Αφροδίτη στον Αιγόκερω 4/2 – 1/3/2019

Ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, της τρυφερότητας, της γοητείας, της αρμονίας, της τέχνης και του έρωτα αφήνει το πληθωρικό ζώδιο του Τοξότη, μια θέση που της πήγαινε πολύ, και στις 4 Φεβρουαρίου εισέρχεται στο δύσκολο και αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα μείνει μέχρι την 1 Μαρτίου που θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Στον χώρο του Αιγόκερω η Αφροδίτη γίνετε ψυχρή στα θέματα που κυβερνά, Είναι πιο πειθαρχημένη και δεν παρασύρετε από ενθουσιασμό. Λειτουργεί πρακτικά, σοβαρεύει, γίνετε πιο πίστη, πιο συνετή, πιο επιφυλακτική, δεν εξωτερικεύει αυτό που νιώθει, προστατεύει την καρδιά της. Εφόσον βρίσκετε στον χώρο του Κρόνου γίνετε αρκετά πιο παραδοσιακή, μετρημένη και δεν βγαίνει από τα όρια της, αντίθετα αγαπά τα όρια, τα πρέπει και τους  κανόνες. Όταν βρίσκετε εδώ η Αφροδίτη έχει σαν προτεραιότητα την φιλοδοξία της να ανέβει κοινωνικά.  Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συχνά είναι εγωίστρια και έτοιμη να κάνει τα πάντα για την κοινωνική της ανέλιξη. Την ενδιαφέρει η δύναμη μέσω της εξουσίας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Κατά το πέρασμα της από τον Αιγόκερω η Αφροδίτη θα κάνει ένα θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μια όψη που δεν θεωρείτε κύρια ούτε έχει την δύναμη να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις, αλλά και δυο δύσκολες όψεις. Στις 18 Φεβρουαρίου θα βρεθεί σε σύνοδο με τον περιοριστικό πλανήτη Κρόνο που θα την πιέσει συναισθηματικά, φορτώσει με πρέπει, ευθύνες και υποχρεώσεις. Πέντε μέρες αργότερα, στις 23 Φεβρουαρίου, θα συναντήσει τον σκληρό πλανήτη Πλούτωνα και αυτό θα την γεμίσει με τάσεις ζήλιας, κτητικότητας, εμμονές, τάση για αυτοκαταστροφικές σχέσεις.

Ας δούμε τι μπορεί να περιμένει το κάθε ζώδιο-ωροσκόπος κατά το πέρασμα αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη φέρνει εύνοια αλλά και κούραση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας θέση. Αυτή την περίοδο θα μπορούσατε να πάρετε μια προαγωγή ή μια αύξηση που όμως θα συνοδεύετε από αυξημένες ευθύνες. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να φορτωθούν με αυξημένες ευθύνες σε σχέση με τον σύντροφο ή συνεργάτες ή να νιώσουν καταπίεση. Κάποιοι άλλοι όμως θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια σχέση που έχει προοπτικές σταθερότητας ή θα μπορούσε να αφορά ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία. Κοντά στις 23 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 12-13-14 Απριλίου προσοχή σε αυξημένες τάσεις ζήλιας, κτητικότητας, εμμονές. Στην θετική πλευρά θα μπορούσε η σεξουαλική σας διάθεση να είναι αυξημένη ή έντονη.

ΤΑΥΡΟΣ

Την περίοδο αυτή κάποιοι θα μπορούσαν να υποχρεωθούν να κάνουν ένα επαγγελματικό ταξίδι που όμως θα τους κουράσει, Γενικά θα είναι μια περίοδος αυξημένης κούρασης και υποχρεώσεων που θα στερήσει από τον ελεύθερο χρόνο των Ταύρων γεννημένων το δεύτερο μισό του ζωδίου τους. Γύρω στις 23 Φεβρουαρίου οι Ταύροι γεννημένοι 12-13-14 Μαΐου να δείξουν προσοχή σε ύπουλες και υπόγειες καταστάσεις που μπορεί να αφορούν και τον χώρο εργασίας τους. Να είστε επιφυλακτικοί. Προσοχή επίσης σε τάσεις ζηλοτυπίας, κτητικότητας, εμμονικές συμπεριφοράς.  Για κάποιους Ταύρους ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον σύντροφο τους θα ήταν μια καλή επιλογή για να ανανεώσουν την σχέση τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πέρασμα αυτό της Αφροδίτης θα αυξήσει τα άγχη και τις φοβίες των Διδύμων. Αυτό το διάστημα αρκετοί Δίδυμοι ίσως νιώσουν μελαγχολία, τάση κατάθλιψης, στενοχώριας. Το διάστημα αυτό οι Δίδυμοι θα μπορούσαν να κάνουν μια βαθιά ενδοσκόπηση ή να ασχοληθούν με μια έρευνα σε βάθος ή να ψάξουν περισσότερο παλιά τραύματα και απωθημένα που επηρεάζουν τον ψυχισμό τους. Κοντά στις 23 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 13-14-15 Ιουνίου προσοχή σε τάσεις ζήλιας και κτητικότητας για τον ερωτικό σας σύντροφο για όσους έχουν. Όσοι είναι ελεύθεροι θα μπορούσαν να κάνουν μια γνωριμία με ένα άτομο για το οποίο θα νιώσουν πολύ έντονα συναισθήματα.

Όσες προσπαθούν για εγκυμοσύνη με τεχνητά μέσα θα μπορούσαν να το κάνουν με επιτυχία αυτή την περίοδο ενώ κάποιες που ήδη εγκυμονούν να είναι περισσότερο προσεκτικές στις 18 και 23 Φεβρουαρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο ακριβώς απέναντι από εσάς θα μπορούσε να κρύβει λόγους και να δημιουργήσει αιτίες για σταθεροποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας, ακόμα και γάμου για κάποιους Καρκίνους. Ωστόσο αν δεν έχετε σύντροφο την περίοδο αυτή θα μπορούσατε να κάνετε μια σχέσης που θα έχει προοπτικές σταθερότητας και μακροημέρευσης ή θα μπορούσε να είναι με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία από εσάς. Από την άλλη θα μπορούσατε να κάνετε μια σχέση με ένα άτομο που να είναι πολύ σοβαρό, ψυχρό συναισθηματικά ή καταπιεστικό με πολλές απαιτήσεις. Γύρω στις 23 Φεβρουαρίου δείξετε πολύ προσοχή στις σχέσεις σας με αγαπημένα σας άτομα γιατί εύκολα θα μπορούσαν να σπάσουν και ό,τι κλείσει τώρα μάλλον θα είναι μόνιμο. Κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία Καρκίνοι θα μπορούσαν να δουν ένα παιδί τους να επισημοποιεί την σχέση του.

ΛΕΩΝ

Αυξημένες επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις στην καθημερινότητα τους σε σχέση με τα επαγγελματικά τους ή τους γονείς και το σπίτι τους μπορούν να αναμένουν οι Λέοντες. Προσοχή όμως επειδή κάποιες επικοινωνίες θα μπορούσαν να μπλοκαριστούν ή να σας φέρουν αυξημένες ευθύνες και για κάποιους άλλους θα μπορούσαν να φέρουν συνομιλίες που να εμπεριέχουν το στοιχείο του κουτσομπολιού, του πισώπλατα, της κακιάς ή της ζήλιας. Οι γεννημένοι 7-8-9 Αυγούστου προσοχή σε επικοινωνίες με αδέλφια ή γείτονες σας. Κάποια θέματα σε σχέση με ηλικιωμένους συγγενείς σας θα μπορούσαν να δυσκολέψουν την καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω θα μπορούσε να φέρει μια νέα ερωτική σχέση για τους Παρθένους με ένα άτομο πιο αυστηρό, πιο συντηρητικό ή μεγαλύτερο σε ηλικία ή ακόμα θα μπορούσε να είναι και από το εξωτερικό. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να αρχίσουν μια νέα σπουδή με αποτέλεσμα να μειωθεί ο ελεύθερος τους χρόνος. Οι Παρθένοι γεννημένοι 14-15-16 Σεπτεμβρίου να είναι προσεκτικοί κοντά στις 23 Φεβρουαρίου αφού είναι μια περίοδος που θα μπορούσε να τους κάνει κτητικούς και ζηλιάρηδες στην ερωτική τους σχέση. Προσεχτικοί να είναι εκείνη την περίοδο. Κάποιες που επιθυμούν εγκυμοσύνη και είναι γεννημένες 9 Σεπτεμβρίου θα μπορούσαν να προσπαθήσουν για μια εγκυμοσύνη εάν αυτό επιθυμούν. 

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα αυτό της Αφροδίτης θα μπορούσε να βοηθήσει τους Ζυγούς που ήδη έχουν τάσεις κατάθλιψης και νιώθουν ψυχολογική πίεση να νιώσουν λίγο καλύτερα. Φυσικά αρκετοί Ζυγοί θα νιώθουν την ανάγκη να βρίσκονται περισσότερο στο σπίτι τους, ίσως και να απομονωθούν, ενώ άλλοι Ζυγοί θα νιώθουν το σπίτι τους πολύ πιεστικό λόγω αυξημένων ευθυνών που προέρχονται από αγαπημένα τους άτομα. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας μέσω τρίτων, μέσω κληρονομιών, μια διευθέτηση χρεών ή ακόμα και σεξουαλικά θέματα πιθανόν να προκύψουν αυτή την περίοδο.

Αν δεν σκοπεύετε να αγοράσετε σπίτι, δείξτε προσοχή σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν λόγω κάποιων ζημιών στην οικία σας κυρίως οι γεννημένοι 8-9-10, 15-16-17 Οκτωβρίου. Οι πρώτοι να προσέχουν περισσότερο κοντά στις 17 Φεβρουαρίου και οι δεύτεροι στις 23 Φεβρουαρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα κάνει τις επικοινωνίες σας πιο αυστηρές, πιο συντηρητικές και θα μπορούσατε να φορτωθείτε με διάφορες ευθύνες που να αφορούν τον περίγυρο σας, συγγενείς δευτέρου βαθμού, ή κάποιο εξοχικό σας αν έχετε. Αυτή είναι μια περίοδος που αρκετοί Σκορπιοί θα μπορούσαν να συζητήσουν με σοβαρότητα για εμπορικές συμφωνίες και να πετύχουν όρους επωφελής γι’ αυτούς. Όσοι Σκορπιοί έχουν σύντροφο θα περάσουν ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι επικοινωνίες τους με τον σύντροφο τους θα γίνουν πιο σοβαρές και θα μπορούσαν τώρα να συζητήσουν με θετικό και ορθολογιστικό τρόπο θέματα που έχουν στο μυαλό τους και που τους απασχολούν αλλά δεν βρίσκουν τον τρόπο να το κάνουν. Όσοι είναι ελεύθεροι θα μπορούσαν να κάνουν μια γνωριμία με ένα άτομο αυστηρό. βαρύ, ή μεγαλύτερο σε ηλικία – αλλά αξιόπιστο.

Οι γεννημένοι 7-8-9 Νοεμβρίου να δείξουν προσοχή και υπομονή γύρω στις 17 Φεβρουαρίου γιατί εύκολα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν προβλήματα με τον σύντροφο τους ή να σπάσει μια μακρόχρονη συνεργασία τους. Στις 23 Φεβρουαρίου περισσότερο προσεκτικό να είναι οι γεννημένοι 14-15-16 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετούς Τοξότες να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά τους εφόσον θα τους κάνει πιο πειθαρχημένους και σοβαρούς στο θέμα αυτό. Κάποιοι ίσως να γίνουν και πιο τσιγκούνηδες, και σε αισθήματα και σε υλικά αγαθά. Είτε είστε καλά οικονομικά είτε όχι, αυτό το διάστημα αποφύγετε να πάρετε οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο.

Κάποιοι Τοξότες θα μπορούσαν να νιώσουν κούραση λόγω αυξημένων ευθυνών στην εργασία τους ή στην καθημερινότητα τους, κάτι που όμως θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αύξηση των οικονομικών τους. Αυτή επίσης θα ήταν μια καλή περίοδος για κάποιους Τοξότες που θέλουν να αρχίσουν δίαιτα η να βάλουν σε εφαρμογή ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και φυσικής κατάστασης.  Κάποιοι άλλοι έχουν την ευκαιρία να κόψουν μια κακή συνήθεια που έχουν.

Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε κοντά στις 17 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 7-8-9 Δεκεμβρίου  και κοντά στις 23 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 14-15-16 Δεκεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη διελαύνει το δικό σας ζώδιο φέρνοντας σας ομορφιά, γοητεία, λάμψη και αρνητικότητα. Το πέρασμα αυτό φέρνει εύνοια σε διάφορους τομείς της ζωής σας αν και αυτό εμπεριέχει και το στοιχείο της δυσκολίας, της επιμονής και του κόπου εφόσον ο χώρος του Κρόνου δεν είναι μια καλή θέση για την Αφροδίτη.  Το μενού για σας περιλαμβάνει την ευκαιρία να κάνετε σχέσεις με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία, σοβαρότερα, ωριμοτέρα. Για κάποιους γεννημένους 5-6-7 Ιανουαρίου αυτό μπορεί να σημαίνει και μια σχέση ή ένα φλερτ με ένα άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο ή και ανώτερο από εσάς. Για κάποιους άλλους αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί και ως μια αύξηση, μια προαγωγή ή ένα bonus που πιθανόν όμως να συνοδεύετε από αυξημένες ευθύνες.

Γύρω στις 23 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 12-13-14 Ιανουαρίου να είναι πιο προσεκτικοί σε σχέση με μια γνωριμία που πιθανόν να κάνουν μέσω του φιλικού τους κύκλου και που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σχέση που να εμπεριέχει στοιχεία του «μοιραίου».  Κάποιοι Αιγόκεροι που είναι ήδη σε σχέση να δείξουν προσοχή σε τάσεις ζηλοτυπίας, πάθους, έντασης και εμμονών προς τον ερωτικό τους σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον χώρο της έξαρσης της δίνει λόγους και αιτίες σε αρκετούς Υδροχόους ούτως ώστε να έχουν καλύτερο βαθύτερο ψυχισμό και να κοιμούνται καλύτερα.  Κάποιοι που έχουν προβλήματα ύπνου, αυτό το διάστημα θα μπορούσαν να θέσουν σε εφαρμογή ένα πιο πειθαρχημένο πρόγραμμα για να μειώσουν τις επιπτώσεις από αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Άλλοι που έχουν τάσεις κατάθλιψης και ψυχολογικής πίεσης θα μπορούσαν να νιώσουν καλύτερα αυτή την περίοδο.  Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που θα νιώσουν αυξημένο άγχος, φοβίες αλλά και θλίψη για θέματα που αφορούν την οικογένεια τους, τον ένα τους γονιό, ή κοντινά τους άτομα.

Αυτό είναι επίσης ένα διάστημα που αρκετοί Υδροχόοι θα μπορούσαν να κάνουν μια βαθιά ενδοσκόπηση σε θέματα που να σχετίζονται με το σπίτι τους, την οικογένεια τους, τα πολύ κοντινά τους άτομα. Ίσως κάποιοι από αυτούς να τους εκμυστηρευτούν και κάποια μυστικά τους.

Οι Υδροχόοι γεννημένοι 3-4-5 Φεβρουαρίου να είναι πιο προσεκτικοί καθώς κοντά στις 17 Φεβρουαρίου και οι γεννημένοι 10-11-12 Φεβρουαρίου γύρω στις 23 Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω πιθανώς θα επηρεάσει τις επικοινωνίες σας με τα φιλικά σας άτομα κάνοντας τις αυστηρότερες και σοβαρότερες ή θα μπορούσατε να κάνετε γνωριμίες με άτομα ανώτερα σας ή με διαφορά ηλικίας  που θα είναι ευνοϊκές για σας. Το διάστημα αυτό θα μπορούσε επίσης να φέρει αυξημένες ευθύνες ή να έχετε την ευκαρία να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις και να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή όμως επειδή η συγκεκριμένη διέλευση έχει την δύναμη ακόμα και να κλείσει κάποιες σχέσεις σας με φιλικά σας άτομα kαι να περιορίσει τον φιλικό σας κύκλο. Σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να αυξήσει την σεξουαλικότητα σας ή να σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι ένα άτομο που μέχρι τώρα μάλλον βλέπατε φιλικά.  Κάποιοι φυσικά θα ευνοηθούν αυτό το διάστημα για να

Οι γεννημένοι 5-6-7 Μαρτίου πιο προσεκτικοί να είστε γύρω στις 17 Φεβρουαρίου και οι γεννημένοι 12-13-14 Μαρτίου κοντά στις 23 Φεβρουαρίου. Τα άτομα αυτά θα μπορούσαν να έχουν και μια αρνητική εξέλιξη σε μια νομική τους υπόθεση ή σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: