Άρης στον Ταύρο 14/2 – 31/3/2019

Στις 14 Φεβρουαρίου ο πλανήτης της δράσης και μαχητικότητας Άρης αφήνει το χώρο της κυβέρνησης του και στις 12:52 περνά στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που δεν θεωρείτε θετική αφού θα βρίσκετε σε ένα χώρο που δεν ταιριάζει στον ανυπόμονό και βιαστικό Άρη και δεν τον αφήνει να λειτουργήσει όπως πρέπει.  

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο Άρης στον Ταύρο βρίσκετε σε θέση «αδυναμίας» αφού θα διελαύνει το διαμετρικά αντίθετο ζώδιο του Σκορπιού, το ζώδιο που παλαιότερα κυβερνούσε, και δεν μπορεί να εκφράσει τις ιδιότητες του σωστά. Το ζώδιο του Ταύρου είναι ένα ζώδιο σταθερό που παίρνει αποφάσεις αργά, πράγματα που δεν ταιριάζουν με την φύση του Άρη που θα πρέπει να γίνει πιο σταθερός, υπομονετικός και επίμονος για να πετύχει αυτά που θέλει. Από αυτή την θέση όμως ο Άρης είναι συμφεροντολόγος, υλιστής, κτητικός σε υπερβολικό βαθμό, ξεροκέφαλος. Δραστηριοποιείτε μόνο αν έχει ο ίδιος κάποιο σκοπό ή συμφεροντολόγος.

Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διέλευση αυτή, οι ρυθμοί δράσης μας επιβραδύνονται ή και σταματούν με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές αναβολές και δεύτερες σκέψεις. Σε γενικές γραμμές καθυστερούμε να πάρουμε την απόφαση να κάνουμε οτιδήποτε. Είμαστε λιγότερο άμεσοι στις αντιδράσεις μας ενώ αποφεύγουμε να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα αλλά προτιμούμε να ασχοληθούμε με αυτό που ξέρουμε και μας είναι οικείο. Τεμπελιάζουμε και γινόμαστε ποιο επιρρεπής στο να κάνουμε πράγματα που δεν μας κουράζουν αλλά μας προσφέρουν απόλαυση. Ενδεχομένως ξεσπούμε σε όσους μας πιέσουν να βγούμε από την βολή μας.

Λόγω του ότι η προτεραιότητα μας είναι το συμφέρον μας και το δικό μας κέρδος και όφελος, αργούμε να αποφασίσουμε πως πρέπει να κινηθούμε για να είμαστε σίγουροι για την απόφαση μας. Άρα είμαστε λιγότερο αυθόρμητοι και παρορμητικοί στις κινήσεις μας. Αυτό όμως είναι κάτι που θα μπορούσε να είναι θετικό για τα οικονομικά μας εφόσον οι πολλές κινήσεις περιορίζονται.

Κατά την διέλευση του αυτή όμως, που θα κρατήσει μέχρι τις 31 Μαρτίου, ο Άρης θα κάνει θετικές όψεις με τον Κρόνο (14 Μαρτίου) και τον Πλούτωνα (20 Μαρτίου) που βρίσκονται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας θετικά  τα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους βοηθώντας αυτούς που επηρεάζονται να πετύχουν στόχους μέσα από στοχευμένη δράση, μακροχρόνιο σχεδιασμό, γερή θέληση, υπομονή, μεθοδικότητα και επιμονή. Προσοχή όμως στην τάση για παρασκηνιακό έλεγχο και πάθος για την απόκτηση εξουσίας και κοινωνικού στάτους με οποιονδήποτε κόστος καθώς και στο αυξημένο πείσμα και καχυποψία. 

Την ίδια μέρα όμως κάνει και ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας ένταση, τσακωμούς αλλά και αυξημένη σεξουαλικότητα για τα σταθερά ζώδια Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Τι μπορούν να περιμένουν τα δώδεκα ζώδια/ωροσκόποι από την διέλευση αυτή;

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του δικού σας κυβερνήτη από το σταθερό ζώδιο του Ταύρου φέρνει μια περίοδο στην ζωή των Κριών κατά την οποία θα μπορούσαν να έχουν αυξημένα τρεχάματα και εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά τους. Προσοχή όμως και σε αυξημένα έξοδα που θα μπορούσαν να προκύψουν για διάφορους λόγους και αιτίες. Οι γεννημένοι 8-9 Απριλίου προσοχή σε ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν κοντά στις 20 Μαρτίου. Εκμεταλλευτείτε τις 14 και 20 Μαρτίου για να θέσετε μακροπρόθεσμους σταθερούς και πρακτικούς επαγγελματικούς στόχους αλλά και για να βρείτε λύσεις εφικτές και συμφέρουσες για χρέη που πιθανά έχετε ή ευνοϊκές ρυθμίσεις σε σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση του μαχητικού Άρη σας αφορά άμεσα εφόσον γίνετε στο δικό σας ζώδιο και σε γενικές γραμμές κρίνετε ως θετική για τους περισσότερους από εσάς. Το διάστημα αυτό αρκετοί Ταύροι πιθανόν να γίνουν πιο δραστήριοι απ’ ότι συνήθως με αυξημένη αυτοπεποίθηση, τόλμη και θάρρος αν και για μερικούς η διέλευση αυτή θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο φοβίες, άγχη, ενοχές ή και μυστικά δίνοντας όμως και την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν ούτως ώστε τώρα να τα λύσουν. Άλλοι Ταύροι θα μπορούσαν τώρα να θέσουν σε εφαρμογή σχεδία που έκαναν το προηγούμενο διάστημα και που μέχρι τώρα τα κρατούσαν για τον εαυτό τους. Οι γεννημένοι 8-9 Μαΐου κοντά στις 14 Μαρτίου θα μπορούσαν να έχουν μια θετική εξέλιξη σε μια νομική τους υπόθεση ή σε θέματα σπουδών ή εξωτερικού. Οι γεννημένοι 12-13 Μαΐου κοντά στις 20 Μαρτίου πιθανόν να έχουν κάποιες εξελίξεις, ίσως και απρόβλεπτες, σε σχέση με τον σύντροφο τους ή μια μακροχρόνια συνεργασία τους. Γενικότερα να είναι περισσότερο προσεκτικοί γιατί αυτό το διάστημα θα μπορούσε να προκύψει αυξημένη κτητικότητα και ζήλια σε σχέση με τον ή από τον σύντροφο σας ή ακόμα και μια ξαφνική διάσπαση λόγω ξεροκεφαλιάς ή πείσματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτό θα είναι ένα διάστημα που χαρακτηρίζετε από «εσωτερική αναστάτωση» και γι’ αυτό οι περισσότεροι φίλοι Δίδυμοι θα αναζητούν την απομόνωση και ενδοσκόπηση του βαθύτερου τους ψυχισμού. Οι 14 Ιουνίου γεννημένοι ιδιαίτερη προσοχή στις 20 Μαρτίου πρέπει να δείξετε επειδή θα μπορούσαν να προκύψουν λόγοι και αιτίες που έχουν την δύναμη να ταράξουν τον βαθύτερου ψυχισμού σας και να διασπάσουν ακόμα και σχέσεις με άτομα που έχετε στην καρδία σας. Φαίνετε όμως ότι για κάποιους Διδύμους υπάρχουν φίλοι με «δύναμη» που θα έχουν την διάθεση να βοηθήσουν τα πλάνα των Διδύμων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλή δράση και κινητοποίηση σε φιλικό επίπεδο μπορούν να αναμένουν οι φίλοι Καρκίνοι το επόμενο διάστημα αφού ο Άρης θα φέρει αυξημένη δράση είτε με άτομα του επαγγελματικού χώρου ή μέσα από μεγάλες ομάδες και συλλόγους. Αρκετοί Καρκίνοι θα μπορούσαν να αναμιχθούν σε ανθρωπιστικές οργανώσεις το διάστημα αυτό. Είναι επίσης ένα διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο ή τις μακροχρόνιες συνεργασίες των Καρκίνων κυρίως για τους γεννημένους 11-12 Ιουλίου. Οι γεννημένοι 16-17 Ιουλίου προσοχή στις 20 Μαρτίου από πιθανές εντάσεις και τσακωμούς.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης διελαύνει από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη και αυτό σημαίνει ότι θα είναι μια περίοδος με αυξημένες επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις. Αυτό το διάστημα έχετε την υπομονή και την επιμονή να ασχοληθείτε με την καριέρα σας σε ένα περιβάλλον που είναι περισσότερο ανταγωνιστικό και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ θετικό για τους Λέοντες εφόσον οι θετικές όψεις που θα κάνει ο Άρης με τους Κρόνο και Πλούτωνα θα βοηθήσουν αρκετούς να σταθεροποιήσουν καταστάσεις στα επαγγελματικά τους και να προωθήσουν με επιτυχία τους μακροπρόθεσμους στόχους τους. Στις 20 Μαρτίου προσοχή σε τεταμένες καταστάσεις στον χώρο εργασίας σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του Άρη απ’ το ζώδιο του Ταύρου θα μπορούσε να φέρει αιτίες για μακρινά ταξίδια στους Παρθένους, εξελίξεις σε νομικά θέματα ή ακόμα και το ξεκίνημα μιας νέας σπουδής. Οι Παρθένοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όμως λόγω του ότι θα έχουν μια τάση να θέλουν να επιβάλουν την φιλοσοφία τους για διάφορα πράγματα και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει καυγάδες και ένταση, ειδικά κοντά στις 20 Μαρτίου. Από την άλλη αρκετοί Παρθένοι γεννημένοι στις 11-12 Σεπτεμβρίου γύρω στις 14 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσουν την ερωτική τους σχέση με τον σύντροφο τους ενώ οι γεννημένοι 14-15 Σεπτεμβρίου γύρω στις 20 Μαρτίου θα μπορούσαν να κάνουν μια γνωριμία με ένα άτομο που θα μπορούσε να εμπεριέχει το στοιχείο του μοιραίου ή/και να αφορά άτομο από το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα οι φίλοι Ζυγοί θα μπορούσαν να έχουν λόγους και αιτίες για να ασχοληθούν περισσότερο με τα οικονομικά του συντρόφου τους, εάν έχουν, ή με δικές τους οφειλές ή ακόμα και να σκεφτούν κάποιες επενδύσεις. Οι γεννημένοι 12-13 Οκτωβρίου στις 14 Μαρτίου για κάποιο λόγο θα μπορούσαν να δραστηριοποιηθούν με επιτυχία σε θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, ή να έχουν περισσότερο τρέξιμο λόγω αυξημένων ευθηνών και υποχρεώσεων αλλά θα τα καταφέρουν μια χαρά.  Οι Ζυγοί γεννημένοι 16-17 Οκτωβρίου πιο προσεκτικοί στις 20 Μαρτίου από έξοδα που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια. Την ίδια μέρα τα ίδια άτομα να δείξουν προσοχή γιατί εύκολα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν καυγάδες και ένταση με τον σύντροφο ή στενούς συνεργάτες,

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει τον οίκο των στενών σχέσεων και μακροχρόνιων συνεργασιών, οι φίλοι Σκορπιοί θα περάσουν ενάμιση μήνα κατά τον οποίο θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί εφόσον τα «αίματα θα ανάβουν» πολύ εύκολα αλλά και στην υγεία τους επειδή πολλοί μπορεί να νιώσουν κόπωση και έλλειψη ενέργειας. Ειδικά στις 20 Μαρτίου οι γεννημένοι 15-16 Νοεμβρίου να προσέχουν εάν θέλουν να διατηρήσουν μια σχέση τους επειδή τα πράγματα εύκολα θα μπορούσαν να ξεφύγουν, ίσως και λόγω και αυξημένης ζήλιας και κτητικότητας, Αν κάτι σπάσει αυτή την μέρα, μάλλον δύσκολα θα ξαναφτιάξει γεννημένοι 11-12 Νοεμβρίου στις 14 Μαρτίου θα μπορούσαν να κάνουν μια γνωριμία με ένα άτομο ωριμότερο που μελλοντικά να οδηγήσει σε μια σχέση ή μια συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου και ολόκληρος ο Μάρτιος θα είναι μια πολύ κουραστική περίοδος για τους φίλους Τοξότες αφού αναμένετε να έχουν μια κουραστική καθημερινότητα με πολύ τρέξιμο, αυξημένο φόρτο εργασίας και ανταγωνιστικό περιβάλλον στην εργασίας τους. Αυτή είναι μια πολύ καλή και βοηθητική περίοδος για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ή να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Προσοχή στην υγεία σας όμως καθώς είναι ένα διάστημα που θα είστε πιο ευάλωτοι σε μολύνσεις, ιώσεις, πυρετούς αλλά και υπερκόπωση. Οι Τοξότες που εργάζονται θα έχουν αυξημένες υποχρεώσεις ή ακόμα και προστριβές με βοηθούς ή υφιστάμενους τους. Οι γεννημένοι 11-12 Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να πάρουν και μια προαγωγή, μια αύξηση ή ένα bonus από την εργασίας τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα πολύ καλό διάστημα φαίνετε να έχουν μπροστά τους οι φίλοι Αιγόκεροι αφού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ερωτικές γνωριμίες που για αρκετούς θα μπορούσαν να έχουν τις προοπτικές να διατηρηθούν και στο μελλοντικά. Ακόμα θα μπορούσαν να έχουν ευκαιρίες για να συνδυάσουν δουλεία με «διασκέδαση». Η 14η Μαρτίου φαίνετε να είναι μια αρκετά καλή μέρα για τους Αιγόκερους γεννημένους 9-10 Ιανουαρίου που θα μπορούσαν να στηρίξουν ένα στόχο τους με επιτυχία. Κοντά στις 20 Μαρτίου, άτομα που έχουν την δύναμη και έχουν την διάθεση, θα μπορούσαν να προσφέρουν βοήθεια στους γεννημένους 13-14 Ιανουαρίου σε κάτι που θέλουν και που θα τους δώσει χαρά, Ακόμα θα είναι μια περίοδος αυξημένης γονιμότητας γι’ αυτό προσοχή σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Από την άλλη, όσες ήδη εγκυμονούν να είναι περισσότερο προσεκτικές όλο αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλοί Υδροχόοι αυτό το διάστημα θα έχουν την τάση να ασχοληθούν περισσότερο με εργασίες μέσα στο σπίτι τους ή για κάποιο λόγο να αναγκαστούν να δουλέψουν από το σπίτι τους. Αρκετοί θα μπορούσαν να δεχτούν κόσμο στο σπίτι τους ή και να αναγκαστούν να φιλοξενήσουν κάποιο συγγενή τους για ένα διάστημα. Λόγοι και αιτίες για ένταση και πολεμική ατμόσφαιρα στο σπίτι ή κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά – θέματα που φυσιολογικά προκαλούν ψυχολογική πίεση — είναι επίσης πιθανές γι’ αυτό χρειάζεται αυτοσυγκράτηση ή κάποια εργασία για να διοχετευτεί δημιουργικά η αυξημένη ενέργεια αυτή. Κάποιοι θα μπορούσαν να έχουν επισκευές στο σπίτι ή στο γραφείο τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια περίοδο αυξημένων μετακινήσεων και επικοινωνιών πιθανόν για οικονομικά θέματα θα έχουν οι φίλοι Ιχθείς από τις 14 Φεβρουαρίου που σε αρκετές περιπτώσεις όμως δεν θα είναι ήρεμες γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία αλλά και στην οδήγηση. Κοντά στις 14 Μαρτίου οι γεννημένοι 9-10 Μαρτίου θα μπορούσαν να κάνουν μια επωφελή γνωριμία με ένα άτομο ανώτερο ή μεγαλύτερο σε ηλικία. Η 20η Μαρτίου φαίνετε να είναι μια μέρα που θα πρέπει να προσέξουν οι γεννημένοι 13-14 Μαρτίου αφού είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα για φιλονικίες και διαμάχες. Από την άλλη είναι και μια μέρα που κάποιοι θα μπορούσαν να έχουν επικοινωνίες, γνωριμίες, μετακινήσεις με κάποια σημαντικά άτομα μέσω μιας μεγάλης ομάδας ή συλλόγου που θα μπορούσε να έχει σχέση και με το εξωτερικό.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: