ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Λευκή «Bianca»  Καμένου, γεννήθηκε και ζει στην Κύπρο. Σπούδασε στην Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελας  Οικονομικά/Διοίκηση Επιχειρήσεων και Χρηματιστηριακά στα πανεπιστήμια State University of New York at Albany και University of Southern California στο Λος Άντζελας. Κατόπιν απέκτησε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με εξειδίκευση στα Χρηματιστηριακά από το California State University at Northridge, Los Angeles. Μιλά άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά.

Εργάστηκε για περισσότερο από 25 χρόνια σε υπηρεσίες της  διεθνούς διπλωματίας στην Κύπρο αλλά το έμφυτο ταλέντο της και η έλξη της προς την Τέχνη της Αστρολογίας, της Μεταφυσικής και των Προβλέψεων ξεκίνησε σε πολύ νεαρή ηλικία και επεκτάθηκε κατά την μακρόχρονη παραμονή της στις ΗΠΑ.

Η πραγματική και ειλικρινής της αγάπη και ενδιαφέρον να μάθει περισσότερα αλλά και κάποιες συγκυρίες και προσωπικά βιώματα την οδήγησαν στο να ασχοληθεί εις βάθος και να αποκτήσει ανώτερες γνώσεις Αστρολογίας σπουδάζοντας δίπλα από δασκάλους με πολυετή πείρα και «όνομα» στον χώρο όπως ο αστρολόγος Κος Πέρρης Κρητικός. Ειδικεύετε στην συμβουλευτική αστρολογία.

Από το 2017 είναι Διπλωματούχος Ταρώ (Certified Tarot Reader) μετά από εξετάσεις από την διεθνούς φήμης σχολή της Αυστραλίας BiddyTarot. Ως μέρος της διαδικτυακής της εκπαίδευσης, από το 2016 ξεκίνησε να διαβάζει Κάρτες Ταρώ και να τα συνδυάζει με αστρολογική ανάλυση σε άτομα ανά το παγκόσμιο με εξαιρετικές κριτικές, πράγμα που συνεχίζει με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Βαθιά πεποίθηση της είναι ότι η Αστρολογία συνδυάζετε άψογα με την Τέχνη των Ταρώ και χρησιμοποιεί και τις δυο τεχνικές μαζί για να παρέχει όσο το δυνατό πιο εμπεριστατωμένη συμβουλευτική καθοδήγηση και προβλέψεις για αισθηματικά, σχέσεις, επαγγελματικά, οικονομικα αλλά και σε πιο συγκεκριμένα ερωτήματα στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Γράφει η αστρολόγος
Λευκή “Bianca” Καμένο
υ

%d bloggers like this: