Αφροδίτη στον Τοξότη 7/1 – 4/2 2019

Ο πλανήτης της ομορφιάς, της αγάπης, της καλοπέρασης, της διασκέδασης, της εύνοιας, των δώρων, των αισθηματικών σχέσεων αλλά και των οικονομικών στις 7 Ιανουαρίου αφήνει το δύσκολο γι’ αυτήν ζώδιο του Σκορπιού και περνά στον αισιόδοξο Τοξότη μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου ελαφρύνοντας το κλίμα και κάνοντας τα συναισθήματα πιο αισιόδοξα και ανάλαφρα αλλά και ίσως πιο υπερβολικά και περισσότερο επιπολαία. Κατά το πέρασμα της η Αφροδίτης θα κάνει θετικό τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό,  σύνοδο με τον Δια αλλά και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.

Η Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θέλει απόλυτη ελευθερία, γι’ αυτό και είναι η πιο παρεξηγημένη Αφροδίτης, είναι όμως ειλικρινής, ξεκάθαρη αλλά και ηθική όταν δεν περιορίζετε. Δεν αντέχει τον περιορισμό. Θέλει να ταξιδέψει, να γνωρίσει νέες κουλτούρες και ανθρώπους, της αρέσουν οι ξένοι, το εξωτερικό, αγαπά να μαθαίνει πράγματα.  Γίνετε όμως και σπάταλη στο ζώδιο που κυβερνά ο Δίας, ο πλανήτης της εξάπλωσης, και της αρέσει να απολαμβάνει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. 

Το πέρασμα αυτό της Αφροδίτης κρίνετε ως θετικό εφόσον γίνετε σε ένα χώρο που της πάει πολύ. Γι΄ αυτό όλοι με κάποιο τρόπο θα ωφεληθούν η έχουν κάτι να κερδίσουν ανάλογα με τον τομέα που θα επηρεάσει στον αστρολογικό τους χάρτη. Πάμε να δούμε τι μπορεί να περιμένει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Το ευνοϊκό πέρασμα της Αφροδίτης από τον φλογερό Τοξότη θα μπορούσε να φέρει για τους Κριούς εύνοια σε μακρινά ταξίδια, σε ανώτερες σπουδές, σε επαφές με το εξωτερικό και γενικότερα θα μπορούσε να δώσει ευκαιρίες για περισσότερη διασκέδαση αλλά και για οικονομικά οφέλη ή και δώρα. Όσοι Κριοί θα ήθελαν να αρχίσουν μια νέα σπουδή η μια νέα γλώσσα αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να το κάνουν. Το πέρασμα αυτό θα μπορούσε να φέρει και αισθηματικές σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό. Περισσότερο προσεχτικοί να είναι οι γεννημένοι 4-5 Απριλίου γιατί κάποιες γνωριμίες θα μπορούσαν να εμπεριέχουν το στοιχείο της εξαπάτησης, του θολού η και κρυφού και να μην είναι αυτό που δείχνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου η Αφροδίτης περνάει σε ένα χώρο που για εσάς σημαίνει εύνοια στα οικονομικά σας από τρίτες πηγές, εύνοια στα οικονομικά του συντρόφου σας και έμμεσο κέρδος η όφελος για εσάς. Ταυτόχρονα το πέρασμα αυτό θα βελτιώσει ή ανανεώσει την ερωτική σας σχέση η την σχέση με τον σύντροφο σας. Αυτό το διάστημα θα μπορούσατε να διευθετήσετε κάποια χρέη η οφειλές που Οι γεννημένοι 4-5-6 Μαΐου προσοχή να δείξετε σε εξαπατήσεις η απογοητεύσεις από φιλικά σας πρόσωπα ή σε νέες γνωριμίες που δύσκολα θα διατηρηθούν μακροπρόθεσμα και που μάλλον θα σας απογοητεύσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ακριβώς απέναντι σας ζώδιο φέρνει εύνοια στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και τις μακροχρόνιες συνεργασίες σας βελτιώνοντας τις. Κάποιοι θα μπορούσαν να κάνουν κάποιες επωφελής συνεργασίες με ευνοϊκούς όρους που να βοηθήσουν την επαγγελματική τους καριέρα η να δημιουργήσουν μια νέα ερωτική σχέση που θα τους συναρπάσει, αν και σε κάποιες περιπτώσεις αυτές μπορεί να είναι και κρυφές. Οι γεννημένοι 5-6 Ιουνίου προσοχή σε υπερβολές, επιπολαιότητα και περιττά έξοδα η οικονομικές ζημιές λόγω εξαπατήσεων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους φίλους Καρκίνους το πέρασμα αυτό θα βελτιώσει και ομορφύνει σημαντικά την καθημερινότητα τους. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να που φέρνει ευεξία αλλά και καλή υγεία. Θα μπορείτε να διασκεδάσετε περισσότερο και να περνάτε πιο ευχάριστα. Προσοχη όμως στην πολυφαγια αυτό το διαστημα για να μην παρετε βαρος! Όσοι έχουν δικές τους δουλειές θα μπορούσαν να δουν και αύξηση των πελατών τους αυτή την περίοδο. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να κάνουν και μια ερωτική γνωριμία μέσα από τον εργασιακό τους χώρο. Οι γεννημένοι 4-5-6 Ιουλίου προσοχή να μην τεμπελιάσετε η χαλαρώσετέ υπερβολικά και αφήσετε όλες σας τις υποχρεώσεις στην άκρη!

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτης από τον Τοξότη είναι μια πάρα πολύ καλή θέση για τους φίλους Λέοντες αφού ευνοεί τα αισθηματικά τους φέρνοντας νέες γνωριμίες και σχέσεις, εύνοια στην δημιουργικότητα τους, περισσότερη χαρά, καλοπέραση αλλά και διασκέδαση. Κάποιοι θα μπορούσαν να έχουν και κάποιο κέρδος από ένα τυχερό παιγνίδι. Θα υπάρξουν αυξημένες επικοινωνίες για ερωτικά θέματα, φλερτ, γνωριμίες αλλά και μετακινήσεις για αυτό το σκοπό. Οι γεννημένοι 3-4-5 Αυγούστου προσοχή σε υπερβολές, σπατάλες αλλά και εξαπατήσεις που πιθανόν να μην αντιληφθείτε τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Τοξότη, αρκετοί φίλοι Παρθένοι θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν ή να ομορφύνουν τον πολύ προσωπικό τους χώρο ξοδεύοντας χρήματα για αυτό το σκοπό. Πολλοί θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τα πολύ κοντινά τους άτομα, κάτι που θα τους δώσει χαρά. Άλλοι πιθανόν να διασκεδάσουν περισσότερο στο σπίτι τους πάρα οπουδήποτε αλλού και να περάσουν πολύ όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα. Μερικοί θα μπορούσαν να έχουν επισκέψεις από το εξωτερικό που επίσης θα τους χαροποιήσουν ή να αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τον αισθηματικό τους δεσμό προχωρώντας σε συγκατοίκηση. Οι γεννημένοι 2-3-4 Σεπτέμβριου να είναι πιο προσεχτικοί όμως!

ΖΥΓΟΣ

Ο δικός σας κυβερνήτης περνά από τον χώρο της επικοινωνίας και μετακινήσεων σας φέρνοντας εύνοια σε νέες γνωριμίες, φλερτ, μετακινήσεις για διασκέδαση. Είναι επίσης ένα διάστημα που θα μπορούσατε να διαπραγματευτείτε με επιτυχία μια διευθέτηση οφειλών ή χρεών σας ή να πετύχετε μια εμπορική συμφωνία με ευνοϊκούς όρους. Οι γεννημένοι 4-5-6 Οκτωβρίου προσοχή σε κάποιες εξαπατήσεις, κουτσομπολιό ή κολακεία από άτομα στον εργασιακό σας χώρο. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς το πέρασμα αυτό της Αφροδίτης φέρνει μεγάλη εύνοια στις οικονομικές τους απολαβές. Είναι ένα διάστημα που θα μπορούσατε να δείτε τα εισοδήματα σας να αυξάνονται και το πορτοφόλι σας να γεμίζει, κάτι που θα σας χαροποιήσει σημαντικά βελτιώνοντας την ψυχολογία σας. Ταυτόχρονα όμως είναι και μια περίοδος κατά την οποία κάποιοι θα μπορούσατε να γίνετε πολύ πιο κτητικοί με τον σύντροφο σας ή να δημιουργήσετε μια αισθηματική σχέση που θα κρατήσετε μυστική για κάποιους λόγους. Οι γεννημένοι 4-5-6 Νοεμβρίου προσοχή σε αλόγιστες σπατάλες για ένα αίσθημα που ίσως δεν αξίζει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτης περνά από το δικό σας ζώδιο δίνοντας σας λάμψη, ομορφιά, γοητεία και αυτοπεποίθηση. Το διάστημα αυτό θα είσαστε πιο όμορφοι και πιο δημοφιλής. Για κάποιο λόγο όλοι θα θέλουν να σας έχουν στην παρέα τους και θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Είναι μια περίοδος που σας βοηθά να ομορφύνετε και την καθημερινότητα σας η να ασχοληθείτε με το να βελτιώσετέ την υγεία σας ή την εργασία σας. Η καθημερινότητα σας θα είναι γεμάτη από φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον δωδέκατο σας οίκο θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα μειώσει τους φόβους σας και τις εσωτερικές σας ανησυχίες και η διαίσθηση σας θα είναι αυξημένη. Θα είστε πιο ήρεμοι και θα αναζητάτε την  απομόνωση, την ξεκούραση και τον ύπνο. Για κάποιους αυτό το πέρασμα θα μπορούσε να σημαίνει και μια νέα αισθηματική σχέση που θα μπορούσε να προέρχεται και από τον επαγγελματικό χώρο, που όμως θα κρατηθεί μυστική για κάποιους λόγους. Για κάποιους άλλους θα μπορούσε να σημαίνει την επανεμφάνιση ενός αισθηματικού δεσμού από το παρελθόν ή μια ερωτική σχέση με άτομο από το εξωτερικό ή ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό. Οι γεννημένοι 4-5-6 Ιανουαρίου προσοχή σε κουτσομπολιά, ψέματα σε κάποιες επικοινωνίες που θα έχετε και που μάλλον δεν θα είναι αυτό που δείχνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα αυτό της Αφροδίτης θα σας κάνει πολύ πιο δημοφιλής και αγαπητούς στον φιλικό σας κύκλο. Κάποιοι θα μπορούσαν να κάνουν ερωτικές γνωριμίες μέσα από φίλους. Για τους φίλους Υδροχόους αυτό είναι ένα διάστημα που θα προτιμούν να διασκεδάζουν με φίλους εχτός σπιτιού πάρα να μένουν μέσα. Ταυτόχρονα είναι μια περίοδος που ευνοεί όσους θα ήθελαν να εμπλακούν σε οργανωμένα σύνολα ή αλτρουιστικές/ανθρωπιστικές  ομάδες. Οι γεννημένοι 4-5-6 προσοχή σε σπατάλες η περιττά έξοδα για διασκέδαση με φίλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Για σας φίλοι Ιχθείς το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Τοξότη φέρνει μεγάλη εύνοια και πολλές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας καριέρα και κοινωνική σας καταξίωση. Πολλοί φίλοι Ιχθείς θα δουν τις σχέσεις τους με ανωτέρους τους να βελτιώνονται και θα νιώσουν πιο αγαπητοί. Άλλοι θα έχουν την ευκαιρία για μια προαγωγή ή μια αύξηση ή και ένα μπόνους από την δουλειά τους. Αρκετοί θα έχουν αυξημένες επικοινωνίες, γνωριμίες και μετακινήσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά τους ή ακόμα και για μια νέα αισθηματική σχέση μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο. Άλλοι ευνοούνται στο να επενδύσουν  για την επαγγελματική τους καριέρα. Πιο τυχεροί οι γεννημένοι 5-6-7 Μαρτίου αλλά και κάποια προσοχή σε υπερβολές χρειάζεται.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή ‘Bianca” Καμένου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: