κάνουν και μια αισθηματική γνωριμία μέσα από τα επαγγελματικά τους ή τον κοινωνικό τους περίγυρο. Κάποιοι μεγαλύτεροι που δεν ενδιαφέρονται για τα ερωτικά τους, θα μπορούσαν να δουν ένα παιδί τους να έχει μια σημαντική επιτυχία αυτό τον καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πολύ θετικό πέρασμα της Αφροδίτης από το συμβατό για σας ζώδιο των Ιχθύων βελτιώνει την διάθεση σας και σας κάνει περισσότερο περιπετειώδη, αισιόδοξους μα και γενναιόδωρους. Παράλληλα από αυτή την θέση η Αφροδίτη φέρνει εύνοια και δώρα σε πολλούς Καρκίνους σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις, ανώτερες σπουδές, ταξίδια, και ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό. Γιατί είναι μια πολύ καλή περίοδος για τους Καρκίνους να οργανώσουν ένα μακρινό ταξίδι, ιδιαίτερα σε παραθαλάσσια περιοχή, να παραστούν σε πολιτισμικά γεγονότα ή να μάθουν κάτι νέο. Θετικές επαφές με άτομα από το εξωτερικό επίσης ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Η διέλευση της Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει θετικά τα οικονομικά αλλά και συναισθηματικά των Λεοντών δίνοντας λόγους και αιτίες για να «δεθούν» περισσότερο με το ταίρι τους ή να γίνουν πιο κτητικοί, όσοι έχουν, ή να κάνουν μια έντονη και παθιασμένη ερωτική γνωριμία όσοι είναι μόνοι. Αυτή είναι μια περίοδος που αρκετοί Λέοντες θα ευνοηθούν οικονομικά μέσω των οικονομικών του συντρόφου τους ή θα έχουν την ευκαιρία να διευθετήσουν με ευνοϊκούς όρους χρέη ή οφειλές τους. Αρκετοί Λέοντες θα έχουν ένα οικονομικό κέρδος από κάπου που δεν δούλεψαν για να τα αποκτήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη διελαύνει το ακριβώς απέναντι ζώδιο από εσάς, φέρνοντας εύνοια στις στενές σας σχέσεις και μακρόχρονες συνεργασίες. Οι μόνοι/μόνες θα μπορούσαν τώρα να γνωρίσουν ένα άτομο που θα τους αγγίξει συναισθηματικά. Προσοχή όμως επειδή η παρουσία του Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο καθώς και η σύνοδος του με την Αφροδίτη, φορεί «ροζ» γυαλιά στους περισσότερους μπερδεύοντας την φαντασία και το ιδανικό με την πραγματικότητα. Όσοι δεν είναι μόνοι, θα μπορούσαν τώρα να βελτιώσουν/ομορφύνουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους ή ακόμα και με τους συνεργάτες τους. Γενικά είναι μια περίοδος κατά την οποία οι άλλοι θα έχουν φιλική διάθεση προς εσάς και διάθεση να σας βοηθήσουν σε ότι τους ζητήσετε. Προσοχή όμως επειδή ορισμένοι θα μπορούσαν να γίνουν πιο κτητικοί με το ταίρι τους.

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα αυτό αφορά την εργασία και υγεία των Ζυγών αφού είναι ένα διάστημα κατά το οποίο οι περισσότεροι Ζυγοί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν περισσότερα πράγματα που αγαπούν και που τους αρέσουν στην καθημερινότητα τους, να ασχοληθούν περισσότερο με την εμφάνιση τους και την φυσική τους κατάσταση, και γενικά να ασχοληθούν με ότι τους αρέσει. Οι άνθρωποι που αποτελούν την καθημερινότητα τους ή και οι συνάδελφοι θα έχουν την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν σε ότι τους ζητήσετε. Αρκετοί θα έχουν την ευκαιρία για αυξημένα έσοδα μέσω τρίτων πηγών, που μάλλον θα τα ξοδέψουν σε διασκέδαση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκότατο το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Ιχθύες για τους περισσότερους Σκορπιούς αφού φέρνει και νέους έρωτες, αγάπες σε όσους είναι μόνοι αλλά και διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα η τους συντρόφους τους για όσους είναι σε σχέση, πιο χαρούμενη διάθεση, ευκαιρίες για ευχάριστες αποδράσεις, έμπνευση, και καλλιτεχνικότατα. Ασχοληθείτε με δημιουργικά χόμπι αυτή την περίοδο ή παρακολουθείστε διάφορες παραστάσεις για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας και να διασκεδάσετε. Ερωτικές γνωριμίες είναι πιθανές μέσα από αυτούς τους χώρους. Όσες ενδιαφέρονται για ένα παιδί, αυτή είναι μια περίοδος που ευνοεί τέτοια θέματα για τους Σκορπιούς. Για τους μεγαλύτερους το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να αφορά μια χαρά που θα πάρουν μέσω των παιδιών τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα όμορφο διάστημα περιμένει τους Τοξότες στον προσωπικό τους χώρο και μέσα από την οικογένεια τους. Αγαπημένα πρόσωπα αλλά και πρόσωπα από τον χώρο εργασίας σας θα δείχνουν περισσότερο την αγάπη και συμπάθεια τους και θα έχουν πιο φιλική διάθεση απέναντι σας ή θα είναι πιο πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε ότι χρειάζεστε. Ευχάριστες επισκέψεις από αγαπημένα άτομα και φίλους θα μπορούσαν να έχουν αρκετοί Τοξότες αφού θα προτιμούν την διασκέδαση στο δικό τους χώρο παρά οπουδήποτε άλλους και θα θέλουν να περνούν χρόνο με την οικογένεια τους. Ακόμα είναι ένα καλό διάστημα για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού σας ή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει τους συνήθως λιγομίλητους Αιγόκερους να έχουν πιο όμορφες και γλυκές επικοινωνίες, να κάνουν γνωριμίες, ακόμα και συναισθηματικές, ή να μπορέσουν να διαπραγματευτούν συμφωνίες με επωφελή τρόπο. Κάποιοι Αιγόκεροι θα μπορούσαν αυτό το διάστημα να φλερτάρουν περισσότερο εφόσον θα έχουν και φαντασία, κάτι που συνήθως τους λείπει. Αρκετοί θα έχουν και ευχάριστες μετακινήσεις για διασκέδαση. Μια εκδρομή σε ένα παραλιακό μέρος θα μπορούσε να είναι μια παρά πολύ καλή επιλογή για τους πλειστούς Αιγόκερους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Ιχθύες επηρεάζει τα οικονομικά των Υδροχόων αφού υπάρχουν λόγοι και αιτίες για να δουν τα εισοδήματα τους να αυξάνονται και το πορτοφόλι τους να γεμίζει. Ταυτόχρονα όμως θα νιώθετε και την ανάγκη να ξοδέψετε για πράγματα που σας δίνουν χαρά και διασκέδαση. Λόγω λοιπόν και της συνόδου με τον Ποσειδώνα και του τετραγώνου με τον Δια, πολλοί είναι αυτοί που θα διασκορπίσουν αυτό το όφελος σε διάφορα έξοδα/σπατάλες/υπερβολές γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με την οικονομική σας διαχείριση όσο κρατεί το πέρασμα αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο πρώτα απ’ όλα σας ομορφαίνει, σας κάνει περισσότερο γοητευτικούς και γενικά φέρνει εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η σύνοδος με τον δικό σας κυβερνήτη στις 10 του μήνα ευνοεί παρά πολύ όλους τους Ιχθείς μα περισσότερο τους γεννημένους 8-9 Μαρτίου αφού θα τους δώσει έμπνευση και τον τρόπο να διαπραγματευτούν προς όφελος τους οποιαδήποτε συμφωνία ή να χρησιμοποιήσουν τον λόγο τους προς όφελος τους αφού θα έχουν την δύναμη να πείσουν και οι άλλοι θα έχουν την διάθεση να βοηθήσουν. Θα πρέπει όμως να δείξουν και λίγη προσοχή σε ότι φαντάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Προσοχή και σε αυξημένα έξοδα αφού θα έχετε διάθεση να ξοδέψετε περισσότερα για την εμφάνιση σας ή και για την διασκέδαση σας.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: