Εβδομάδα 11-18 Μαρτίου 2019

Η εβδομάδα αυτή φαίνετε να είναι μια πολύ καλή βδομάδα για όλους αφού οι πλανητικές κινήσεις αναμένετε να φέρουν εύνοια, τύχη, τυχερές γνωριμίες αλλά και αισιοδοξία, ευαισθησία, διασκέδαση και όμορφα συναισθήματα. Προσοχή βέβαια χρειάζεται ούτως ώστε να αποφύγετε την  υπεραισιοδοξία, επιπολαιότητα, ανωριμότητα και υπερκαταναλωτισμό που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Πιο δυνατές μέρες οι 14, 15, και 16 Μαρτίου που επηρεάζουν κυρίως τους μεταβλητούς Διδύμους 14-15-16 Ιουνίου, Παρθένους 15-16-17 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 15-16-17 Δεκεμβρίου και Ιχθείς 13-14-15 Μαρτίου γεννημένους, που θα πρέπει να είναι και οι περισσότερο προσεκτικοί και συγκρατημένοι. Οι διάφορες επιρροές αφορούν επίσης και Κριούς 13-14-15 Απριλίου, Ταύρους 8-9-10 Μαΐου, Καρκίνους 15-16-17 Ιουλίου, Λέοντες 15-16-17-18 Αυγούστου, Παρθένους 10-11-12 Σεπτεμβρίου και Αιγόκερους 8-9-10 Ιανουαρίου γεννημένους.

Η σελήνη θα κινηθεί στα ζώδια των Διδύμων, Καρκίνου και Λέοντα την βδομάδα αυτή χαρίζοντας καλύτερη ψυχολογία, διάθεση για επικοινωνία, περισσότερη ευαισθησία και τάση για διασκέδαση με εξαίρεση τις 16 Μαρτίου που η διάθεση σας πιθανόν να είναι πεσμένη με ή χωρίς αιτία. Επίσης είναι μια βδομάδα που θα μπορούσε να βοηθήσει σε θέματα γονιμότητας για όσους επιθυμούν κάτι τέτοιο.

ΚΡΙΟΣ

Ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και ροπή σε υπερβολές στην διασκέδαση και στα ερωτικά τους μπορούν να περιμένουν οι Κριοί αυτή την βδομάδα και ειδικά οι Κριοί γεννημένοι 13-14-15 Απριλίου. Πολλές κρυφές συναντήσεις, επικοινωνίες, γνωριμίες, ίσως και με άτομα από το εξωτερικό, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σχέση, ακόμα και σε γάμο,  είναι πιθανές τις μέρες. Ορισμένοι Κριοί ίσως να έχουν τάση για απομόνωση και εσωτερική ανασκόπηση για να πάρουν αποφάσεις ή απλώς για ανάκτηση δυνάμεων. Κάποιοι Κριοί φαίνονται να ευνοούνται από σταθεροποιητικές καταστάσεις στα επαγγελματικά τους που θα μπορούσαν να τους φέρουν και μια αύξηση ή ένα bonus.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές συναντήσεις και επικοινωνίες με φίλους περιλαμβάνει το μενού της βδομάδας αυτής για τους Ταύρους που θα πρέπει όμως να είναι και προσεκτικοί και να κρατάνε μικρό καλάθι σε ό,τι ακούσουν, ακόμα και σε μια πρόταση που θα τους φανεί πολύ ελκυστική. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για θέματα επενδύσεων αυτό το διάστημα επειδή η θολή ατμόσφαιρα που επικρατεί μπερδεύει το μυαλό και οι αποφάσεις βασίζονται στο συναίσθημα και όχι στην λογική. Οι Ταύροι γεννημένοι 8-9-10 Μαΐου μπορούν να οργανώσουν ένα ταξίδι ή και να δουν τις λεπτομέρειες σε κάποιο νομικό τους θέμα. Κάποιοι που το έχουν ανάγκη θα μπορούσαν να επισκεφτούν ένα ψυχολόγο και να βρουν σταθερή ψυχολογική στήριξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι είναι από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο την εβδομάδα αυτή. Αρκετοί Δίδυμοι θα μπορούσαν να κάνουν μια  γνωριμία που θα έχει προοπτικές γάμου. Άλλοι θα μπορούσαν να κάνουν επωφελής μακρόχρονες συνεργασίες. Αρκετοί θα έχουν αυξημένες επικοινωνίες και συναντήσεις ίσως και αποφάσεις που να σχετίζονται με τα επαγγελματικά τους ή τον κοινωνικό τους περίγυρο. Οι άμεσα επηρεαζόμενοι Δίδυμοι γεννημένοι 14-15-16 Ιουνίου να δείξουν προσοχή σε υπερβολές και επιπολαιότητες. Κάποιοι Δίδυμοι που έχουν αυξημένο άγχος για οικονομικά θέματα, είτε δικές τους οφειλές είτε για τα οικονομικά του συντρόφου τους, θα μπορούσαν να ξαναδούν τα θέματα αυτά με περισσότερη προσοχή και λεπτομέρεια και να κάνουν σταθεροποιητικές κινήσεις για την διευθέτηση κάποιων οφειλών τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετοί φίλοι Καρκίνοι θα έχουν τάση για αυξημένα έξοδα αυτή την βδομάδα για σκοπούς διασκέδασης και ταξιδιών. Είναι μια καλή βδομάδα για να κάνετε ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα σας και να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα σας ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία. Κάποιοι άλλοι ίσως κάνουν ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Οι γεννημένοι 15-16-17 Ιουλίου προσοχή σε υπερβολές, επιπολαιότητα και υπερκαταναλωτισμό. Κάποιοι Καρκίνοι θα έχουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσουν προς όφελος τους την ερωτική τους σχέση ή μια μακρόχρονη συνεργασία που έχουν ή ακόμα και μια φιλική τους σχέση.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα για τους Λέοντες αφού οι περισσότεροι ευνοούνται από τις θέσεις των πλανητών. Οι φίλοι Λέοντες 15-16-17-18 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν πάρα πολύ καλά, να διασκεδάσουν, να κάνουν γνωριμίες με προοπτική γάμου με άτομα που καλύπτουν αυτά που τους δίνουν χαρά αλλά και να έχουν και επιλογές. Αυξημένη σεξουαλικότητα επίσης είναι πιθανή. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ θετική για όσους θα ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους και να κάνουν παιδιά Οι μεγαλύτεροι θα μπορούσαν να πάρουν μεγάλες χαρές μέσω των παιδιών τους ή να δουν ένα παιδί τους να παντρεύεται. Αρκετοί Λέοντες αυτή την βδομάδα θα ρίξουν το ενδιαφέρον τους σε συναντήσεις, επικοινωνίες και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την διευθέτηση κάποιων οφειλών τους προς τρίτους με πιο ευνοϊκούς όρους. Τέλος οι Λέοντες γεννημένοι 10-11-12 Αυγούστου θα μπορούσαν να βρουν μια σταθερή εργασία εάν ψάχνουν για δουλειά ή να έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας στα επαγγελματικά τους αυτοί που ήδη εργάζονται. Προσοχή όμως και σε διαμάχες που μπορεί να προκύψουν στον χώρο εργασίας σας με ανώτερους από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ευνοεί κάποιους Παρθένους σταθεροποιώντας δράσεις και καταστάσεις, ενώ κάποιοι άλλοι Παρθένοι καλούνται να είναι περισσότερο προσεκτικοί για να αποφύγουν εξαπατήσεις, απάτες, και ψέματα στις στενές προσωπικές τους σχέσεις ή και μακρόχρονες συνεργασίες τους. Οι Παρθένοι γεννημένοι 15-16-17 Σεπτεμβρίου προσοχή σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, σπίτι, καριέρα, οικογένεια. Αποφύγετε τις υπερβολές στα λόγια, στην διασκέδαση, στον υπερκαταναλωτισμό και μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Οι Παρθένοι γεννημένοι 10-11-12 Σεπτεμβρίου αυτές τις μέρες θα έχουν την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν με σταθεροποιητικό τρόπο σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά του συντρόφου τους. Άλλοι να ασχοληθούν με θέματα που αφορούν τα παιδιά τους και άλλοι να πάνε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον συντρόφου τους, κάτι που θα λειτουργήσει σταθεροποιητικά στην σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Οι φίλοι Ζυγοί θα έχουν αυξημένες επικοινωνίες, γνωριμίες, πολλές μετακινήσεις στην καθημερινότητα τους. Θα μπορούσαν να κάνουν και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Προσοχή χρειάζεται όμως στον χώρο εργασίας και στην καθημερινότητα σας από κουτσομπολιά και φλυαρία. Πολλοί Ζυγοί έχουν αυξημένη σεξουαλικότητα αλλά και κτητικότητα αυτή την περίοδο γι’ αυτό θα πρέπει να είναι και πιο προσεκτικοί και να συγκρατούν τα λόγια τους επειδή μια ερωτική τους σχέση εύκολα θα μπορούσε να τελειώσει.  Οι γεννημένοι 11-12-13 Οκτωβρίου θα μπορούσαν να φορτωθούν με περισσότερες ευθύνες μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια τους που θα μειώσει όμως τον ελεύθερο τους χρόνο. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν τώρα να  προχωρήσουν σε γάμο με τον σύντροφο τους και ο γάμος αυτός να έχει και διάρκεια και σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πολύ καλή βδομάδα φαίνετε να είναι αυτή για τους περισσότερους Σκορπιούς αφού πιθανόν να έχουν την ευκαιρία να δουν τα έσοδα τους να αυξάνονται, ακόμα και από τυχερά παιγνίδια, να πάρουν χαρές από τα παιδία τους, να προσπαθήσουν για ένα παιδία εάν αυτό θέλουν και γενικά θα έχουν ευκαιρίες για γνωριμίες, πολλές προσκλήσεις για διασκέδαση ή και στην επιχείρηση τους εάν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Λόγω της υπεραισιοδοξίας και καλής διάθεσης που θα τους διακατέχει, προσοχή χρειάζεται σε υπερβολές και επιπολαιότητες στους ίδιους τομείς για να μην διασκορπίσουν τα εισοδήματα τους λόγω υπερβολής και υπερκαταναλωτισμού. Οι Σκορπιοί γεννημένοι 10-11-12 Νοεμβρίου μπορούν να συζητήσουν με τον σύντροφο τους και να βρουν πρακτικές λύσεις σε θέματα καθημερινότητας που έχουν φέρει διαμάχες μεταξύ τους και με αυτό τον τρόπο να σταθεροποιήσουν την σχέση τους ή μια μακρόχρονη συνεργασία τους. Άλλοι μπορούν να συζητήσουν και λύσουν θέματα που έχουν δημιουργηθεί με συναδέλφους τους,

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι Τοξότες την βδομάδα αυτή αφού επηρεάζονται οι βασικοί τομείς της ζωής τους – σπίτι, καριέρα, οικογένεια – και αυτοί θα είναι επιρρεπής σε υπερβολική διασκέδαση, υπερκαταναλωτισμό, επιπολαιότητα, ανωριμότητα αλλά και σε κουτσομπολιά και μεγάλα λόγια. Προσοχή από εξαπατήσεις και αυταπάτες λόγω υπεραισιοδοξίας. Αυτή την βδομάδα θα μπορούσατε να διοργανώσετε συγκεντρώσεις στο σπίτι σας για διασκέδαση με τον σύντροφο σας αλλά και με αγαπημένα σας άτομα. Κάποιοι Τοξότες θα μπορούσαν να πάρουν μια προαγωγή που θα αυξήσει τα εισοδήματα τους αλλά ίσως και τους φορτώσει και με περισσότερες ευθύνες, Κάποιοι άλλοι θα έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας που θα τους στερήσει από τον ελεύθερο τους χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετοί Αιγόκεροι θα είναι περισσότερο ανοιχτοί σε επικοινωνίες αυτή την βδομάδα, ίσως να τις αναζητούν κιόλας, σε πιθανά ταξίδια και ευχάριστες μετακινήσεις με φίλους. Αυτό το διάστημα κάποιοι Αιγόκεροι θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν με κάποια άτομα στο παρασκήνιο που για να ζητήσουν βοήθεια ή κάτι που επιθυμούν. Φαίνετε ότι θα υπάρξουν και ευκαιρίες για εμπορικές συμφωνίες αλλά παρ’ όλα αυτά να είστε προσεκτικοί λόγω της γενικότερης σύγχυσης που επικρατεί αυτή την εποχή και που δεν συνίσταται για την υπογραφή συμβολαίων. Οι Αιγόκεροι γεννημένοι 8-9-10 Ιανουαρίου θα έχουν πιο σεξουαλική διάθεση αλλά και την ευκαιρία να «οργανώσουν» και σταθεροποιήσουν την ερωτική τους σχέση μέσω μια δράσης τους. Οι υπόλοιποι να είναι προσεκτικοί αφού θα μπορούσαν να υπάρξουν εντάσεις και τσακωμοί με τον ερωτικό τους σύντροφο ή τα παιδία τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι συγκεντρωμένοι στα οικονομικά τους και στην οικονομική τους διαχείριση αυτό τον καιρό. Κάποιοι θα μπορούσαν να έχουν κάποιο οικονομικό όφελος μέσω του ερωτικού τους συντρόφου ενώ κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να ξοδέψουν αρκετά χρήματα σε διασκέδαση με φίλους και σπατάλες. Μερικοί θα μπορούσαν αυτή την περίοδο να ζητήσουν βοήθεια από φιλικά τους πρόσωπα είτε για να διευθετήσουν μια οφειλή τους είτε για κάτι άλλο που θέλουν. Προσοχή όμως αν κάποιοι φίλοι σας προτείνουν τρόπους με τους οποίους θα βγάλετε γρήγορο ή πολύ μεγάλο κέρδος ίσως μέσα και από κάποια επένδυση. Μια τέτοια κίνηση κρύβει κινδύνους αφού τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο θετικά όσο δείχνουν.  Γι’ αυτό προσοχή από υπεραισιοδοξία. Οι 11-12-13 Φεβρουαρίου γεννημένοι μπορεί να ασχοληθούν με κάποιες επισκευαστικές εργασίες στο σπίτι τους που εκκρεμούν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθείς επηρεάζονται περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια εφόσον οι πλάνητες που συμμετέχουν στις όψεις βρίσκονται στο δικό τους ζώδιο και άρα επηρεάζουν όλους τους σημαντικούς τομείς. Όλοι θα έχουν αισιοδοξία και καλή διάθεση και θα νιώθουν τυχεροί όμως οι 14-15-16 Μαρτίου γεννημένοι θα μπορούσαν να έχουν και πολύ καλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Αποφύγετε την απερισκεψία, την επιπολαιότητα, την ανωριμότητα την βιασύνη, την τάση για υπερεκτίμηση των καταστάσεων, τον υπερκαταναλωτισμό. Προσοχή σε κουτσομπολιά και μεγάλα λόγια. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Κάποιοι θα μπορούσαν να προχωρήσουν στην αγορά ενός εξοχικού αυτές τις μέρες.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: