Ο Ερμής στον Υδροχόο 24/1 – 10/2/2019

Ο επικοινωνιακός Ερμής αφήνει το δύσκολο για την φύση του ζώδιο του Αιγόκερω και στις 24 Ιανουαρίου 2019 περνά σε ένα πολύ πιο συμβατό γι’ αυτόν ζώδιο, το ζώδιο του Υδροχόου. Κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός, ο πλανήτης  που κυβερνά την ταχύτητα, την εφευρετικότητα, την τεχνολογία, την επανάσταση, την εκκεντρικότητα, την ιδιορρυθμία, την ανατρεπτικότατα. Από αυτή την θέση ο Ερμής λειτουργεί σε μεγαλύτερες ταχύτητες, γίνετε πιο εύστροφος, σκάφτετε πιο προοδευτικά, «είναι μπροστά από την εποχή του», είναι πιο εφευρετικός, έχει πρωτοποριακές και πρωτότυπες ιδέες και μπορεί να βρει πολλαπλές λύσεις σε προβλήματα. Γίνετε όμως και πιο επαναστατικός, περισσότερο ανατρεπτικός, πιο εκκεντρικός και απρόσεκτος με ροπή στα ατυχήματα, οπόταν χρειάζεται και προσοχή! Κατά το πέρασμα του από τον Υδροχόο και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου που θα περάσει στους Ιχθείς, ο Ερμής δεν θα κάνει δύσκολες όψεις και αυτό είναι πολύ θετικό!

Πως θα επηρεάσει αυτή η θέση το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο αναμένετε να φέρει αυξημένες επικοινωνίες και μετακινήσεις. Διασκέδαση με φίλους και νέες γνωριμίες είναι πιθανές. Μέσω του φιλικού σας κύκλου η κάποιων οργανώσεων που συμμετέχετε, αυτό το διάστημα θα μπορούσατε να κάνετε και μια γνωριμία με ένα άτομο πολύ διαφορετικό από εσάς. Θα υπάρξουν λόγοι και αιτίες για αυξημένες μετακινήσεις στην καθημερινότητα σας και συναντήσεις ή επικοινωνίες για εργασιακά θέματα. Τώρα θα μπορούσατε εύκολα να λύσετε προβλήματα που ίσως υπάρχουν στον χώρο εργασίας σας. Προσοχή να μην γίνετε πολύ επαναστατικοί ή εκκεντρικοί στην συμπεριφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη ευνοεί πολύ τον τομέα της καριέρας και επαγγελματικών σας αλλά και της κοινωνικής σας θέσης. Θα υπάρξουν αυξημένες και πολύ καλές επικοινωνίες και συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας. Θα μπορούσατε να έχετε πρωτοποριακές ιδέες που να σας βοηθήσουν να αναδειχτείτε στην καριέρα σας. Κάποιοι από σας θα μπορούσατε να έχετε και κάποιο ξαφνικό οικονομικό όφελος από κάποια προαγωγή η bonus ενώ κάποιοι άλλοι να είναι προσεκτικοί γιατί θα μπορούσαν να τους προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα η να ξοδέψουν κάποια λεφτά που να έχουν σχέση με τον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δικός σας κυβερνήτης ο Ερμής θα μπορούσε να φέρει ξαφνικά αλλά και ευχαρίστα ταξίδια στο εξωτερικό. Αυτή είναι επίσης μια περίοδο που θα μπορούσε να φέρει εύνοια σε νομικές υποθέσεις, αν σας απασχολεί κάτι τέτοιο, ή ακόμα και εύνοια στο να ξεκινήσετε μια ανώτερη σπουδή η να μάθετε μια ξένη γλωσσά την οποία τώρα μπορείτε να μάθετε και εύκολα και γρήγορα. Για κάποιους άλλους αυτή η θέση θα μπορούσε να φέρει και μια μετακόμιση στο εξωτερικό, μια αλλαγή κατοικίας, ή μετακινήσεις με αγαπημένα και κοντινά σας άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα αυτό θα είναι λίγο αντιφατικό για τους Καρκίνου αφού θα τους φέρει αυξημένες επικοινωνίες και μετακινήσεις αλλά ταυτόχρονα θα τους κάνει και πιο κλειστούς με αρκετούς να αναζητούν την εσωτερική ανασκόπηση. Αυτό είναι ένα διάστημα που οι Καρκίνοι θα μπορούσαν να δείξουν αυξημένο ενδιαφέρον και να έχουν συζητήσεις για μεταφυσικά θέματα ή κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να εστιάσουν το ενδιαφέρον τους σε επενδύσεις και να έχουν επικοινωνίες ή και συναντήσεις που όμως θα κρατήσουν κρυφές στο παρόν στάδιο. Κάποιοι άλλοι Καρκίνοι θα μπορούσαν να βρουν εφευρετικές λύσεις σε πολύπλοκα και δύσκολα προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο ακριβώς απέναντι από εσάς φέρνει αυξημένες επικοινωνίες, συναντήσεις, και μετακινήσεις με τους συντρόφους σας ή με άτομα με τα οποία έχετε μακροχρόνιες συνεργασίες. Προσοχή σε αυξημένα έξοδα που μπορεί να κάνετε λόγω των αυξημένων σας μετακινήσεων. Αυτή την περίοδο κάποιοι Λέοντες θα μπορούσαν να έρθουν πιο κοντά με κάποιο άτομο από τον φιλικό τους κύκλο ή μέσω του φιλικού τους κύκλου να έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια γνωριμία που θα οδηγήσει σε μια ξαφνική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή από τον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα της καθημερινότητας σας, της εργασίας σας, της προσωπικής σας ευεξίας και της καριέρας σας. Νέες γνωριμίες και αυξημένες μετακινήσεις στην καθημερινότητα σας για επαγγελματικούς λόγους είναι πιθανές. Αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να φροντίσετε και να ασχοληθείτε με την υγεία σας, για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής η γυμναστικής, Θα έχετε περισσότερο ενδιαφέρον να μάθετε η να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρωτοποριακούς τρόπους ιατρικής ή τεχνολογίας. Ίσως υπάρξουν και αυξημένες επικοινωνίες μέσω διαδικτύου ή τεχνολογίας και στην καθημερινότητα σας αλλά και στον χώρο εργασίας σας. Προσοχή στην τάση για εκκεντρικές αλλαγές εμφάνισης η κουρέματος.

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή από τον Υδροχόο ευνοεί ιδιαίτερα των αισθηματικό τομέα των Ζυγών φέρνοντας νέες γνωριμίες και φλερτ, ειδικά με άτομα από το εξωτερικό. Γενικά θα είναι ένα πολύ καλό διάστημα για τους Ζυγούς με ευχαρίστηση και διασκέδαση και κάποιοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν και μια αισθηματική σχέση με ένα άτομο πολύ διαφορετικό από αυτούς αλλά θα προτιμήσουν να την κρατήσουν κρυφή για την ώρα,

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να δώσει λόγους και αιτίες για ξαφνικές μετακομίσεις ή αναστατώσεις στο σπίτι. Προσοχή στα λόγια σας για να μην δημιουργηθούν ξαφνικοί καυγάδες. Κάποια άγχη και απωθημένα μπορεί να βγουν σε συζητήσεις σας με κοντινά σας άτομα. Άλλοι θα μπορούσαν να έχουν αυξημένες επισκέψεις ή επικοινωνίες με φιλικά τους άτομα στο σπίτι τους. Κάποιοι θα μπορέσουν να βρουν τρόπο να αναθερμάνουν σχέσεις τους με αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φίλοι Τοξότες θα έχουν ένα διάστημα στο οποίο θα έχουν αυξημένες επικοινωνίες και μετακινήσεις σε κοντινές αποστάσεις. Συναντήσεις και συζητήσεις με αδέλφια, ξαδέλφια, συγγενείς δευτέρου βαθμού. Κάποιοι θα θελήσουν να μάθουν κάτι νέο και πρωτοποριακό ή που να έχει σχέση με την τεχνολογία. Αυξημένες θα είναι και οι επικοινωνίες μέσω διαδικτύου. Αρκετοί τοξότες θα έχουν περισσότερες επικοινωνίες και συναντήσεις με συνεργάτες τους και για επαγγελματικά θέματα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα αυτό επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών και κτίσεων των Αιγόκερων και φέρνει ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων τους μέσω επικοινωνιών και συναντήσεων που θα έχουν ή και νέων γνωριμιών που μπορεί να φέρουν μια νέα και πρωτότυπη ευκαιρία. Το ίδιο πέρασμα όμως για κάποιους θα μπορούσε να σημαίνει αυξημένα έξοδα στην καθημερινότητα ή και αλλαγές στα οικονομικά που προκύπτουν λόγω μιας νομικής υπόθεσης η λόγω ενός θέματος από το εξωτερικό, ή μιας ανώτερης σπουδής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή από το δικό σας ζώδιο θα σας κάνει πιο ομιλητικούς, πιο κοινωνικούς, πιο εύστροφους, πιο εφευρετικούς. Πιθανόν να υπάρξουν αυξημένες συναντήσεις, επικοινωνίες, φλερτ αλλά και πιθανώς αυξημένη σεξουαλικότητα. Θα έχετε αυξημένη ενέργεια και θα είναι εύκολο να σκέπτεστε λύσεις πρωτότυπες η πρωτοποριακές για διάφορα θέματα ή τομείς. Κάποιοι ίσως έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για μεταφυσικά θέματα ή βαθύτερα θέματα. Κάποιες φοβίες η εμμονές μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αυτή την περίοδο η να παρουσιάσετε τάσεις κατάθλιψης.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς την περίοδο αυτή θα προτιμούν να απομονώνονται και να μένουν με τις σκέψεις τους και να κάνουν μια βαθιά ενδοσκόπηση στον ψυχισμό τους, σε θέματα πολύ προσωπικά αλλά και στις σχέσεις τους. Κάποιοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια νέα σχέση που θα εμπεριέχει το στοιχείο του ξαφνικού ή της ανατροπής, που θα φαντάζει ιδανική μεν αλλά θα κρατηθεί κρυφή για κάποιους λόγους. Κάποιοι θα μπορούσαν να παρουσιάσουν προβλήματα ύπνου αυτό το διάστημα. Μερικοί θα μπορούσαν να έχουν κρυφές επικοινωνίες και συναντήσεις, η συζητήσεις για πνευματικά θέματα. Οι Ιχθείς θα έχουν και πολύ αυξημένη διαίσθηση κατά το πέρασμα αυτό.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: