Εβδομάδα 3-10 Μαρτίου 2019

Η εβδομάδα 3-10 Μαρτίου είναι μια βδομάδα που φαντάζει αρκετά ήσυχη και θετική αφού δεν έχει πολλές αστρολογικές όψεις παρά μόνο μια κύρια όψη στο μέσο της βδομάδας , την σύνοδο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 16’09” των Ιχθύων. Η όψη αυτή που δεν είναι αρνητική για τους περισσότερους, με κάποιες εξαιρέσεις, κορυφώνεται στις 02:59 στις 7 Μαρτίου, αλλά θα λειτουργεί/επηρεάζει από τις 6 του μήνα. Η όψη αυτή επηρεάζει τους μεταβλητούς Διδύμους 6-7-8 Ιουνίου, Παρθένους 8.9.10 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 8-9-10 Δεκεμβρίου και Ιχθείς 5-6-7 Μαρτίου που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί από εξαπατήσεις, ψευδαισθήσεις, αυξημένη φαντασία, και θαμπή πραγματικότητα επειδή θα βρίσκονται σε σύγχυση. Λειτουργά ευνοϊκά όμως για τους Σκορπιούς 8, 9, 10 Νοεμβρίου, Καρκίνους 8-9-10 Ιουλίου γεννημένους και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες αυτές.

Παρ’ όλα αυτά είναι μια σημαντική βδομάδα αφού περιλαμβάνει την στάση του επικοινωνιακού πλανήτη Ερμή που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος από την 29’38” μοίρα των Ιχθύων στις 20:19 στις 5 Μαρτίου, μια Νέα Σελήνη στις 15’46” των Ιχθύων που θα γίνει στις 18:03 στις 6 Μαρτίου, με την συμμετοχή του Ποσειδώνα από το ζώδιο της κυβέρνησης του, καθώς και το σημαντικό πέρασμα του ανατρεπτικού πλανήτη Ουρανού στον Ταύρο στις 10:27 το πρωί της ίδιας μέρας . Ο Ουρανός πέρασε πρώτη φορά στον Ταύρο στις 15 Μαΐου 2018, επέστρεψε για λίγο στον Κριό και τώρα ετοιμάζετε να μπει ανεπιστρεπτί στο ζώδιο του Ταύρου.

Η στάση και η αναδρομή του Ερμή επηρεάζει όλους και έτσι είναι μια περίοδος που δεν συνίσταται για αγορές αυτοκινήτων, κινητών, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή οτιδήποτε έχει να κάνει με μετακίνηση και επικοινωνία. Περισσότερο όμως επηρεάζει τους μεταβλητούς γεννημένους την τελευταία μέρες των ζωδίων ενώ η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τους μεταβλητούς Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς που έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες. Το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο επηρεάζει τα σταθερά ζώδια της πρώτης μέρας, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Την εβδομάδα αυτή η σελήνη θα κινηθεί από το ζώδιο του Υδροχόους μέχρι και το ζώδιο του Ταύρους. Αυτό σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας η σελήνη θα βρίσκετε σε χώρους που δεν την βοηθούν αλλά αντίθετα την ταράζουν και την εκνευρίζουν.

Συνοψίζοντας θα λέγαμε ότι η εβδομάδα κρίνετε ως σχετικά δύσκολη και ανατρεπτική, ιδιαίτερα στις 5-6-7 Μαρτίου, αλλά προσφέρει και κάποια θετικά στοιχειά που μαλακώνουν και εξισορροπούν κάπως τα πράγματα όπως η διέλευση της σελήνης από τον ζώδιο των Ιχθύων εκείνο το διάστημα, μια θέση που είναι πάρα πολύ καλή για την σελήνη.  Γι΄αυτό λοιπόν χρειάζεται προσοχή και υπομονή από όλους μας αυτό το διάστημα.

ΚΡΙΟΣ                                                                       

Την εβδομάδα αυτή οι Κριοί θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι προσεκτικοί με την οικονομική τους διαχείριση και να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις αφού θα υπάρχουν λόγοι και αιτίες για αυξημένα έξοδα παρόλο που πιθανόν να υπάρχουν και έσοδα. Στο μέσο της εβδομάδας οι 21 Μαρτίου γεννημένοι θα μπορούσαν να δουν τα οικονομικά τους να ανατρέπονται. Κάποιοι θα μπορούσαν να έχουν αυξημένο άγχος για ένα κοντινό και αγαπημένο τους πρόσωπο, ένα ερωτικό τους σύντροφο ή το παιδί τους, ή την μητέρα τους ενώ κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια νέα ερωτική σχέση που θα τους κάνουν να νιώσουν ότι βρήκαν το ιδανικό άτομο αλλά θα την κρατήσουν κρυφή όμως.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή δεν είναι ιδιαίτερα άσχημη για τους περισσότερους Ταύρους με εξαίρεση τους γεννημένους 2-7 Μαΐου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και καθόλου παρορμητικοί στις σχέσεις και στα οικονομικά τους αλλά και να ελέγχουν τα νεύρα που πιθανόν να νιώσουν αυτή την περίοδο. Στο μέσο της εβδομάδας οι Ταύροι γεννημένοι στις 21 Απριλίου θα μπορούσαν να βιώσουν κάποιες ανατροπές ή να επανεμφανιστούν θέματα που τους απασχόλησαν ξανά στα μέσα του περασμένου Μάη.  Τις μέρες αυτές αρκετοί Ταύροι θα νιώσουν την ανάγκη για μια βαθιά ενδοσκόπηση και αξιολόγηση του τελευταίου διαστήματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι γεννημένοι 6-7-8 Ιουνίου αυτή την βδομάδα θα πρέπει να είναι προσεκτικοί από ψευδαισθήσεις, λανθασμένες εκτιμήσεις, εξαπατήσεις, σύγχυση, ίσως και μπερδέματα στα επαγγελματικά τους. Από την άλλη αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή όψη εάν η καριέρα τους έχει να κάνει με καλλιτεχνικά ή τον κόσμο του θεάματος. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου στις 5 Μαρτίου προσοχή από καθυστερήσεις, αναβολές, αλλαγές σχεδίων και πλάνων. Στις 6 Μαρτίου οι Δίδυμοι γεννημένοι 21 Μαΐου θα μπορούσαν να έχουν κάποιους λόγους και αιτίες που θα ταράξουν τον ψυχισμό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μια καλή βδομάδα για τους Καρκίνους και ειδικά τους γεννημένους 8-9-10 Ιουλίου που θα μπορούσαν να έχουν μια θετική εξέλιξη σε μια νομική τους υπόθεση, να οργανώσουν ένα μακρινό ταξίδι, να ασχοληθούν με μια νέα σπουδή ή κάποιο είδος τέχνης ή γενικά να ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο στην ζωή τους με τις καλύτερες προοπτικές. Κάποιοι θα από εσάς θα μπορούσατε ακόμα να έχετε και μια αύξηση στα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου στις 5 Μαρτίου θα μπορούσατε να έχετε μια επικοινωνία ή συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν. Οι υπόλοιποι προσοχή σε καθυστερήσεις και εμπόδια στα πλάνα σας εκείνες τις μέρες.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες επηρεάζονται στον τομέα των οικονομικών τους από τρίτες πηγές. Θα μπορούσαν να ευνοηθούν τα οικονομικά τους μέσω μιας αύξησης στα οικονομικά του συντρόφου τους ή θα μπορούσαν να διευθετήσουν οφειλές με ευνοϊκότερους όρους. Αρκετοί Λέοντες αυτή την περίοδο θα μπορούσαν να έχουν πιο ευχάριστα ή και διαισθητικά όνειρα ή να νιώσουν την ανάγκη να απομονωθούν για να κάνουν μια βαθιά ενδοσκόπηση ή απλώς θα νιώθουν την ανάγκη να μείνουν για λίγο μόνοι και να ξεκουραστούν. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου αυτή τη βδομάδα πιθανόν να έχουν μια επικοινωνία με ένα φιλικό τους άτομο με το οποίο δεν επικοινώνησαν εδώ και καιρό.  Οι γεννημένοι 22 Αυγούστου προσοχή στις 6 Μαρτίου από ανατροπές που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σας όπως το σπίτι, η οικογένεια και η καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΟΙ Παρθένοι γεννημένοι 8-9-10 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα αφού θα έχουν την σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα καθώς και την Νέα Σελήνη ακριβώς απέναντι τους. Προσοχή από συγχύσεις, μπερδέματα, εξαπατήσεις, θολή πραγματικότητα σε στενές σχέσεις και μακροχρόνιες συνεργασίες. Προσοχή και σε νέες γνωριμίες επίσης χρειάζεται μιας και στην συνέχεια θα μπορούσαν να αποδειχτούν πολύ διαφορετικές απ’ ότι νομίζατε αρχικά. Οι γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου στο μέσο της εβδομάδας θα μπορούσαν να έχουν κάποιες καθυστερήσεις και αλλαγές πλάνων ή θα μπορούσαν να ξαναδούν κάποια θέματα που υπάρχουν σε σχέση με τον σύντροφο τους ή με κάποια συνεργασία τους ή θα μπορούσαν να έχουν επικοινωνία με ένα άτομο από το παρελθόν. Οι 23/8 γεννημένοι θα μπορούσαν να κάνουν ένα ξαφνικό ταξίδι που να έχει σχέση με την εργασία τους ή να προκύψει μια ευνοϊκή ανατροπή σε ένα νομικό τους ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί φαίνετε να έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα εφόσον δεν επηρεάζονται πάρα πολύ από τις όψεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που θα γίνουν. Οι Ζυγοί γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου γύρω στις 6 Μαρτίου θα μπορούσαν να κάνουν μια ξαφνική ερωτική σχέση με ένα άτομο πολύ διαφορετικό από αυτούς και που θα εμπεριέχει το στοιχείο του ξαφνικού και της ανατροπής. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου όμως να είναι προσεκτικοί από καθυστερήσεις σε νομικά θέματα ή εμπόδια και αναβολές σε σχέση με ταξίδια και ανώτερες σπουδές, κάτι που θα μπορούσε να τους προκαλέσει αυξημένο άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι επίσης ένα ζώδιο που φαίνετε να ευνοείτε από τις πλανητικές κινήσεις αυτής της εβδομάδας. Μια νέα σχέση με ένα άτομο που θα φαντάζει ιδανικό ή και είναι από το εξωτερικό πιθανόν να προκύψει στο μέσο της εβδομάδας για τους γεννημένους 8-9-10 Νοεμβρίου. Εύνοια θα μπορούσαν να έχουν και σε ταξίδια ή νομικές υποθέσεις, επιχειρήσεις, σε ένα νέο χόμπι. Αυτά τα άτομα θα μπορούσαν να έχουν εύνοια ακόμα και σε τυχερά παιγνίδια αυτή την εβδομάδα γι’ αυτό θα μπορούσατε να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα μικρό πόσο. Αυτή την εβδομάδα οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου θα μπορούσαν να έχουν και επικοινωνία με ένα άτομο από το ερωτικό τους παρελθόν. Προσεκτικοί χρειάζεται να είναι οι γεννημένοι 23-24 Οκτωβρίου από αναπάντεχες ανατροπές σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα άλλο ζώδιο που επηρεάζετε άμεσα αυτή την εβδομάδα γιατί οι γεννημένοι 8-9-10 Δεκεμβρίου θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα, και κυρίως στο μέσο της, από αυξημένη σύγχυση, πιθανότητα εξαπατήσεων, αυταπάτες, ψευδαισθήσεις.  Παράλληλα όμως αυτά τα άτομα θα μπορούσαν να κάνουν κάποιες κινήσεις για διευθέτηση οφειλών τους με ευνοϊκούς όρους ή να προκύψει κάτι νέο που ίσως να έχει και σχέση με κληρονομιά. Κάποιοι Τοξότες γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου θα μπορούσαν να έχουν και μια επίσκεψη στο σπίτι τους από ένα παλιό τους σύντροφο. Οι Τοξότες 23 Νοεμβρίου γεννημένοι προσοχή από τις 6 Μαρτίου σε ανατροπές στην καθημερινότητα σας ή σε κάποιο θέμα υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ουδέτερη για τους περισσότερους Αιγόκερους εφόσον δεν επηρεάζονται άμεσα από τις συγκεκριμένες πλανητικές κινήσεις εκτός ίσως από μερικούς γεννημένους σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Οι γεννημένοι 6-7-8 Ιανουαρίου να δείξουν προσοχή σε επικοινωνίες με συντρόφους και στενούς συνεργάτες καθώς οι επικοινωνίες τους πιθανόν να εμπεριέχουν το στοιχείο της εξαπάτησης, της σύγχυσης ή της αυταπάτης. Κάποιοι θα μπορούσαν να κάνουν μια νέα γνωριμία αυτές τις μέρες που να φαντάζει ιδανική και που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε γάμο στο μέλλον. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου θα μπορούσαν να έχουν κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις σε νομικές υποθέσεις ή αν προγραμματίζουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να έχουν επικοινωνία με ένα άτομο από το εξωτερικό με το οποίο δεν έχουν μιλήσει καιρό. Οι Αιγόκεροι της πρώτης πρώτης μέρας θα μπορούσαν να κάνουν μια ξαφνική ερωτική σχέση που να εμπεριέχει το στοιχείο της ανατροπής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλοί φίλοι Υδροχόοι θα έχουν μια ωραία εβδομάδα που θα μπορούσε να τους φέρει οικονομική αύξηση ή και μια σταθερή αισθηματική σχέση με ένα άτομο που ίσως να το θεωρήσουν και ιδανικό. Για κάποιους η οικονομική αύξηση θα μπορούσε να μεταφραστεί και ως μια νέα επωφελής μακρόχρονη συνεργασία. Κάποιοι θα μπορούσαν να πάρουν μια αύξηση μέσω της εργασίας τους. Μια παλιά ερωτική τους σχέση ίσως ξαναεμφανιστεί αυτή την εβδομάδα. Πιο προσεκτικοί από όλους θα πρέπει να είναι οι Υδροχόοι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου αφού θα μπορούσαν να έχουν ξαφνικές ανατροπές σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους η οικογένεια και το σπίτι τους ή στην καριέρα τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι περισσότερες πλανητικές κινήσεις που αφορούν αυτή την εβδομάδα γίνονται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζουν περισσότερο τους γεννημένους 5-6-7 Μαρτίου. Εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, στο σπίτι σας, στην οικογένεια σας, στην καριέρα σας. Είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα κυριαρχεί η σύγχυση και η αυταπάτη, αλλά και αυξημένη διαίσθηση, γι’ αυτό δώστε προσοχή σε οτιδήποτε κάνετε. Βέβαια κάποιοι από σας, ίσως και μεγαλύτεροι σε ηλικία, πιθανόν να πάρουν και κάποιες χαρές από τα παιδιά τους ή τα παιδιά τους να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα που θα τους χαροποιήσει. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου ίσως αντιμετωπίσουν κάποιες αναβολές ή αλλαγές σχεδίων σε σχέση με το σπίτι, την οικογένεια, ή τον σύντροφο τους. Και τέλος, οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου θα μπορούσαν να κάνουν μια ξαφνική νέα γνωριμία με ένα άτομο πολύ διαφορετικό από αυτούς και ίσως πολύ εκκεντρικό ή ιδιόρρυθμο που θα τους αναστατώσει πολύ.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: