Φεβρουάριος 2019

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας με σχετικά λίγες κύριες όψεις αλλά όλες δύσκολες, και δυο περάσματα πλανητών που επίσης δεν θεωρούνται εύκολα. Στις όψεις του μήνα κυριαρχούν οι όψεις σύγκρουσης που θα κάνει ο Άρης από τον Κριό με πρώτο το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 2 Φεβρουαρίου, όψη που λειτουργεί από την πρώτη μέρα του μήνα, και στην συνέχεια η σύνοδος με τον Ουρανό στις 13 Φεβρουαρίου δείχνουν ότι ο μήνας κάθε άλλο παρά ήρεμος θα είναι. Ένταση, νεύρα, ροπή για ατυχήματα, εκδικητικότητα, οριστικά τέλη, δυσάρεστα γεγονότα και μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα χρωματίζουν τον μήνα.

Οι δυο όψεις αυτές επηρεάζουν περισσότερο τους παρορμητικούς, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στις 20-21-22 μοίρες των ζωδίων και τους γεννημένους 28-29 μοίρες και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα σημεία αυτά.

Οι δυο άλλοι πλανήτες που επίσης επηρεάζουν σε προσωπικούς επίπεδο, η αισθησιακή Αφροδίτη, και ο επικοινωνιακός Ερμής επίσης θα κάνουν δύσκολες όψεις με εξαίρεση το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 3 Φεβρουαρίου, που είναι η μόνη θετική όψη του μήνας.  

Η όψη αυτή ευνοεί τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες αλλά και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους γεννημένους στις 28-29 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη στις 4 Φεβρουαρίου περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, ένα ζώδιο που δεν της πάει, και συναντά τον Κρόνο στις 18 Φεβρουαρίου και τον Πλούτωνα στις 23 του μήνα. Δυο όψεις που κρίνονται δύσκολες αφού ούτε ο Κρόνος αλλά ούτε και ο Πλούτωνας ταιριάζουν με την γλυκιά και ευαίσθητη φύση της Αφροδίτης.

Οι όψεις αυτές επηρεάζουν τους παρορμητικούς Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, και Αιγόκερους γεννημένους στις 16-17-18 μοίρες και τους γεννημένους στις 21-22-23 μοίρες η όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα σημεία.

Στις 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιείτε η Νέα Σελήνη του μήνα στις 15 μοίρες του Υδροχόους επηρεάζοντας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν προσωπικούς πλανήτες στις 14-15-16 μοίρες των σταθερών.

Στις 10 Φεβρουαρίου ο Ερμής περνά από τον θετικό για αυτόν χώρο του Υδροχόους στους Ιχθείς, ένα χώρο στον οποίο βρίσκετε σε αδυναμία, δηλαδή δεν μπορεί να εκφράσει τις ιδιότητες του σωστά και συμπεριφέρεται με χαοτικό τρόπο. Από τους Ιχθείς ο Ερμής θα κάνει σύνοδος με τον Ποσειδώνα στις 19 Φεβρουαρίου και τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Τοξοτη στις 22 Φεβρουαρίου. Καμία όψη δεν κρίνετε ως θετική εκτός αν έχει να κάνει με καλλιτεχνικά ή τέχνη.

Οι όψεις αυτές επηρεάζουν τους γεννημένους 14-15-16 μοίρες των μεταβλητών, Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, και Ιχθύων και τους γεννημένους 20-21-22 μοίρες των ζωδίων αυτών η έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Στις 14 Φεβρουαρίου ο πλανήτης της δράσης και μαχητικότητας Άρης αφήνει το χώρο της κυβέρνησης του και περνά στο σταθερό ζώδιο του Ταύρους, ένα χώρο που δεν ταιριάζει στον ανυπόμονο και βιαστικό Άρη αφού εκεί βρίσκετε σε θέση πτώσης.  Από τη θέση αυτή όμως θα κάνει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κάνοντας τα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και λίγο αργότερα έχουμε την αντίθεση Ήλιου Σελήνης, την Πανσέληνο του μήνα, στις 0’42” μοίρες της Παρθένου.

Τον μήνα αυτό όπως είπαμε ήδη θα κυριαρχεί ένταση, νευρικότητα, απροσεξία, ατυχήματα αλλά χρειάζεται και προσοχή από εξαπατήσεις, απατεωνιές, ψέματα, λόγια που θα αποδεδειχθούν φούσκες και γενικότερα μια θολή ατμόσφαιρα και τάση για έντονο παρασκήνιο, παρεξηγήσεις και πολλά λόγια. Ταυτόχρονα ο μήνας δείχνει πιεστικός για τα αισθηματικά και οικονομικά κάποιων. Ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι ο μήνας δεν θα είναι και ο καλύτερος που περάσαμε.

Ο Φεβρουάριος δείχνει να είναι ένας μήνας που θα έχει λόγους και αιτίες που θα κάνουν την ζωή των παρορμητικών του τρίτου δεκαημέρου δυσκολότερη, δείχνει να ουδέτερος για τους σταθερούς του ζωδιακού, ενώ ορισμένοι μεταβλητοί χρειάζεται να είναι περισσότερο προσεκτικοί το τελευταίο δεκαημέρου του μήνας.

 Συνοψίζοντας:

2 Φεβρουαρίου Άρης Τετράγωνο Πλούτωνας, αρνητική για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους γεννημένους 20-21-22 μοίρες

3 Φεβρουαρίου Αφροδίτη Τρίγωνο Ουρανός, θετική για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους γεννημένους 28-29 μοίρες

13 Φεβρουαρίου Άρης Σύνοδος Ουρανός, επηρεάζει αρνητικά Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους γεννημένους 28-29 μοίρα

18 Φεβρουαρίου Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος επηρεάζει αρνητικά Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους γεννημένους 16-17-18 μοίρες

19 Φεβρουαρίου Ερμής Σύνοδος Ποσειδώνας, επηρεάζει αρνητικά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένους 14-15-16 μοίρες

22 Φεβρουαρίου Ερμής Τετράγωνο Δίας, επηρεάζει αρνητικά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, και Ιχθείς γεννημένους 20-21-22 μοίρες

23 Φεβρουαρίου Αφροδίτη Σύνοδος Πλούτωνας, επηρεάζει αρνητικά Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους γεννημένους 21-22-23 μοίρες.

Ας δούμε τι μπορεί να περιμένει από τον Φεβρουάριο το κάθε ζώδιο/ωροσκόπος ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά δύσκολα για τους Κριούς γεννημένους στις 10-11-12 Απριλίου που θα πρέπει από τις 1 μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου να είναι περισσότερο προσεκτικοί σε οτιδήποτε κάνουν, στην οδήγηση, στα επαγγελματικά αλλά και στην οποιαδήποτε δράση τους εφόσον θα κυριαρχούν περιοριστικές τάσεις που μπορεί να φέρουν προβλήματα. Εμπόδια, και καθυστερήσεις σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους αλλά και να επηρεάσουν ακόμα και την καριέρα τους. Κάποιοι θα μπορούσαν να φορτωθούν ευθύνες είτε σε σχέση με τα επαγγελματικά τους ή σε σχέση με τους γονείς τους. Προσοχή σε ατυχήματα λόγω απροσεξίας.  

Παράλληλα η 3η Φεβρουαρίου θα μπορούσε να είναι μια θετική μέρα με εκπλήξεις ή ευχάριστες αλλαγές για τους γεννημένους 18-19 Απριλίου που θα μπορούσαν να κάνουν στα ξαφνικά ένα ευχάριστο ταξίδι στο εξωτερικό ή να έχουν θετικές εξελίξεις σε ένα νομικό ζήτημα. Κάποιοι θα μπορούσαν να κάνουν κα μια σχέση που να εμπεριέχει το στοιχείο της ανατροπής με άτομο από το εξωτερικό ή με άτομο που να είναι πολύ διαφορετικό από αυτούς. 

Στις 13 Φεβρουαρίου πολύ προσεκτικοί να είναι οι γεννημένοι 17-18-19 Απριλίου σε οτιδήποτε και να κάνουν και ειδικότερα σε νεύρα, εντάσεις, τσακωμούς, ατυχήματα ή γενικότερη απροσεξία. Αποφύγετε να κάνετε επικίνδυνα σπορ τις μέρες αυτές.

Οι γεννημένοι 6-7-8 Απριλίου να είναι πολύ προσεκτικοί γύρω στις 18 Φεβρουαρίου επειδή θα μπορούσαν να προκύψουν κάποια θέματα που να περιορίσουν τα οικονομικά τους ή με κάποιο τρόπο να επηρεαστούν τα επαγγελματικά τους ή μια αισθηματική τους σχέση. Η μέρα αυτή θα μπορούσε να φέρει το τέλος ή να κλείσει μια σημαντική σχέση ή συνεργασία τους. Ίδιες ή παρόμοιες καταστάσεις θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν και οι γεννημένοι στις 11-12-13 Απριλίου που θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς γύρω στις 23 Φεβρουαρίου.

Το δεύτερο μισό του μήνα θα επηρεάσει τα οικονομικά όλων των Κριών σταδιακά γι’ αυτό προσοχή σε αυξημένα έξοδα αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σταθεροί φίλοι Ταύροι δεν επηρεάζονται άμεσα από τις αρνητικές όψεις αυτού του μήνα, επηρεάζονται όμως έμμεσα λόγω του ότι ο κυβερνήτης τους η Αφροδίτη θα κάνει το πέρασμα της από ένα δύσκολο για αυτή ζώδιο και εκεί θα κάνει και δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αρκετοί φίλοι που έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο Ταύρο πιθανόν να έχουν τάσεις μελαγχολίας αυτό το διάστημα ή να νιώσουν αυξημένη πίεση. Ίσως αυτός να είναι ένας μήνας δύσκολος για αυτούς που θα τους κάνει να νιώσουν πίεση στην καθημερινότητα τους και ίσως να φέρει και κάποια θέματα υγείας που να σχετίζονται με τα κόκαλα, τα δόντια, και το δέρμα.

Προσοχή πρέπει να δείξετε φίλοι Ταύροι στο τι σας λένε κάποιοι φίλοι σας. Μην δίνετε βάση σε ό,τι ακούτε και μην είστε παρορμητικοί επειδή εύκολα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με φιλικά σας άτομα. Αποφύγετε το κουτσομπολιό όσο μπορείτε. Πείτε όχι σε προτάσεις για γρήγορο κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας δεν δείχνει τόσο δύσκολος για τους περισσότερους Διδύμους εφόσον δεν επηρεάζονται άμεσα από τις αρνητικές όψεις του μήνα.  Κάποιοι λίγοι όμως θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες για να αποφύγουν εξαπατήσεις, ψέματα, λανθασμένες αποφάσεις, μπερδεμένες καταστάσεις, επιπολαιότητα, ανωριμότητα, κουτσομπολιό. Περισσότερο προσεκτικοί να είναι οι γεννημένοι 5-6-7 Ιουνίου γύρω στις 18 Φεβρουαρίου και οι γεννημένοι 12-13-14 Ιουνίου στις 22 Φεβρουαρίου.

Κοντά στις 3 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 20-21 Ιουνίου θα μπορούσαν να κάνουν μια γνωριμία μέσω του φιλικού τους κύκλου με ένα άτομο που θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό από αυτούς και που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ξαφνική σχέση ή συνεργασία.

Γενικά αυτό το μήνα οι Δίδυμοι να είναι προσεκτικοί στα επαγγελματικά τους καθώς και στο τι λένε ή τι ακούνε. Όσο είναι δυνατό να αποφύγουν το κουτσομπολιό στον χώρο εργασίας τους. Προσοχή επίσης στον συναισθηματικό σας κόσμο. Κάποια απωθημένα ή φοβίες σας μπορούν να βγουν στην επιφάνεια αυτό τον μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι θα έχουν και αυτοί ένα μήνα με λόγους και αιτίες που θα τους αναστατώσουν, πιέσουν, στενοχωρήσουν με εξαίρεση τους γεννημένους 21-22 Ιουλίου που στις 3 Φεβρουαρίου θα μπορούσαν να έχουν μια θετική εξέλιξη στον χώρο εργασίας τους, να πάρουν ένα bonus ή μια προαγωγή ή να βρουν δουλεία εάν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.

Οι υπόλοιποι Καρκίνοι θα έχουν ένα δύσκολο μήνα να αντιμετωπίσουν. Οι γεννημένοι 13-14-15 Ιουλίου να είναι πολύ προσεκτικοί τις πρώτες 3 μέρες του μήνα σε ό,τι και να κάνουν και να προσέχουν ιδιαίτερα όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Προσοχή και από ατυχήματα λόγω απροσεξίας. Αρκετοί θα μπορούσαν να νιώσουν και έλλειψη ενέργειας ή μεγάλη κόπωση.

Στις 13 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 21 και 22 Ιουλίου να είναι προσεκτικοί σε οτιδήποτε και αν κάνουν, να σκέφτονται περισσότερο πριν δράσουν, να διατηρήσουν τον έλεγχο. Η μέρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε ξαφνική ένταση ή τσακωμούς στα ή για τα επαγγελματικά σας γι’ αυτό να είστε πολύ συγκρατημένοι.

Στις 18 Φεβρουαρίου πιο προσεκτικοί στις σχέσεις τους και στα οικονομικά τους να είναι οι γεννημένοι 8-9-10 Ιουλίου. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα τις μέρες αυτές. Προσοχή και σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν από ζημιές στην κατοικία σας. Διαφυλάξτε τις στενές προσωπικές σας σχέσεις. Οι γεννημένοι 14-15-16 Ιουλίου να είναι προσεκτικοί για τους ίδιους λόγους στις 23 Φεβρουαρίου.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας δεν δείχνει να είναι άσχημος για τους περισσότερους Λέοντες αφού δεν επηρεάζονται άμεσα από τις δύσκολες όψεις του μήνα και αντίθετα θα έχουν την ευκαιρία να ομορφύνουν κάπως την καθημερινότητα τους, να ασχοληθούν με την υγεία τους, να έχουν αυξημένες επικοινωνίες, φλερτ αλλά και συναντήσεις και γενικά να γίνουν κοινωνικότεροι. Περισσότερο προσεκτικοί το δεύτερο μισό του μήνα στα επαγγελματικά σας και με τον κοινωνικότεροι σας περίγυρο.

Οι γεννημένοι 22-23 Αυγούστου θα μπορούσαν να κάνουν μια ξαφνική ερωτική γνωριμία κοντά στις 3 Φεβρουαρίου. Ενώ κάποιοι άλλοι Λέοντες θα μπορούσαν να κάνουν και ένα ταξίδι για τα επαγγελματικά τους το δεύτερο μισό του μήνα.

Οι γεννημένοι 8 Αυγούστου επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη στο ακριβώς απέναντι ζώδιο και θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο με μια νέα ερωτική σχέση ή μια νέα μακρόχρονη συνεργασία που μάλλον θα κρατηθεί κρυφή προς το παρών. Οι 9-10-11 Αυγούστου περισσότερο προσεκτικοί σε σχέσεις και οικονομικά στις 18 Φεβρουαρίου και οι γεννημένοι 14-15-16 Αυγούστου πιο προσεκτικοί στις 23 Φεβρουαρίου για τους ίδιους λόγους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας κρίνετε ως ουδέτερος για τους περισσότερους Παρθένους με εξαίρεση τους γεννημένους 7-8-9 Σεπτεμβρίου που θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και προσγειωμένοι όλο τον μήνα αλλά ιδιαίτερα προσεκτικοί στις 19 Φεβρουαρίου από εξαπατήσεις και ψέματα ακόμα και διάλυση ερωτικών τους σχέσεων ή μακροχρόνιων συνεργασιών τους. Οι γεννημένοι 13-14-15 Σεπτεμβρίου στις 22 Φεβρουαρίου να δείξουν περισσότερη προσοχή σε κουτσομπολιά, μεγάλα λόγια, ψεύτικες υποσχέσεις, λανθασμένες αποφάσεις λόγω υπεραισιοδοξίας.

Οι περισσότεροι Παρθένοι αυτό το διάστημα ευνοούνται να κάνουν μια νέα αισθηματική σχέση με ένα άτομο που θα καλύπτει αυτά που τους δίνουν χαρά. Κάποιοι άλλοι Παρθένοι θα μπορούσαν να έχουν εξελίξεις σε νομικά θέματα, θέματα που αφορούν ανώτερες σπουδές ή το εξωτερικό.

Η Πανσέληνος στις 21 Φεβρουαρίου επηρεάζει αρνητικά τους γεννημένους 23-24 Αυγούστου φέρνοντας στο φως ή αποκαλύπτοντας κάποια πράγματα και ίσως προκαλώντας αναστάτωση.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί ως παρορμητικό ζώδιο επηρεάζονται άμεσα από τις δύσκολες όψεις του μήνας και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε και αν κάνουν και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι Ζυγοί γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχουν την ευκαιρία για φλερτ, γνωριμίες, και μια νέα ερωτική σχέση κατά το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, αν αυτό επιθυμούν οι κάποιες θετικές εξελίξεις που να αφορούν τα παιδία τους οι μεγαλύτεροι.

Το πρώτο τριήμερο του μήνα οι γεννημένοι  14-15-16 Οκτωβρίου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί από εντάσεις, ατυχήματα, απροσεξίες, δυσάρεστα γεγονότα ή διάσπαση σημαντικών τους σχέσεων αν και οι γεννημένοι 22-23 Οκτωβρίου θα μπορούσαν να κάνουν ένα ξαφνικό ταξίδι ή να έχουν μια ευχάριστη έκπληξη, να κάνουν ξαφνικές νέες γνωριμίες ή να ερωτευτούν κεραυνοβόλα. Κάποιοι θα μπορούσαν να κάνουν εκκεντρικές  ή ιδιόρρυθμες αλλαγές στην εμφάνιση και στο στυλ τους. Τα ίδια άτομα στις 13 Φεβρουαρίου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά λόγω αυξημένης έντασης που θα κυριαρχεί εκείνη την μέρα και θα μπορούσε να φέρει ξαφνική διάσπαση ή το τέλος σε μια ερωτική σας σχέση ή μακρόχρονη συνεργασία.

Στις 18 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 10-11-12 Οκτωβρίου θα έχουν λόγους και αιτίες να νιώσουν συναισθηματική πίεση, μελαγχολία, να νιώσουν περιορισμό, θέματα βαθύτερου ψυχισμού ή να αποκτήσουν αυξημένες ευθύνες ή υποχρεώσεις που να αφορούν αγαπημένα και κοντινά τους πρόσωπα.

Στις 23 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 15-16-17 Οκτωβρίου να προσέξουν τάσεις ζήλιας, πτητικότητας, εμμονών, τάσεις ψυχολογικής πίεσης ή αυξημένης μελαγχολίας και που πιθανόν να έχουν σχέση με άτομα που τους είναι και κοντινά και αγαπημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός είναι ένας μικτός μήνας για τους Σκορπιούς ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης τους. Κάποιοι θα έχουν έναν ουδέτερο μήνα και κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να έχουν ένα ξαφνικό οικονομικό όφελος, μια προαγωγή ή μια αύξηση ή ένα bonus στην εργασία τους.

Το πρώτο μισό του μήνα οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου θα μπορούσαν να έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας ή διαμάχες με συναδέλφους. Το δεύτερο μισό του μήνα να είστε όλοι προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους άλλους, συντρόφους και συνεργάτες σας, για να αποφύγετε κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Οι γεννημένοι 9-10-11 Νοεμβρίου στις 18 Φεβρουαρίου θα μπορούσαν να έχουν κάποια προβλήματα με το μεταφορικό τους μέσο, με τον υπολογιστή τους ή το κινητό τους τηλέφωνο. Άλλοι θα έχουν αυξημένες επικοινωνίες για θέματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με τον ψυχισμό τους ή που γενικότερα θα τους στερήσουν από τον ελεύθερο τους χρόνο, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνουν γνωριμίες ή θα έχουν κάποια επικοινωνία με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία. Άλλοι θα μπορούσαν να έχουν αυξημένες ευθύνες που να σχετίζονται με ηλικιωμένα συγγενικά τους άτομα.

Οι γεννημένοι 14-15-16 Νοεμβρίου προσοχή στις 23 Φεβρουαρίου από τάσεις ζήλιας, πτητικότητας προς τον ερωτικό σας σύντροφο, τάση για ενοχές, φοβίες.

Από τις 10 Φεβρουαρίου οι περισσότεροι Σκορπιοί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αισθηματικές γνωριμίες και θα έχουν τάση για αυξημένο φλερτ. Προσοχή όμως γύρω στις 19 Φεβρουαρίου οι 7-8-9 Νοεμβρίου γεννημένοι. Εσείς να είστε προσεκτικοί σε νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σας εντυπωσιάσουν καθώς θα δείχνουν ιδανικές αλλά μάλλον θα σας απογοητεύσουν αργότερα. Κάποιοι γεννημένοι 13-14-15 Νοεμβρίου στις 22 Φεβρουαρίου θα μπορούσαν να έχουν κάποιο κέρδος αν ρισκάρουν ένα μικρό ποσό αλλά γενικότερα να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τα πολλά ρισκάρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας δεν είναι άσχημος για τους περισσότερους Τοξότες, τουλάχιστον στο πρώτο δεκαπενθήμερο, με κάποιες εξαιρέσεις που θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Ο μήνας εμπεριέχει και ευκαιρίες για οικονομική αύξηση, βελτίωση των οικονομικών ή καλύτερη οικονομική διαχείριση, ευκαιρίες για ευχάριστες επισκέψεις και συναντήσεις στο σπίτι σας, αλλά και ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις και δράση.

Το πρώτο τριήμερο του μήνας οι γεννημένοι 13-14-15 Δεκεμβρίου  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί επειδή θα μπορούσαν να έχουν μια ξαφνική ένταση, ένα ξαφνικό καυγά με τον ερωτικό τους σύντροφο που θα έχει την δύναμη να φέρει διάσπαση, ή ένα καυγά με τα παιδία τους. Εκείνο το διάστημα να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα σπορ αφού θα επικρατεί αυξημένη ροπή για ατυχήματα.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του Τοξότη θα μπορούσαν να έχουν αυξημένη ερωτική διάθεση ή να βάλουν κάποιο στόχο που με επιμονή θα προσπαθήσουν να πετύχουν. Κάποιοι θα έχουν αυξημένες σεξουαλικές σχέσεις αλλά υπάρχει και η πιθανότητα για ένταση με τον ερωτικό τους σύντροφο.

Στις 3 Φεβρουαρίου οι Τοξότες γεννημένοι 20-21 Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να κάνουν μια νέα ερωτική σχέση στα ξαφνικά ή με ένα άτομο πολύ διαφορετικό από αυτούς. Τα ιδιαίτερα άτομα να είναι προσεκτικά στις 13 Φεβρουαρίου κατά τις μετακινήσεις ή επικοινωνίες τους ειδικότερα αν έχουν να κάνουν με λόγους αναψυχής.

Οι 9-10-11 Δεκεμβρίου γεννημένοι προσοχή στις 18 Φεβρουαρίου από αυξημένες ευθύνες στον χώρο εργασίας σας ή περιορισμό των εισοδημάτων σας από την καθημερινή σας εργασία. Μην πάρετε οικονομικά ρισκάρουν την περίοδο αυτή αλλά δείξτε σύνεση στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας.  Οι γεννημένοι 14-15-16 Δεκεμβρίου να προσέχουν από παρασκήνιο και ζηλοτυπίες στο χώρο εργασίας τους γύρω στις 23 Φεβρουαρίου. Μην εμπιστεύεστε όλους τους συναδέλφους σας. Κάποιοι μπορεί να μην είναι αυτό που δείχνουν και να μην έχουν τα δικά σας συμφέροντα κατά νου.

Οι 7-8-9 Δεκεμβρίου προσοχή από εξαπατήσεις, ψέματα, ψεύτικα λόγια ή ακόμα και κλοπή της οικίας σας στις 19 Φεβρουαρίου. Οι 13-14-15 Δεκεμβρίου γεννημένοι στις 23 Φεβρουαρίου προσοχή σε τι υπόσχεστε, σε τι σας υπόσχονται. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε και μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε. Προσοχή σε λανθασμένες αποφάσεις λόγω υπεραισιοδοξίας και λανθασμένης εκτίμησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα μάλλον δύσκολο μήνα θα έχουν οι περισσότεροι Αιγόκεροι τον Φεβρουάριο αν και θα έχουν την εύνοια της Αφροδίτης που θα διανύσει το δικό τους ζώδιο από τις 4 Φεβρουαρίου και για όλους τον μήνα και θα τους δώσει ομορφιά, γοητεία, αισθηματικές αλλά και οικονομικές ευκαιρίες.  Τις πρώτες τρεις μέρες του μήνα οι γεννημένοι 10-11-12 Ιανουαρίου να είναι πολύ προσεκτικοί και να δείξουν πολύ υπομονή επειδή πιθανοί καυγάδες με κοντινά τους άτομα θα μπορούσε να οδηγήσει στο οριστικό τέλος σχέσεων. 

Στις 13 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 19-20 Ιανουαρίου προσοχή σε ξαφνικά ανατρεπτικά γεγονότα μέσα στο σπίτι σας η ακόμα και οικονομικές ζημιές λόγω ηλεκτρικών βλαβών στο κτίριο.

Οι γεννημένοι 7-8-9 Ιανουαρίου στις 18 Φεβρουαρίου θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια σχέση που θα μπορούσε να έχει προοπτικές σταθερότητας ή θα μπορούσε να ήταν με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία. Κάποιοι θα μπορούσαν να έχουν αυξημένες ευθύνες που θα τους στερήσει από τον ελεύθερο τους χρόνο και θα τους κάνει να νιώσουν καταπίεση. Στις 23 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 12-13-14 Ιανουαρίου να είναι προσεκτικοί από τάσεις έντονης ζήλιας, κτητικότητας, εμμονών σε αισθηματικά θέματα ή και σε σχέση με τα επαγγελματικά τους. Προσοχή να διατηρήσετε τον έλεγχο. Κάποιοι θα μπορούσαν να κάνουν μια γνωριμία με ένα άτομο έντονο ή να ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα που να εμπεριέχει το στοιχείο του μοιραίου. Οι

Πολλοί Αιγόκεροι θα έχουν την ευκαιρία για αυξημένες μετακινήσεις, γνωριμίες και επικοινωνίες αλλά οι γεννημένοι 5-6-7 Ιανουαρίου να είναι προσεκτικοί στις 18 Φεβρουαρίου αφού θα μπορούσαν να ακούσουν πολλά ψέματα και να παραμυθιαστούν εύκολα. Δείξετε προσοχή σε νέες γνωριμίες ου φαντάζουν ιδανικές επειδή μπορεί να μην είναι αυτό που δείχνουν. Στις 23 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 11-12-13 Ιανουαρίου προσοχή σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά, υποσχέσεις που δεν μπορούν να κρατηθούν, λανθασμένες αποφάσεις λόγω υπεραισιοδοξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας μήνας που δεν κρίνετε ως κακός για τους περισσότερους Υδροχόους αφού δεν επηρεάζονται άμεσα από τις δύσκολες όψεις του μήνα. Κάποιοι Υδροχόοι θα πρέπει όμως να είναι περισσότεροι προσεκτικοί στην οικονομική τους διαχείριση και να μην διασκορπίσουν κάποιες οικονομικές απολαβές που μπορεί να έχουν και κάποιοι άλλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί από εξαπατήσεις που μπορεί να τους στοιχίσουν και οικονομικά.

Τις πρώτες μέρες του μήνας οι Υδροχόοι γεννημένοι 9-10-11 Φεβρουαρίου να είναι προσεκτικοί από εντάσεις και τσακωμούς με τον περίγυρο τους, με πιθανούς καυγάδες με αδέλφια, γείτονες ή συγγενείς δευτέρου βαθμού. Δείξτε υπομονή και συγκρατήστε τα λόγια σας. Το ίδιο και οι γεννημένοι στις 17-18 Φεβρουαρίου που θα πρέπει να είναι προσεκτικοί από ξαφνικά αρνητικά γεγονότα και εκρηκτικά ξεσπάσματα στις 13 Φεβρουαρίου.

Στις 3 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 17-18 Φεβρουαρίου θα μπορούσαν να κάνουν μια γνωριμία με ένα άτομο πολύ διαφορετικό από αυτούς.

Στις 5 Φεβρουαρίου γίνετε η νέα σελήνη στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει μάλλον αρνητικά τους γεννημένους 3-4-5 Φεβρουαρίου φέρνοντας ένταση ή ακόμα και το κλείσιμο ενός κύκλου σε θέματα σχέσεων ή μακροχρόνιων συνεργασιών σας. Για άλλους θα μπορούσε να σημαίνει το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου σε αυτά τα θέματα.

Στις 18 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 5-6-7 Φεβρουαρίου θα μπορούσαν να νιώσουν συναισθήματα κατάθλιψης, συναισθηματικής πίεσης, τάσεις απομόνωσης, μελαγχολίας ίσως και αυξημένων φοβιών ή ενοχών σε σχέση με κοντινά τους άτομα. Οι γεννημένοι 10-11-12 Ιανουαρίου στις 23 Φεβρουαρίου θα μπορούσαν να επιδείξουν τάσεις ζήλια, κτητικότητας, εμμονών αλλά και συναισθηματικής πίεσης και κατάθλιψης.

Οι 3-4-5 Φεβρουαρίου προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση στις 19 Φεβρουαρίου για να μην διασκορπίσετε οικονομικές απολαβές που μπορεί να λάβετε αυτές τις μέρες. Στις 22 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 9-10-11 Φεβρουαρίου μην ακούσετε φιλικά σας πρόσωπα που μπορεί να σας δώσουν συμβουλές για οικονομικό όφελος, μην εμπλακείτε σε σχέδια για γρήγορο οικονομικό κέρδος, προσοχή τι υπόσχεστε και τι σας υπόσχονται.

ΙΧΘΕΙΣ

Ένας καλός μήνας θα είναι ο Φεβρουάριος για τους περισσότερους Ιχθείς που θα είναι πολύ αγαπητοί στον φιλικό τους κύκλο και θα έχουν την ευκαιρία για περισσότερη διασκέδαση και καλοπέραση με φίλους. Ταυτόχρονα το πέρασμα του Ερμή θα σας φέρει αυξημένες επικοινωνίες, συναντήσεις, και θα σας κάνει πιο κοινωνικούς από τις 10 του μήνα και μετά. Θέματα παιδιών, υγείας, και εργασίας ευνοούνται τον μήνα αυτό. Κάποιοι φυσικά θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί όμως σε συγκεκριμένες μέρες του μήνα για να αποφύγουν κάποιες κακοτοπιές που έχουν να κάνουν με εξαπατήσεις, ψέματα, λανθασμένες επιλογές λόγω υπεραισιοδοξίας. Αυτοί είναι οι γεννημένοι 5-6-7 Μαρτίου που θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε όλες τους τις επικοινωνίες, συναντήσεις, γνωριμίες στις 19 Φεβρουαρίου ενώ στις 22 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 11-12-13 Μαρτίου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε τι τους υπόσχονται αλλά και τι υπόσχονται.  Να αποφύγετε τα μεγάλα λόγια, τα κουτσομπολιά, και γενικότερα να είστε προσεκτικοί σε ό,τι ακούτε.

Στις 13 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 19-20 Μαρτίου προσοχή σε ξαφνικά αρνητικά γεγονότα στα οικονομικά σας μέσω των επαγγελματικών σας. Ίσως κάποια γεγονότα ανατρέψουν τα οικονομικά σας δεδομένα.

Στις 18 Φεβρουαρίου οι γεννημένοι 6-7-8 Μαρτίου προσοχή σε κάποιους περιορισμούς ή αυξημένες ευθύνες που θα προκύψουν μέσω του φιλικού σας κύκλου. Κάποιες φιλικές σας σχέσεις θα μπορούσαν να περιοριστούν. Κάποιοι θα μπορούσαν να κάνουν μια αισθηματική γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία και αυτή η γνωριμία να γίνει μέσω του φιλικού σας κύκλου.

Στις 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιείτε η Πανσέληνος που επηρεάζει τους Ιχθείς γεννημένους 19 Φεβρουαρίου και που μπορεί να φέρει στο φως αποκαλύψεις σε θέματα σχέσεων τους ή να προκαλέσει εντάσεις και τσακωμούς με συντρόφους ή συνεργάτες σας.

Οι 12-13-14 Μαρτίου γεννημένοι στις 23 Φεβρουαρίου θα μπορούσαν να έχουν μια απώλεια ενός ατόμου από τον φιλικό τους κύκλο ή να επιδείξουν τάσεις αυξημένης ζήλιας, κτητιτκότητας ή και εμμονών. Μια νομική υπόθεση τους ή κάποιο θέμα που έχει σχέση με ανώτερη σπουδή ή το εξωτερικό θα μπορούσε να κλείσει τώρα

Στο δεύτερο μισό του μήνα αυξάνονται οι επικοινωνίες, οι γνωριμίες και τα φλερτ.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: