Νέα Σελήνη 6 Μαρτίου 2019

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 6 Μαρτίου και στις 15’47 μοίρες στο ζώδιο των Ιχθύων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ιδιόρρυθμη αφού ο πλανήτης Ποσειδώνας θα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής φέρνοντας ασάφεια, ενώ την ίδια μέρα ο Ερμής βρίσκεται σε φαινομενική στάση για να γυρίσει ανάδρομος ενώ ο Ουρανός κάνει το οριστικό του πέρασμα στον Ταύρο. Επηρεάζονται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός δηλαδή Δίδυμοι γεννημένοι 6-7 Ιουνίου, Παρθένοι 8-9 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 8-9 Δεκεμβρίου, Ιχθύες 5-6-7 Μαρτίου. Επηρεάζονται επίσης οι Καρκίνοι γεννημένοι 8-9 Ιουλίου και οι Σκορπιοί 8-9 Νοεμβρίου αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την θέση.

Είναι ένα καινούργιο φεγγάρι που είναι ισχυρό εφόσον γίνεται στον χώρο των Ιχθύων αλλά και η Σελήνη δουλεύει πολύ καλά εκεί. Είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που είναι κυρίαρχος εκεί και σε σύνοδο με τον Ήλιο. Άρα αυτός είναι ένας νέος κύκλος που σημαίνει ότι κατά μια έννοια η διαίσθηση, δηλαδή οι διαισθητικές ικανότητες της σελήνης, σε συνδυασμό με την διαισθητική ώθηση που δίνει ο Ποσειδώνας στη Σελήνη, δημιουργούν ένα κύκλο που οι διαισθητικές αισθήσεις θα υπερτερούν, κάτι  που μπορεί να οδηγήσει είτε σε έμπνευση είτε σε ουτοπία.

Το κλίμα βοηθά την φαντασία και έμπνευση γι’ αυτό και ευνοούνται  οι καλλιτεχνικοί σκοποί. Ταυτόχρονα όμως μας παρασύρει να κάνουμε όνειρα και να έχουμε προσδοκίες που δύσκολο θα γίνουν πραγματικότητα και μάλλον θα απογοητευτούμε.

Γι’ αυτό λοιπόν, αντίθετα απ’ ότι συνήθως, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα αφού δεν θα έχουν γερές βάσεις. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το διάστημα είναι να ξανασκεφτείτε και να αναθεωρήσετε καταστάσεις στους τομείς που επηρεάζεται το κάθε ζώδιο και να πράξετε αργότερα όταν το τωρινό ασαφές μα και παραπλανητικό τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει και θα είστε πιο σίγουροι για ό,τι βλέπετε και ό,τι ακούτε. Αν βιαστείτε, τα πράγματα δεν θα γίνουν όπως τα θέλετε. 

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί τώρα θα νιώσουν πιο έντονη την ανάγκη για απομόνωση και εσωτερική ανασκόπηση. Οι περισσότεροι θα έχουν την τάση να αναθεωρήσουν πράγματα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα άτομα που έχουν στην καρδιά τους και τον πολύ προσωπικό τους χώρο. Θα είναι μια περίοδος με αυξημένα όνειρα, πολλές φορές και διαισθητικά, αλλά θα είναι και μια περίοδος κατά την οποία θα θέλετε να κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και να τις μοιράζεστε μόνο με όσους εσείς θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι θα χρειαστεί να επανεξετάσουν και να αναθεωρήσουν τις φιλικές τους σχέσεις ή τις συμμετοχές τους σε ομάδες, συλλόγους ή οργανώσεις. Να είστε προσεκτικοί με κάποιες νέες γνωριμίες ή φίλιες που μπορεί να κάνετε ή με άτομα που μπορεί να έρθουν στην ζωή σας τώρα επειδή τελικά μάλλον δεν θα είναι αυτό που φανταστήκατε αρχικά και θα απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είστε από τα ζώδια που επηρεάζονται πολύ από αυτή την Νέα Σελήνη που γίνετε στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη – ειδικά οι γεννημένοι 6-7 Ιουνίου γιατί χρειάζετε να είστε πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε κάνετε αλλά και σε ότι έχει να κάνει με την καριέρα σας και την κοινωνική σας θέση αφού επικρατεί ένα κλίμα ασάφειας. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε και μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με τους ανώτερους σας  στον χώρο εργασίας σας λόγω σύγχυσης και κακής συνεννόησης αλλά και απογοητεύσεις γενικότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μια Νέα Σελήνη που θα μπορούσε να έχει την δύναμη να σας κάνει να αναθεωρήσετε παλιά πιστεύω σας ακόμα και σε σχέση με την θρησκεία. Το μυαλό σας θα λειτουργεί πιο ανοιχτόμυαλα. Κάποιοι Καρκίνοι θα μπορούσαν τώρα να αναθεωρήσουν νομικές υποθέσεις τους ή θέματα σπουδών.  Αρκετοί θα μπορούν τώρα να σκεφτούν ευφάνταστους τρόπους για να αυξήσουν το εισόδημα τους. Αν και είναι από τα ζώδια που θα μπορούσαν να βγουν ωφελημένοι από αυτό, καλύτερα δείξτε προσοχή και μην παρασυρθείτε σε ουτοπικά σχέδια επέκτασης που δύσκολα θα πραγματοποιηθούν. Ένα ταξίδι θα μπορούσε να αποδειχτεί ονειρικό!

ΛΕΩΝ

Μια δύσκολη Νέα Σελήνη για τους φίλους Λέοντες που θα πιεστούν πολύ ψυχολογικά αφού αρκετοί μπορεί να νιώσουν βάρος για οικονομικά θέματα, π.χ. όπως χρέη που μπορεί να έχουν συσσωρεύσει ή τα οικονομικά τους μέσω τρίτων πηγών. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για εσωτερική ενδοσκόπηση και για να αναθεωρήσετε πράγματα και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος και φοβίες και που πιθανόν έχουν σχέση με το πολύ κοντινό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει άμεσα αφού γίνεται στο ακριβώς απέναντι ζώδιο από εσάς φέρνοντας μπερδέματα και θολές καταστάσεις στις στενές σχέσεις και μακροχρόνιες συνεργασίες σας. Επηρεάζονται ιδιαίτερα οι γεννημένοι 8-9 Σεπτεμβρίου. Ασάφεια και ρευστότητα θα επικρατεί σε αυτούς τους τομείς γιατί θα ήταν καλύτερα να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα και να περιμένετε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Κρατάτε μικρό καλάθι όσον αφορά υποσχέσεις και μεγάλα λόγια από τον σύντροφο σας αλλά και εσείς μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε. Οι ελεύθεροι προσοχή σε νέες γνωριμίες γιατί εύκολα μπορείτε να ξεγελαστείτε από συντρόφους που έχουν άλλες βλέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Το νέο φεγγάρι θα επηρεάσει την καθημερινότητα των Ζυγών και την εργασία τους. Να είστε προσεκτικοί γιατί εύκολα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα λόγω ασυνεννοησίας ή σύγχυσης. Μια φιλία σας μέσω του χώρου εργασίας θα μπορούσε να διαλυθεί αυτό τον καιρό αν δράσετε παρορμητικά. Καλύτερα κάνετε υπομονή και ξαναδείτε το θέμα αργότερα με πιο καθαρό μυαλό. Μην ξεκινήσετε τώρα μια νέα θεραπεία ή να επιχειρήσετε να κάνετε αλλαγές στην εργασίας σας ή την καθημερινότητα σας επειδή μάλλον δεν θα προχωρήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον χώρο της χαράς και του έρωτα δείχνει ότι κάποιοι Σκορπιοί θα μπορούσαν να ζήσουν ένα ονειρικό έρωτα ενώ κάποιοι άλλοι να νιώσουν απογοήτευση και θλίψη για το κλείσιμο μιας ερωτικής τους υπόθεσης.  Μεγάλη έμπνευση και δημιουργικότητα για πολλούς Σκορπιούς που όμως θα είναι καλύτερα να κρατήσουν τις ιδέες τους ούτως ώστε να τις εφαρμόσουν λίγο αργότερα. Μην ξεκινήσετε μια νέα σχέση αυτές τις μέρες γιατί είναι πιθανόν να μην κρατήσει πολύ και να απογοητευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες και ειδικά οι γεννημένοι 8-9 Δεκεμβρίου είστε και εσείς από τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από την Νέα Σελήνη. Ψυχολογική πίεση για πολλούς Τοξότες και ενδοσκόπηση περιλαμβάνει το μενού. Πολλοί Τοξότες θα νιώθουν καλύτερα όταν βρίσκονται στον προσωπικό τους χώρο όπου θα μπορούν να ονειρεύονται και να φαντάζονται αυτά που τους κάνουν να νιώθουν καλά. Μην προσπαθήσετε να λύσετε θέματα με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος τώρα επειδή η συνεννόηση θα είναι δύσκολη και μην ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το σπίτι σας γενικότερα αλλά αφήστε τις για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είστε από τα ζώδια που χρειάζετε να δείξετε μεγάλη προσοχή στις επικοινωνίες σας καθώς και στις μετακινήσεις και γνωριμίες σας. Θα είναι πάρα πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να επικρατήσει σύγχυση, μπέρδεμα και ασυνεννοησία. Για κάποιους από εσάς θα μπορούσαν να προκύψουν προβλήματα με το μεταφορικό σας μέσο, το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Κάποιοι από εσάς αυτό το διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να «σκάψετε» για να ανακαλύψετε πληροφορίες σχετικά με τον σύντροφο σας ή μια στενή σας συνεργασία. Δεν είναι βέβαιο ότι αυτά που θα βρείτε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή θα είναι προϊόν φαντασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και εργασιακά έρχονται στο προσκήνιο για τους Υδροχόους με αυτή τη Νέα Σελήνη. Προσοχή στο τι ξοδεύετε και που το ξοδεύετε αφού εύκολα θα μπορούσατε να σπαταλήσετε ή ακόμα και να χάσετε χρήματα. Φανείτε προσεκτικοί και έχετε τα μάτια σας ανοικτά αφού κάποιος σύντροφος ή συνεργάτης θα μπορούσε να έχει την ευκαιρία να σας ξεγελάσει σε ότι έχει να κάνει με χρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας αφορά άμεσα ειδικά τους γεννημένους 5-6-7 Μαρτίου που επηρεάζονται οι βασικοί τομείς της ζωής τους αλλά και οι στενές τους σχέσεις και συνεργασίες. Οι Ιχθύες  αυτό το διάστημα θα βρίσκονται σε μια κατάσταση «νιρβάνα» και θα είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθούν την πραγματικότητα. Όλα πιθανόν να φαντάζουν ονειρικά για τους περισσότερους έκτος για κάποιους συγκεκριμένους που θα μπορούσαν να νιώσουν μεγάλη θλίψη από το τέλος μιας στενής τους σχέσης με ένα αγαπημένο τους άτομο ή μιας μακρόχρονης τους συνεργασίας.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: